sotzyg Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Tα SE μόνο το κάνουν αυτό(φωτό->ως φόντο->μεγέθυνση) Έχεις δίκιο, εννοούσα τα Nokia-symbian κινητά... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Έχεις δίκιο, εννοούσα τα Nokia-symbian κινητά... :rolleyes: Αυτά,τις βάζουν πάντα τις φωτό,κάτω απ'την ημερομηνία και ώρα,maximum... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Tα SE μόνο το κάνουν αυτό(φωτό->ως φόντο->μεγέθυνση) FullScreen στον καλουντα αλλα και στις Ταπετσαριες εχουν και τα νεα Σ40(6131/6233);) :) Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Φίλε μου σε όλα τα κινητά που έχουν λογισμικό symbian συμβαίνει το ίδιο πράγμα στην ταπετσαρία, δηλαδή δεν καλύπτουν fullscreen. Απο το 7650 που είχα εώς σήμερα καμία αλλαγή σε αυτό το θέμα :( Καλά δεν έχεις παρατηρήσει τότε ότι στο Ν73 η ταπετσαρία δεν καλύπτει τον χώρο που θα έπρεπε αλλά τμήμα αυτού, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα S60 και όχι μόνο;;;:blink: :blink: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Αυτό που διαπίστωσα εγώ στο δικό μου είναι (το έχω αναφέρει σε προηγούμενη σελίδα) ότι το joystick γέρνει ελαφρός δεξιά, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του, η οποία είναι άριστη. Το ίδιο συμβαίνει και με το πολυπλήκτρο στο δικό μου, που έχει ελαφρά κλίση προς τα δεξιά επίσης. Για να το διαπιστώσεις πρέπει να δεις το τηλέφωνο οριζόντια. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Το έχει βρει κανένας σε Κατάστημα Γερμανός;; Γνωρίζετε πότε θα το φέρουν; The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Ακόμα να σας ρωτήσω αν το κάλυμμα της μπαταρίας στο σημείο που καλύπτει το φακό (οβαλ πορτάκι) σας κουνιέται αριστερά δεξιά όταν το αγγίζετε....:O κουνιεται λιγο αλλα να σου πω και κατι?δεν εχω δει ακομα και κινητο με καλυμμα που να μην παιζει εστω και λιγο οποτε μικρο το κακο:) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλά δεν έχεις παρατηρήσει τότε ότι στο Ν73 η ταπετσαρία δεν καλύπτει τον χώρο που θα έπρεπε αλλά τμήμα αυτού, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα S60 και όχι μόνο;;;:blink: :blink: Λιγα μηνύματα ποιο πίσω : Ταξιδιώτης22 => ρε παιδια για να βαλουμε μια ταπετσαρια να πιανει ολη την οθονη τι μεγεθος πρεπει να εχει? D200217 ==> 352*336 νομιζω ειναι... Το ειχα διαβασει καπου στο σαιτ της ΝΟΚΙΑ σε ενα pdf!!! Ταξιδιώτης22 => σωστος ετσι ειναι φιλε μου Thanks. [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Αυτό που διαπίστωσα εγώ στο δικό μου είναι (το έχω αναφέρει σε προηγούμενη σελίδα) ότι το joystick γέρνει ελαφρός δεξιά, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του, η οποία είναι άριστη. Όσα εχω δει μεχρι τώρα έτσι έιναι. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 SOS!!! παδιά βοηθείστε.χρειάζομαι να κάνω φορματ γιατί πέρασα κάποια θέματα τα οποία δεν βγαλινουν με τίποτα άσε που κάνει συνέχεια reboot.πατάω το call,*,πλήκτρο 3, όταν κάνει boot, όπως γινότανε στα 6600,7610 και δεν κάνει πιάνει.μήπως πρέπει να πατήσω άλλα πλήκτρα,έχει αλλάξει κάτι στα n-series? frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 SOS!!! παδιά βοηθείστε.χρειάζομαι να κάνω φορματ γιατί πέρασα κάποια θέματα τα οποία δεν βγαλινουν με τίποτα άσε που κάνει συνέχεια reboot.πατάω το call,*,πλήκτρο 3, όταν κάνει boot, όπως γινότανε στα 6600,7610 και δεν κάνει πιάνει.μήπως πρέπει να πατήσω άλλα πλήκτρα,έχει αλλάξει κάτι στα n-series? dokimases to *#7370# ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 to *#7370# είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εγώ θέλω να κάνω φορμάτ.μήπως πρέπει να πατήσω τα συγκεκριμένα πλήκτρα καποια ορισμένη στιγμή όταν κάνει boot?? frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 SOS!!! παδιά βοηθείστε.χρειάζομαι να κάνω φορματ γιατί πέρασα κάποια θέματα τα οποία δεν βγαλινουν με τίποτα άσε που κάνει συνέχεια reboot.πατάω το call,*,πλήκτρο 3, όταν κάνει boot, όπως γινότανε στα 6600,7610 και δεν κάνει πιάνει.μήπως πρέπει να πατήσω άλλα πλήκτρα,έχει αλλάξει κάτι στα n-series? Δεν εχει αλλαξει κατι .Πατας τα πληκτρα που ειπες και ταυτοχρονα πατας το on/off . To format ειναι γρηγορο ,το καταλαβαινεις οτι εγινε απο την στιγμη που θα ζητησει ρυθμιση για χωρα,ωρα κλπ . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 τα κάνω όλα αυτά και δεν μπορώ να το πετύχω.Ενώ με το 7610 που ειχα πριν δεν είχα πρόβλημα frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 to *#7370# είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εγώ θέλω να κάνω φορμάτ.μήπως πρέπει να πατήσω τα συγκεκριμένα πλήκτρα καποια ορισμένη στιγμή όταν κάνει boot?? Επαναφορα ρυθμισεων ειναι *#7360#. Το 7370 ειναι οντως φορματ. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 καλησπερα εχω ενα νοκια ε50 και εχω το ιδιο προβλημα με τα wallpaper poυ ειναι μισα...εχει βρεθει καμια λυση το theme studio kanei tipota? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλά δεν έχεις παρατηρήσει τότε ότι στο Ν73 η ταπετσαρία δεν καλύπτει τον χώρο που θα έπρεπε αλλά τμήμα αυτού, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα S60 και όχι μόνο;;;:blink: :blink: Φίλε μου έχω βάλει για ταπετσαρία την ίδια φωτογραφία που είχα και στο Ν-71, η εμφάνιση της είναι ακριβώς η ίδια (Διαστάσεις φωτογραφίας 503Χ480). Ο χώρος που καλύπτει ξεκινά απο πάνω ακριβώς κάτω απο την ημερομηνία και καταλήγει στο κάτω μέρος πάνω ακριβώς απο το γράμματα του μενού, αριστερά και δεξιά πάει μέχρι τις άκρες. Άρα πρέπει να είναι ο ίδιος χώρος που καλυπτουν τα περισσότερα symbian s60 κινητά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ποιος ο λογος να αλλαξεις το ν80 κ να παρεις ν73 τελικα? λιγο καλυτερες φωτο? το ν80 παραμενει να ειναι το μοναδικο me wifi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 H cosmoteo exei ferei??? gt lew na to paro me sumboleo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 sotzyg συμφωνω απολυταααααα το τηλεφωνο ειναι απεκτο το πιο ομορφο κινητο σε Σ60 που εβγαλε η νοικια Η φωτογραφιες σε σχεση με το Κ800 ειναι η μερα με την νυχτα το εκανα συγκριση σε εκτυπωση στον Γερμανο με το κ800 και παθαμε πλακα ειχαν να λενε για την ποιοτητα Αυτά τα λίγα..... απο εμένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ποιος ο λογος να αλλαξεις το ν80 κ να παρεις ν73 τελικα? λιγο καλυτερες φωτο? το ν80 παραμενει να ειναι το μοναδικο me wifi... Τα Ν93 και Ν91 επίσης ενσωματώνουν wi-fi. Το Ν73 διαθέτει επιπλέον μεγαλύτερη οθόνη,δύο εξωτερικά ηχεία και μικρότερο βάρος από το Ν80. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quan207 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ποιος ο λογος να αλλαξεις το ν80 κ να παρεις ν73 τελικα? λιγο καλυτερες φωτο? το ν80 παραμενει να ειναι το μοναδικο me wifi... prosopika to n80 thewrw pws einai mia apotixia...eixa tis proales ena sta xeria mou kai etrwge gia plaka kollima!!kai thema omorfias to n73 einai kalitero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Τα Ν93 και Ν91 επίσης ενσωματώνουν wi-fi. Το Ν73 διαθέτει επιπλέον μεγαλύτερη οθόνη,δύο εξωτερικά ηχεία και μικρότερο βάρος από το Ν80. Και το βασικότερο..... Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ !!!!!!!! ;) Πιστεύω ότι έχει περάσει ο καιρός που τα κινητά είχαν αυτονομία μία μέχρι στην καλύτερη δύο ημέρες, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήρα το Ν80, αλλά οι συγκρίσεις κινητών αφορούν άλλο topic......;) :cool: :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 παιδια η οθονη του και τα στερεοφωνικα ηχεια ειναι αντιστοιχα του 6270? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 παιδια η οθονη του και τα στερεοφωνικα ηχεια ειναι αντιστοιχα του 6270? Η οθόνη του έχει την ίδια ανάλυση 240 x 320 pixels αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερη 2,4 ίντσες του Ν73, 2,1 ίντσες το 6270, η φωτεινότητα και τα χρώματα είναι περίπου τα ίδια. Για τα ηχεία δεν έχω άποψη για το 6270, του Ν73 έχει δύο ηχεία το ένα στο επάνω μέρος και το άλλο στο κάτω και παίζουν αρκετά καλά και δυνατά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts