Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

0539293

to ellhniko product code gia to ME. kai exei germanika kai san glwssa gia ta menu kai san glwssa grafhs.

efharisto gia tin grigori sou apantisi !!! to dokimazo ki leo an ginete !!!!:)

efharisto gia tin grigori sou apantisi !!! to dokimazo ki leo an ginete !!!!:)

ki pali efharisto litourgi mia xara!!!!!!!!!!1 :up: :up:

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Παιδια γεια σας! :)

Εχω ενα προβλημα με το bluetooth (handsfree). Οποιο bluetooth handsfree κι αν εχω δοκιμασει ( Nokia, Samsung, Motorolla..) αντιμετοπιζω το εξης:

Αν για καποιο λογο απομακρυνω εκτος εμβελιας το handsfree και διακοπει η επικοινωνια με το τηλ., τοτε οταν ξαναπλησιασω και πραγματοποιηθει η μεταξυ τους συνδεση τοτε δεν υπαρχει καθολου ηχος ουτε στο bluetooth ουτε στο τηλεφωνο εφοσον καποιος με καλεσει ή καλεσω εγω..... :(

Δηλ. ενω το handsfree δειχνει συνδεδεμενο μπορει να απαντησει στην κληση αλλα δεν ακουγεται τιποτα... Κανω συνδεση και αποσυνδεση, ενεργοποιω και απενεργοποιω τη λειτουργεια bluetooth απο το τηλεφωνο, ανοιγω και κλεινω το handsfree... τιποτα.... Το μονο που πιανει ειναι το restart του τηλεφωνου... Αν δεν με απατα η μνημη μου το ιδιο μου παρουσιαζε και το Ν70... Οσο για firmware εχω το τελευταιο... Κανεις αλλος το εχει παρατηρησει?? Καποια αλλη λυση εκτος απο το χρονοβορο και σπαστικο restar??

Ευχαριστω!:)

Εκανα format τη καρτα μνημης απο το κινητο και τωρα παω να εγκαταστησω ξανα τα θεματα που ειχα στη καρτα και δε γινεται!

Στα θεματα οταν παει να ολοκληρωθει η εγκατασταση βγαζει σφαλμα "Η εγκατασταση ειναι αδυνατη". Στις εφαρμογες λεει οτι υπαρχει ηδη αυτη η εφαρμογη εγκατεστημενη και αν θελω να την αντικαταστησω ομως Κανει εγκατασταση κανονικα αν πατησω "ναι" για αντικατασταση. :wacko:

Γιατι το βγαζει αυτο αφου εχω κανει format και υποτιθεται οτι δεν υπαρχει τιποτα στη καρτα? Εκανα επανεκκινηση αλλα δεν φταιει αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα format τη καρτα μνημης απο το κινητο και τωρα παω να εγκαταστησω ξανα τα θεματα που ειχα στη καρτα και δε γινεται!

Στα θεματα οταν παει να ολοκληρωθει η εγκατασταση βγαζει σφαλμα "Η εγκατασταση ειναι αδυνατη". Στις εφαρμογες λεει οτι υπαρχει ηδη αυτη η εφαρμογη εγκατεστημενη και αν θελω να την αντικαταστησω ομως Κανει εγκατασταση κανονικα αν πατησω "ναι" για αντικατασταση. :wacko:

Γιατι το βγαζει αυτο αφου εχω κανει format και υποτιθεται οτι δεν υπαρχει τιποτα στη καρτα? Εκανα επανεκκινηση αλλα δεν φταιει αυτο

Ta eixes kanei uninstall ta themata prin kaneis format sth karta?

Εφαρμογές και θέματα τοποθετούν αρχεία και στην μνήμη της συσκευής. Έτσι, όταν πας να κάνεις εγκατάσταση, σου λέει οτι ήδη υπάρχει (γιατί τα αρχεία που εγκαθιστούνται στην μνήμη τηλεφώνου έχουν μείνει ανέπαφα). Εγώ πλέον εγκαθιστώ τα πάντα (θέματα και εφαρμογές) στην μνήμη τηλεφώνου και δεν έχω αντιμετοπίσει κανένα πρόβλημα.

Εκτός αυτού, έχω την εντύπωση οτι με το να τις εγκαθιστώ στην μνήμη τηλεφώνου, έχει βελτιωθεί η ταχύτητα της συσκευής.

Αφού λέει ότι έκανε format όλη την κάρτα.

Δεν έχει σημασία αν είχε ή όχι απεγκαταστήσει τα θέματα. ;)

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως κάποια αρχεία των θεμάτων έμειναν στην μνήμη RAM του κινητού ή ακόμα και στην ίδια τη μνήμη του κινητού. :worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Koita to parapanw mhnyma tou mirrosofsorrow.

Esy sta windows sou otan theleis na vgaleis ena programma apla to svhneis apo to program files h tou kaneis uninstall kanonika? :rolleyes:

Opote exei megalh shmasia! :mad:

Καλά μην θυμώνεις.

Σκέψου εσύ κάτι άλλο, που μου τη μπαίνεις κιόλας. Όταν κάνεις format το pc σου, έχει σημασία αν κάνεις unistall τα προγράμματα?????????? :mad::mad::mad:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Δεν είναι το ίδιο. Δεν έκανες φορμάτ στην συσκευή σου αλλά στην κάρτα μνήμης.

Δοκίμασε να περάσεις οτι προγράμματα και θέματα θέλεις στη μνήμη τηλεφώνου. Μεγάλη πιθανότητα να ολοκληρωθεί σωστά η εγκατάσταση.

Αφού λέει ότι έκανε format όλη την κάρτα.

Δεν έχει σημασία αν είχε ή όχι απεγκαταστήσει τα θέματα. ;)

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως κάποια αρχεία των θεμάτων έμειναν στην μνήμη RAM του κινητού ή ακόμα και στην ίδια τη μνήμη του κινητού. :worry:

Οχι δεν τα ειχα απεγκαταστησει. Θεωρησα οτι δε χρειαζεται απο τη στιγμη που κανω format :blink: .

Δοκίμασε να περάσεις οτι προγράμματα και θέματα θέλεις στη μνήμη τηλεφώνου. Μεγάλη πιθανότητα να ολοκληρωθεί σωστά η εγκατάσταση.

Με μολις 7ΜΒ ελευθερα στη μνημη του τηλεφωνου και με ενα θεμα να πιανει 2.5ΜΒ και τα αλλα καπου εκει γυρω λιγο δυσκολο να τα χωρεσω ολα...

Και για τις εφαρμογες κανει κανονικα αντικατασταση και δουλευουν. Στα θεματα εχω προβλημα και λεει "Αδυνατη η εγκατασταση"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μ' άρεσε αυτό. :p Καλή πατέντα. :rolleyes:

Υ.Γ. Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις σε pm το Total Video Converter? :O

Thnx in advance!

Kαλό το Total Video Converter αλλά το Super είναι κορυφή στα βίντεο για κινητά (και είναι 100% free ;) ).

Μπορείς να το βρεις εδώ (περίπου 24ΜΒ) :)

Kαλό το Total Video Converter αλλά το Super είναι κορυφή στα βίντεο για κινητά (και είναι 100% free ;) ).

Τι παραπάνω κανει δλδ?:)

Εγώ πάντως εχω μεινει απολυτα ικανοποιημένος απο το total γιατι είναι το μοναδικο πρόγραμμα που κανει και παιζουν τοσο τέλεια τα video mp4 στο v903,αλλα και στο ν73 παιζουν εξίσου τέλεια.

Τι παραπάνω κανει δλδ?:)

Εγώ πάντως εχω μεινει απολυτα ικανοποιημένος απο το total γιατι είναι το μοναδικο πρόγραμμα που κανει και παιζουν τοσο τέλεια τα video mp4 στο v903,αλλα και στο ν73 παιζουν εξίσου τέλεια.

Με το total υπάρχει περίπτωση να μην συντονίζονται σωστά η εικόνα με τον ήχο(να τρέχει ο ήχος δλδ).Δεν γίνεται συχνά, αλλά γίνεται πάντως.

Με το super δεν γίνεται ποτέ αυτό.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλά μην θυμώνεις.

Σκέψου εσύ κάτι άλλο, που μου τη μπαίνεις κιόλας. Όταν κάνεις format το pc σου, έχει σημασία αν κάνεις unistall τα προγράμματα?????????? :mad::mad::mad:

:stupid:

Officialy pwnd by mirrorofsorrow.

I rest my case.

My 0.02€.

kthnxbye

Εφαρμογές και θέματα τοποθετούν αρχεία και στην μνήμη της συσκευής. Έτσι, όταν πας να κάνεις εγκατάσταση, σου λέει οτι ήδη υπάρχει (γιατί τα αρχεία που εγκαθιστούνται στην μνήμη τηλεφώνου έχουν μείνει ανέπαφα). Εγώ πλέον εγκαθιστώ τα πάντα (θέματα και εφαρμογές) στην μνήμη τηλεφώνου και δεν έχω αντιμετοπίσει κανένα πρόβλημα.

Εκτός αυτού, έχω την εντύπωση οτι με το να τις εγκαθιστώ στην μνήμη τηλεφώνου, έχει βελτιωθεί η ταχύτητα της συσκευής.

Αυτή η ιδέα μου φαίνεται πολύ χρήσιμη....έχουμε αρκετή μνήμη στο τηλ. που μάλιστα δεν τη χρησιμοποιούμε κιόλας + γλυτώνουμε και την ταλαιπωρία με την επανεγκατάσταση μετά τα updates...! Ξεκινάω μεταφορά! :D

Sony logo.gif

Με το total υπάρχει περίπτωση να μην συντονίζονται σωστά η εικόνα με τον ήχο(να τρέχει ο ήχος δλδ).Δεν γίνεται συχνά, αλλά γίνεται πάντως.

Με το super δεν γίνεται ποτέ αυτό.;)

Επίσης το Super έχει περισσότερες ρυθμίσεις για να αποφεύγεις το pixeling στην εικόνα και μπορεί να κάνει μετατροπή σε mp4 όλα τα φορμά βίντεο. Μερικές φορές το TVC αρνούνταν να κάνει τη μετατροπή :mad:

Και ας μην ξεχνάμε πως το Super είναι 100% freeware ;)

Οχι δεν τα ειχα απεγκαταστησει. Θεωρησα οτι δε χρειαζεται απο τη στιγμη που κανω format :blink: .

Με μολις 7ΜΒ ελευθερα στη μνημη του τηλεφωνου και με ενα θεμα να πιανει 2.5ΜΒ και τα αλλα καπου εκει γυρω λιγο δυσκολο να τα χωρεσω ολα...

Και για τις εφαρμογες κανει κανονικα αντικατασταση και δουλευουν. Στα θεματα εχω προβλημα και λεει "Αδυνατη η εγκατασταση"

ανοιξε τα με το unsis και περνα τα στην καρτα με copy/paste :)

Παιδια γεια σας! :)

Εχω ενα προβλημα με το bluetooth (handsfree). Οποιο bluetooth handsfree κι αν εχω δοκιμασει ( Nokia, Samsung, Motorolla..) αντιμετοπιζω το εξης:

Αν για καποιο λογο απομακρυνω εκτος εμβελιας το handsfree και διακοπει η επικοινωνια με το τηλ., τοτε οταν ξαναπλησιασω και πραγματοποιηθει η μεταξυ τους συνδεση τοτε δεν υπαρχει καθολου ηχος ουτε στο bluetooth ουτε στο τηλεφωνο εφοσον καποιος με καλεσει ή καλεσω εγω..... :(

Δηλ. ενω το handsfree δειχνει συνδεδεμενο μπορει να απαντησει στην κληση αλλα δεν ακουγεται τιποτα... Κανω συνδεση και αποσυνδεση, ενεργοποιω και απενεργοποιω τη λειτουργεια bluetooth απο το τηλεφωνο, ανοιγω και κλεινω το handsfree... τιποτα.... Το μονο που πιανει ειναι το restart του τηλεφωνου... Αν δεν με απατα η μνημη μου το ιδιο μου παρουσιαζε και το Ν70... Οσο για firmware εχω το τελευταιο... Κανεις αλλος το εχει παρατηρησει?? Καποια αλλη λυση εκτος απο το χρονοβορο και σπαστικο restar??

Ευχαριστω!:)

..και σε μένα παρουσιάζεται η ίδια συμπεριφορά, αλλά συνήθως (όχι πάντα.. και χρειάζεται και εγώ να κάνω restart) επανέρχεται, όταν πραγματοποιήσω μια κλήση χωρίς ήχο. Aφού βέβαια έχω καταλάβει ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί, (αποσύνδεση - σύνδεση bt) ..πραγματοποιώ μια κλήση πχ σε τηλ. αριθμό χωρίς χρέωση.. και με το που καταλαβαίνω ότι πραγματοποιήθηκε η κλήση και δεν έχω ήχο, τερματίζω την κλήση, και οι επόμενες κλήσεις γίνονται κανονικά..

..ημίμετρα.. για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.. ελπίζω σε κάποια επόμενη αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα..

Καλησπερα.

Ειμαι κατοχος ενος Ν70 πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο.Μοναδικο μειονεκτημα,οι περιορισμενες δυνατοτητες στη φωτογραφια.

Μιας και ηρθε η επιδοτηση αναβαθμισης,θα ηθελα να σας ρωτησω, αν αξιζει να τσονταρω λιγα ακομα χρηματα,για να παρω το Ν73 που απο οτι λετε ειναι γενικως καλυτερο απο το 70 +σαφεστατα καλυτερες δυνατοτητες απεικονισης.

Η αλλη επιλογη ειναι το Κ800 αλλα δε με ενθουσιαζει τοσο λογω του οτι δεν εχει εν γενει τις δυνατοτητες ενος smartphone.

Ευχαριστω.

υγ. Οι εφαρμογες ποθ ετρεχα στο Ν70 ,τρεχουν κανονικα στο 73?

πχ smartmovie,Fexplorer,powerMp3 κ.ο.κ.

Αν εξαιρέσεις τις νυχτερινές (λογω φλας xenon), οι φωτογραφίες των Ν73 και Κ800 είναι σχεδόν εφάμιλλες. Και όπως είπες το Κ800 δεν είναι smartphone.

Οι εφαρμογές του Ν70 δεν είναι συμβατές με το Ν73 αλλά θα βρεις πολλές από αυτές σε συμβατή έκδοση και συνεχώς βγαίνουν καινούργιες.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ναι βέβαια. Πάντως καλό είναι τις επαφές να τις κάνεις backup στην κάρτα μνήμης γιατί όταν καταχωρείς πολλά πεδία σε μια επαφή, υπάρχει περίπτωση να μην καταχωρηθούν σωστά τα ίδια πεδία στο Outlook ή ακόμα μπορεί να λείπουν μερικά πεδία.

παιδια help! εκανα αντιγραφο ασφαλειας και μετα εκανα update στο τελευταιο version με το nokia updater και οταν εκανα επαναφορα το αντιγραφο δεν μου περασε μεσα κανένα μηνυμα και ΚΑΜΙΑ επαφη! Τι να κανω;;;

Samsung Galaxy S7

Στο link που μου έδωσες, πάτησα το External Mirror 1 αλλά το αρχείο που κατεβάζει είναι μόλις 2mb και όχι 24mb που αναφέρεις... :what: :worry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...