Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνο έχω άφθονο μέχρι την Δευτέρα απλά βαριέμαι να κάθίσω να τα γράψω όλα αυτά:lol:

Απόλυτα κατανοητό :)

lipon lipon

( pao na ksaploso tora ke na dokimaso to wifi mesa stin alli meria tou spitiou na doume an doulebi ke se ti apostasi piani kala)

ta leme abrio

Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Και εγώ αναρωτιέμαι σε τι απόσταση πιάνει το wifi γιατί έχω ακούσει ότι τα κινητά δεν πιάνουν στην ίδια απόσταση με το λάπτοπ.

EDIT:

Βρήκα αυτήν την σελίδα που παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα πιο σημαντικά bugs που έχει μέχρι στιγμής το P990:

http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=28242

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα μετα απο δυο μερες με το p990 εχουμε και λεμε ¨καταρχας ειναι πολυ ομορφο {σε σχεση με το qtek 9000 που εχω} λειτουργικο "ελαφροτατο".μπαταρια 950mah με την πρωτη φορτιση 24 ωρες και αντεχει ακομα με 5-6 τηλεφωνα 2-3 ωρες ψαξιμο 2-3 videoκλησεις και 5-6 ωρες internet μεσω wi-fi.γρηγορο στο μενου του {λογικα με καποια αναβαθμιση μπορει να γινει ακομα πιο γρηγορο}πολυ καλη καμερα οχι βεβαια σαν του κ800 {υπαρχει βεβαια διαφορα 1mp}οθοναρα για την σχεδιαση του{πιο μικρη απο qtek 9000 }αλλα οπως παρατηρησε και ενας φιλος σε χρηση στο φως ημερας η οθονη ειναι οχι και τοσο ευαναγνωστη{σε σχεση με qtek s200} .αψογο με wi-fi λειτουργικο τηλ r4b001 organ r2a04 cda r2a01.σε videoκληση εδω στη μυκονο που το δικτυο τις vodafone δεν ειναι και οτι το πιο δυνατο με ενα n73 απο την αλλη μερια εγω εβλεπα καποια σπασιματα απο την μερια του n73 και εκεινο απο την μερια μου διακοπες στο ηχο.αυτα προς το παρον.εχοντας καταστημα με ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα εδω στη μυκονο το τηλεφωνο το εφερα απο hong-kong μεσω UK με 800e απο το site http://www.b4utele.com σε 4 μερες με dhl και με ελληνικα.

Oλα απο το εξωτερικο βλεπω. Παιδια παρακαλω μην γραφεται greeklish. Περιμενουμε να δουμε ποσο θα εχει στην Ελλαδα. ΑΠο οτι βλεπω ειναι θετικες οι πρωτες εντυπωσεις..

παιδία είμαι ανάμεσα σε αυτο και στο ν93,δεν εχω αποφασισει ακομα,το p990 θα ειναι πιο φθηνό απο το ν93?

επισης αυτοι που το έχουν,η κάμερα ειναι στα επίπεδα κ750 και w900?γιατι καπου ειχα διαβάσει πως θα ειναι κατωτερη,ας απαντησει καποιoς σιγουρα.

Και κάτι αλλο,ο ήχος ειναι δυνατός στο μεγάφωνο όπως του κ750 με ισοσταθμιστη ανεβασμένο?ειναι μικρότερο απο τα αλλα pxx series?

Λοιπόν έχουμε και λέμε,2η φόρτιση για το κινητό και έχουν περάσει 9 ώρες και το επίπεδο της μπαταρίας του είναι 89%.Οι μόνες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιήσα σε σχέση με την πρώτη φορά είναι το ράδιο και το WiFi.Πρώτα θα αρχίσουμε με περιγραφη του μενου

uiq3:Υπέροχο το νέο μενού,πολύ καλύτερο απο των p900-p910,σε κάνει να θέλεις να το βλέπεις συνέχεια λόγω των τρόπων που φεύγουν τα εικονίδια όταν τα πατάς.Είναι σίγουρα πιο φιλικό προς τον χρήστη.

jogdial:Θέλεις 1-2 μέρες να το συνηθήσεις λόγω του ότι είναι 3-way και όχι 5-way όπως στα άλλα μοντέλα της σειράς.Την πρώτη μέρα που το είχα το κινητό,όταν μπήκα στον music player και ήθελα να βγω πήγα να κάνω την γνωστή, σε όλους τους κατόχουs p900-p910,κίνηση να τραβήξω πίσω το jogdial αλλά το χέρι μου βρήκε πάνω στο "τείχος" που έβαλε η SE.Σε γενικές γραμμές είναι καλό αλλά σε όχι και τόσο βαθμό όσο στα προηγούμενα.

Πληκτρολόγιο(Εξωτερικό):Τα είπα και πιο πάνω.

Ας προχωρήσουμε τώρα στο εσωτερικό του τηλεφώνου:

Η πρώτη κατηγορία είναι τα πολυμέσα όπου σε FC mode περιέχει τις σημαντικότερες εφαρμογές:1.κάμερα,2.Εικόνες,3.Ηχογράφηση

1.κάμερα: Η κάμερα είναι εξαιρετική.Βγάζει τέλειες φωτογραφίες,τραβά τέλεια βίντεο.Για πρώτη φορά στην σειρά p η ΣΕ έβαλε τόσα πολλά settings.Έβαλε επίσης και special effects και τέλος φλας.Το φλας του δεν είναι τόσο δυνατό όσο του k750 γιατί του p990 έχει μόνο ένα λαμπτήρα σε αντίθεση με του Κ750 που έχει 2.Παρόλαυτα η απόδοση του σε νυχτερινές λήψεις κρίνεται άκρως ικανοποιητική.Το φλας του ανάβει μόνο όταν θα βγάλεις φωτογραφίες,δεν υπάρχει φλας όταν τραβάς βιντεο.

2.Εικόνες: Αυτό το κομμάτι είναι απλώς αναβαθμισμένο με νέα χρώματα.

3.Ηχογράφηση: Το ίδιο ισχύει και για αυτό το μέρος.

Η δεύτερη κατηγορία είναι ο music player.Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμος ο video player sto FC mode.Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να υπολογιστεί σαν bug.Αυτή η κατηγορία έχει άλλες δυο κατηγορίες στο FC:1.Ραδιόφωνο,2.Μουσική

1.Ραδιόφωνο: Πολύ καλό,ακούγονται οι σταθμοί πολύ καθαρά,βρίσκει πολύ εύκολα την πρώτη φορά τους σταθμούς.Αποθηκεύει μέχρι 20 σταθμους(Εγώ ως τώρα έχω 8).Δυστυχώς καταναλώνει λίγη περισσότερη μπαταρία απ'οτι οι άλλες εφαρμογές αλλά αυτό νομίζω είναι φυσιολογικό.Επιπλέον,ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης απο το ραδιόφωνο.Αυτό είναι ήδη γνωστό απλά το επιβεβαιώνω.

2.Μουσική: Πολύ καλός ο music player(kai o video player sto FO mode).Ένα ωραίο feature που μ'αρεσε είναι ότι μπόρεις να διαλέξεις αν θέλεις να αλλάξεις τον ρυθμό του τραγουδιού,π.χ Υπάρχουν κατηγορίες όπως πάρτυ,ροκ,pop που μετατρέπει μια μουσική σε άλλη αλλάζοντας της τον ρυθμό.Ο ήχος της μουσικής δεν είναι και πολύ δυνατός.Δοκίμασα και το megabass αλλά δεν είδα καμιά ουσιαστική διαφορά.Κατα τη γνώμη μου ο ήχος του βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η τρίτη κατηγορία είναι η ψυχαγωγία όπου στο FC περιλαμβάνει μόνο το quandrapop το οποίο είναι ωραίο παιχνιδάκι.Στο FO υπάρχουν επίσης το γκολφ το οποίο όπως είπα πιο πάνω δεν ανοίγει καν και ο music dj ο οποίος είναι αρκετά καλός αλλά κατα τη γνώμη μου έπρεπε να βάλουν και ένα video dj.

Αυτά για τώρα.Αποφάσισα να το χωρίσω σε κομμάτια.(δεν ξέρω πόσα μπορει να είναι και δυο)Απλά θέλω να μου γράψετε σχόλια αν σας άρεσε ως εδώ και αν θέλετε να συνεχίσω με το υπόλοιπο μέρος του τηλεφώνου.

Φιλικά

xXx

παιδία είμαι ανάμεσα σε αυτο και στο ν93,δεν εχω αποφασισει ακομα,το p990 θα ειναι πιο φθηνό απο το ν93?

επισης αυτοι που το έχουν,η κάμερα ειναι στα επίπεδα κ750 και w900?γιατι καπου ειχα διαβάσει πως θα ειναι κατωτερη,ας απαντησει καποιoς σιγουρα.

Και κάτι αλλο,ο ήχος ειναι δυνατός στο μεγάφωνο όπως του κ750 με ισοσταθμιστη ανεβασμένο?ειναι μικρότερο απο τα αλλα pxx series?

εδώ λεει οτι ο ήχος ειναι πολυ πιο χαμηλός απο το p910,και κατι λεει για το autofocus για contacts δεν πολυ καταλαβα τι εννοει.

καλα τι επαθε η se με τον ήχο?και εδω τα ίδια με το κ800..

Φίλε xXx, μια και έχεις wifi δίκτυο, δοκίμασες αν γίνεται συγχρονισμός μέσω wifi;

Thanks

Θάνος

Φίλε lthanos συνδέθηκα με το δικτυο μου αλλά ακόμη δεν κατάφερα να κάνω συγχρονισμό μέσω wifi.Στο εγχειρίδιο χρήσης λέει πως γίνεται συγχρονισμός μεσω δικτύου.

xXx

εδώ λεει οτι ο ήχος ειναι πολυ πιο χαμηλός απο το p910,και κατι λεει για το autofocus για contacts δεν πολυ καταλαβα τι εννοει.

καλα τι επαθε η se με τον ήχο?και εδω τα ίδια με το κ800..

Αυτό με τον ήχο το πρόσεξα και 'γω πως είναι πιο χαμηλός απο το p910.Λένε πως το κάναν έτσι εξαιτίας ενος νόμου της EE σχετικά με τον ήχο στα κινητά τηλέφωνα.Αυτό με τις επαφές δεν το πρόσεξα ακόμη γιατί δεν έχω βάλει ακόμη καμία επαφή στο τηλέφωνο μου.Ακόμα τις έχω στο p900 μου.Απόψε που θα τις μεταφέρω θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Φιλικά

xXx

Φίλε lthanos συνδέθηκα με το δικτυο μου αλλά ακόμη δεν κατάφερα να κάνω συγχρονισμό μέσω wifi.Στο εγχειρίδιο χρήσης λέει πως γίνεται συγχρονισμός μεσω δικτύου.

xXx

άλλο μέσω δικτύου και άλλο μέσω wifi!!

στο Μ600 π.χ. στα εργαλεία έχει "απομακρισμένος συγχρονισμός"---αυτό είναι μέσω δικτύου.

μπορείς να μας πεις στο p990 πως λέγεται ακριβώς αυτή η λειτουργία;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

άλλο μέσω δικτύου και άλλο μέσω wifi!!

στο Μ600 π.χ. στα εργαλεία έχει "απομακρισμένος συγχρονισμός"---αυτό είναι μέσω δικτύου.

μπορείς να μας πεις στο p990 πως λέγεται ακριβώς αυτή η λειτουργία;;

Και στο p990 το ίδιο λέγεται."Απομακρυσμένος συγχρονισμός".Ξανακοίταξα το εγχειρίδιο χρήσης και εκεί που λέει συγχρονισμός μεσω δικτύου έχει φωτογραφία του p990 και τους διαθέσιμους τρόπους συγχρονισμού και ένας απο αυτούς είναι το WLAN.

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0609.2.0.1; 6366) Opera 8.01 [en])

Λοιπόν έχουμε και λέμε,2η φόρτιση για το κινητό και έχουν περάσει 9 ώρες και το επίπεδο της μπαταρίας του είναι 89%.Οι μόνες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιήσα σε σχέση με την πρώτη φορά είναι το ράδιο και το WiFi.Πρώτα θα αρχίσουμε με περιγραφη του μενου

uiq3:Υπέροχο το νέο μενού,πολύ καλύτερο απο των p900-p910,σε κάνει να θέλεις να το βλέπεις συνέχεια λόγω των τρόπων που φεύγουν τα εικονίδια όταν τα πατάς.Είναι σίγουρα πιο φιλικό προς τον χρήστη.

jogdial:Θέλεις 1-2 μέρες να το συνηθήσεις λόγω του ότι είναι 3-way και όχι 5-way όπως στα άλλα μοντέλα της σειράς.Την πρώτη μέρα που το είχα το κινητό,όταν μπήκα στον music player και ήθελα να βγω πήγα να κάνω την γνωστή, σε όλους τους κατόχουs p900-p910,κίνηση να τραβήξω πίσω το jogdial αλλά το χέρι μου βρήκε πάνω στο "τείχος" που έβαλε η SE.Σε γενικές γραμμές είναι καλό αλλά σε όχι και τόσο βαθμό όσο στα προηγούμενα.

Πληκτρολόγιο(Εξωτερικό):Τα είπα και πιο πάνω.

Ας προχωρήσουμε τώρα στο εσωτερικό του τηλεφώνου:

Η πρώτη κατηγορία είναι τα πολυμέσα όπου σε FC mode περιέχει τις σημαντικότερες εφαρμογές:1.κάμερα,2.Εικόνες,3.Ηχογράφηση

1.κάμερα: Η κάμερα είναι εξαιρετική.Βγάζει τέλειες φωτογραφίες,τραβά τέλεια βίντεο.Για πρώτη φορά στην σειρά p η ΣΕ έβαλε τόσα πολλά settings.Έβαλε επίσης και special effects και τέλος φλας.Το φλας του δεν είναι τόσο δυνατό όσο του k750 γιατί του p990 έχει μόνο ένα λαμπτήρα σε αντίθεση με του Κ750 που έχει 2.Παρόλαυτα η απόδοση του σε νυχτερινές λήψεις κρίνεται άκρως ικανοποιητική.Το φλας του ανάβει μόνο όταν θα βγάλεις φωτογραφίες,δεν υπάρχει φλας όταν τραβάς βιντεο.

2.Εικόνες: Αυτό το κομμάτι είναι απλώς αναβαθμισμένο με νέα χρώματα.

3.Ηχογράφηση: Το ίδιο ισχύει και για αυτό το μέρος.

Η δεύτερη κατηγορία είναι ο music player.Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμος ο video player sto FC mode.Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να υπολογιστεί σαν bug.Αυτή η κατηγορία έχει άλλες δυο κατηγορίες στο FC:1.Ραδιόφωνο,2.Μουσική

1.Ραδιόφωνο: Πολύ καλό,ακούγονται οι σταθμοί πολύ καθαρά,βρίσκει πολύ εύκολα την πρώτη φορά τους σταθμούς.Αποθηκεύει μέχρι 20 σταθμους(Εγώ ως τώρα έχω 8).Δυστυχώς καταναλώνει λίγη περισσότερη μπαταρία απ'οτι οι άλλες εφαρμογές αλλά αυτό νομίζω είναι φυσιολογικό.Επιπλέον,ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης απο το ραδιόφωνο.Αυτό είναι ήδη γνωστό απλά το επιβεβαιώνω.

2.Μουσική: Πολύ καλός ο music player(kai o video player sto FO mode).Ένα ωραίο feature που μ'αρεσε είναι ότι μπόρεις να διαλέξεις αν θέλεις να αλλάξεις τον ρυθμό του τραγουδιού,π.χ Υπάρχουν κατηγορίες όπως πάρτυ,ροκ,pop που μετατρέπει μια μουσική σε άλλη αλλάζοντας της τον ρυθμό.Ο ήχος της μουσικής δεν είναι και πολύ δυνατός.Δοκίμασα και το megabass αλλά δεν είδα καμιά ουσιαστική διαφορά.Κατα τη γνώμη μου ο ήχος του βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η τρίτη κατηγορία είναι η ψυχαγωγία όπου στο FC περιλαμβάνει μόνο το quandrapop το οποίο είναι ωραίο παιχνιδάκι.Στο FO υπάρχουν επίσης το γκολφ το οποίο όπως είπα πιο πάνω δεν ανοίγει καν και ο music dj ο οποίος είναι αρκετά καλός αλλά κατα τη γνώμη μου έπρεπε να βάλουν και ένα video dj.

Αυτά για τώρα.Αποφάσισα να το χωρίσω σε κομμάτια.(δεν ξέρω πόσα μπορει να είναι και δυο)Απλά θέλω να μου γράψετε σχόλια αν σας άρεσε ως εδώ και αν θέλετε να συνεχίσω με το υπόλοιπο μέρος του τηλεφώνου.

Φιλικά

xXx

Λιτή αλλά πολύ κατανοητή η περιγραφή σου. Συνέχισε.

Συνεχίζω με την δεύτερη γραμμή εικονιδίων(οριζόντια)του κυρίως μενου του τηλεφώνου.Πρώτο εικονίδιο της δεύτερης γραμμης ονομάζεται "τηλέφωνο" το οποίο περιέχει:1.τηλέφωνο,2.Ιστορικό κλήσεων,3.Βιντεοτηλέφωνο,4.Επαφές γρηγορης κλήσης

1.Τηλέφωνο:Απο εδώ όπως καταλαμβαίνετε παίρνεις τηλέφωνο.

2.Ιστορικό κλήσεων: Απο εδώ βλέπεις τις αναπάντητες κλήσεις,τις εξερχόμενες,τις εισερχόμενες και γενικά όλες τις κλήσεις.

3.Βιντεοτηλέφωνο: Αυτό το feature είναι πολύ καλό.Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην μετακινήστε πολύ όταν χρησιμοποιήτε την βιντεοκλήση γιατί η κάμερα κινείται όπως όταν πας να βγάλεις φωτογραφία με νυχτερινή λήψη(κινείται πολύ αργά)Την δοκίμασα και το πρόσωπο μου το έβαλε σε ένα μικρό παραθυράκι στην κάτω αριστερή μεριά του τηλεφώνου.Η υπόλοιπη οθόνη χρησιμοποιείται για να απεικονίσει το πρόσωπου του οποίου τηλεφωνάτε.Υπάρχει επίσης δυνατότητα ζουμ στο δικό σας παράθυρο μέχρι 2.5x.

4.Επαφές γρήγορης κλήσης: Όλοι οι χρήστες των παλιών p-series νομίζω ξέρουν τι είναι αυτό.Τοποθετάς ως 9 τηλέφωνα και τα βάζεις στα κουμπιά απο το 1-9 για γρήγορη κλήση.

Δεύτερο εικονίδιο της δεύτερης γραμμής είναι το γνωστό σε όλους:"Μηνύματα"

Εδώ επιτέλους η ΣΕ έβαλε την δυνατότητα να μπόρεις να βλέπεις όλα τα μηνύματα(εισερχόμενα,εξερχόμενα,πρόχειρα,σταλμένα και της κάρτας sim) ΚΑΙ με κλειστό το πορτάκι.Αυτό κατα τη γνώμη μου είναι πολύ καλό γιατί π.χ πες πως γράφεις ένα μήνυμα με κλειστό το πορτάκι και δέχεσαι ένα τηλέφωνημα και το απαντάς.Σου λέει πως αποθηκεύτηκε στα πρόχειρα αλλά για να πας στα πρόχειρα έπρεπε να ανοίξεις το πορτάκι.ΟΧΙ ΠΙΑ.

Τρίτο εικονίδιο είναι το "Ημερολόγιο"

Τώρα το ημερολόγιο απέκτησε περισσότερο χρώμα και τώρα εμφανίζει όλη την εβδομάδα σε μια οθόνη με πολυ ωραίο τρόπο(Τις καθημερινές τις βάζει σε μεγάλα κουτιά και τα σαββατοκυρίακα τα συμπυκνώνει σε πιο μικρα.

Προχωράμε στην τρίτη γραμμή.Πρώτο εικονίδιο της τρίτης γραμμής ειναι το "Γραφείο" όπου περιέχει σε FC mode μόνο τις 1.Σημειώσεις,2.Εργασίες

Και οι δύο αυτές εφαρμογές ειναι οι ίδιες που υπήρχαν και στα προηγούμενα p-series μοντέλα αλλά πολύ πιο όμορφα με πιο ωραίους χρωματισμούς.

Σε FO mode πάρχουν επίσης τα προγράμματα quickoffice kai pdf+ τα οποία χρησιμοποιούνται για να διαβάζεις αρχεία word,excel,powerpoint και pdf αντοίστοιχα.Δυστυχώς ακόμη δεν μπορείς να δημιουργήσεις αρχεία powerpoint παρα μόνο να βλέπεις.Ακόμα περιέχεται ο σαρωτής επαγγελματικών καρτών.Τον δοκίμασα μια φορά με 90% επιτυχία περίπου.Το μόνο που δεν πέτυχε ήταν δυο γράμματα.Επιβεβαιώνω πως δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες.

Προχωράμε στο δεύτερο εικονίδιο της τρίτης γραμμής το οποιό είναι οι "Επαφές".Έχω προσθέσει 3-4 επαφές αλλά ακόμη δεν πρόσεξα το πρόβλημα με το autofocus που λένε πως υπάρχει.Αύριο όταν θα βάλω περισσότερες επαφές πάνω θα το ξανακοιτάξω και θα σας ενημερώσω.

Πάμε στο τρίτο και τελευταίο εικονίδιο της τρίτης σειράς του κυρίως μενου του τηλεφώνου το οποίο είναι τα "Εργαλεία" που κατα τη γνώμη μου είναι το πιο σημαντικό εικονίδιο.Με κλειστό το πορτάκι μπόρεις να επιλέξεις:1.Διαχείριση συνδέσεων,2.Χρονόμετρο,3.Χρονόμετρο.

1.Διαχείριση συνδέσεων: Απο εδώ μπορείς να ελέγξεις πόσα δεδομένα έστειλες-έλαβες με bluetooth kai wifi.

2.Χρονόμετρο:Αυτό είναι το πραγματικό χρονόμετρο.Μπόρει να χρονομετρήσει εως 9 γύρους.Χρήσιμη εφαρμογή.

3.Χρονόμετρο:Ναι καλά διαβάσατε.Μπορεί να γράφει χρονόμετρο αλλά στην πραγματικότητα είναι η αντίστροφη μέτρηση.Όταν βάλεις χρόνο στην αντίστροφη μέτρηση και τελιώσει τότε για να σε ειδοποιήσει ότι τελίωσε αναβοσβήνει η οθόνη.Και αυτή η εφαρμογη πολύ χρήσιμη.

Στο FO mode περιέχονται επίσης ο Πίνακας Ελέγχου,η Διαχείριση αρχείων,ο Απομακρυσμένος Συγχρονισμός,η Αριθμομηχανή,ο Μετατροπέας και η Ώρα

Η Διαχείριση Αρχείων είναι καλύτερη απ'ότι στα προηγούμενα μοντέλα.Μην φανταστείτε μεγάλες αλλαγές απλά βρίσκει και το παραμικρό πράγμα που υπάρχει στο τηλέφωνο,π.χ σήμερα βρήκα κάτι ήχους που ενώ κοίταξα μέσα στο music player δεν τους βρήκα.

Η Αριθμομηχανή και η ώρα είναι οι ίδιες εφαρμογές με τα προηγούμενα μοντέλα απλά είναι σε uiq3 περιβάλλον.

Ο Μετατροπέας ειναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή.Μπορεις να μετατρέψεις Αποστάσεις,Όγκους,Βάρη,Θερμοκρασίες,Ταχύτητες.Εμβαδόν και Νομίσματα.

Ο Πίνακας Ελέγχου χωρίζεται πλέον σε 6 κατηγορίες αντι για 3 όπως στα προηγούμενα μοντέλα οι οποίες είναι:1.Ρύθμιση Κλήσεων,2.Συνδέσεις,3.Συσκευή,4.Μηνύματα,5.Ασφάλεια και 6.Άλλα όπου περιέχονται η Απεγκατάσταση και εγκατάσταση μιας εφαρμογής,η Γενική επαναφορά,η επιλογή γλώσσας,η μορφοποίηση Memory stick και ο Οδηγός Ρύθμισης.

Εδώ είναι το τέλος του δεύτερου μέρους.Θα υπάρξει και ένα μικρό τρίτο μέρος.Αυριο θα βγάλω και φωτογραφίες.Δεν μπορούσα να βγάλω αυτές τις μέρες γιατί πήρε την ψηφιακή η αδερφή μου γιατί ήρθε Ελλάδα και θα επιστρέψει αύριο.

xXx

Θα δω αν μπορέσω να κάνω ένα mini review(αν και δεν είμαι καλός σε αυτό αφου δεν ξαναέκανα) με το κάθε τμήμα του κινητού ξεχωριστά.

Μια χαρά τα καταφέρνεις! Ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστούμε πολύ φίθλς tripleX. Είπα να μας πει κάποιος τις πρώτες εντυπώσεις αλλά εσύ...έσκισες. Τύφλα νάχουν τα test-sites. Ευχαριστώ και πάλι

Σε αυτό το τρίτο και τελευταίο μέρος θα αναλύσουμε 2 νέες και πάρα πολυ καλέ και χρήσιμες προσθήκες στο μενού του τηλεφώνου.Μιλάω βέβαια για το today's list και τη διαχείριση εργασίας.

Today's list:Πολύ χρήσιμη εφαρμογή,τη χρησιμοποιώ καθημερινά.Σου δείχνει αν έχεις προσφατες αναπάντητες,κανένα μη αναγνωσμένο μήνυμα,καμιά συνάντηση και καμιά εργασία.Αν δεν κάνω λάθος αυτή την εφαρμογή την είχαν εως τώρα μόνο τα windows mobile.Λειτουργεί και με ανοικτό και με κλειστό το πορτάκι.

Διαχείριση Εργασίας:Λειτουργεί μόνο με ανοικτό το πορτάκι και σου δείχνει ποιές ειναι οι πιο πρόσφατες εφαρμογές που άνοιξες και ποιες ειναι ενεργές.Και αυτή την χρησιμοποιώ καθημερινά.Βρίσκεται στην κάτω δεξιά μεριά του κινητού και το εικονίδιο του είναι δύο τόξα αντίθετα.

Κάπου εδώ τελιώνει το mini(o θεός να το πει mini:lol: )review μου.Περιμένω σχόλια.Ήταν καλό?Τι δεν σας άρεσε?Παντώς η γνώμη μου είναι οτι ήταν λίγο βαρετό.(τουλάχιστον σε κάποια σημεία)

υ.γ Αν ξέχασα κάτι ή κάτι δεν σας ικανοποιεί απο αυτά που διαβάσατε και θέλετε και άλλες λεπτομέρειες μην διστάσετε να ρωτήσετε.

edit: Τελικά η εφαρμογή "Διαχείριση Εργασίας" λειτουργεί και με κλειστό το πορτάκι απλά σου δείχνει μόνο ποιες είναι οι πιο πρόσφατες εφαρμογές που άνοιξες.Δεν σου δείχνει ποιες είναι ενεργές.

ενα μπραβο απο μενα!!!!πολυ χρησιμα αυτα που ειπες για καποιον που θελει να το παρει,και για τον χρονο που αφιερωσες

Μπράβο και απο μένα! Περιμένουμε και εντυπώσεις/νέα τα οποία θα μάθεις με την πάροδο του χρόνου, όπως αυτονομία, σταθερότητα κτλ...

Ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσες να γράψεις αυτό το ενδιαφέρον review.

Χωρίς να θέλω να καταχραστώ την καλοσύνη σου Xxx, όταν συνδεθείς ξανά με Wifi δες πως πάει από εμβέλεια, πιάνει σε ικανοποιητική απόσταση, έχει καλό σήμα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εύγε, αναλυτικός, και υπομονετικός ... :D

... Σ΄ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για το χρόνω σου και για το ότι κάθισες και μας έγραψες στο θέμα αντί να μας γράψεις κάπου αλλού ... :D

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

• The title was changed to Sony Ericsson P990i