Skipper000 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 nightfear kaloriziko! Energetic nai egw ta zitisa.....kapoia themata prepei na ta zitas gia na sta kanoun...!An akolouthiseis ti diadikasia tha me thimitheis an pote xtupa xsilo vretheis se kanena service kai eisai entos egguisis!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 παιδες καλησπέρα, Το τηλεφωνακι ειναι σε διαδικασία αποφορτισης για να το φορτίσω μετα, αλλά έχω μια ερώτηση το πως μπορω να γράψω ελληνικα με το εσωτερικο πληκτρολόγιο (to hardware).Πάντως προς το παρων το κινητό ειναι πολύ καλό. Καταρχας ειναι ποιο ελαφρυ στην αισθηση από το Ρ910 και φυσικά πολυ ποιο όμορφο. Το μενού νομίζω οτι έχει αμεση απόκριση, όσο για τις λειτουργίες θέλει λίγο να το συνιθήσει κανείς. προσπάθησα να βρώ ακρη με το push email της Vodafone αλλά τελικα δεν τα κατάφερα. ξέρει κανεις αν υπάρχει αναβάθμηση στο internet? Επίσης προσπάθησα να σκανάρω επαγκελματικες κάρτες αλλα τις περισσοτερες φορες δεν καταφερε να μεταφέρει τα σωστά πεδία στο κινητό Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Steliosk oson afora tis kartes emena tis agglikes kai genika me latinikous xaraktires tis anagnwrizei teleia,ola sti swsti thesi kai seira.....me tous ellinikous einai pou mou to xalaei ligo. Gia to push mail ennoeis pws na dexteis ta mail sou p.x apo hotmail i gmail sto kinito?Idea den exw, opoios gnwrizei please as dwsei ta fwta tou..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Steliosk oson afora tis kartes emena tis agglikes kai genika me latinikous xaraktires tis anagnwrizei teleia,ola sti swsti thesi kai seira.....me tous ellinikous einai pou mou to xalaei ligo. Gia to push mail ennoeis pws na dexteis ta mail sou p.x apo hotmail i gmail sto kinito?Idea den exw, opoios gnwrizei please as dwsei ta fwta tou..! φίλε skipper με τα ελληνικά και τις καρτες αστα να πάνε, ισως με καμια αναβάθμηση να φτιαξει, αλλά με το hardware ληκτρολογιο και ταΕλληνικά τι γίνεται? οι άλλοι φιλοι τελικά το πήρανε το κινητο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 παιδες καλησπέρα, Το τηλεφωνακι ειναι σε διαδικασία αποφορτισης για να το φορτίσω μετα, αλλά έχω μια ερώτηση το πως μπορω να γράψω ελληνικα με το εσωτερικο πληκτρολόγιο (to hardware).Πάντως προς το παρων το κινητό ειναι πολύ καλό. Καταρχας ειναι ποιο ελαφρυ στην αισθηση από το Ρ910 και φυσικά πολυ ποιο όμορφο. Το μενού νομίζω οτι έχει αμεση απόκριση, όσο για τις λειτουργίες θέλει λίγο να το συνιθήσει κανείς. προσπάθησα να βρώ ακρη με το push email της Vodafone αλλά τελικα δεν τα κατάφερα. ξέρει κανεις αν υπάρχει αναβάθμηση στο internet? Επίσης προσπάθησα να σκανάρω επαγκελματικες κάρτες αλλα τις περισσοτερες φορες δεν καταφερε να μεταφέρει τα σωστά πεδία στο κινητό File Stelio, oi kartes pou skanares itan sta ellinika or agglika? nomizo ap'oti diavaza se ena forum oti business cards sta agglika then exoun provlima. episis mipos mporeis na mou peis an to FM radio paizei kai apo to speaker i xreiazetai ta akoustika? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Για Πλαισιο Θεσσ/κης ειναι σίγουρο για αυριο??Γιατι άκουσα από Τετάρτη... Νομίζω ήμουν σαφής. ΟΛΑ τα καταστήματα θα έχουν απο κάποια (λίγα) κομμάτια αύριο. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 File Stelio, oi kartes pou skanares itan sta ellinika or agglika? nomizo ap'oti diavaza se ena forum oti business cards sta agglika then exoun provlima. episis mipos mporeis na mou peis an to FM radio paizei kai apo to speaker i xreiazetai ta akoustika? Thanks Οι κάρτες στα αγγλικά σκαναριστηκαν κανονικά με τις ελληνικες ειναι το πρόβλμα. Το ραδιο ακομα δεν το ειδα γιατι τωρα φορτίζει αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να ειναι σαν τα άλλα κινητα sonyericsson αυριο το πρωι θα το δοκιμασω και θα σου πω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 File Stelio, oi kartes pou skanares itan sta ellinika or agglika? nomizo ap'oti diavaza se ena forum oti business cards sta agglika then exoun provlima. episis mipos mporeis na mou peis an to FM radio paizei kai apo to speaker i xreiazetai ta akoustika? Thanks To FM radio παίζει και απο το speaker αλλά πρέπει να έχεις τα ακουστικά συνδεδεμένα.Δηλαδή μπόρεις να μεταφέρεις τον ήχο απο τα ακουστικά στο speaker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 3-> στα sms όταν ο αριθμός που μας έχουν στείλει στο μήνυμα υπάρχει στις επαφές, να βλέπουμε το όνομα και όχι το νούμερο {σαν τα siemens} 4-> προφίλ, στην μορφή που τα έχουν τα siemens, δλδ πλήρως παραμετροποιήσιμα κ όχι μόνο με διαφορά στις εντάσεις. 5-> t9 με κλειστό το καπάκι 9-> να μπορούμε να ρυθμίζουμε το contrast και την ένταση των χρωμάτων της οθόνης. 12-> να γίνει "ενεργό" το πορτάκι,και να μπορούμε να το προγραμματίζουμε για την λειτουργία που θέλουμε να κάνει (αποδοχή κλήσης,ανοιχτή ακρόαση,τερματισμός κλήσης,κτλ) 13-> να υπολογίζει τον χρόνο αναμονής που απομένει βάσει των 10 τελευταίων λεπτών,ετσί ωστε να έχουμε μια ιδέα για το πόσο θα κρατήσει η μπαταρία με την χρήση που της κάνουμε 19-> αν και βγήκε πρόγραμμα, θεωρώ οτι η απουσία sms manager που να κρατάει τα μηνύματα στο mem stick είναι απαράδεκτη.ένας στο στυλ του siemens sl45i θα ήταν μια χαρά.φτιάχνεις έναν φάκελο στο mem stick , και μέσα του οτι κατηγορία θες, και βάζεις τα μηνυματάκια σου.τι καλύτερο? 20-> να μπορούμε να κάνουμε rename τα προγράμματα που είναι φορτωμένα στο κινητό αυτή την λίστα την είχα φτιάξει (έφτανε μέχρι το 25, αλλά πολλά πλέον ξέρω οτι υπάρχουν στο 990 οπότε τα αφαίρεσα) όταν επι εποχής unwired.gr μιλάγαμε για το Ρ800 που είχε δεν είχε 10 μέρες στην Ελλάδα... Αυτά που βλέπετε παραπάνω, είναι τι θα θέλαμε να είχε το Ρ800 στην επόμενη αναβάθμιση του Firmware του. Πόσα απο αυτά τα "θέλω" υπάρχουν στο 990? Παρεμπιπτόντως, σήμερα πρωί κατέβηκα στο πλαίσιο Ηρακλείου (είμαι στην κρήτη αυτές τις μέρες) και τετάρτη πρωί θα φέρουν 5 κομμάτια. Κανένα δεν ήταν προπαραγγελμένο, αλλά καλού κακού καβάτζωσα το ένα με προκαταβολή. Τελική τιμή Μετρητοίς 649 ευρώ. Αλλά επειδή τα οικονομικά μου αυτή την στιγμή είναι οικτρά (το λιγότερο) και δεν έχω μια πάνω μου, το έβαλα σε 36 δόσεις... (κάμποσες ε?). 120 ευρώ τόκους έφαγα, αλλά για 3 χρόνια, δεν θα μου φανούν στο ελάχιστο. Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Νομίζω ήμουν σαφής. ΟΛΑ τα καταστήματα θα έχουν απο κάποια (λίγα) κομμάτια αύριο. Ξαναλέω, στο Πλαίσιο Ηρακλείου Κρήτης θα είναι διαθέσιμο απο ΤΕΤΑΡΤΗ (οπότε δεν θα το έχουν ΟΛΑ απο τρίτη) Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 η αποδωση του εξωτερικου ηχειου τι λεει?ειναι δυνατο,ποιοτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 dystixos apo oti exo διαβασει εδω αλλα και στο νετ γενικα εχει πολυ χαμηλο ήχο και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα σε σχεση με το p910. kati poy me apotrepei na to paro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Kalorizika ta nea p990! siga siga prepei na ginei kai ena thread opws gia to p900/800 gia 'dwrean' applications and games to opoio itan poly xrisimo gia osous to thymountai. arage mporoume na anaferoume sites me free applications mesw aytoy toy thread i tha exoume provlima? kaneis mediator mporei na mou pei pws tha xeiristoume to thema? kalo xeimwna epi ti eykairia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Νομίζω ήμουν σαφής. ΟΛΑ τα καταστήματα θα έχουν απο κάποια (λίγα) κομμάτια αύριο. Μακάρι να ηταν έτσι αλλά κάνεις λάθος!Μιλησα με την υπεύθυνο στην αποθηκη του Πλαισιο και ηταν κατηγορηματικη! ''Επειδη η παραλαβή έγινε 4:15 σημερα το απόγευμα....και τα φορτηγά φεύγουν στις 3 για τη διανομή στα καταστηματα Πλαισιο εκτος Αθηνας ΔΕΝ προλαβαν σημερα και για αυτο θα είναι διαθέσιμο απο ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΠΛΕΟΝ!'' Στην Αθηνα κυκλοφορει απο σημερα το απογευμα στα Πλαισιο! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Μιλώντας ΚΑΙ με τα 2 υποκαταστήματα στην Βορειο Ελλάδα στο Πλαισιο....και φανταζομαι και για την υπόλοιπη Ελλάδα .......για ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ θα σταλούν στα υποκαταστήματα ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ και οι υπόλοιποι από βδομαδα.....τουλάχιστον απο το Πλαισιο... Απο Κωτσοβολο απο Πεμπτη για ολους :D (η τελευται επικοινωνια μου με Πλαισιο ηταν 5 το απογευμα....αν κάποιος έχει μεταγενεστερη επικοινωνια και του ειπαν κατι άλλο ας το πει....ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!!:!: :!: :!: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 dystixos apo oti exo διαβασει εδω αλλα και στο νετ γενικα εχει πολυ χαμηλο ήχο και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα σε σχεση με το p910. kati poy me apotrepei na to paro Στο νετ υπάρχει ακομα μια εκδοχή που λέει ότι απο το ηχείο είναι καλος ο ήχος αλλά απο τα ακουστικά είναι πολύ χαμηλος.... :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 παντως αν το ηχειο ειναι χαμηλοτερο απο p900-p910 θα ειναι απογοητευση...να το ακουμε οταν χτυπαει οχι σαν το v903 που μαντευα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Λοιπόν τελικά παρόλο που το είχα κλείσει για αύριο το βρήκα και το πήρα σήμερα στις 8 από τον Κωτσόβολο στο Mall (Κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε). Οποιος θέλει να το πάρει αύριο ας μου στείλει με pm το τηλέφωνο του να τον πάρω το πρωί να του πω όνομα να το παραλάβει αντι εμού. Εαν δεν έχω pm μέχρι της 12 το μεσημέρι θα πάρω στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη να το αποδεσμεύσω. Πρώτες εντυπώσεις καλές όσον αφορά το Wifi βρήκε το δίκτυο μου με WAP και συνδέθηκε με τη μία. Δεν έχω πολύ ασχοληθεί περιμένω αύριο να κάνω αναβάθμιση πρώτα και να του περάσω καταλόγους κλπ. Θα πρεπει να τους μύνησαν στη Σουηδία τίποτα αριστερόχειρες αλλιώς δεν εξηγείται η κοτσάνα με το πενάκι. Οθόνη και κάμερα άπαικτα, το μέγεθος και δει το πάχος με απογοητεύει, μπορεί η διαφορά στα χαρτιά να είναι 1mm παχύτερο αλλά η αίσθηση που δίνει είναι μεγαλύτερη και σε αυτό φταίει το πορτάκι που και παχύτερο είναι και πιο έξω πατάει σε σχέση με το Π900 λόγω του πληκτρολογίου. Τέλος πάντων χειμώνας έρχεται θα τη βγάλουμε μέχρι το καλοκαίρι ας ελπίσουμε σε κανα λεπτότερο P1000. Επίσης όλες οι μπαταρίες είναι σίγουρο πως θα είναι 950 mah ή αυτό θα αλλάξει στο μέλλον και βιαστήκαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Στη σελίδα του πλαισίου πάντως είναι ήδη διαθέσιμο με παράδωση εντός 24 ωρών και τιμή κλασσικά € 649.00. Για κάποιο φίλο πριν που ρώτησε για εγγύηση, το πλαίσιο αναφέρει 2 χρόνια. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Παιδια για να μην μπερδευουμε κάποιους....την Τεταρτη* θα ειναι διαθεσιμο στην υπόλοιπη Ελλάδα!Για χθες κ σημερα ισχυει ΜΟΝΟ για Αθηνα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Erwthsh......otan tou ekana tin prwti fortisi......to kinito eixe as poume anameni tin othoni tou.Apla anameni kai fortize.Epanalamvanw.......ekleisa to kinito, to evala na fortisei kai apla i othoni anapse,opws kai to fwtaki polu logika itan anameno....kai itan etsi katholi tin diarkeia...:confused: to vriskete logiko???!Egw thimame sto p900 pou itan entelws kleisti i othoni....kai apla anave to fwtaki.:worry: gnwrizei kapoios kati?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ποσο καλη μπορει να ειναι η καμερα ??? σαν του κ750 ??? φωτογραφιες το βραδυ τι λενε ?? ας βαλει ανεβασει καποιος το ηχειο τι λεει πως ακουγεται ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Energetic,Angel1979 ti ginetai vre paidia?!Ola ok me ta kinita???? Na anisixisoume???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Καλησπέρα παιδιά!αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ.Αύριο θα είμαι και εγώ κάτοχος αυτής της συσκευής που τόσο μας έχει εκνευρίσει όλους!Επειδή είναι λίγο μπέρδεμα το πράγμα, μπορεί να απαντήσει κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΑ αν και μόνο αν γνωρίζει πραγματικά,ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ του κινητού?οταν το αγοράζεις έχει λίγη μπαταρία μέσα και πρέπει πρώτα να αποφορτισθεί και μετά να φορτίσει?για πόσες ωρες μετά και όλα αυτά τα ερωτήματα....Απαντήστε υπεύθυνα. Και επειδή υπάρχει αυτή η τάση σε όλα τα forum, να ξέρετε οτι όταν απαντάτε σε κάποιες ερωτήσεις, κανείς δεν σας θεωρεί θεούς!θα πεί όμως οτι βοηθήθηκε πάρα πολύ απο αυτο το forum.Οποότε αφήστε τους εγωισμούς.όλοι απαντώντας σε μια ερώτηση,βοηθάμε κάποιους που δεν γνωρίζουν.και όπως ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.Δεν είμαι φιλόσοφος ενας απλώς πλην τίμιος μουσικός παραγωγός είμαι που όπως όλοι ρωτάω για να μάθω... Αντώνης Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Λοιπον παιδια το P990i το πηρα χτες απο το Κωτσοβολο στη Γλυφαδα στις 19:00. Σφραγισμενο εννοειται ( ;) VOID ;) ) και με ολα τα χαρτια εγγυησης κτλ (η οποια ειναι πολυ σωστα οπως ανεφερε ο Skipper000 24 μηνες). Το εβαλα να φορτισει γυρω στα μεσανυχτα που γυρισα σπιτι. Το μηχανακι δε παιζεται με το πιο εντυπωσιακο feature να ειναι το σκαναρισμα των καρτων. Δεν εκανε το παραμικρο λαθος προς μεγαλη μου εκπληξη! Ξεχαστε αυτα που λενε για χαμηλο ηχο εντασης του ηχειου κτλ. Ειναι πολυ δυνατοτερο απο το P900 που ειχα και η ποιοτητα του μοναδικη! Το ραδιοφωνο ειναι αψογο αν και δε με πολυνοιαζει αλλα το δοκιμασα και αυτο το πρωι. Ενα ακομα το οποιο με εντυπωσιασε υπερβολικα ειναι η ποιοτητα της ανοικτης συνομιλιας. Ξεκινησα συνομιλια στο αυτοκινητο και εκανα transfer sound στο μεγαφωνο! Ο συνομιλητης δε καταλαβε καν οτι το εκανα. Δοκιμασα το κινητο απο αποσταση κρατωντας το στο τιμονι, μετα στο λεβιε και μετα στο καθισμα του συνοδηγου και ο συνομιλητης μου που του ελεγα τι κανω μου ειπε οτι δε καταλαβαινει καμια διαφορα!!! Στο τελος το εβαλα στο τσεπακι του πουκαμισου με το μικροφωνο προς τα πανω και μιλαγα ανετοτατα και ακουγα καθαρα τη συνομιλια! Παιδια ειναι κορυφαιο το εργαλειο και προτεινω ανεπιφυλακτα να το παρετε. Υποψην δε μου εκανε το παραμικρο bug ή crash!!! Οτι θελετε παιδια ρωτηστε με και θα το ανακαλυψουμε μαζι το κινητο και τις δυνατοτητες του. Προς ενημερωση τα στοιχεια firmware που εχω ειναι τα παρακατω: Phone: CXC162037 R5A006 Bluetooth: CXC162058 R4F01 Organiser: CXC162036 R3A04 CDA: CDA16007/1 R3A03 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Και εγω απο χθες επιτελους το εχω στα χερια μου....ειναι ενα κινητο με τα ΟΛΑ του... το μονο που για μενα ειναι αρκετα δυσκολο ειναι οταν γραφεις μηνυμα με κλειστο καπακι. γραφω βεβαια με Τ9 αλλα αν θες να περασεις μια λεξη (στα ελληνικα) μεσα στο λεξικο μου,δεν μπορεις. χρησιμοποιει γραμματα απο τα αγγλικα (πχ. o aggliko για o ελληνικο), και ετσι οταν πας να την γραψεις κανονικα δεν στην βγαζει. Το δευτερο παλι σημαντικο προβλημα ειναι η αναζητηση επαφης...ειναι πακετο να ψαχνεις συνεχεια την επαφη με το βελακι πανω ή κατω. Βεβαια εαν την βρεις μια φορα,μετα στην εμφανιζει αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts