blamis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Γεια σας!!!θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι που πρεπεί να κάνω στο n93 γιατι δεν μπορω να συνδεθώ μέσω wlan!μου λεεί σύνδεση αδύνατη δεν βρέθηκε δίκτυο wlan!!αν ξέρετε κάτι πείτε μου εύχαριστω!! γεια σας!!!ξέρετε αν θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να συνδεθώ με wlan γιατι μου λεει σύνδεση αδύνατη δεν βρέθηκε δίκτυο wlan!!!??ευχαριστώ!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 τελικα παλι ακυρο φαγαμε,τα εκανα μετονομασια σε .jara τα στελνω με bt κανονικα σε ενα νοκια Ν71 αλλα μετα δεν μπορω να τα κανω μετονομασια για να τα κανω εγκατασταση καμια αλλη ιδεα?? Βάλε το X-plore -είναι ένας file explorer- που έχει την δυνατότητα αυτή. Κατέβασε το από εδώ. Το zip περιέχει και ένα k e y g e n. Σε περίπτωση που δεν τρέχει στο pc σου βάλε τα στοιχεία που σου δίνω έτοιμα. Το προηγούμενο σου το είπα διότι παλιότερα γινόταν με αυτό το κολπάκι.:p γεια σας!!!ξέρετε αν θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να συνδεθώ με wlan γιατι μου λεει σύνδεση αδύνατη δεν βρέθηκε δίκτυο wlan!!!??ευχαριστώ!! Για δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 τώρα λέει ιστος κάμια αποκριση πύλη!ευχαριστώ για την απάντηση!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 EXO ena problem alo.Den mporo na steilo munhma.eno kano klhseis kanonika otan pao na steilo sms mou grafei, sms failed go to network options.eixa kanei mia rithmish kai lithke to problhma,alla tora mou to xanakanei kai den xero ti na kano giati to xesasa:lol: help Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 EXO ena problem alo.Den mporo na steilo munhma.eno kano klhseis kanonika otan pao na steilo sms mou grafei, sms failed go to network options.eixa kanei mia rithmish kai lithke to problhma,alla tora mou to xanakanei kai den xero ti na kano giati to xesasa:lol: help Vodafone εχεις ? Εαν ναι τσεκαρε το κεντρο μηνυματων να ειναι : +306942190000 Παρακληση : Γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες εαν θες να σε διαβαζουμε .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 γεια σας, ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τη φωνητικη κληση στις νεες επαφες που δημιουργω ? γιατι δεν εχω καταφερει να βρω καποιο τροπο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 γεια σας, ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τη φωνητικη κληση στις νεες επαφες που δημιουργω ? γιατι δεν εχω καταφερει να βρω καποιο τροπο ευχαριστω Κανονικά με το που δημιουργείς την εκάστοτε επαφή δημιουργεί αυτόματα και την φωνητική εντολή. Δεν το κάνει αυτό;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 oxi σε καμια νεα επαφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Είσαι σίγουρος? Αν είσαι σε επεξεργασία κάποιας επαφής, δεν έχει σε κάποιο απο το τηλέφωνα ένα εικονιδιάκι που να δείχνει ένα προσωπάκι που μιλάει? Επίσης, αν κρατήσεις το πάνω δεξί κουμπί αρκετή ώρα πατημένο, ξεκινάει να περιμένει να μιλήσεις? Αν εκφωνήσεις καθαρά ένα όνομα που βρίσκεται στις επαφές σου τι κάνει? Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ΣΤΙΣΠΑΛΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΛ (6630) ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ΤΟυλαχιστον οι φωνητικες εντολες δουλευουν πολυ καλα σε ησυχο περιβαλλον, το εχω δοκιμασει.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 re paidia exo ena provlima me ta sms.. ego grafo me T9 k otan mia leksi den iparxei tin grafo kanonika k patao ok gia na thn perasei.. alla dn tn pernaei.. dld sto epomeno sms pou tha ksanagrapso tin idia leksi den tha yparxei sto leksiko.. kserei kaneis ti mporo na kano?? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 παιδιά θέλω να ρωτίσω κάποια πράγματα!!το visual radio τι είναι και πως το χρησιμοποιουμαι!!??:)και το οικιακό δίκτυο πως μπορώ να το χρησιμοποιησώ?και κάτι ακόμα πως μπορω να βλέπω τα βίντεο του you tube στο κινητο μου!!!θυμάμε κάτι γίνοταν απο τον realplayer!!!:)ευχαριστώ!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 παιδιά θέλω να ρωτίσω κάποια πράγματα!!το visual radio τι είναι και πως το χρησιμοποιουμαι!!??:)και το οικιακό δίκτυο πως μπορώ να το χρησιμοποιησώ?και κάτι ακόμα πως μπορω να βλέπω τα βίντεο του you tube στο κινητο μου!!!θυμάμε κάτι γίνοταν απο τον realplayer!!!:)ευχαριστώ!!! Μέσω του Visual Radio μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο, αρκεί να συνδέσεις τα ακουστικά (χρησιμεύουν ως κεραία). Το Οικιακό Δίκτυο χρησιμοποιεί το WLan (WiFi) για να μοιράζεσαι αρχεία με το δίκτυο που τυχών έχεις. Είναι κάτι σαν τους δίσκους δικτύου στα Windows. Από όσο ξέρω τα βίντεο του Youtube (flv) δεν παίζουν με τον Real Player. Χρειάζεται η νέα έκδοση του Flash Lite δηλαδή η 3, η οποίο είναι σε δοκιμαστικό στάδιο ακόμη. Ωστόσο έχω ακούσει μερικά άτομα να λένε πως έπαιξαν κάποια -όχι όλα- βίντεο από τη mobile έκδοση του site. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει... Το μόνο σίγουρο είναι πως το Flash Lite 3 θα τα παίζει κανονικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 αα με το visual radio δεν μπορώ να ακουσω ράδιο χώρις τα ακουστικά απο το internet με wifi? έχω ασύρματο internet πως μπορώ να το κάνω? μπορεί καποις να μου δόσει την έκδοση όποια είναι να μπορώ να βλεπω? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 μπορεί καποις να μου δόσει την έκδοση όποια είναι να μπορώ να βλεπω? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Δεν κυκλοφορεί ακόμη. Είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Ίσως την πετύχεις πουθενά με μια αναζήτηση… δεν έχω ψάξει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 αα με το visual radio δεν μπορώ να ακουσω ράδιο χώρις τα ακουστικά απο το internet με wifi? έχω ασύρματο internet πως μπορώ να το κάνω? μπορεί καποις να μου δόσει την έκδοση όποια είναι να μπορώ να βλεπω? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! To visual radio δεν υποστηριζεται ακομα απο τους ραδιοφωνικους σταθμους ,τουλαχιστον στην Ελλαδα . Χρησιμοποιει data συνδεση (gprs κλπ) για μεταδοση πληροφοριων κλπ http://www.visualradio.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_Radio Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ευχαριστώ nervous!!!;)κάποιος αν ξέρει για το οικιακό δίκτυο!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Επειδή θέλω να αγοράσω GPS σκέφτηκα να το συνδιάσω με το Ν93.Εχω βρει ήδη ένα bluetooth GPS στο Πλαίσιο αλλά το θέμα είναι μην το αγοράσω και πάει τσάμπα...Κατέβασα το nokia maps sto κινητό μου αλλά το θέμα είναι το εξής.Δεν είμαι διατεθημένος σε καμία περίπτωση να συνδέομαι μέσω GPRS πχ για να κατεβάζει τους χάρτες εκείνη τη στιγμη.Εχει δοκιμάσει κανείς το Nokia Maps Loader με το Ν93?Υπάρχει άλλος τρόπος να κατεβάσω τους χάρτες απο τη Ελλάδα?Οποιος το έχει επιχειρήσει ας ενημερώσει γιατι 100 ευρώπουλα κάνει ο δέκτης...αλλά αν είναι να πληρώνω άλλα 50 το μηνα για το GPRS τότε όχι ευχαριστώ...Περιμένω απαντήσεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 εγω το δουλευω με δεκτη gps και παει μια χαρα!απλα με το nokia maps loader θα κατεβασεις τους χαρτες αλλα στο nokia maps πλοηγηση δεν θα εχεις!!την πληρωνεις ξεχωριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 παιδια μια ερωτηση γιατι δεν καταφερα να βρω απαντηση στο forum. ιντερνετ μπορουμε να εχουμε στο n93?? δηλαδη να ανοιγουμε σελιδες http://www.οχι σελιδες wap απο τον παροχεα.αν ναι ας μου πει καποιος πως κανουμε καποιες ρυθμησεις γιατι ουτε η vodafone με διαφωτισε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 παιδια μια ερωτηση γιατι δεν καταφερα να βρω απαντηση στο forum. ιντερνετ μπορουμε να εχουμε στο n93?? δηλαδη να ανοιγουμε σελιδες http://www.οχι σελιδες wap απο τον παροχεα.αν ναι ας μου πει καποιος πως κανουμε καποιες ρυθμησεις γιατι ουτε η vodafone με διαφωτισε.. Ναι μπορεις αρκει να εχεις internet over gprs (με τα αναλογα settings) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Αυτες οι ρυθμισεις ποιες ειναι..πηρα στη vodafone και μου εστειλαν καποιες μεσω mail αλλα δεν εκαναν τιποτα..απο wap μονο βλεπω το google η yahoo για τα mail μου.καποιος που να τις εχει κανει στο δικο του ν93? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 εγω το δουλευω με δεκτη gps και παει μια χαρα!απλα με το nokia maps loader θα κατεβασεις τους χαρτες αλλα στο nokia maps πλοηγηση δεν θα εχεις!!την πληρωνεις ξεχωριστα Αγόρασα δέκτη Gps έβαλα και το Nokia Maps όλα καλά αλλά ανανέωση της θέσης μου κάνει κάθε 20-30 δευτερόλεπτα περίπου.Λέτε να παίζει ρόλο που το εγκατέστησα στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο?(Βασικά αν δεν κάνω λάθος δεν νομίζω να μπορούσα να το βάλω στο τηλ γιατι το map Loader ψάχνει για κάρτα μνήμης κατα την εκκινησή του.)Εσας καθε πόσο ανανεώνει το στίγμα? Εχει κανένας βρει τίποτα μπας και μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε "δωρεάν":O την πλοήγηση?Γιατί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.... Πάντως για κάποιον που δεν το θέλει επαγγελματικά απο το να σκάσει 200 ευρώπουλα που κάνει ένα GPS με πλοήγηση και οθονη κτλ. δίνει 100 μόνο για το δέκτη και κάνει τη δουλειά του.Τώρα αν απο το Μάρτιο που λένε πως θα αλλάξει η πολιτική της Nokia για το Gps:worry: δεν ξέρω θα δουμε... Αυτες οι ρυθμισεις ποιες ειναι..πηρα στη vodafone και μου εστειλαν καποιες μεσω mail αλλα δεν εκαναν τιποτα..απο wap μονο βλεπω το google η yahoo για τα mail μου.καποιος που να τις εχει κανει στο δικο του ν93? Το έχεις δοκιμάσει με wifi?Μπαίνεις κανονικά?Πήγαινε και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και κάπου στις συνδέσεις δες ποιό προφίλ σου είναι διαλεγμένο για το ίντερνετ.Τώρα για τις ακριβες ρυθμίσεις κάνε ένα search την κατηγορία Vodafone.Μπορεί να βρεις κάτι εκεί....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 to koitaksa sto forum..mono enas to exei syzitisei alla aytos eixe aplos problhma oti den exei epileksei to sosto profil.ego to koitaksa ksana alla tipota.mou esteilan apo thn vodafone tis rythmiseis gia internet alla kai pali tipota..malon prepei na pao se nokia shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts