tasosmaroulitsis Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Καλά του sharp,καλύτερη απο όλα είναι...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Καλά του sharp,καλύτερη απο όλα είναι...:( Λογικό, μην ξεχνάς οτι έχει αισθητήρα ccd αντί cmos του N73/80/93 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Λογικό, μην ξεχνάς οτι έχει αισθητήρα ccd αντί cmos του N73/80/93 Όντως.:) Αλλά και'μεις,μερικές φορές το ξεφτυλίζουμε,ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητά τηλέφωνα και όχι για ψηφιακές μηχανές...;) Άρα,μια χαρά είναι οι κάμερες τους...:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 symfono me ton tasosmaroulitsis gia cameraphone mamaei kai dernei!!! Episis epitelous otan travas fotografia to kratei ekei pera gia osoi ora thes na to deis kai na prolaveis na to deixeis stoys filoys soy(sta n70/n80 soy edine 3 defterolepta na to deis kai na ta deixeis) Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Κάτι σχετικά με τις κάρτες.. 2 γίγα κάρτα μνήμης σηκώνει ή έχει κόλλημα.. Ξέρω ότι ξαναερωτηθεί, αλλά θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να απαντήσει.. Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 logika dn tha exei provlhma !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Κάτι σχετικά με τις κάρτες.. 2 γίγα κάρτα μνήμης σηκώνει ή έχει κόλλημα.. Ξέρω ότι ξαναερωτηθεί, αλλά θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να απαντήσει.. Ευχαριστώ.. pantos me to 1GB poy eho ola teleia....den vlepo logo na min sikonei to 2GB!! Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 κι εγω 1giga του χω βαλει μεσα και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα,μια χαρα θα την δουλευει και την 2giga. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Κάτι σχετικά με τις κάρτες.. 2 γίγα κάρτα μνήμης σηκώνει ή έχει κόλλημα.. Ξέρω ότι ξαναερωτηθεί, αλλά θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να απαντήσει.. Ευχαριστώ.. Κανενα προβλημα ,οπως ειπαν και τα παιδια , ολα οκ με την Sandisk Mini Sd Ultra II 2 Gb [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Πω Πω!!! Τώρα τι κάνουμε?? Ποιό να πάρει κανείς?? :wacko: Το Ν73? Το Ν80? (που το είχα?) Το ΣΕ ρ990? το ΤyTn?? Ξέρω είναι διαφορετικά αλλά έχω αυτά τα διλήματα!!! Δεν το παραθέτω ως διαξιφισμό απλά δεν ξέρω τι να κάνω. :hypno: Γιατί ρε γαμώτο δεν έχει WIFI το Ν73 ??? :( http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Αν είχε και WiFi αυτό το κινητό, θα ήταν η τέλεια επιλογή. Αλλά....!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Πω Πω!!! Τώρα τι κάνουμε?? Ποιό να πάρει κανείς?? :wacko: Το Ν73? Το Ν80? (που το είχα?) Το ΣΕ ρ990? το ΤyTn?? Ξέρω είναι διαφορετικά αλλά έχω αυτά τα διλήματα!!! Δεν το παραθέτω ως διαξιφισμό απλά δεν ξέρω τι να κάνω. :hypno: Γιατί ρε γαμώτο δεν έχει WIFI το Ν73 ??? :( Eγώ θα πάρω μολις μπορέσω το Ν73. Όσο για WIFI που δεν εχει μην ξεχνάς πως η Νόκια "κάνει παιχνίδι" όχι μονο σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και με τα δικα της μοντέλα.... Τα χαρακτηριστικα που έχει κάθε μοντέλο της "αντιστοιχούν" σε ένα συγκεκριμένο (όσο γίνεται αυτό) αγοραστικό κοινό. Αν στο Ν73 έβαζε τα πάντα τότε τα άλλα μοντέλα της δεν... Αποψή μου βέβαια ;) Και κάτι ακόμη, σχετικό με τις συγκρίσεις φωτό του Ν73 σε σχέση μέ άλλα κινητά. Την επόμενη φορά που θα τραβήξετε φωτό για συγκριση με διαφορετικά κινητά, κάντε το εξής: Διάλεξτε ένα σημείο και βάλτε το στη μέση της Οθόνης του κίνητου. Έτσι κάθε φωτογραφία από όποιο κινητό και αν έχει τραβηχθεί, στο κέντρο θα έχει το ίδιο ακριβώς θέμα. Φυσικά είναι προφανές ότι θα πρέπει να στέκεστε στο ίδιο ακρίβως σημείο κάθε φορά και το (κάθε) τηλέφωνο θα πρέπει να το κρατάτε στο ίδιο ύψος από το έδαφος και στην ίδια απόσταση από το σώμα σας. Καλό είσης θα είναι η ρυθμισεις σε καθε κινητό να είναι στο full auto. Μία εύκολη λύση για αυτό είναι αν π.χ. κάθεστε σε ένα καφέ, να ακουμπάτε τα τηλέφωνα πάνω στο τραπέζι. Γενικότερα επιλέξτε ένα σταθερό σημείο να ακουμπάτε τα κινητά. Έλπιζω αυτά να βοηθήσουν:) Ακόμη ας γράψει κάποιος για την αυτονομία. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Πολύ καλό φαίνεται...... χμμμμμ... Από προγράμματα τι παίζει παιδιά??? :) ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Πολύ καλό φαίνεται...... χμμμμμ... Από προγράμματα τι παίζει παιδιά??? :) Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593&page=41 Ελάχιστα αξιόλογα προγράμματα Symbian 9.1 κυκλοφορούν σε σπασμένη έκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ελάχιστα αξιόλογα προγράμματα Symbian 9.1 κυκλοφορούν σε σπασμένη έκδοση. Ξέρω ότι είναι λίγο on-off topic αυτό που ρωτάω, αλλά, ενόψει της κυκλοφορίας του Ν73 και των νέων αγοραστών του, μήπως κανένα παληκάρι από μας κάνει τον κόπο να zipάρει όλες τις "ραγισμένες" εφαρμογές που έχει μαζέψει και να τις postάρει κάπου (πχ. rapidshare) για όλους εμάς τους "νέους" :p ?? Ευχαριστούμε πολύ guys :) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Tο πηρα επιτελους και 'γω! Απ'την Παρασκευη 4 του μηνος ''με περιμενε'' στο Nokia shop του κολλητου μου,αλλα ελειπα Χαλκιδικη! Δεν αντεξα ομως και γυρισα σημερα για να το παρω! Η αληθεια ειναι οτι εκ πρωτης οψης και αφης,φαινεται λιγο ποιο ''φθηνο'' απ'το Ν70! Το τηλεφωνο και το πληκτρολογιο δεν το νοιωθω τοσο στιβαρο(σε σχεση παντα με το Ν70) Παντα βεβαια κατα τη γνωμη μου! Επισης το καλυμμα της καμερας,σαν να ''παιζει'' λιγο! Οσο αφορα τωρα λειτουργιες,ακομα φορτιζει και δεν εχω ''παιξει'' μαζι του! Ειναι πανεμορφο παντως Αληθεια,ποσες ωρες να το φορτισω; http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 SOS irthe epitelus kai to diko mu n73 einai odos panemorfo kai mikro..alla to pira apo expansys kai den exei ellinika :) alla aytyxws diavazei ellinika sms..ginete na perasw ellinika ?thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartimaios Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ρε παιδιά εγώ ενδειαφέρομαι να το πάρω με σύνδεση vodafone 100.Ξέρει κανείς αν είναι διαθέσιμο σε καποιο κατάστημα έστω και e-shop(στην vodafone δεν έχει έρθει πάντος)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Εγω θα ηθελα να ρωτησω για την ποιοτητα αναπαραγωγης mp3 και ραδιο. Καταρχην τα στερεωφονικα ηχεια πως ειναι απο ποιοτητα/ενταση?Σε σχεση με τα W800/W810 πως θα το χαρακτηριζατε? Θα ηταν προτιμοτερονα πει την γνωμη καποιος πρωην χρηστης των προαναφερθεντων SE. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 SOS irthe epitelus kai to diko mu n73 einai odos panemorfo kai mikro..alla to pira apo expansys kai den exei ellinika :) alla aytyxws diavazei ellinika sms..ginete na perasw ellinika ?thanx Παρ'τους, τηλ και εκτός απ'το να τους βρίσεις (που το χρειάζονται), πες τους να στο αλλάξουν με ένα ελληνικής εισαγωγής (aplha copy). Το να περάσεις ελληνικά, είναι το πιο εύκολο, κάνοντας μία αναβάθμιση... Το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΥΗΣΗ απ'το δίκτυο nokia... http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ρε παιδιά εγώ ενδειαφέρομαι να το πάρω με σύνδεση vodafone 100.Ξέρει κανείς αν είναι διαθέσιμο σε καποιο κατάστημα έστω και e-shop(στην vodafone δεν έχει έρθει πάντος)? an les gia TO katasthma e-shop peira egw thl tis proalles kai m eipan oti ginetai na to paragileis kai erxetai se 3 ergasimes sthn timh twn 480 ! an les gia TA e-shops tote mpes edw : http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=136169 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Yπάρχει καμιά έγκυρη πληροφορία για το πότε σκοπεύουν να το φέρουν τα vodafone shops ;:blink: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Yπάρχει καμιά έγκυρη πληροφορία για το πότε σκοπεύουν να το φέρουν τα vodafone shops ;:blink: Ρωτησα ,θα ειναι διαθεσιμο απο 8/8, 504 € .Τωρα ποσα θα φερουν και που ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 paidia sos kathe fora poy mpaino sto web aytomata kanei sydesi me to gprs...ti lalakia eho kanei den to vrisko me tipota!!! Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts