Lazaros32 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 To theme exei enan arithmo 5Qf93V5J45eh.sis kai mesa sta themes emfanizete me to onoma viverearderndo_A0jtV ktl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 To theme exei enan arithmo 5Qf93V5J45eh.sis kai mesa sta themes emfanizete me to onoma viverearderndo_A0jtV ktl Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω ποτέ στο κινητό ένα αρχείο με τέτοιο όνομα... Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα update στο firmware να σβηστούν όλα να τελειώνεις! Αλλά , αν βαριέσαι να τα ξαναβάζεις από την αρχή , κάνε υπομονή μέχρι αύριο να σου πουν και άλλες λύσεις! Και γενικά να μην εμπιστεύεσαι προγράμματα-εφαρμογές που δεν προέρχονται από έγκυρα site! Να "αγοράζεις' μόνο από τα 2 γνωστά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Update den kano giati molis xtes ekana kai den leei na kathome na pernao ta panta apo tin arxi opote tha perimeno lisi ean iparxei. Euxaristo pantos gia tin prospathia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Update den kano giati molis xtes ekana kai den leei na kathome na pernao ta panta apo tin arxi opote tha perimeno lisi ean iparxei. Euxaristo pantos gia tin prospathia Να σου πω και κάτι τελευταίο που βρήκα.... το έχουν πάθει αρκετοί το ίδιο με σένα και απ' ότι είδα στους περισσότερους προτείνουν αυτό! ""You can transfer the data from your old mob. to the N73 including your contacts , inbox , gallery , ...... , and also remove the installed themes from N73 memory card by the following procedures: 1- For theme removal from memory card : when you connect the USB cable to the N73 it asks you about the connection type (normally we select "PC suite"), Select "Mass Transfer" where your PC will recognize your N73 as a card reader, so you can see your memory card and all the hidden files and folders. There you can find the installed themes in "Private" folder and you can delete theme manually. Κοίτα και αυτόν τον Explorer (Y-Browser) που αν δεν κάνω λάθος μπορείς να επέμβεις στα system files !:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Dokimasa kai to Y-browser alla tipota. Se oti afora to allo kolpo tha to dokimaso mallon apo Triti tora (mias kai aurio pao gia diimero kapou) alla mallon xlomo to vlepo mias kai to Theme to ekana egkatastasi stin memory tou kinitou kai oxi stin kartoula. Anyway thanks kai pali Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Dokimasa kai to Y-browser alla tipota. Se oti afora to allo kolpo tha to dokimaso mallon apo Triti tora (mias kai aurio pao gia diimero kapou) alla mallon xlomo to vlepo mias kai to Theme to ekana egkatastasi stin memory tou kinitou kai oxi stin kartoula. Anyway thanks kai pali απο πανω δε μπορεις να το αντικαταστησεις στην καρτα μνημης; δες αυτο, ειναι πολυ γνωστο θεμα, δεν εγινε μονο σε σενα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1446998#post1446998 στη μνημη τηλεφωνου δε μπορεις να επεμβεις, οποτε αν περαστει απο πανω, εχει καλως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Κοίτα και αυτόν τον Explorer (Y-Browser) που αν δεν κάνω λάθος μπορείς να επέμβεις στα system files !:happy: Δυστυχώς ούτε με τον Y-browser αλλά ούτε και με τον X-plore μπορούμε να επέμβουμε στους φακέλους sys και private που είναι αυτοί που έχουν και την μεγαλύτερη σημασία. Ο πρώτος δεν βλέπει καν τους συγκεκριμένους φακέλους, ο δε, τους βλέπει αλλά δεν μπορεί να τους ανοίξει και να δεί τα περιεχόμενά τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Δυστυχώς ούτε με τον Y-browser αλλά ούτε και με τον X-plore μπορούμε να επέμβουμε στους φακέλους sys και private που είναι αυτοί που έχουν και την μεγαλύτερη σημασία. Ο πρώτος δεν βλέπει καν τους συγκεκριμένους φακέλους, ο δε, τους βλέπει αλλά δεν μπορεί να τους ανοίξει και να δεί τα περιεχόμενά τους. για την καρτα μνημης βεβαια υπαρχει κι αυτο :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1754253 μετα την αναβαθμιση και φορματ δουλευει και στο Ν91 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ρε παιδια μπερδεψα τον φορτιστη με ενος φιλου μου που εχει n80 και δεν ξερουμε ποιανου ειναι ποιος. οχι οτι παιζει ρολο αλλα θελουμε ο καθενας τον δικο του.. το μονο που τους διαφοροποιει ειναι οτι στον εναν στο βυσμα της πριζας φαινονται 2 βιδες ενω ο αλλος ειναι fix. ξερετε ποιος ειναι ποιανου?? Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 2 bides pou exei ?ego pou exo to n93 malon tous idios tha exoume gia pes! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Exo valei kai ton explorer kai den vrisko to arxeio pouthena. Isos einai stous fakelous private i sys opou den mporoume na mpoume? Dokimasa kai na to egkatastiso ksana alla distixos den egine tipota. Pali den emfanizete stin diaxeirisi. Ios den nomizo na einai giati einai ena aplo theme pou douleuei kanonika otan to epilekso. To theme auto to vrika mesa se ena paketo me diafora arxeia pou eixa vrei kai onomazotan Nokia N73 Daemon Pack. VOITHIAAAAAAAAA!!! Μια ιδεα που ισως δουλευει,βαλε τον best taskman αν δεν τον εχεις ηδη.Βαλε να τρεχει το θεμα που λες και μετα πανε στα opened files και ψαξε να δεις αν φαινεται εκει το θεμα.Εχω ενα θεμα και δεν φαινεται πουθενα για διαγραφη,μεσα στα opened files φαινεται εως ενα σημειο το directory στο οποιο βρισκεται οποτε λογικα θα μπορει να διαγραφτει χειρωκινητα μεσα απο υπολογιστη.Ολο λεω να το δοκιμασω αλλα αμα με ποιασει η σπαρηλα δεν παιζομαι. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 πηρα απο vodafone το Ν73ΜΕ... το οποιο το ονομαζει η Nokia σε Ν73-1... εχω την V 3.0638.0.0.30 30-10-2006 RM-133 Nokia N73 (Y7.01) ψαχνω να κανω αναβαθμιση και δεν βρισκω την καινουργια βαζοντας τον κωδικο του κινητου μου... ξερουμε κατι??? ???????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ρε παιδια μπερδεψα τον φορτιστη με ενος φιλου μου που εχει n80 και δεν ξερουμε ποιανου ειναι ποιος. οχι οτι παιζει ρολο αλλα θελουμε ο καθενας τον δικο του.. το μονο που τους διαφοροποιει ειναι οτι στον εναν στο βυσμα της πριζας φαινονται 2 βιδες ενω ο αλλος ειναι fix. ξερετε ποιος ειναι ποιανου?? Ο δικός μου φορτιστής από το Ν73 έχει μόνο μία βίδα από τη μεριά που βρίσκεται το δίπολο της πρίζας. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Ο δικός μου φορτιστής από το Ν73 έχει μόνο μία βίδα από τη μεριά που βρίσκεται το δίπολο της πρίζας. Ο δικός μου απο το Ν73 εχει δυο βιδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Xwris na kserw pws einai tou n80,o fortisths tou n73 exei dyo vidoules aristera kai deksia tou fis ths prizas pou fainontai mporeis na tis vgaleis kiolas... VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 thanks guys, και στην περιπτωση μου ο ενας εχει δυο βιδες αριστερα και δεξια απο το διπολο οποτε αυτος πρεπει να ειναι ο δικος μου.. Α επισης εχουν διαφορα στα amber output του φορτιστη. Το λεει με ψιλα αναγλυφα γραμματα διπλα απο το διπολο. Ποσο σας λεει σαυτο?? εμενα σαυτον με τις βιδες 890mA Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 thanks guys, και στην περιπτωση μου ο ενας εχει δυο βιδες αριστερα και δεξια απο το διπολο οποτε αυτος πρεπει να ειναι ο δικος μου.. Α επισης εχουν διαφορα στα amber output του φορτιστη. Το λεει με ψιλα αναγλυφα γραμματα διπλα απο το διπολο. Ποσο σας λεει σαυτο?? εμενα σαυτον με τις βιδες 890mA Και ο δικός μου του Ν73 εχει 890mA. Μολις εκανα αναβαθμιση μεσω NSU στην 3.0638.0.0.1 αλλα δεν εχει πλεον την ελληνικη γλώσσα. Τι γινεται υπάρχει και εκδοση με ελληνικά ή οχι;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Μολις εκανα αναβαθμιση μεσω NSU στην 3.0638.0.0.1 αλλα δεν εχει πλεον την ελληνικη γλώσσα. Τι γινεται υπάρχει και εκδοση με ελληνικά ή οχι;;;; Το προβλημα που αναφερεις παρουσιαζεται σε συσκευες που ειναι παραεισαγωγη :rolleyes: Οι συσκευες που προοριζονται για την ελληνικη αγορα ,εχουν και Ελληνικα κανονικα ,μετα την αναβαθμιση . Θα πρεπει να αλλαξεις το product code με τον τροπο που εχει αναφερθει αρκετες φορες ,ετσι ωστε να περασεις παλι λογισμικο με ελληνικη γλωσσα. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek333 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Καλησπέρα σε όλους!! Μόλις έγινα κάτοχος ενος Ν73ΜΕ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές στο συνολο με 1 2 απορίες όμως. Απορία πρώτη, τι παίζει ακριβώς με τον φωτισμό των πλήκτρων? Ανάβουν όποτε θέλουν και γενικά σπάνια. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο? Δεύτερη απορία-παρατήρηση η μπαταρία χωρις καθόλου φόρτιση ήταν γεμάτη.Συνύθως δεν είναι λίγο γεμάτη πριν από την πρώτη φορτιση? Ευχαριστώ σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Αυτά. Α και κάτι τελευταίο, έχουμε το πιο ωραίο κινητό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Καλησπέρα σε όλους!! Μόλις έγινα κάτοχος ενος Ν73ΜΕ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές στο συνολο με 1 2 απορίες όμως. Απορία πρώτη, τι παίζει ακριβώς με τον φωτισμό των πλήκτρων? Ανάβουν όποτε θέλουν και γενικά σπάνια. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο? Δεύτερη απορία-παρατήρηση η μπαταρία χωρις καθόλου φόρτιση ήταν γεμάτη.Συνύθως δεν είναι λίγο γεμάτη πριν από την πρώτη φορτιση? Ευχαριστώ σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Αυτά. Α και κάτι τελευταίο, έχουμε το πιο ωραίο κινητό!!!! 1.ο φωτισμος του πληκτρολογιου λειτουργει με sensor, αναλογα με τον περιβαλλοντα φωτισμο του χωρου. 2. Μην σε ανησυχει αυτο .Καποιες φορες ειναι περισσοτερο γεματη η μπαταρια, καποιες αλλες οχι. 3.Σωστος ,και καλοριζικο! [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Το προβλημα που αναφερεις παρουσιαζεται σε συσκευες που ειναι παραεισαγωγη :rolleyes: Οι συσκευες που προοριζονται για την ελληνικη αγορα ,εχουν και Ελληνικα κανονικα ,μετα την αναβαθμιση . Θα πρεπει να αλλαξεις το product code με τον τροπο που εχει αναφερθει αρκετες φορες ,ετσι ωστε να περασεις παλι λογισμικο με ελληνικη γλωσσα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις ενα λινκ με πληροφορίες για την αλλαγή του product code??? Ααααα εχω το Ν73 και δεν θελω να το κανω Ν73 ΜΕ αλλά να παραμείνει απλό με ελληνικά ομως. Ευχαριστώ :) :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις ενα λινκ με πληροφορίες για την αλλαγή του product code??? Ααααα εχω το Ν73 και δεν θελω να το κανω Ν73 ΜΕ αλλά να παραμείνει απλό με ελληνικά ομως. Ευχαριστώ :) :) :) Στο 1ο μηνυμα στο θεμα που βρισκομαστε ,εχω φτιαξει εναν οδηγο για μετατροπη απο απλο ,σε ME . Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ,ειναι να αλλαξεις το product code που εχεις τωρα , αντικαθιστωντας το με το 0529782 (απλο και ελληνικο) ,με το νεμεσις software. Στην συνεχεια κανεις αναβαθμιση με το nokia software updater. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1486515#post1486515 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 OK Ευχαριστώ φιλε nervous, αλλαξα το product code σε 0529782 και πλεον βρηκε την εκδοση 3.704.1.0.1. Αυτη ειναι καινουρια εκδοση γιατι νομιζα οτι η τελευταία ηταν η 3.0638.0.0.1 ; Edit: πωπω ρε παιδιά με αυτη την κω**αναβάθμιση ολο προβλήματα ειναι τελικά, αφου εκανα restore απο την καρτα μερικα προγραμματα τα ξαναεκανα εγκατασταση αλλα καποια που τα ειχα κατεβασει απο τα γνωστα site δεν λειτουργει το cr**k. Εχω προβλημα με τα Alarm Manager, kai Psiloc Voice Recorder, υπαρχει περιστωση να εχει μεινει κατι σε καποιον φακελο που δεν σβηνει με την απεγκατασταση και γι'αυτο δεν γινεται σωστα το registration? Ξερω-ξερω σας εχω ζαλισει :chair: αλλά αυτη ο Νοκια μας κανει την ζωη πατινι με τις κω**αναβαθμίσεις της :X :X :dizzy: :knife: :dizzy: :knife: :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 OK Ευχαριστώ φιλε nervous, αλλαξα το product code σε 0529782 και πλεον βρηκε την εκδοση 3.704.1.0.1. Αυτη ειναι καινουρια εκδοση γιατι νομιζα οτι η τελευταία ηταν η 3.0638.0.0.1 ; Να σαι καλα φιλε μου ,χαιρομαι που τα καταφερες :) πωπω ρε παιδιά με αυτη την κω**αναβάθμιση ολο προβλήματα ειναι τελικά, αφου εκανα restore απο την καρτα μερικα προγραμματα τα ξαναεκανα εγκατασταση αλλα καποια που τα ειχα κατεβασει απο τα γνωστα site δεν λειτουργει το cr**k. Εχω προβλημα με τα Alarm Manager, kai Psiloc Voice Recorder, υπαρχει περιστωση να εχει μεινει κατι σε καποιον φακελο που δεν σβηνει με την απεγκατασταση και γι'αυτο δεν γινεται σωστα το registration? Ξερω-ξερω σας εχω ζαλισει :chair: αλλά αυτη ο Νοκια μας κανει την ζωη πατινι με τις κω**αναβαθμίσεις της :X :X :dizzy: :knife: :dizzy: :knife: :dizzy: Καποιες εφαρμογες μετα απο αναβαθμιση & restore χρειαζονται παλι εγκατασταση . Δυστυχως απο οτι διαβαζω ,δεν ειναι προβλημα των εφαρμογων,αλλα του symbian 9.1 . Σχετικα με registration εφαρμογων μετα απο αναβαθμιση,δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα . (τουλαχιστον με το Alarm manager) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varet Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Έχω πρόβλημα με την vga camera. Έχει απίστευτο θόρυβο! μπλε κουκίδες! ακόμη και σε εξωτερικές συνθήκες! Είναι κάποιο πρόβλημα που το έχουν και άλλοι; Mob: N73-ME Firmware: 3.0638 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts