Jump to content

Περί... Hotmail

nicktsak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και λίγες ημέρες δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω e-mail...

Στο msn messenger συνδέομαι κανονικά και μάλιστα μου εμφανίζει οτι έχω και 7 νέα μηνύματα αλλα όταν πάω να τα δώ μέσω browser αφού πληκτρολογήσω το username και το password μου,μου βγάζει μια εικόνα με γράμματα και αριθμούς,πληκτρολογώ αυτά που βλέπω και με ξαναβγάζει στην αρχική σελίδα για να ξαναβάλω username και password...

Μέσω Incredimail βγάζει NO NEW MESSAGES (ενώ έχω 7 νέα μηνύματα) και όταν πάω να στείλω κάτι δεν το στέλνει και στο Details γράφει "Forbidden"

Any ideas ??? Help ! :(

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Παιδες για να μήν ανοιγω νεο θεμα, πως γινεται, αν γινεται , να διαγραψω ενα λογαριασμό που εχω στο hotmail? Δεν μου χρειαζεται πλέον..

Παιδες για να μήν ανοιγω νεο θεμα, πως γινεται, αν γινεται , να διαγραψω ενα λογαριασμό που εχω στο hotmail? Δεν μου χρειαζεται πλέον..

Δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή από το Hotmail. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ότι αν για κάποιο χρονικό διάστημα αν δεν κάνω λάθος 30 ημερών δεν το χρησιμοποιήσεις απενεργοποιείται από μόνο του αλλά δεν διαγράφεται.

Αν το χρειαστείς κάποια στιγμή απλός μπαίνεις και το ενεργοποιείς.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

• 1 month later...

exo to ekshs problhma...prospa8o na mpo sto hotmail moy,eite meso tou http://www.hotmail.com eite meso tou msn messager opou mou bgainei eidipoihsh gia nea lhf8enta e-mail kai mou bgainei h ekshs selida http://www.passport.net/mail/notsupported.asp?lc=1033

ti kanoume?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Xm...para3eno....isws me tin voithia kapiou allou programmatos gia katevasma e-mail ston ipologisti... Kati san to Incredimail?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Me apla logia... Na egkatastisei ena programma gia na katevazei t e-mail sto computer.. Etsi tha vlepeis ta e-mails apo to programma kai den tha xreiazete na mpeneis sto http://www.hotmail.com gia na ta deis.... An katalaves kai einai ok mou les na sinexisoume :)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

A oxi kathoulou.... alla Ok :) opws epithimeis...an alla3eis gnwmi..edw eimaste :p Kali sinexeia :)

katalaba alla mou fainete arketa poluploko...mallon 8a anoikso neo account:p

Freak πολύ απλά κάνε κλικ σε αυτή την επιλογή " If you already have a Hotmail account, you can sign out of your .NET Passport and sign in using your Hotmail account." και μετά στη σελίδα που θα σε βγάλει βάλε κανονικά το email και το password και κάνε log in ;) .

Εχει και επιλογή να θυμάται και το email σου και το password αν βαριέσαι να τα γράφεις κάθε φορά.

ma to ekana kai ayto kai meta me metaferei se mia selida gia na allakso tous kodikous mou ktl ktl ktl...

ma to ekana kai ayto kai meta me metaferei se mia selida gia na allakso tous kodikous mou ktl ktl ktl...

Εννοείς οτι αφού έβαλες το email και το password σε πάει σε σελίδα που είναι για αλλαγή κωδικών χμμ πάνω λέει πχ. hello "handle" ktl.? αν ναι τότε κάνε κλίκ στο hotmail που γράφει κάπου πάνω αριστερά.

FREAK να φορτώνεις τα e-mail σου από το Outlook Express. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις λογκ ιν και να πέφτεις σε σφάλματα του συστήματος. ;)

FREAK να φορτώνεις τα e-mail σου από το Outlook Express. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις λογκ ιν και να πέφτεις σε σφάλματα του συστήματος. ;)

Γιατι με το αουτλουκ δεν κανει λογκ-ιν?

Επειδη εχω παθει ακριβως το ιδιο και εγω,περιμενε 3-6 μερες.

Mutilator :shifty:

Γιατι με το αουτλουκ δεν κανει λογκ-ιν?

Επειδη εχω παθει ακριβως το ιδιο και εγω,περιμενε 3-6 μερες.

Πολλές φορές κολλάει μόνο από το σάιτ το λογκ ιν και από άουτλουκ φορτώνει κανονικά, γιαυτό το είπα. :)

Δοκιμασε αν μπορεις να μπεις μεσω αυτου: http://login.passport.net/uilogin.srf?id=2

ειχα και εγω αναλογο προβλημα και ετσι μπορω και βλεπω τα mail μου... :cool:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Τι ζόρια τραβάει το hotmail τελευταία? :confused:

Με την 2η και 3η μπαίνω στη σελίδα ενώ βάζω σωστά τους κωδικούς,αφήστε δε που και στην κεντρική αλλά και μέσα στο inbox μου πετάει μήνυμα το Spybot ότι προσπαθεί να εγκατασταθεί το DoubleClick :mad:

emena pantos estrose apo mono tou telika...

kapoio kollhla 8a eixe faei opos eipe kai o aggelopas...

• 1 month later...

Απο χτές δεν μπορώ να κάνω sign in με κανένα .net passport στο hotmail χρησιμοποιώντας Internet Explorer.Κάνω κλίκ στο sign in συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά η σελίδα δεν ανοίγει και βγάζει σφάλμα. :X

Mε Maxthon και firefox όλα καλά...

Διαβάζω στο net οτι συμβαίνει κ σε άλλους ξέρει κανείς τίποτα? :)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg