JustMe Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εγώ χάλια...Λευκάδα στις 16 (αφού υπέθεσα ότι θα χανε φύγει αφού πέρασε ο 15αυγουστος) και ενώ έφτασα γύρω στις 13.00 έψαχνα ξενοδοχείο μέχρι τις 20.30 και τελικά έφυγα στις 21.00 φτάνοντας Αθήνα στις 3 το πρωί. γύρω στις 20 ώρες οδήγημα... :( Κατά τα άλλα ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND = ΤΡΕΛΑ! ! ! :D :D Το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εγώ χάλια...Λευκάδα στις 16 (αφού υπέθεσα ότι θα χανε φύγει αφού πέρασε ο 15αυγουστος) και ενώ έφτασα γύρω στις 13.00 έψαχνα ξενοδοχείο μέχρι τις 20.30 και τελικά έφυγα στις 21.00 φτάνοντας Αθήνα στις 3 το πρωί. γύρω στις 20 ώρες οδήγημα... :( και ποιος φταιει γι'αυτο; :rolleyes: ειναι νωρις για να πιστευεις οτι θα'χανε φυγει. και τωρα να πας κοσμο θα'χει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παρα πολυ ωραια!!! Χαλκιδα!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Αφού έκανα διάφορες "αδιάφορες" εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού... δοκίμασα και κάτι διαφορετικό! Μόλις γύρισα από την παραμυθένια Πράγα :love: Είμαι ακόμη αποσυντονισμένος... Περισσότερα αύριο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 και ποιος φταιει γι'αυτο; :rolleyes: ειναι νωρις για να πιστευεις οτι θα'χανε φυγει. και τωρα να πας κοσμο θα'χει :) Ε, οκ, είσαι λίγο υπερβολικός τώρα κι εσύ...άμα πάει τώρα το πιο πιθανό είναι να έχουν κλείσει όλα τα μπαράκια! Μετά τις 25 Αυγούστου τα μαζεύουνε όλα... @JustMe! : Παρεπιπτόντως, δεν μπορώ να καταλάβω πως πίστευες ότι στις 16 Αυγούστου θα έβρισκες να μείνεις στη Λευκάδα που είπες χωρίς να χεις κλείσει...γενικά με αυτό το σκεπτικό δε συμφωνώ...να κάνεις ολόκληρο ταξίδι με την ελπίδα πως θα βρεις κάπου να μείνεις...ή τουλάστιχον άμα το κάνεις να είναι καπου κοντα..... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ε, οκ, είσαι λίγο υπερβολικός τώρα κι εσύ...άμα πάει τώρα το πιο πιθανό είναι να έχουν κλείσει όλα τα μπαράκια! Μετά τις 25 Αυγούστου τα μαζεύουνε όλα... Αυγουστο εχουμε ακομα, δε θα'χουν κλεισει και ολα ;). ειδικα φετος που ειχε τοσο κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Έχω περάσει πολλά καλοκαίρια στη Λευκάδα κέντρο μέχρι τέλη του μήνα...:) (Φέτος έτυχε να πας, γενικά, είχε λιγότερο κόσμο από παλιά) :p Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Έχω περάσει πολλά καλοκαίρια στη Λευκάδα κέντρο μέχρι τέλη του μήνα...:) (Φέτος έτυχε να πας, γενικά, είχε λιγότερο κόσμο από παλιά) :p τα τελευταια 24 χρονια τυχαινει να πηγαινω :D αν κρινω απο το myphone ειχε πολυ κοσμο, επρεπε να κανουμε κανενα meeting :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εγώ είχα πάει φέτος 7-16 Αυγούστου...να κανονιζαμε ενα μιτινγκ στο Κάθισμα να πνιγόμασταν όλοι μαζί! :p Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εγώ είχα πάει φέτος 7-16 Αυγούστου...να κανονιζαμε ενα μιτινγκ στο Κάθισμα να πνιγόμασταν όλοι μαζί! :p οχι καθισμα, ηταν βρωμικα, πορτο κατσικι οκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Αφού έκανα διάφορες "αδιάφορες" εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού... δοκίμασα και κάτι διαφορετικό! Μόλις γύρισα από την παραμυθένια Πράγα :love: Είμαι ακόμη αποσυντονισμένος... Περισσότερα αύριο... Όντως η Πράγα είναι παραμυθένια :) ΠΟυ να δεις και χιονισμένη πόσο όμορφη είναι! Ελπίζω να μπορέσω να ξαναπάω κάποια στιγμή :yahoo: Να μας δείξεις καμιά φωτογραφία να ζηλέψουμε :wink: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Και εσύ Σαμοθράκη πήγες ε? Και εγώ ξετρελάθηκα! Δεν περίμενα να ήταν τόσο ωραία! Πως και δεν σε είδα;:p Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εγώ σήμερα γήρισα, και έχω να πω πως πέρασα φανταστικά!!!Πήγα στο Μέτσοβο, στα Γιάννινα, στην Άρτα και σε πολλά άλλα χωριά της γύρο περιοχής.Επίσης πήγα Πάργα και έκανα μπάνια σε διάφορες παραλίες της περιοχής, ... ... ... Έφυγα στις 6 του μηνός (νομίζω) και γ΄θρισα σήμερα τα ξημερώματα!!!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 μέτρια.Ήμουν Χαλκιδική μέχρι τις 11 Αυγούστου στο εξοχικό μας στα Φλογητά.Εντάξει τα συνηθισμένα.Με τους γονείς μου ήμουν δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Όντως η Πράγα είναι παραμυθένια :) ΠΟυ να δεις και χιονισμένη πόσο όμορφη είναι! Ελπίζω να μπορέσω να ξαναπάω κάποια στιγμή :yahoo: Να μας δείξεις καμιά φωτογραφία να ζηλέψουμε :wink: Εγώ καλά που δεν την είδα χιονισμένη γιατί δεν τον πάω και πολύ τον χειμώνα :p Και μόνο που το βράδυ είχαμε το παπλωματάκι μου την έδωσε κάπως Αυγουστιάτικα :worry: Φωτογραφίες σύντομα στο myGallery ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εγώ καλά που δεν την είδα χιονισμένη γιατί δεν τον πάω και πολύ τον χειμώνα :p Και μόνο που το βράδυ είχαμε το παπλωματάκι μου την έδωσε κάπως Αυγουστιάτικα :worry: Φωτογραφίες σύντομα στο myGallery ;) Καλά δεν σου αρέσει το χιόνι; Δεν έχω καλύτερο! ;) Φαντάσου όλο αυτό που έχεις στις εικόνες ντυμένο στα άσπρα! Τρέλα! Πωπω έχω πωρωθεί τώρα... Θέλω να πάω το χειμώνα! Να σου πω αυτοί καλοκαίρι δεν έχουν; Ή το καλοκαίρι τους είναι με τα παπλώματα; Όχι πως με χαλάει βέβαια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλά δεν σου αρέσει το χιόνι; Δεν έχω καλύτερο! ;) Φαντάσου όλο αυτό που έχεις στις εικόνες ντυμένο στα άσπρα! Τρέλα! Πωπω έχω πωρωθεί τώρα... Θέλω να πάω το χειμώνα! εγω να δεις πως πορωθηκα χθες με κατι αρχοντικα που εβλεπα στο πηλιο.... κι εγω γουσταρω χιονι και να αποκλιστω κιολας! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 εγω να δεις πως πορωθηκα χθες με κατι αρχοντικα που εβλεπα στο πηλιο.... κι εγω γουσταρω χιονι και να αποκλιστω κιολας! Ε λοιπόν αρχίζω να σε συμπαθώ πολύ εσένα! :p Ξέρεις ότι αυτό θέλω κι εγώ; Στο Πήλιο δεν έχω πάει αλλά στο Μέτσοβο που πήγα χειμώνα... ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Έχω μια φωτογραφία (μη χιονισμένο βέβαια το χωρίο)... Στη δύση του ηλίου... Πανοραμική... Δεν σου λέω τίποτα... Τραγικά όμορφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiouu Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Γεια σου ρε Αννιώ που πήγες και στη Σητεία!!!BAD BOYS,BAD BOYS WHAT YOU GONNA DO,WHAT YOU GONNA DO WHEN THEY COME FOR YOU!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 εγω που εκανα σταση στο μετσοβο...εκει να δεις κρυο!!φαντασου τον χειμωνα!! και που να ρθεις στο σπιτι μου στην καβαλα να δεις απο την σοφιτα φατσα καρτα την θασο και την μιση καβαλα! δωσε κι εσυ το βημα σου!:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 εγω που εκανα σταση στο μετσοβο...εκει να δεις κρυο!!φαντασου τον χειμωνα!! και που να ρθεις στο σπιτι μου στην καβαλα να δεις απο την σοφιτα φατσα καρτα την θασο και την μιση καβαλα! δωσε κι εσυ το βημα σου!:p Α, καλά Καβάλα ε; Παρ' ότι είμαι από Καβάλα πρέπει να σου πω ότι δεν μου αρέσει. Πως τ' ακούς πάλι αυτό; Με δυσκολία θα μου πεις... :p Εγώ προτιμώ Ξάνθη. Χωρίς να ξέρω ακριβώς το λόγο... Μου φαίνεται λίγο κάπως... Άσε η θάλασσα. Εγώ κι η θάλασσα... Καραμανλης με Παπανδρέου... :p Λες να πάρω το βήμα μου;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ε λοιπόν αρχίζω να σε συμπαθώ πολύ εσένα! :p Ξέρεις ότι αυτό θέλω κι εγώ; Στο Πήλιο δεν έχω πάει αλλά στο Μέτσοβο που πήγα χειμώνα... ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Έχω μια φωτογραφία (μη χιονισμένο βέβαια το χωρίο)... Στη δύση του ηλίου... Πανοραμική... Δεν σου λέω τίποτα... Τραγικά όμορφα! Μιας και δεν έχει πάει στο Πήλιο, για δες χιόνι.... http://img201.imageshack.us/img201/7508/p2190003rf6.jpg Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Μιας και δεν έχει πάει στο Πήλιο, για δες χιόνι.... http://img201.imageshack.us/img201/7508/p2190003rf6.jpg Tέλεια φωτογραφία για καλοκαίρι!!!:lol: :lol: :lol: Πάντως εγώ πήγα Ανατολική Αργιθέα και Λίμνη Πλαστήρα. Κάτοπτρα Παραδείσου μου φαίνονται! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αε φτιάξουμε κάτι εδώ που θα μας ειναι χρησιμο και για αργοτερα.Διακοπές. Που πηγαμε φέτος (προορισμοι), τι μας αρεσε, τι όχι, τι μαυρίζουμε κλπ κλπ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 περασα παρα πολυ ωραια. λιγο Πορτο Χελι , λιγο Τολο , λιγο Αιγιο. στην Ελλαδα περνας καλα οπου και να πας. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts