manolissinger Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 pedia ekana thn anabathmish kai thelo na mou peite an einai h sosth by the way to thl einai apo 02 agglias kai den xero an pezei auto kana rolo.Auto pou mou bgazei sto status einai phone R9EC001 BLUETOOTH R5A01 ORGANISER R4B03 CDA R4A03 To rotao giati seliiiiiiiides piso otan o sealover edose pic me to phone status ta noumera sto phone htan diaforetika...epidi to xo opos eipa pali apo 02 mhpos gia auto??? kai kati alo h epakinhsh den mou fenetai toso grhgorh . Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 pedia ekana thn anabathmish kai thelo na mou peite an einai h sosth by the way to thl einai apo 02 agglias kai den xero an pezei auto kana rolo.Auto pou mou bgazei sto status einai phone R9EC001 BLUETOOTH R5A01 ORGANISER R4B03 CDA R4A03 To rotao giati seliiiiiiiides piso otan o sealover edose pic me to phone status ta noumera sto phone htan diaforetika...epidi to xo opos eipa pali apo 02 mhpos gia auto??? kai kati alo h epakinhsh den mou fenetai toso grhgorh . Ναι, αυτή είναι η τελευταία έκδοση! Με μόνη διαφορά ότι σε 'μένα στο CDA είναι R4B03... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netmaniac Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Το πηρα και εγω χτες! Απο oteshop στα 389ε! Ωραιο κινητο αλλα εντυπωσεις θα σας πω σε λιγες μερες(διαβαζω ακομα τις οδηγιες). Τωρα του περναω την R9. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/netmaniac.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 389?και εγώ το πήρα με αναβάθμιση 425!arghhhhhhhhhh!άτιμη τεχνολογία σε πληρώνουμε χρυσάφι! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Το πηρα και εγω χτες! Απο oteshop στα 389ε! Ωραιο κινητο αλλα εντυπωσεις θα σας πω σε λιγες μερες(διαβαζω ακομα τις οδηγιες). Τωρα του περναω την R9. Χωρίς συμβόλαιο? Μόνο συσκευη? καλά τόσο πολύ έπεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 και όμως παιδιά ο φίλος λέει αλήθεια,ποιός να το περιμένε ότι μια μέρα θα βλέπαμε τον διάδοχο του Ρ910 να πέφτει στα...389 ευρώπουλα!!! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Πάει...χάλασε ο κόσμος :P Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδιά το πήρα κι εγώ 389 απο oteshop! To έχει σε αυτη την τιμη από εχθές και για 10 ημέρες μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netmaniac Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Χωρίς συμβόλαιο? Μόνο συσκευη? καλά τόσο πολύ έπεσε? Ναι μονο συσκευη και ειναι το πληρες πακετο(με βαση,φορτιστη,handsfree,δευτερο stylus,κλπ). Η προσφορα διαρκει μεχρι 14 μαρτιου(η μεχρι να τελειωσουν τα αποθεματα οπως διαβαζω στο φυλλαδιο). Επισης εχει και αλλες καλες προσφορες που μερικες θα σας τις γραψω γιατι το φυλλαδιο ειναι μεγαλο για να το σκαναρω. λαπτοπ: lenovo 3000 c200 - 399! μονο με αγορα συνδεσης connx κινητα: lg kg290 - 479 sonyericsson w950i - 399 sonyericsson m600 - 265 samsung e760 - 239 samsung p300 - 349 nokia 6270 - 216 motorola pebl u6 - 119 σταθερα ασυρματα: aeg d6000m - 20 panasonic kxtcd300 -20 διαφορα: mp3 player mpio fl350 - 40 vialta beamer 80 1+1 δωρο - 100 (Αυτο αραγε αξιζει; γιατι δεν καταλαβα πως θα δουλεψει) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/netmaniac.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Υπάρχει κανένας τρόπος για να τοποθετήσω την ελληνική γλώσσα στο scanner of business cards για να αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες όταν σκανάρει την κάρτα; Υ.Γ. Είχα το P900i(κινητάρα) πριν και μπορώ να πω(για το p990i), πως από τις λειτουργίες, από την οθόνη του κινητού που τρεμοπαίζει, από τα μυνήματα σφάλματος της μνήμης που μου έβγαλε χθες(μου θυμίζει κατάσταση windows 98 :p) και γενικώς από την απαξίωση πολλών εταιριών να βγάλουν για την Ελλάδα χάρτες για navigation,θα πάρω μάλλον το δρόμο που ακολούθησε ένας γνωστός μου προς τα windows mobile.Κρίμα και υποστήριζα τόσα χρόνια τη SE για τη πρωτοπορία της και τα διαμάντια κινητά της-μόλις πάτωσε η ναυαρχίδα της..HTC σου έρχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgiannis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Κάθισα και διαβασα ολες τις σελιδες για τα προβληματα που εχει βγαλει το P990i.Κ εγω πηρα το Ρ990 αλλα δεν μου εχει βγαλει κανενα απ τα προβληματα που αναφερατε.Ακομη και στα sms μου γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες με ελληνικα σαν πρωτη γλωσσα. Έχω τα εξης: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: CXC162037 R9EA001 BLUETOOTH: CXC162058 R5A01 ORGANIZER: CXC162036 R4A13 CDA162007/1 R4A09 Παράθεση Sony Ericsson For Ever!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Κάθισα και διαβασα ολες τις σελιδες για τα προβληματα που εχει βγαλει το P990i.Κ εγω πηρα το Ρ990 αλλα δεν μου εχει βγαλει κανενα απ τα προβληματα που αναφερατε.Ακομη και στα sms μου γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες με ελληνικα σαν πρωτη γλωσσα. Έχω τα εξης: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: CXC162037 R9EA001 BLUETOOTH: CXC162058 R5A01 ORGANIZER: CXC162036 R4A13 CDA162007/1 R4A09 Εκανες καποια ρυθμιση για τα SMS γιατι εμενα συνεχιζει να γραφει μεχρι 72 χαρακτηρες :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 χμμμ καλό ακούγεται αυτό! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Κάθισα και διαβασα ολες τις σελιδες για τα προβληματα που εχει βγαλει το P990i.Κ εγω πηρα το Ρ990 αλλα δεν μου εχει βγαλει κανενα απ τα προβληματα που αναφερατε.Ακομη και στα sms μου γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες με ελληνικα σαν πρωτη γλωσσα. Έχω τα εξης: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: CXC162037 R9EA001 BLUETOOTH: CXC162058 R5A01 ORGANIZER: CXC162036 R4A13 CDA162007/1 R4A09 Ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις! Το είχε αναφέρει παλιότερα και κάποιο άλλο μέλος. Τώρα γιατί δεν λειτουργεί έτσι και σε 'μάς...:worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μήπως έχεις vodafone live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgiannis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 oups!Οντως εχετε δικιο για τα SMS.Είχα κανει λάθος....δεχεται μονο 70 ελληνικους χαρακτηρες!Αλλα θα διορθωθεί κ αυτο...Οχι παιδια δν είναι Vodafone Live η συσκευη. Τουλαχιστον δε μου εχει βγάλει κανενα πρόβλημα :) Παράθεση Sony Ericsson For Ever!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgiannis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Το μονο που έμεινε να κάνουμε πλέον σχετικά με τα SMS που δν μας επιτρέπει πανω απο 70 χαρακτήρες/sms είναι να περιμένουμε κάποια ανάλογη αναβάθμιση απο την SE.:rolleyes: Πίστευω ότι σύντομα θα λυθεί και αυτο το problem και θα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! Παράθεση Sony Ericsson For Ever!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μακάρι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Υπάρχει ήδη beta αναβάθμιση που διορθώνει πολλά και βελτιώνει αρκετά την ταχύτητα. Ελπίζω να έχω νέα σύντομα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Υπάρχει ήδη beta αναβάθμιση που διορθώνει πολλά και βελτιώνει αρκετά την ταχύτητα. Ελπίζω να έχω νέα σύντομα. R11...;;; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Υπάρχει ήδη beta αναβάθμιση που διορθώνει πολλά και βελτιώνει αρκετά την ταχύτητα. Ελπίζω να έχω νέα σύντομα. Ξέρεις αν διορθώνει τα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ξέρεις αν διορθώνει τα ελληνικά; Ναι, διορθωνει και το προβλημα των ελληνικων στο πληκτρολογιο (η αυξηση στην ταχυτητα δε, ειναι παραπανω απο αξιοσημειωτη). Υπομονη παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ΩΩΩ!!! Ξέρεις αν στο εξωτερικό πληκτρόλογιο έχουν μπεί και πρώτα τα ελλήνικα ή αν μόνο Διόρθωσαν το πρόβλημα στα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παιδιά καλημέρα. Δύο ερωτήσεις και από μένα. 1. Με κλειστό το τηλέφωνο λειτουργεί η αφύπνηση; 2. Μπορούμε να βλέπουμε τα γεγονότα της οθόνης 'σήμερα' στην οθόνη αναμονής του τηλεφώνου όπως π.χ. στα ΝΟΚIΑ ή τα WM pda; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgiannis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παιδιά καλημέρα. Δύο ερωτήσεις και από μένα. 1. Με κλειστό το τηλέφωνο λειτουργεί η αφύπνηση; 2. Μπορούμε να βλέπουμε τα γεγονότα της οθόνης 'σήμερα' στην οθόνη αναμονής του τηλεφώνου όπως π.χ. στα ΝΟΚIΑ ή τα WM pda; Καλημερα φιλε!Λοιπον... 1. Η αφύπνιση φυσικά και δουλεύει με κλειστό το κινητο (οπως φυσικα και σε ολα τα κινητά) 2. Τι εννοείς "γεγονότα της οθόνης"? Παράθεση Sony Ericsson For Ever!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts