tasosvel Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 pia einai h teleutaia eksosh? 3,2 mp einai kai eidika to vradu einai xalia!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι αυτη η τελευταια. V 20.0.058 09-10-2006 Nokia N93 (RM-55).:) παντως το συγκεκριμενο τηλ.το παιρνεις ποιο πολυ για το βιντεο του και οχι τοσο για τις φοτο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 auth exo !! to video tou einai polu kalo thn mera pou exo travhxei !! travaei kai to vradu toso kalo? (variemai na vgo na to dokimaso tora !!:)) xaxa Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Λοιπον προβλημα! Το κινητο εχει πεσει κατω καμμια 10αρια φορες και εχει διαλυθει. (που λεει ο λογος!) Το κινητο κλεινει συνεχεια καθε λιγο καιρο. Μπορω να το στειλω αντικατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Λοιπον προβλημα! Το κινητο εχει πεσει κατω καμμια 10αρια φορες και εχει διαλυθει. (που λεει ο λογος!) Το κινητο κλεινει συνεχεια καθε λιγο καιρο. Μπορω να το στειλω αντικατασταση; Φίλε μου τι εννοείς αντικατάσταση? Να σου δώσουν άλλο Ν93?Ε δεν νομίζω να γίνετε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ti programmata exete egkatasthsei mes sto n93? uparxei kapoio gia na trexei avi videakia? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ti programmata exete egkatasthsei mes sto n93? uparxei kapoio gia na trexei avi videakia? 1.Υπαρχει θεματακι για εφαρμογες 2.Πας εδω και τσεκαρεις τι κυκλοφορει http://my-symbian.com/s60v3/software/index.php 3.SmartMovie Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 1.Υπαρχει θεματακι για εφαρμογες 2.Πας εδω και τσεκαρεις τι κυκλοφορει http://my-symbian.com/s60v3/software/index.php 3.SmartMovie nai prota egrapsa kai meta eida to themataki !!:) kai leo as to tora as mhn to svhso !!:0 xaxa!! thnks pantos !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Και τι θα κανω; Θα ειμαι με χαλασμενο κινητο; Ετσι οπως παει στο τελος ουτε που θα ανοιγει.. Απο το πλαισιο μεσω net το ειχα αγορασει τελη δεκεμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Και τι θα κανω; Θα ειμαι με χαλασμενο κινητο; Ετσι οπως παει στο τελος ουτε που θα ανοιγει.. Απο το πλαισιο μεσω net το ειχα αγορασει τελη δεκεμβριου. σοβαρα μιλας??:wacko: αυτο ειναι δικη σου ευθυνη να το προσεχεις, το αν σου πεφτει η π.χ.σου επεσε σε νερα δεν φταινε οι αλλοι, και λογικο ειναι να μην στο αλλαξουνε. αμα ητανε ετσι να μας τα αλλαζουνε καλα θα ητανε.:) μπορεις να το πας και να τους πεις οτι σου σβηνει δεν ειναι κακο, μπορει να μην ειναι κατι το σοβαρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 phgaine kai pes tous oti svhnei !! ontos mporei na mhn exei kati polu sovaro kai na sto ftiaxoun 1!:) alla kai na mhn tous to peis oti exei pesei tha to katalavoun kai oi idioi !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Και τι θα κανω; Θα ειμαι με χαλασμενο κινητο; Ετσι οπως παει στο τελος ουτε που θα ανοιγει.. Απο το πλαισιο μεσω net το ειχα αγορασει τελη δεκεμβριου. Τωρα σοβαρολογεις ή μας κανεις πλακα ? Ποιος σου φταιει που εφαγε 10 ντουμπες ? :wacko: Λιγη προσοχη δεν βλαπτει .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Δλδ τι θα κανουν και θα μου το φτιαξουν; Δεν παιζει να μου το αντικαταστησουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Δλδ τι θα κανουν και θα μου το φτιαξουν; Δεν παιζει να μου το αντικαταστησουν; φιλε lux γιατι επιμενεις??:O :O γιατι δεν το πηγαινεις να το δουνε και να σου πουνε τι εχει και ποσο κοστιζει η ζημια. ασε που αμα σου εχει πεσει που λες τοσες φορες θα το καταλαβουνε απο μακρια. δεν βλεπω λογο να συνεχισουμε αυτη την συζητηση. εννοειται οτι δεν στο αλλαζουνε.:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 mpa mhn to les an tous doseis 550 euro pou kanei kainourio tha sto allaxoun !!:) file lux den uparxei pithanothta na sto allaxoun !! na euxesai na mhn exei kati sovaro gia na ftiaxnetai gia na mhn anagkasteis na plhroseis polla lefta!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Που θα το παω; Στο πλαισιο ή σε καταστημα της nokia; Να παω μονο τη συσκευη ή ολο το κουτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Που θα το παω; Στο πλαισιο ή σε καταστημα της nokia; Να παω μονο τη συσκευη ή ολο το κουτι; καλημερα.... πηγαινε το σε nokia shop. μονο την συσκευη σου.δεν χρειαζεται να πας κατι αλλο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 paidia to n93 mou xanei to sima merikes fores den ksero ama einai apo to diktio!!!!!!kai thelo na rotiso naa o pao sto germano gia na mou to ftiaksoun pou tha mou dosoun kai alli suskeui mexri na to ftiaksoun i na to pao se nokia!!!euxaristo!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 paidia to n93 mou xanei to sima merikes fores den ksero ama einai apo to diktio!!!!!!kai thelo na rotiso naa o pao sto germano gia na mou to ftiaksoun pou tha mou dosoun kai alli suskeui mexri na to ftiaksoun i na to pao se nokia!!!euxaristo!!! αμα ειναι σημα 3G λογικο ειναι να πεφτει και να σε βαζει σε 2G γιατι ψαχνει ολη την ωρα. παντου γινεται αυτο και ειδικα στα νοκια ν80,ν93,ν91...στο ν73 οχι τοσο εχει καλυτερη αποδοση. δεν βλεπω το λογο να τρεχεις να το δουνε αφου το κανεις και αναβαθμιση μεσο net και μονος σου με αποτελεσμα να διορθωνει ορισμενα πραγματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 dld den exei kapio provmlima tou exo kanei anavathmisi tha to alakso se 2g kai tha sou ok?entaksei einai ma xara!mporeita na mou peite poso kanei mia prosopsi!!!a stin kamera exei mia rithmisi gia akurosi tremopegmatos ti kanei auto den blepo diafora! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 dld den exei kapio provmlima tou exo kanei anavathmisi tha to alakso se 2g kai tha sou ok?entaksei einai ma xara!mporeita na mou peite poso kanei mia prosopsi!!!a stin kamera exei mia rithmisi gia akurosi tremopegmatos ti kanei auto den blepo diafora! Statheropiei tin eikona otan grafeis video. Alla xanei se poiotita to video. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Τωρα ποσταρω απο το ν93 μου μεσω γι φι!!πολυ ευχριστο explοrer εχει!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 oxi sto video stin fotografiki to exei leei 60-50 hz alla logika to idio einai euxaristo!kserei kaneis pos mporo na sindeso to kinito me ton ipologisti oste na perno internet apo ton ipologisti gia na min xreonomai alla me usb!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 uparxei kanenas odhgos na sundeeis to n93 me to pc meso wi-fi? kai na mporeis na mpeis sto net meso ths dsl ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Λοιπόν στο κινητό μου έχω βάλει 2Gb κάρτα μνήμης της TRANSCEND 80X(12Mb/sec και καλά...).Τώρα τελευταία αν και έχω ελεύθερα γύρω στα 700mb το κινητό έχει αρχίσει να γίνεται λίγο αργό σε όλα, πχ. κατά την είσοδο σε ένα φάκελο στο μενού κατά την εκκίνηση της κάμερας συγκεκριμένα για να τραβήξω βίντεο ενώ βρίσκεται στη φωτογραφική λειτουργία θέλει συνολικά 18 δευτερόλεπτα ενω όταν έβγαλα την κάρτα μόλις 8!Εχω βάλει στη κάρτα συνολικα βίντεο και εικόνες γύρω στα 150.και καμια 10 java παιχνίδια.... και 100mp3.Δεν νομίζω να είναι και τόσα πολλά..... Να δοκιμάσω να κάνω ανασυγκρότηση στην κάρτα μέσα απο τα windows μπας και δω καμία βελτίωση?Αντιμετωπίζει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts