Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να μου αναφερει τις βασικοτερες διαφορες μεταξυ του απλου και του ΜΕ Ν73 (πακετο,λειτουργικο);

Μπορει καποιος να μου αναφερει τις βασικοτερες διαφορες μεταξυ του απλου και του ΜΕ Ν73 (πακετο,λειτουργικο);

Στη σελιδα πισω 107 θα βρεις την απαντηση σου.;)

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

να ρωτήσω..

εγώ που πήρα εχθέσ το κινητό μπορώ να πάω σε nokia shop να μου κάνουν αναβάθμιση τσαμπανταν;

Η πληρώνω το γνωστό 15αρι?

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

να ρωτήσω..

εγώ που πήρα εχθέσ το κινητό μπορώ να πάω σε nokia shop να μου κάνουν αναβάθμιση τσαμπανταν;

Η πληρώνω το γνωστό 15αρι?

εννοειται πως ειναι τζαμπα.:)

ρε παιδια που ειδατε οτι το n73 music edition εχει καρτα 2giga μεσα?εμενα δεν ειχε καθολου καρτουλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδια που ειδατε οτι το n73 music edition εχει καρτα 2giga μεσα?εμενα δεν ειχε καθολου καρτουλα.

καθολου;;:confused:

τι απαραδεκτοι διανομεις/πωλητες...ελεος!

1.Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ακουστικό Bluetooth για το Ν73;

2.Τι μάρκα κάρτα μνήμης να πάρω;

3.Υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού του απλού Ν73

ή "πρέπει" να το κάνω Ν73 ΜΕ;

Ευχαριστώ:)

Να πας να τους πεις να σου δωσουν την καρτα.. :mad:

Φιλε μου και εγω τα ιδια με εσενα ειχα το μονο που εγω μιλισα 10 λεπτα και οχι 20.ειχα ναυτηα για 5-6 ωρες κατι παιζει με το κινητο δεν το εχω ξανανιωσει αυτο. Περιεργο....

Ρίξε μια ματιά στο http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000311 και δες συγκεκριμένα τις τελευταίες 2 γραμμές του Έξτρα

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Γεια χαρά και από μένα. Σήμερα μου ήρθε ένα πακέτο σπίτι (δώρο!!!) που περιείχε ένα Ν73.. Έπαθα ένα ψιλοσόκ και μόλις το άνοιξα είδα ότι πρόκειται για πολύ ποιοτικό εργαλείο. Δυο ερωτησούλες... Τι κάρτα μνήμης μπορεί να πάρει? Πως μπορούμε να του κάνουμε update μόνοι μας? Αξίζει κάποιος να το κάνει ΜΕ και αν ναι για ποιο λόγο?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

πως να; την ζητησω αφου βλεπω οτι στους περισσοτερους δενε χει μεσα η συσκευασια,πολυ παραξενο ετσι?ρε παιδια οσοι το πηρατε σημερα η χτες ειχε στη συσκευασια καρτουλα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εμενα στο δικο μου που ειταν Ν73 δεν ειχε καρτα επρεπε να εχει? :confused:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γεια χαρά και από μένα. Σήμερα μου ήρθε ένα πακέτο σπίτι (δώρο!!!) που περιείχε ένα Ν73.. Έπαθα ένα ψιλοσόκ και μόλις το άνοιξα είδα ότι πρόκειται για πολύ ποιοτικό εργαλείο. Δυο ερωτησούλες... Τι κάρτα μνήμης μπορεί να πάρει? Πως μπορούμε να του κάνουμε update μόνοι μας? Αξίζει κάποιος να το κάνει ΜΕ και αν ναι για ποιο λόγο?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Κάρτα παίρνει minisd. Για update διάβασε εδω. Για την μετατροπή του σε n73 ME υπάρχει οδηγός στο πρώτο post αυτού του θέματος

Καλορίζικο... :)

Φιλε μου και εγω τα ιδια με εσενα ειχα το μονο που εγω μιλισα 10 λεπτα και οχι 20.ειχα ναυτηα για 5-6 ωρες κατι παιζει με το κινητο δεν το εχω ξανανιωσει αυτο. Περιεργο....

εεεεε???? που κολλάει αυτο...

Τελος πάντων. Είμαι νεος στο forum και μπήκα για να βοηθηθώ για τη επιλογή κινητού. Αφού απέριψα το Ν80 για λόγους κεραιας κατέληξα στο Ν73ΜΕ. Αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Στο πλαίσιο λέει πως περιέχει 1GB Κάρτα. Τελικά όσο θέλει βάζει ο καθένας???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=894087&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE68B75B7650F4D0E8C938C21745C9A78C12DB032B1BDD69643A65249D780DA865EE4C65E9702286035C0EEBA7B403B489291E837B470D700F40175F920F9CAF08A7A574D1CBD7D27E45D538377402E7EA4B9F69C8CB2BF5D6E8978EF1DC3C05F48011FA489C6EC1110C78413266A11FF92D343E69E42A04D2

Dj Tiesto ruleezzzz

Αν κανω upgrade firmware θα σβηστουν ολα?εχω το 2.0628.0.0.1

Γινεται να βαλω το firmware του ME?

1)H επαφες σου και μερικα προγραματα θα ξαναχρειαστουν εγκατασταση

2)διαβασε λιγο πιο πανω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1672800#post1672800

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Λοιπόν παιδιά το τηλέφωνο το έχω μια εβδομάδα (πρώην κάτοχος W900i και P910i) και μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει αρκετά. Έχει βγάλει όμως πάρα πάρα πολλά bugs και θέλω τη γνώμη σας γι αυτό. Παραθέτω μερικά "συμπτώματα":

1. Μερικές φορές όταν βγάζω φωτο αυτή βγαίνει ή κατάμαυρη ή σκούρα μπλε. Ένα χρώμα δηλαδή, σα να τράβηξα από 1 εκατοστό...

2. Όταν βάζω mp3 για ήχο κλήσης και με καλέσει κάποιος, χτυπάει μια φορά και αμέσως μετά κανει restart το τηλέφωνο (κάτι σαν έλλειψη ram μου φαίνεται).

3. Πολλά και διάφορα μικροκολληματάκια στα μενού, ειδικά αν βιάζομαι και πατάω γρήγορα τα πλήκτρα.

4. Ότι κι αν δοκίμασα δε μπορώ να τρέξω το Nokia Software Updater. Μου βγάζει το splash screen και κολλάει εκεί και μου ανεβάζει και το CPU Usage στο PC στο 100%.

Ξέρω ότι μια αναβάθμιση ίσως να μου έλυνε τα προβλήματα αλλά όπως καταλαβαίνετε ουτε αυτό δε μπορώ να κάνω...Οπότε οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ. Εγκατέστησα το πρόγραμμα που το αναβαθμίζει σε Music Edition (ΝSS) και στην αρχή ζητάει να του πω τι τύπο σύνδεσης επιθυμώ. Στον οδηγό δεν αναφέρεται, μπορεί κάποιος να μου πει τι επιλέγω;

Thanks guys ;)

Loipon ego exo to N73 music edition edo kai mia ebdomada. To pira apo tin microland 499euro. Gia na to ksekatharisoume giati vlepo oti poli exoun tin aporia gia to ti prepei na periexei. Simfona me tin Nokia to N73ME periexei 2giga karta mnimis. Opios agorase to kinito kai den eixe tin karta mnimis mesa ή eixe 1 giga mesa tha prepei amesa na paei na paraponethei giati sas koroidepsan. Emena pantos kanonika eixe 2 giga karta;)
2pac forever

Λοιπόν παιδιά το τηλέφωνο το έχω μια εβδομάδα (πρώην κάτοχος W900i και P910i) και μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει αρκετά. Έχει βγάλει όμως πάρα πάρα πολλά bugs και θέλω τη γνώμη σας γι αυτό. Παραθέτω μερικά "συμπτώματα":

1. Μερικές φορές όταν βγάζω φωτο αυτή βγαίνει ή κατάμαυρη ή σκούρα μπλε. Ένα χρώμα δηλαδή, σα να τράβηξα από 1 εκατοστό...

2. Όταν βάζω mp3 για ήχο κλήσης και με καλέσει κάποιος, χτυπάει μια φορά και αμέσως μετά κανει restart το τηλέφωνο (κάτι σαν έλλειψη ram μου φαίνεται).

3. Πολλά και διάφορα μικροκολληματάκια στα μενού, ειδικά αν βιάζομαι και πατάω γρήγορα τα πλήκτρα.

4. Ότι κι αν δοκίμασα δε μπορώ να τρέξω το Nokia Software Updater. Μου βγάζει το splash screen και κολλάει εκεί και μου ανεβάζει και το CPU Usage στο PC στο 100%.

Ξέρω ότι μια αναβάθμιση ίσως να μου έλυνε τα προβλήματα αλλά όπως καταλαβαίνετε ουτε αυτό δε μπορώ να κάνω...Οπότε οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ. Εγκατέστησα το πρόγραμμα που το αναβαθμίζει σε Music Edition (ΝSS) και στην αρχή ζητάει να του πω τι τύπο σύνδεσης επιθυμώ. Στον οδηγό δεν αναφέρεται, μπορεί κάποιος να μου πει τι επιλέγω;

Thanks guys ;)

1 Βγαλε το δαχτυλο σου απο μπροστα απο το φακο.

2 Αλλαξε MP3, καντο πιο μικρο, resample it, μη βαζης ολοκληρα τραγουδια, κοψε κομματι.

3 Πατα τα πιο αργα

4 Φτιαξε το PC σου, για να βρεις ολα αυτα τα bugs στο Ν73 που εγω δεν εχω δει ακομα και το εχω 3 μηνες μαλλον θα εχεις και προβληματα και με το PC σου. Καθαρισε το, μην τρεχεις πολλα προγραμματα μαζι (κοιτα στο tray)

5 Στο NSS διαλεξε virtual USB

13/12 θα κλεισω ενα μηνα χωρις νοκια ν73

ακομη να μου ερθει απο το service και με τη νοκια που μιλησα μου ειπανε οτι εχει σταλει σε service του εξωτερικου...

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Μερικες ερωτησεις πριν αγορασω το Ν73. 1ον) Παιρνει αρχεια sisx οπως ειχε ακουστει ή οχι; 2ον) Παιζει καλυτερα και πιο δυνατα μουσικη απο το Ν70; Τα 3D στερεο μεγαφωνα τι ειναι; 3ον) Βγαζει καλυτερα βιντεο απο το Ν70; 4ον) Η οθονη ειναι qvga; Ειναι πιο ευκρινης; Θα δω μεγαλη διαφορα; Το σερφαρισμα ειναι πιο ανετο; 5ον) Τα roms απο snes τα δειχνει καλα; Λογικα, οπως γινοταν και στο Ν70, θα κολλαει αφου εχει τον ιδιο επεξεργαστη. Και κατι ψιλοασχετο. Το Ν70 που ειχα αγορασει τον Μαρτιο, το ειχα παρει 430 ή 530 ευρω;

Μερικες ερωτησεις πριν αγορασω το Ν73. 1ον) Παιρνει αρχεια sisx οπως ειχε ακουστει ή οχι; 2ον) Παιζει καλυτερα και πιο δυνατα μουσικη απο το Ν70; Τα 3D στερεο μεγαφωνα τι ειναι; 3ον) Βγαζει καλυτερα βιντεο απο το Ν70; 4ον) Η οθονη ειναι qvga; Ειναι πιο ευκρινης; Θα δω μεγαλη διαφορα; Το σερφαρισμα ειναι πιο ανετο; 5ον) Τα roms απο snes τα δειχνει καλα; Λογικα, οπως γινοταν και στο Ν70, θα κολλαει αφου εχει τον ιδιο επεξεργαστη. Και κατι ψιλοασχετο. Το Ν70 που ειχα αγορασει τον Μαρτιο, το ειχα παρει 430 ή 530 ευρω;

1.Ναι

3.Πολύ καλύτερα.

4.Ναι.Η οθόνη είναι από τα δυνατά σημεία.Είναι πολύ καλύτερη από του n70

Μάλλον στα 530 θα το πέτυχες τότε.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...