Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό μου δεν πάει καλά τελευταία αλλα τι περιμένω νοκια αγόρασα....

Ξαφνικα έχασα τα πάντα,παω στα μηνύματα,σταλμένα,εισερχόμενα κτλ ολα σβησμένα,και οχι δεν μου πήρε κανεις το κινητο....

+οταν στελνω μηνυματα τα παει στα σταλθέντα,αλλα εκει δεν τα κρατάει ολα παρά μόνο τα τελευταία,απαράδεκτο έψαχνα ενα μηνυμα που ειχα στειλει εχθες και είχε κανει φτερά..

+οτι κολλάει συχνά τελευταία και θέλει restart.....

Αυτα τα προβλήματα,και γενικά πρόβλημα ήταν αγνωστη λέξη για το sharp v903...

Nα δω πότε θα βγάλει η νοκια αλλη αναβάθμιση,σε κανα χρόνο δεν στεναχωριεμαι θα έχω πολύ σταθερό τηλ.:lol: :lol: :p

τις ρυθμισεις μηνυματων τις κοιταξες;

1. αριθμος αποθηκευμενων μηνυματων(σταλθεντα δηλαδη).

2. μνημη σε χρηση.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μνήμη σε χρήση για μηνυματα 5400kb,ελευθερη 25mb.

Απο μνήμη τηλ.

δλδ εκει που λέει αρ.αποθηκευμ. μηνυμ. εννοει γενικα ποσα μηνυματα να ορίσω να εχω συνολικά ή μονο για τα σταλθέντα?

Δεν το ήξερα,πολύ περιεργο να ορίσεις εσυ τέτοια πράγματα..

Μνήμη σε χρήση για μηνυματα 5400kb,ελευθερη 25mb.

Απο μνήμη τηλ.

δλδ εκει που λέει αρ.αποθηκευμ. μηνυμ. εννοει γενικα ποσα μηνυματα να ορίσω να εχω συνολικά ή μονο για τα σταλθέντα?

Δεν το ήξερα,πολύ περιεργο να ορίσεις εσυ τέτοια πράγματα..

ναι, αυτα ειναι τα σταλθεντα. τα εισερχομενα δεν οριζονται, παει μεχρι...απειρο.

η μνημη σε χρηση ειναι η ιδια που ειχες και πριν; σ'το λεω γιατι αν αλλαξαν οι ρυθμισεις, ειναι λογικο να "χαθηκαν" τα μηνυματα αλλα στην ουσια να βρισκονται στην αλλη μνημη. :)

ναι, αυτα ειναι τα σταλθεντα. τα εισερχομενα δεν οριζονται, παει μεχρι...απειρο.

η μνημη σε χρηση ειναι η ιδια που ειχες και πριν; σ'το λεω γιατι αν αλλαξαν οι ρυθμισεις, ειναι λογικο να "χαθηκαν" τα μηνυματα αλλα στην ουσια να βρισκονται στην αλλη μνημη. :)

σε ευχαριστώ πολύ φίλε,ελυσα το πρόβλημα με τα μηνυματα!:)

να ρωτήσω το μητρωο κλήσεων δεν κρατάει πολλές κλήσεις ε?γιατι εχθες πήρα πολλα τηλ. σε νουμερα που δεν ειχα στις επαφες,και οταν εψαχνα το πρώτο δεν το βρήκα..εχω βαλει διαρκεια 30 μερες στο μητρωο λογικα επρεπε να κρατάει ολες τις κλήσεις..

Για να δεις όλες τις κλήσεις άνοιξε το μητρώο από τις εφαρμογές και κάνε το joystick δεξιά.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ξερει κανεις πως σβηνουμε τις εφαρμογες αυτες που ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο. θελω να εγκαταστησω το adobe reader γιατι για ενα αγνωστο λογο δεν ανοιγει καθολου και μου βγαζει error οταν παω να το εγκαταστησω. ''Αδυναμια εγκαταστασης. Ενσωματομενο μερος'' και μαλλον πρεπει να απεγκαταστησω πρωτα αυτο που ειναι ηδη εγκατεστημενο πριν περασω το αλλο... :confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις πως σβηνουμε τις εφαρμογες αυτες που ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο. θελω να εγκαταστησω το adobe reader γιατι για ενα αγνωστο λογο δεν ανοιγει καθολου και μου βγαζει error οταν παω να το εγκαταστησω. ''Αδυναμια εγκαταστασης. Ενσωματομενο μερος'' και μαλλον πρεπει να απεγκαταστησω πρωτα αυτο που ειναι ηδη εγκατεστημενο πριν περασω το αλλο... :confused:

Πατα το c επανο στην εφαρμη που θελεις να σβησεις και μετα κανε διαγραφη :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πατα το c επανο στην εφαρμη που θελεις να σβησεις και μετα κανε διαγραφη :rolleyes:

Εννοειται πως το εκανα και δε γινεται... :rolleyes:

Δε λεω για τις εφαρμογες που εγκαθιστουμε εμεις αλλα για αυτες που ειναι ηδη μεσα στο κινητο οπως το adobe PDF ή το quick office.

Και αυτες τις εφαρμογες δεν τις εμφανιζει στη διαχειριση εφαρμογων του κινητου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοειται πως το εκανα και δε γινεται... :rolleyes:

Δε λεω για τις εφαρμογες που εγκαθιστουμε εμεις αλλα για αυτες που ειναι ηδη μεσα στο κινητο οπως το adobe PDF ή το quick office.

Και αυτες τις εφαρμογες δεν τις εμφανιζει στη διαχειριση εφαρμογων του κινητου...

Φιλε μου αυτες δεν μπορεις να τις σβησεις! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Φιλε μου αυτες δεν μπορεις να τις σβησεις! :)

Ναι αλλα ουτε να τις κανω εγκατασταση ξανα με αφηνει!

Και τωρα που δε δουλευει το adobe reader πως το κανουμε εγκατασταση ξανα αφου δε με αφηνει? Εγω δεν ειπα να αφαιρεσω την εφαρμογη αλλα απο τη στιγμη που δε μπορω να την εγκαταστησω απο πανω τι να κανω?

Edit:

Βρηκα ενα αρχειο με το ονομα ''preInstalledAppsCache'' στη μνημη του τηλεφωνου. ειναι αρχειο DAT και βρισκεται εκει που ειναι και ο φακελος DATA. Οχι μεσα στο φακελο. Μπορω να κανω κατι απο εκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορω να στειλω αρχεια απο το κινητο στον υπολογιστη και το αναποδο, μεσω wifi, οπως γινεται και με το bluetooth ή οχι;

Νεε μου, το Ν73 δεν εχει wifi, βαλε το καλωδιο

Για να δεις όλες τις κλήσεις άνοιξε το μητρώο από τις εφαρμογές και κάνε το joystick δεξιά.

όντως υπάρχουν όλες,πολύ παράξενα ρε παιδια τα νοκια,και γιατι οταν πατάω το πρασινο κουμπι δεν μου εμφανίζει και εκει όλες?τεσπα αφου τα δειχνει στο μητρωο αναλυτικα οκ,μαλλον με το πρασινο κουμπι ειναι για τις τελευταιες.

Τωρα τελευταια εχει αρχίσει να κολλάει καμια φορά,αλλα εγω φταίω εχω βάλει εφαρμογες θεματα,παιχνιδια οτι να ναι,εχω κανει τα μισα απεγκατασταση,αλλα μαλλον δεν φευγουν τελειως.

γενικως το εχω μπερδέψει.

Θέλω να του κανω φορματ αλλα φοβάμαι μην χαθουν πράγματα που είχε απο την μανα του,οπως κατι προγραμματα που βγάζει οτι βρισκονται στην διαχ.εφαρμογων.

Έχω το N73 ένα μήνα τώρα και το μόνο περιέργο που μου έχει κάνει 2-3 φορές είναι να καλώ ή να με καλούν και όταν απαντάω να ακούω κανονικά τον συνομιλητή ενώ αυτός να μην με ακούει. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με επανεκκίνηση... Εννοείται ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση! Μήπως είχε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα??? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εμένα που μου το έκανε αυτό όταν το πήρα, είχε προβληματικό πομποδέκτη και το είχα δώσει στο service (χρειάστηκαν 25 μέρες για να το ξαναπάρω).

Samsung S5 (no root)

Έχω το N73 ένα μήνα τώρα και το μόνο περιέργο που μου έχει κάνει 2-3 φορές είναι να καλώ ή να με καλούν και όταν απαντάω να ακούω κανονικά τον συνομιλητή ενώ αυτός να μην με ακούει. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με επανεκκίνηση... Εννοείται ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση! Μήπως είχε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα??? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Φίλε μου και εμένα μου το έχει κάνει μία φορά χωρίς να καταλάβω ποια ήταν η αιτία. Απο τοτε δεν το έχει ξανακάνει. Προσπάθησε να θυμηθείς μήπως είχες κάποιο προφίλ ή ανοιχτή συνομιλία ή κάτι τέτοιο... δεν ξέρω μήπως είναι κάποιο bug του λογισμικού.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Paidia kalispera exei vgei kamia kainouria anavathmisi?i teleutaia poia einai?eimai strato k exw xasei epeisodia.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ρε παιδιά τελικά για να κάνω αναβάθμιση πρέπει να κάνω και φομάτ στην κάρτα μνήμης ή όχι.

Και βέβαια όχι!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Paidia kalispera exei vgei kamia kainouria anavathmisi?i teleutaia poia einai?eimai strato k exw xasei epeisodia.

Nokia N73

V 3.0649.0.0.1

30-11-2006

RM-133

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ευχαριστώ πολύ Itchrist. Απλά νόμιζα ότι αν δεν κάνω φορμάτ στην κάρτα μνήμης, μετά την αναβάθμιση δεν θα διάβαζε καλά τις εφαρμογές και θα ήθελαν ξανά εγκατάσταση

Ευχαριστώ πολύ Itchrist. Απλά νόμιζα ότι αν δεν κάνω φορμάτ στην κάρτα μνήμης, μετά την αναβάθμιση δεν θα διάβαζε καλά τις εφαρμογές και θα ήθελαν ξανά εγκατάσταση

Κοίτα, οι εφαρμογές ίσως να μην δουλεύουν όλες. Απλά μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να ξανά εγκαταστήσεις αυτές που δε δουλεύουν.

Εγώ σου είπα να μην φορμάρεις την κάρτα σου για να μην μπαίνεις στον κόπο να ξαναπαιρνάς εικόνες, τραγούδια, βίντεο κλπ...

Αυτό θα συμβεί. Θα υπάρχουν εφαρμογές που δεν θα λειτουργούν γιατί κάποια τμήματά τους κατά την εγκατάστασή τους πηγαίνουν στη μνήμη του τηλεφώνου. Εγώ το έχω σαν αρχή: Ο πιο σίγουρος τρόπος για να λειτουργήσουν όλα σωστά μετά την αναβάθμιση είναι το φορμάρισμα της κάρτας.

Κράτα ένα backup με τα απαραίτητα (επαφές, φωτογραφίες, τραγούδια π.χ.). Θα σου πάρει κανένα δίωρο να εγκαταστήσεις ξανά τις εφαρμογές αλλά θα έχεις πιο απροβλημάτιστη λειτουργία. Έτσι κι αλλιώς μερικές από αυτές έχουν ήδη αναβαθμιστεί (έχουν βγει καινούργιες εκδόσεις) οπότε απλά θα κανεις τη δουλειά μαζεμένη.

Samsung S5 (no root)

geia sas paidia!

meno italia k exo vrei apo ebay to n73 apo agglia 300 evro.

yparxei tropos na peraso to elliniko software meso internet h prepei na na to pao se kapoio nokia shop?

efxaristo ek twn proterwn

Κανε δυο σελιδες πισω και διαβασε.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...