konsara Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παιδια γνωριζει κανεις τι γινεται με το NAVI (ποιο s/w χρησιμοποιουμε που θα βρω χαρτες κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ξέρει κανείς αν το καλόδιο που δεινουν στα music edition που μπορεις να βαζεις κανονικά ακουστικά αν το παιρνει και το n93? και αν ναι ποσο κανει?και παιχνιδια που μπορουμε να βρουμε για ολοι την οθονη συγκεκριμένα θελω ενα παιχνίδι που εχει το w850! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!:) :) :) :happy: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 παιχνιδια που μπορουμε να βρουμε για ολοι την οθονη συγκεκριμένα θελω ενα παιχνίδι που εχει το w850! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!:) :) :) :happy: Μπορεις να κατεβασεις απο εδω αφου κανεις προτα μια εγραφη :) xxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 kai kati asxeto:happy: tin othoni pos tin katharizete?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 kai kati asxeto:happy: tin othoni pos tin katharizete?:) πανω στο τζην ;) σοβαρα μιλαω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Τωρα που εχω το ipod video, μετανιωσα που ειχα παρει καρτα μνημης 2gb.. Επρεπε να ειχα παρει 1gb, για να ηταν και πιο γρηγορο το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 geia sas paidia kai kales apokries!!!! sto xxxxxxxxxxxxx eida auto SUPER Video CONVERTER /N80/N73/N93 kserei kaneis ti einai?a kai pio pano rotao kati gia ta akoustika opios mporei as apantisi!!!!!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Έχω το Ν93 εδώ και λίγες ημέρες και όλοι μου κάνουν παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά! Το δοκίμασα και γω δίνοντας στο σε κάποιον άλλον για να δω πως ακούγεται και όντως η φωνή ακούγεται κάπως μπουκωμένη. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι πρόβλημα του δικού μου μόνο οπότε να το πάω στο γιατρό; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Έχω το Ν93 εδώ και λίγες ημέρες και όλοι μου κάνουν παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά! Το δοκίμασα και γω δίνοντας στο σε κάποιον άλλον για να δω πως ακούγεται και όντως η φωνή ακούγεται κάπως μπουκωμένη. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι πρόβλημα του δικού μου μόνο οπότε να το πάω στο γιατρό; Μαλλον,το συγκεκριμενο κιν.σου εχει το προβλημα φιλε μου!Μηπως θελει καμια αναβαθμιση? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μαλλον,το συγκεκριμενο κιν.σου εχει το προβλημα φιλε μου!Μηπως θελει καμια αναβαθμιση? Ti v20 tou octovriou exo. Tha peraso apo ti nokia simera. Elpizo na min einai kati mixaniko... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Έχω το Ν93 εδώ και λίγες ημέρες και όλοι μου κάνουν παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά! Το δοκίμασα και γω δίνοντας στο σε κάποιον άλλον για να δω πως ακούγεται και όντως η φωνή ακούγεται κάπως μπουκωμένη. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι πρόβλημα του δικού μου μόνο οπότε να το πάω στο γιατρό; Καλημερα ,& καλοριζικο ! Εχεις παρατηρησει αν συμβαινει σε 3g ή 2g δικτυο ? Γυρνα το σε 2g αν ειναι σε dual και τσεκαρε αν συμβαινει το ιδιο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ειναι προβλημα του τηλ. εγω που το ειχα παντα σε 3g δεν ειχα καποιο προβλημα. μακαρι με την αναβαθμιση να λυθει αλλιως...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Καλημερα ,& καλοριζικο ! Εχεις παρατηρησει αν συμβαινει σε 3g ή 2g δικτυο ? Γυρνα το σε 2g αν ειναι σε dual και τσεκαρε αν συμβαινει το ιδιο. Thanks! Το έχω μόνιμα σε 2G για να έχω καλύτερη αναμονή. Αλλά το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν μιλάω από τη συσκευή. Όταν χρησιμοποιώ hands free είναι ΟΚ. ειναι προβλημα του τηλ. εγω που το ειχα παντα σε 3g δεν ειχα καποιο προβλημα. μακαρι με την αναβαθμιση να λυθει αλλιως...:cry: Είχες παρόμοιο πρόβλημα σε 2G και όταν ήσουν σε 3G ήταν ΟΚ; Για να το δοκιμάσω... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μην κανεις τιποτα το ιδιο ειχα και εγω στην αρχη και το ιδιο μαλλον πρεπει να κανει και οταν τραβας video! θα στρωσει!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 οχι δεν ειχα παρομοιο προβλημα. απλως θελω να σου πω οτι δεν παιζει ρολο σε τι επιλογη δικτυου το εχεις. με hands free σε ακουμε κανονικα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 εγω παντοs Πετρο ειχα το ιδιο προβλημα το πηγα νοκια και μου το στειλανε εξωτερικο διοτι ηθελε ρομποτικη επεμβαση επανω στην πλακετα. Το ταξιδι του στην ευρωπαικη μαs ηπειρο κρατησε 37 ημερεs:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 εγω παντοs Πετρο ειχα το ιδιο προβλημα το πηγα νοκια και μου το στειλανε εξωτερικο διοτι ηθελε ρομποτικη επεμβαση επανω στην πλακετα. Το ταξιδι του στην ευρωπαικη μαs ηπειρο κρατησε 37 ημερεs:heat: o Petros ομως που το εχει λιγες μερες ομως πρεπει να του δωσουνε αλλη συσκευη. και οχι να περιμενει τοσο. εμενα με ενα nokia που ειχα 5μερες μου εδωσαν αλλο αμεσως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 φιλε μου δεν ξερειs τι τραβηξα στα κεντρικα τηs νοκια!!!!!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 φιλε μου δεν ξερειs τι τραβηξα στα κεντρικα τηs νοκια!!!!!!!!:mad: δεν ειπα οτι φταις εσυ μπορει να ειχες και εσυ το δικιο σου. αλλα κανονικα πρεπει να στην αλλαζουνε αμεσως απο την στιγμη που τις εχεις μερες.... τελος παντων μην ανοιξουμε εδω τετοιο θεμα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Λοιπόν... με hands free με ακούνε καλύτερα. Αλλά... σήμερα που το γύρισα μόνιμα σε 3G με ακούγανε εξαιρετικά! Οπότε δεν είναι το πρόβλημα στο μικρόφωνο... Το κακό είναι ότι έχω ΤΙΜ. Που σημαίνει ότι για να έχω 3G πρέπει να το έχω μόνιμα σε 3G γιατί αν το έχω στο αυτόματο ακόμα και στα σημεία που πιάνει φούλ 3G, η ΤΙΜ κατά τη διάρκεια της φωνητικής κλήσης σε γυρίζει σε 2G :mad: Το πήγα σε ένα nokia shop που δουλεύει ένας γνωστός και μου πρότεινε να περιμένω τη νέα αναβάθμιση... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Λοιπόν... με hands free με ακούνε καλύτερα. Αλλά... σήμερα που το γύρισα μόνιμα σε 3G με ακούγανε εξαιρετικά! Οπότε δεν είναι το πρόβλημα στο μικρόφωνο... Το κακό είναι ότι έχω ΤΙΜ. Που σημαίνει ότι για να έχω 3G πρέπει να το έχω μόνιμα σε 3G γιατί αν το έχω στο αυτόματο ακόμα και στα σημεία που πιάνει φούλ 3G, η ΤΙΜ κατά τη διάρκεια της φωνητικής κλήσης σε γυρίζει σε 2G :mad: Το πήγα σε ένα nokia shop που δουλεύει ένας γνωστός και μου πρότεινε να περιμένω τη νέα αναβάθμιση... μου κανει εντυπωση αυτο που λες οτι οταν γυριζει σε 2g δεν σε ακουνε. αλλα αφου το πηγες να το δουνε οκ τοτε.:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 tha bgei kai alli anabatmisi kseroume pote peripou? Ρε παιδία εχω κάνει την 20.0.58 και κολαει παρα πολύ άμα την ξανά κάνω λέτε να πάθει τίποτα το κινητο? και της εφαρμογες μετα που θα της ξανα βρω? Ta akoustika hs-20 pernoun akoustika kanonika diladi auta pou bazoume sta mp3 players?einai diladi auto to kalodiaki kati san to kalodio ton walkman pou dinoun otan ta pairneis!!!!!apantiste grigora ama einai na pao na ta paro! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 kalispera se ooolous|!!exo kai ego ena provlima me to agapimeno ,mas n93..theli fortisi toulaxiston dio fores tin imera kai prin apo kapia post kai ena filos ipe oti ixe to idio provlima ma tora ine ok.se magazi pou rotisa mou ipan oti ite theli anavathmisi to firmaware(pou tou exo kani) ite kapio provlimataki esoteriko tou kinitou...exi kanis na protini kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 kalispera se ooolous|!!exo kai ego ena provlima me to agapimeno ,mas n93..theli fortisi toulaxiston dio fores tin imera kai prin apo kapia post kai ena filos ipe oti ixe to idio provlima ma tora ine ok.se magazi pou rotisa mou ipan oti ite theli anavathmisi to firmaware(pou tou exo kani) ite kapio provlimataki esoteriko tou kinitou...exi kanis na protini kati? η μπαταρια με μετρια χρηση που του εκανα κρατουσε 4μερες.(το βραδυ το εκλεινα). αλλα απο την στιγμη που του εκανες αναβαθμιση και βλεπεις οτι σου κραταει μονο 1μερα γιατι δεν το πας μια βολτα σε ενα nokia shop να δουμε τι φταιει. την πρωτη φορτιση την εκανες σωστα?? εχει μπαταρια 1100mah δεν ειναι λογικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 kalispera se ooolous|!!exo kai ego ena provlima me to agapimeno ,mas n93..theli fortisi toulaxiston dio fores tin imera kai prin apo kapia post kai ena filos ipe oti ixe to idio provlima ma tora ine ok.se magazi pou rotisa mou ipan oti ite theli anavathmisi to firmaware(pou tou exo kani) ite kapio provlimataki esoteriko tou kinitou...exi kanis na protini kati? Gia na sou krataei toso ligo mallon kapoia efarmogi afineis anoixti kai sou katanalonei tin mpataria. Sinithoa einai i camera. Dokimase kapoion task manager gia na kleineis oses efarmoges den theleis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts