Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγαινε Πίνακας Ελέγχου- Συσκευή- Θέματα και εκεί θα βρεις αυτά που έχεις ήδη εγκαταστήσει! (Αν ρωτάς αυτό!)

Φιλε μου,επιδει μ'ενδιαφερει κι εμενα το ιδιο,παω εκει που λες,αλλα δεν τα βρισκω!(Μιλαω για αυτα που ειναι αρχεια utz και τα εχω βαλει στην καρτα)..Τι να κανω?

Apple iPhone 14 Pro Max

Μιλάς, λοιπόν, για πριν την εγκατάσταση. Θα πας στο Διαχείριση Αρχείων, θα πατήσεις την δεύτερη TAB που αφορά την κάρτα μνήμης και εκεί θα τα βρεις στο φάκελο που τα έχεις βάλει. Αν υπάρχει πρόβλημα ξαναπέρασέ τα στην κάρτα γνωρίζοντας, όμως, που τα βάζεις. Αφού βρεις το αρχείο το ανοίγεις και κάνει την εγκατάσταση μόνο του το κινητό. Μετά τα επιλέγεις από εκεί που είπα.

Άρα τα themes χρειάζονται εγκατάσταση έτσι...;;; Δεν είναι όπως στα υπόλοιπα Sony Ericsson που απλά τα περνάς και αναγνωρίζονται αμέσως...;;;

Νόμιζα ότι έτσι είναι...

Άρα τα themes χρειάζονται εγκατάσταση έτσι...;;; Δεν είναι όπως στα υπόλοιπα Sony Ericsson που απλά τα περνάς και αναγνωρίζονται αμέσως...;;;

Νόμιζα ότι έτσι είναι...

ναι.

τα περνάς έτσι όπως είναι κ τα κάνεις εγκατάσταση.μετά αν θες τα σβήνεις τα utz

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ναι.

τα περνάς έτσι όπως είναι κ τα κάνεις εγκατάσταση.μετά αν θες τα σβήνεις τα utz

Δηλαδή, αν θες να περάσεις πόλλά μαζί, τα βάζεις σε ένα φάκελο, με ένα card reader, τον περνάς στην κάρτα και μετά τον βρίσκεις στην Διαχείρηση Αρχείων στον τομέα της κάρτας...;;; Τον ανοίγεις και μετά αυτό εγκαθιστά όσα θες έτσι...;;; Όπως στα Nokia δηλαδή...

Δηλαδή, αν θες να περάσεις πόλλά μαζί, τα βάζεις σε ένα φάκελο, με ένα card reader, τον περνάς στην κάρτα και μετά τον βρίσκεις στην Διαχείρηση Αρχείων στον τομέα της κάρτας...;;; Τον ανοίγεις και μετά αυτό εγκαθιστά όσα θες έτσι...;;; Όπως στα Nokia δηλαδή...

σωστός ;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ΠΑιδία καλησπερα. Τελικά το πήρα και εγώ από το hardshop 368 ευρώ. Καλά το εργαλείο δεν παίζεται ... βέβαια για να μαι ειλικρινής φρίκαρα με τα ελληνικά μόλις το πήρα γιατί είχε παλιο firmware , αλλά επί τόποθ έκανα το update και είμαι ΟΚ. Έχω να κάνω την πιο απλή ερώτηση: Με πορτάκι ή χωρίς ? Πάντως και τα δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά τους

ΠΑιδία καλησπερα. Τελικά το πήρα και εγώ από το hardshop 368 ευρώ. Καλά το εργαλείο δεν παίζεται ... βέβαια για να μαι ειλικρινής φρίκαρα με τα ελληνικά μόλις το πήρα γιατί είχε παλιο firmware , αλλά επί τόποθ έκανα το update και είμαι ΟΚ. Έχω να κάνω την πιο απλή ερώτηση: Με πορτάκι ή χωρίς ? Πάντως και τα δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά τους

Egw to exw apo ton 3 trito mina agoras, xoris to portaki kai den girizw piso !!! ;)

Des kai to kainourgio P1, den exei portaki ...

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Απορία:

Το πορτάκι της συσκευής μπορεί να γίνει "ενεργό"? Δηλαδή το ανοιγω και μιλάω, το κλείνω και σταματώ την χρήση. By default δεν είναι και δεν λέει τόσο...

Παιδιά οι εντυπώσεις μου από σχεδόν μία βδομάδα χρήση του P990i είναι οι ακόλουθες:

1.Φυσικά το κινητό τα σπάει και κάνει απίστευτα πράγματα και φυσικά με πάρα πολύ στυλ λόγο οθόνης αφής,πενάκι κτλ

2.Χωρίς την αναβάθμιση είναι για πέταμα, νομίζω ότι απλά επιβάλλεται το τελευταίο firmware

3.Όσοι μιλάνε πολύ στο τηλέφωνο, κινούνται πολύ κτλ μάλλον πρέπει να το δουλεύουν με το πορτάκι γιατί έτσι απλά δουλεύεται για τα επείγοντα με 1 χέρι. Εγώ αν και νόμιζα ότι θα το αφαιρέσω αμέσως τελικά το κράτησα και μάλλον εξυπηρετεί (Κυρίως για το αμάξι ... αν και παράνομο!)

4. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που έχουν ψαλιδίσει τις δυνατότητες για ρυθμίσεις με κλειστό πορτάκι. Εκτώς αν κάνω εγώ κάποιο λάθος αλλά εγώ με κλειστό πορτάκι δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις και πολλά (για παράδειγμα ρύθμισμα λογαιασμών ιντερνετ κτλ)

5. Το Wifi επειδή δεν το είχα πριν μου φαίνεται απλά τέλειο. Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα το τηλέφωνο.

Και ένα ΠΟΛΥ μεγάλο μείον:

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ του. Εγώ έχω πάθει πλάκα με το πόσο λίγο κρατάει. Μετά απο πολλά χρόνια χρειάζομαι φορτιστή αυτοκινήτου απαραίτητα και αναγκάζομαι να το κλείνω το βράδυ!

Τώρα symbian εγώ είχα ένα νόκια 7610 και κράταγε αρκετά αν δεν έπαιζες. Επίσης φίλοι μου λένε το ίδιο και για Ν73 τώρα.

Πάντως εμένα 2 μέρες μου κρατάει με τα κλασσικά τηλέφωνα που κάνω πάντα, 1-2 μηνύματα την ημέρα και να κατεβάσω τα μαιλ μου 1-2 φορές από wifi. Ε νομίζω ότι δεν κάνω παράλογη χρήση. Δηλαδή αν παίζεις και games πας κάθε μέρα για φόρτισμα? Εσάς τόσο σας κρατάει ή έχει η δική μου μπαταρία πρόβλημα και να το ψάξω. Κρίμα ρε ****το γιατί η SE φημίζεται για αυτονομία!

Το τελευταίο μου κινητό ήταν SE W700 και κράταγε η μπαταρία του 1 βδομάδα με τα τηλέφωνα μου και τα μηνύματα. Καταλαβαίνεται πόσο τρελή διαφορά βλέπω, ανεξάρτητα με το ότι δεν μετανιώνω για αυτό το απίστευτο πολυεργαλείο!!!

skeftomai na to agoraso alla exo merikes apories:

eixa akousei oti ena sms einai mexri 79xaraktires isxuei?

i mpataria tou poso peripou krataei me metria xrisi ?

to ixeio tou einai san to p910?

euxaristo ek ton proteron

Παιδια για σας. Πηρα το ρ990 σε vl και μου εχει οθονη σημερα και οθονη μενου. Πως μπορουν να φυγουν αυτα για να φενετε ομορφο το θεμα μου;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!!!!

Παιδια για σας. Πηρα το ρ990 σε vl και μου εχει οθονη σημερα και οθονη μενου. Πως μπορουν να φυγουν αυτα για να φενετε ομορφο το θεμα μου;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!!!!

9Volto? (http://www.9volto.gr) Online? (http://blog.artesea.co.uk/2007/02/debrand-your-p990i-m600i-w950i.html)

Χάνεις όμως την εγγύηση (εγώ πάντως το έκανα και δεν μετανιώνω - ακόμα)...

Το πήρα και εγώ σήμερα... :happy: Πόσες ώρες να το φορτήσω...;;; Το βιβλιαράκι γράφει μόνο 4... :blink: Μόνο τόσο...;;;

Επειδή δεν ξέρω, και πρώτη φορά θα το επιχειρήσω, θέλω να ρωτήσω το εξής: Ποια είναι η διαδικασία που χρειάζεται για να του περάσω το τελευταίο firmware...;;; Είναι δύσκολο...;;; :worry:

Σας ευχαριστώ... :O

Το πήρα και εγώ σήμερα... :happy: Πόσες ώρες να το φορτήσω...;;; Το βιβλιαράκι γράφει μόνο 4... :blink: Μόνο τόσο...;;;

Επειδή δεν ξέρω, και πρώτη φορά θα το επιχειρήσω, θέλω να ρωτήσω το εξής: Ποια είναι η διαδικασία που χρειάζεται για να του περάσω το τελευταίο firmware...;;; Είναι δύσκολο...;;; :worry:

Σας ευχαριστώ... :O

Kαλησπέρα σχετικά με τη φόρτιση εγώ δεν το άφησα τόσες ώρες, στη 1 ώρα και κάτι (μόλις έγινε το λαμπάκι πράσινο) το έβγαλα από το ρεύμα (υπόψιν το φορτίζω πάντα σβηστό). το update γίνεται πολύ έυκολα μην το φοβάσε. απλά πήγαινε εδώ κατέβασε το Update Service Setup τρέξτο και απλά ακολούθα τις οδηγίες. Αν σε κάποιο σημείο σου φανεί ότι κόλλησε ΜΗΝ το πειράξεις θα συνεχίσει, απλά κάνε υπομονή. Να ξέρεις ότι θέλει περίπου 1 ώρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

@ gthe50 & EliMiNaToR: η μπαταρία είναι καθαρά υποκειμενικό το πόσο κρατάει μου έχει τύχει να αδειάσει σε λιγότερο από μια μέρα (10:00 το πρωί - 01:00 τα ξημερώματα) αλλά το έιχα ξεσκίσει σε εγκαταστάσεις προγραμμάτων και internet συνέχεια, αλλά έχει τύχει να κρατήσει μέχρι και 4 μέρες με σβήσιμο το βράδυ και με πολύ λίγα τηλεφωνήματα. Τέλος να πώ ότι καλό είναι να σβήνετε το wifi ( & το bluetooth) όταν δεν το χρησιμοποιήτε γιατί τραβάει αρκετή μπαταρία.

να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα ξέρουμε, μήπως, πότε περίπου περιμένουμε την νέα αναβάθμηση? κάτι είχα διαβάσει για μέσα Ιουνίου, ισχύει? υπάρχει περίπτωση να βρούμε τι θα διωρθώνει (τα μηνύματα θα τα φτιάξουν ή τζάμπα ελπίζω)?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

...το update γίνεται πολύ έυκολα μην το φοβάσε. απλά πήγαινε εδώ κατέβασε το Update Service Setup τρέξτο και απλά ακολούθα τις οδηγίες. Αν σε κάποιο σημείο σου φανεί ότι κόλλησε ΜΗΝ το πειράξεις θα συνεχίσει, απλά κάνε υπομονή. Να ξέρεις ότι θέλει περίπου 1 ώρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία...

Xρειάζεται να εγκαταστήσω το PC Suite ή όχι...;;; :worry:

Πρέπει οπωσδήποτε να έχω το κινητό πάνω στην βάση ή γίνεται και κανονικά χωρίς την βάση απλά με το usb συνδεδεμένο...;;;

Ευχαριστώ...

Xρειάζεται να εγκαταστήσω το PC Suite ή όχι...;;; :worry:

Πρέπει οπωσδήποτε να έχω το κινητό πάνω στην βάση ή γίνεται και κανονικά χωρίς την βάση απλά με το usb συνδεδεμένο...;;;

Ευχαριστώ...

1. δεν νομίζω ότι χρειάζεται το pc suite αλλά εγώ το είχα εγκατεστημένο.

2. να σου πώ την αλήθεια εγώ έβαλα κατευθείαν το καλώδιο γιατί φοβήθηκα μη γίνει καμιά μλκια με τη βάση (πότε δεν ξέρεις).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όταν σύνδεσα το φορτιστή με το τηλέφωνο για να αρχίσει η φόρτιση, αυτό άνοιξε κανονικά... :confused: Επέλεξα γλώσσα κλπ. απλά, επειδή δεν είχα χρόνο για τον Οδηγό ρυθμίσεων, το έκλεισα... Φαντάζομαι, όταν το ανοίξω, κάπου θα τον έχει για να τον βρω έτσι...;;; :worry:

Απο τις 16:30 το φορτίζω, το λαμπάκι είναι πράσινο και η μπαταρία γεμάτη... Να το αφήσω μέχρι τις 20:30 που λέει και ο οδηγός χρήσης...;;; :worry:

Πάμε άλη μια απορία:

Γιατί το εικονίδιο της "καμπάνας" του ξυπνητηριού μάνει ανοιχτό ακόμα και όταν όλα τα ξυπνητήρια (3 τον αριθμό) στο μενού ώρα δεν είναι επιλεγμένα??? Γενικώς πως απενεργοποιούνται τα ξυπνητήρια? Χρειάζεται κάτι παραπάνω απο το να τα "ξετσεκάρεις" απο το μενού "ώρα"?

Όταν σύνδεσα το φορτιστή με το τηλέφωνο για να αρχίσει η φόρτιση, αυτό άνοιξε κανονικά... :confused: Επέλεξα γλώσσα κλπ. απλά, επειδή δεν είχα χρόνο για τον Οδηγό ρυθμίσεων, το έκλεισα... Φαντάζομαι, όταν το ανοίξω, κάπου θα τον έχει για να τον βρω έτσι...;;; :worry:

Απο τις 16:30 το φορτίζω, το λαμπάκι είναι πράσινο και η μπαταρία γεμάτη... Να το αφήσω μέχρι τις 20:30 που λέει και ο οδηγός χρήσης...;;; :worry:

Τις ρυθμίσεις μπορείς να τις κάνεις και μετά. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πάμε άλη μια απορία:

Γιατί το εικονίδιο της "καμπάνας" του ξυπνητηριού μάνει ανοιχτό ακόμα και όταν όλα τα ξυπνητήρια (3 τον αριθμό) στο μενού ώρα δεν είναι επιλεγμένα??? Γενικώς πως απενεργοποιούνται τα ξυπνητήρια? Χρειάζεται κάτι παραπάνω απο το να τα "ξετσεκάρεις" απο το μενού "ώρα"?

Απλά το ξεμπαρκάρεις και απενεργοποιήτε. Τι εννοείς ότι "μένει ανοιχτό"; Όταν το ξεμπαρκάρεις δεν γίνεται γκρίζο το καμπανάκι;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• The title was changed to Sony Ericsson P990i