Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RESTART.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ 3D TONES EFFECTS (MESA APO TO APPLICATIONS) KAI ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ REVERBARATION ΒΑΛΟΥΜΕ LIVING ROOM KAI MEΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PROFILE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ SAYS CALLER S NAME.

TEΛΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ MP3 OΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΛΕΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ RESTART.

TRY IT

και εγω mp3 ηχους εχω για κληση και δεν εχω ουτε ενα restart.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω mp3 ηχους εχω για κληση και δεν εχω ουτε ενα restart.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ MP3 KAI DEN MOY KANEI ....

O ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

Καλημέρα, έχω την Version 2.0628.0.0.1

10-07-2007 RM-133

Nokia N73 (07)

είναι η τελευταία, γιατι το nokia software updater λέει πως δεν βρίσκει πιο καινούργιο λογισμικό, και ήθελα να το επιβεβαιώσω.

+ Έχω ένα πρόβλημα...

σε σχέση με το bluetooth...

έχω το WEP-200 της samsung το οποίο και δουλεύει άψογα.. μπορώ να κάνω manual disconnects/connects της σύνδεσης όσες φορές χρειαστώ... το θέμα είναι πως άμα σβήσω και ανάψω το bluetooth μετά το κινητό δεν το βρίσκει, ούτε για pairing, και άμα τύχει και το βρεί, άμα με πάρουνε τηλέφωνο, μόνο το answering button δουλεύει, αλλα δεν μπορώ να ακούσω/μιλήσω μέσω του bluetooth, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το κινητό...

επίσεις σήμερα, δεν μπορούσα να βρώ ούτε να με βρεί ο θείος μου που έχει SE p900, μέσω bt με αναζήτηση συσκευών.

Επίσεις, ψάχνω για ζελατίνες να καλύψω την οθόνη γιατι την λυπάμαι όταν την βάζω σε τσέπες ή με τις δαχτυλιές, σιγά σιγά γδέρνετε.

Ευχαριστώ!

522 euros το ΜΕ.Πολυ καλυτερος ο mp3 player,μενει παντα ανοικτος γιαυτο ανοιγει πιο γρηγορα,και εχει αποκλειστικο το multimedia πληκτρο.Υπαρχουν ακομα 2 νεα θεματα,πρασινο-κοκκινο και αρκετοι 3D ηχοι και AAC:)

φοβάμαι τότε οτι για τα 60 ευρώ θα πάρω την κανονική έκδοση και θα πάρω μόνος μου μετα την καρτα SD και το ακουστικό....

Δηλαδή αφου μπορώ να αναβαθμίσω το απλό σε ME,ετσι δεν είναι;

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Pira to N73 Music Edition!!!to exo sta xeria mou!!!Einai poli koukli me to mavro xroma!!!Leptomeries argotera!!To pira apo ti Microland :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

Τωρα που σε βρηκαμε μη σε αφησουμε, εγω μονο 1 απορια εχω μεχρι στιγμης: Η εκθεση στο απλο Ν73 σε αναγκαζει να το γυρισεις δεξιοστροφα το κινητο(να εχεις το joystick δεξια). Το ΜΕ σε γυρναει αριστεροστροφα???

μωλις πηρα τηλεφωνο σε ενα καταστημα nokia (ζωοδοχου πηγης 13)και ρωτησα για την τελευτεα εκδοση λογισμικου του nokia n73.μου ειπανε οτι η εκδοση music edition οτι δεν ειναι ακομη διαθεσημη για αναβαθμηση..μονο την V3.0638.0.0.1 (30-10-2006) ισχιει κατι τετιο...αν ξερει κανενας φιλος ας μου απαντηση...ευχαριστω ΥΓ θελω να κανω αναβαθμηση σε καταστημα Nokia γιατι με καλυπτη η εγγυηση τελικα...και για συγουρια γενικα..
[sIGPIC][/sIGPIC]

μωλις πηρα τηλεφωνο σε ενα καταστημα nokia (ζωοδοχου πηγης 13)και ρωτησα για την τελευτεα εκδοση λογισμικου του nokia n73.μου ειπανε οτι η εκδοση music edition οτι δεν ειναι ακομη διαθεσημη για αναβαθμηση..μονο την V3.0638.0.0.1 (30-10-2006) ισχιει κατι τετιο...αν ξερει κανενας φιλος ας μου απαντηση...ευχαριστω ΥΓ θελω να κανω αναβαθμηση σε καταστημα Nokia γιατι με καλυπτη η εγγυηση τελικα...και για συγουρια γενικα..

Μπορεις να το κανεις απο μονος σου Ν70 ΜΕ εδω εχει ενα οδηγο απο τον nervous :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1653284#post1653284

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

οκ κατεβασα της οδηγιες αναβαθμησης απο τη σελιδα..αποριες με το καλωδιο usb η με το bluetooth θα περασω το προγραμμα αφου κανω ολα τα βηματα που λενε οι οδηγιες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το καλωδιο :)

Μπορεις να το κανεις απο μονος σου Ν70 ΜΕ εδω εχει ενα οδηγο απο τον nervous :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1653284#post1653284

μηπως ενοεις Ν73 και οχι Ν70?

μπερδευτικα και εγω

+bobb -=azor=-

το N73 εχω..απλα επειδη στο pc δεν ειμαι και και παρα πολυ εμπειρος πριν κανω επιχειρηση να το αναβαθμησω μονος θελω εξτρα βοηθεια..αν μπορει κανενας να μου δωσει διευθυνσεις για τις εφαρμογες..μονος μου οσο εψαξα δεν βρηκα τπτ...δε ξερω και καλα αγγλικα διστυχως..και ολα τα site ειναι ξενα..

καταλαβες λαθος..και παραπανω N73 γραφω gianpithio

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σόρρυ που επαναλαμβάνομαι αλλα απ'ότι φαίνεται υπήρχαν πιο σημαντικά θέματα να σας απασχολήσουν, γίνεται να πάρετε 2 λεπτάκια να μου απαντήσετε σε μερικές απορίες;;

έχω την Version 2.0628.0.0.1

10-07-2007 RM-133

Nokia N73 (07)

είναι η τελευταία, γιατι το nokia software updater λέει πως δεν βρίσκει πιο καινούργιο λογισμικό, και ήθελα να το επιβεβαιώσω.

+ Έχω ένα πρόβλημα...

έχω το WEP-200 της samsung το οποίο και δουλεύει άψογα.. μπορώ να κάνω manual disconnects/connects της σύνδεσης όσες φορές χρειαστώ... το θέμα είναι πως άμα σβήσω και ανάψω το bluetooth μετά το κινητό δεν το βρίσκει, ούτε για pairing, και άμα τύχει και το βρεί, άμα με πάρουνε τηλέφωνο, μόνο το answering button δουλεύει, αλλα δεν μπορώ να ακούσω/μιλήσω μέσω του bluetooth, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το κινητό...

επίσεις σήμερα, δεν μπορούσα να βρώ ούτε να με βρεί ο θείος μου που έχει SE p900, μέσω bt με αναζήτηση συσκευών.

Επίσεις, ψάχνω για ζελατίνες να καλύψω την οθόνη γιατι την λυπάμαι όταν την βάζω σε τσέπες ή με τις δαχτυλιές, σιγά σιγά γδέρνετε.

Ευχαριστώ!

βρηκα κ κατεβασα το Nokia Software Updater δεν μπορω να βρω με τιποτα το nss10383.exe στη σελιδα nemesis δεν το εχει ...δεν εχει καν να κατεβασεις...που 8α το βρω ,,,αν μπορει κανεις να με βοηθηση ας απαντησει εδω..

μηπως το nss10383 to αγοραζεις?αν ειναι ετσι επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα. αρα απλα περιμενω να ερθει στην ελλαδα το n 73 music edition οπου τοτε θα εχουν κ στη Nokia διαθεσιμο το λειτουργικο να κανεις αναβαθμηση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γεια σας!:)

Μετα την αναβαθμηση στην τελευταια version (την κανονικη οχι την ME μια και θα περιμενω να μπορει να γινει και αντιστροφη απο την ΜΕ στην κανονικη..), προχωρησα στην αλλαγη της προσοψης σε μαυρη! :)

Αρχικα ειχα παραγγειλει απο ebay μια μαυρη rubber προσοψη η οποια ομως ηταν μονο το μπροστινο μερος, το πισω μαυρα πληκτρα αλλα οχι το πλαι (κυριως σωμα).. Μου ηρθε αυτη αλλα ηθελα να αλλαξω και το υπολυπο και παραγγειλα και μια "κομπλε" χωρις ομως τα πληκτρα.

Χτες μου ηρθε και η δευτερη οποτε ξεκινησα την διαδικασια της αλλαγης..

Πριν προχωρησω στην περιγραφη της διαδικασιας να σας πω οτι η ποιοτητα της πρωτης προσοψης ειναι σχετικα καλη αλλα των πληκτρων πολυ μετρια..

Η δευτερη προσοψη ειναι ποιοτητκα παρα πολυ καλη. Με μικρη επιφιλαξη θα ελεγα οτι ειναι γνησια.. Σου δινει ολα τα κουμπακια και αυτοκολητα τα οποια χρειαζονται.

Η διαδικασια σε γενικες γραμμες εχει ως εξης

Το μπροστα μια και το ειχα ξαναβγαλει δεν με δυσκολεψε ιδιαιτερα (αν και θελει προσοχη..). Παραμεσα ομως τα πραγματα δεν ειναι καθολου ευκολα (ειδικα για καποιον που δεν ασχολειται με τετοια.. Αν και ακολοθουσα καποιους οδηγους της διαδικασιας απο το νετ, καποια στιγμη με ελουσε κρυος ιδρωτας και πολυ φοβομουν οτι δεν θα τα καταφερω να ολοκληρωσω την "εγχειρηση..".:cry: Οταν τελικα τελειωσα και το τηλ. δουλεψε κανονικα αισθανθηκα τεραστια ανακουφιση...:shifty:

Αυτη τη στιγμη εχω ενα Ν73 με μαυρη προσοψη, μπροστα και πισω εχω την πρωτη "rubber" μια και η δευτερη μαυρη που μου ηρθε το μπροστα ειναι λιγο γιαλιστερο. Εχω τα μαυρα πληκτρα αν και μετριας ποιοτητας και περιμενω να βγουν ΟΕΜ μαυρα πληκτρα.

Τελικα η ολη φαση μου κοστησε:

20 ευρω η πρωτη προσοψη και 30 η δευτερη, συνολο 50.. :O

και φυσικα 2-3 χρονια ζωης αφου μεχρι την τελευταια στιγμη νομιζα πως δεν θα ξαναδουλεψει...:cry:

:D

έχω την Version 2.0628.0.0.1

10-07-2007 RM-133

Nokia N73 (07)

+ Έχω ένα πρόβλημα...

.....μέσω bt με αναζήτηση συσκευών.

Ευχαριστώ!

Λοιπόν..η τελευταία έκδοση είναι η 3.0638.0.0.1(30/10/06).Εμένα ο updater την βρήκε και την κατέβασε αμέσως..Ζελατίνες ειδικά για το Ν73 λίγο δύσκολο να βρείς.Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρεις για PPC , να την κόψεις προσεκτικά στο μέγεθος της οθόνης και θα είναι οκ.Τέλος για το bt δοκίμασε να κάνεις ένα reset και αν δεν διορθωθεί πήγαινε το στο service.Πιθανών να έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware...

:mobile:

Στα καταστηματα υπαρχει το Ν73 με προσοψη ασπρο-κοκκινο?
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

βρηκα κ κατεβασα το Nokia Software Updater δεν μπορω να βρω με τιποτα το nss10383.exe στη σελιδα nemesis δεν το εχει ...δεν εχει καν να κατεβασεις...που 8α το βρω ,,,αν μπορει κανεις να με βοηθηση ας απαντησει εδω..

Θα το βρεις τερμα κατο :)

http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm

μηπως ενοεις Ν73 και οχι Ν70?

μπερδευτικα και εγω

Ν73 ειθελα να πω μπερδευτικα :O

και ο οδηγος ειναι πως απο Ν73 γεινετε Ν73 ΜΕ :rolleyes:

Pira to N73 Music Edition!!!to exo sta xeria mou!!!Einai poli koukli me to mavro xroma!!!Leptomeries argotera!!To pira apo ti Microland :yahoo: :yahoo: :yahoo:

τελικά τι περιλαμβάνει η συσκευασιά; υποθέτω οτι οι μόνες διαφορές θα είναι μια κάρτα minisd του 1GB και τα ακουστικά.Και το cd με το λογισμικο...

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

τα βρηκα τα προγραμματα για την αναβαθμηση ομως ενω τα εγκατεστησα κλπ εκανα οτι λεει ο οδηγος δεν μου βρησκει το κινητο στην αναζητηση το nokia updater μια ωρα κανει search..το εχω συνδεση κανονικα στο pc και το βλεπεις το usb..λετε να αργει ακομη κ να βρει τη συσκευη τοσο πολυ?

ειναι ακομη στην διαδικασια preparing update...ενω ολα τα βηματα τα εκανα σωστα ..δεν κανει τπτ...δε ξερω γιατι...

δεν βλεπω να καταφερνω κατι....αν κανενας ξερει τι παιζει ας με βοηθηση...δουλευω το πρωι και δεν μπορω να μεινω κ εως αργα...παντως ολα σωστα τα εκανα...και δεν κανει τπτ...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CHAT!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν βλεπω να καταφερνω κατι....αν κανενας ξερει τι παιζει ας με βοηθηση...δουλευω το πρωι και δεν μπορω να μεινω κ εως αργα...παντως ολα σωστα τα εκανα...και δεν κανει τπτ...[/QUOσ

Σβησε pc και κινητο και ξαναναψε τα ,κατοπιν συνδεσε ξανα το usb (επιλεγεις λειτουργια pc suite)-οταν ειναι ναρχισει η αναβ/ση θα δειχνει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο,μην το πειραξεις...καλη τυχη!!!;)

Johny

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...