Cyberbob Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εδώ και λίγες ημέρες δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω e-mail... Στο msn messenger συνδέομαι κανονικά και μάλιστα μου εμφανίζει οτι έχω και 7 νέα μηνύματα αλλα όταν πάω να τα δώ μέσω browser αφού πληκτρολογήσω το username και το password μου,μου βγάζει μια εικόνα με γράμματα και αριθμούς,πληκτρολογώ αυτά που βλέπω και με ξαναβγάζει στην αρχική σελίδα για να ξαναβάλω username και password... Μέσω Incredimail βγάζει NO NEW MESSAGES (ενώ έχω 7 νέα μηνύματα) και όταν πάω να στείλω κάτι δεν το στέλνει και στο Details γράφει "Forbidden" Any ideas ??? Help ! :( Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Μεσω Outlook Express ισως μεχρι να βρεθει το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Διαγραφή cookies/cache και προσπάθεια πάλι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 dokimase na kaneis login mesw tou site http://www.hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 alli mia periptosi einai na exeis idi gemisi ton apothikeutiko xoro pou sou dini to msn (250mb) kai etsi na min sou ta anoigei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 alli mia periptosi einai na exeis gemisei idi ton apothikeftiko xoro pou sou dinei to msn (250 mb) kai etsi na min poreis na ta diavaseis!se autin tin periptosi prepei na svisis merika mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδες για να μήν ανοιγω νεο θεμα, πως γινεται, αν γινεται , να διαγραψω ενα λογαριασμό που εχω στο hotmail? Δεν μου χρειαζεται πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδες για να μήν ανοιγω νεο θεμα, πως γινεται, αν γινεται , να διαγραψω ενα λογαριασμό που εχω στο hotmail? Δεν μου χρειαζεται πλέον.. Δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή από το Hotmail. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ότι αν για κάποιο χρονικό διάστημα αν δεν κάνω λάθος 30 ημερών δεν το χρησιμοποιήσεις απενεργοποιείται από μόνο του αλλά δεν διαγράφεται. Αν το χρειαστείς κάποια στιγμή απλός μπαίνεις και το ενεργοποιείς. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Τα posts σχετικά με τη χωρητικότητα του Inbox της Hotmail μεταφέρθηκαν σε παλαιότερο σχετικό thread. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 exo to ekshs problhma...prospa8o na mpo sto hotmail moy,eite meso tou http://www.hotmail.com eite meso tou msn messager opou mou bgainei eidipoihsh gia nea lhf8enta e-mail kai mou bgainei h ekshs selida http://www.passport.net/mail/notsupported.asp?lc=1033 ti kanoume? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Xm...para3eno....isws me tin voithia kapiou allou programmatos gia katevasma e-mail ston ipologisti... Kati san to Incredimail? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 kait mou eipes tora....se apla ellhnika gia mia amorfoth san emena? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Me apla logia... Na egkatastisei ena programma gia na katevazei t e-mail sto computer.. Etsi tha vlepeis ta e-mails apo to programma kai den tha xreiazete na mpeneis sto http://www.hotmail.com gia na ta deis.... An katalaves kai einai ok mou les na sinexisoume :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 katalaba alla mou fainete arketa poluploko...mallon 8a anoikso neo account:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 A oxi kathoulou.... alla Ok :) opws epithimeis...an alla3eis gnwmi..edw eimaste :p Kali sinexeia :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 katalaba alla mou fainete arketa poluploko...mallon 8a anoikso neo account:p Freak πολύ απλά κάνε κλικ σε αυτή την επιλογή " If you already have a Hotmail account, you can sign out of your .NET Passport and sign in using your Hotmail account." και μετά στη σελίδα που θα σε βγάλει βάλε κανονικά το email και το password και κάνε log in ;) . Εχει και επιλογή να θυμάται και το email σου και το password αν βαριέσαι να τα γράφεις κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 ma to ekana kai ayto kai meta me metaferei se mia selida gia na allakso tous kodikous mou ktl ktl ktl... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 ma to ekana kai ayto kai meta me metaferei se mia selida gia na allakso tous kodikous mou ktl ktl ktl... Εννοείς οτι αφού έβαλες το email και το password σε πάει σε σελίδα που είναι για αλλαγή κωδικών χμμ πάνω λέει πχ. hello "handle" ktl.? αν ναι τότε κάνε κλίκ στο hotmail που γράφει κάπου πάνω αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 FREAK να φορτώνεις τα e-mail σου από το Outlook Express. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις λογκ ιν και να πέφτεις σε σφάλματα του συστήματος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 FREAK να φορτώνεις τα e-mail σου από το Outlook Express. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις λογκ ιν και να πέφτεις σε σφάλματα του συστήματος. ;) Γιατι με το αουτλουκ δεν κανει λογκ-ιν? Επειδη εχω παθει ακριβως το ιδιο και εγω,περιμενε 3-6 μερες. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Γιατι με το αουτλουκ δεν κανει λογκ-ιν? Επειδη εχω παθει ακριβως το ιδιο και εγω,περιμενε 3-6 μερες. Πολλές φορές κολλάει μόνο από το σάιτ το λογκ ιν και από άουτλουκ φορτώνει κανονικά, γιαυτό το είπα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Δοκιμασε αν μπορεις να μπεις μεσω αυτου: http://login.passport.net/uilogin.srf?id=2 ειχα και εγω αναλογο προβλημα και ετσι μπορω και βλεπω τα mail μου... :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Τι ζόρια τραβάει το hotmail τελευταία? :confused: Με την 2η και 3η μπαίνω στη σελίδα ενώ βάζω σωστά τους κωδικούς,αφήστε δε που και στην κεντρική αλλά και μέσα στο inbox μου πετάει μήνυμα το Spybot ότι προσπαθεί να εγκατασταθεί το DoubleClick :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 emena pantos estrose apo mono tou telika... kapoio kollhla 8a eixe faei opos eipe kai o aggelopas... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Απο χτές δεν μπορώ να κάνω sign in με κανένα .net passport στο hotmail χρησιμοποιώντας Internet Explorer.Κάνω κλίκ στο sign in συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά η σελίδα δεν ανοίγει και βγάζει σφάλμα. :X Mε Maxthon και firefox όλα καλά... Διαβάζω στο net οτι συμβαίνει κ σε άλλους ξέρει κανείς τίποτα? :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts