gianpithio Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Μαλλον οχι.. απο οσο γνωριζω σηκωνει μεχρι 2gb :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που υπογραμμισα γιατι δεν το καταλαβενω, απο την στιγμη που εχεις κανει απεγκατασταση τα παντα το Total Uninstall γιατι σε χρειαζεται? :) Υπάρχει περίπτωση να έχουν παραμείνει κάποια εκτελέσιμα (executable) προγράμματα της Nokia. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα το βρει το Total Uninstall (και οποιαδήποτε σχετική εφαρμογή) και θα τη διαγράψει αν το επιλέξεις. Συνολικά, θυμίζω πως οι εφαρμογές που εγκαθίστανται μαζί με το PC Suite είναι: - Nokia Connectivity Cable Driver - Nokia PC Suite - Nokia Software Updater - PC Connectivity Solution (αυτό κάποιοι ξεχνάνε να το απεγκαταστήσουν ;)) Αυτά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εμενα οταν προσπαθει να συνδεθει το PC Suite με το κινητο μου την πρωτη φορα και μονο τοτε που βαζω το κινητο σε καποια θυρα μου λεει οτι αυτο το ονομα χρεισιμοποιητε και δεν μπορει να συνδεθει. Εχω κανει ολα τα παραπανω εκτος αυτο με το Total Uninstall για αυτο και σε ρωτισα.. εχω την εντυπωση πως τα ονοματα τον συσκευων μπαινουν σε ενα αλλο φακελο και πως αυτο ειναι το προβλημα που παθαμε αρκετη και δεν μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο μας με το PC Suite και πρεπει να κανουμε format στο pc.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coronas Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 εχω περασει τραγουδια απο τον υπολογιστη στο κινητο μου μεσα σε φακελους και γενικα τακτοποιημενα, και στο κινητο μου τα εχει ολα χιμα και δεν μπορω να βγαλω ακρη.. και ρωταο τωρα αν πρεπει να τα περασο με συκγεκριμενο τροπο μεσω του PC Suite που δουλευο, δλδ να τα βαλο σε καποιον συκγεκριμενο φακελο για να τα εχει οπως πρεπει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 εχω περασει τραγουδια απο τον υπολογιστη στο κινητο μου μεσα σε φακελους και γενικα τακτοποιημενα, και στο κινητο μου τα εχει ολα χιμα και δεν μπορω να βγαλω ακρη.. και ρωταο τωρα αν πρεπει να τα περασο με συκγεκριμενο τροπο μεσω του PC Suite που δουλευο, δλδ να τα βαλο σε καποιον συκγεκριμενο φακελο για να τα εχει οπως πρεπει.. auto den ginete sto n73 k tis fotografies pou bgazeis me to kinito tis apothikeuei se fakelous alla sto kinito sou ta dixnei "xima". Tora den kserw an yparxei kapio programma pou sou epitrepei na dimiourgiseis fakelous... My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 εχω περασει τραγουδια απο τον υπολογιστη στο κινητο μου μεσα σε φακελους και γενικα τακτοποιημενα, και στο κινητο μου τα εχει ολα χιμα και δεν μπορω να βγαλω ακρη.. και ρωταο τωρα αν πρεπει να τα περασο με συκγεκριμενο τροπο μεσω του PC Suite που δουλευο, δλδ να τα βαλο σε καποιον συκγεκριμενο φακελο για να τα εχει οπως πρεπει.. Όχι, δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Όσον αφορά τη μουσική, η Έκθεση δουλεύει όπως π.χ. ένα music player της Creative. Εκεί έρχεσαι ποτέ σε επαφή με φακέλους? Όχι. Επομένως, πρέπει να αλλάξεις τη φιλοσοφία με την οποία θα επιλέγεις τα μουσικά κομμάτια σου. Ο μόνος τρόπος είναι να τα βάλεις στο φάκελο που τα έβαζες πάντα, απλά πριν τα περάσεις στο τηλέφωνο να έχεις διορθωμένα τα ID3 tags κανονικά και με μία τάξη, με όλες τις πληροφορίες κανονικά και ομοιόμορφα περασμένες, έτσι ώστε να τα βρίσκεις άνετα με μια εύρεση ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ, είδος κλπ. Θα σου πάρει λίγο παραπάνω στην αρχή μέχρι να τα έχεις τακτοποιημένα, αλλά κάθε φορά που θα προσθέτεις λίγα-λίγα κομμάτια/άλμπουμ, θα είναι πιο εύκολο. Επίσης, από τη στιγμή που τα βάλεις τακτοποιημένα στο τηλέφωνο, θα βοηθούσε πολύ να δούλευες με playlists (λίστες αναπαραγωγής). Κι εκεί θέλει λίγο χρόνο για να επιλέξεις τι θέλεις να έχεις σε λίστες και να τις αποθηκεύσεις. Έτσι, όταν θέλεις να ακούσεις ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής που σου αρέσει, θα επιλέγεις την αντίστοιχη playlist και κανένα πρόβλημα. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τον ακατάστατο τρόπο που δουλεύει η Έκθεση στο τηλέφωνό σου. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fynos Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Καλησπέρα παιδία, Έχει βάλει κανείς στο Nokia N73 το Destinator 7 ? δουλεύει καλά, κολλάει ? Simple fynos . . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Καλησπέρα παιδία, Έχει βάλει κανείς στο Nokia N73 το Destinator 7 ? δουλεύει καλά, κολλάει ? Δεν υπαρχει destinator ακομα για series60 :( [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fynos Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Κρίμα γιατί το Destinator είναι ένα από τα καλύτερα GPS τουλάχιστον για την Ελλάδα . . . . Ευχαριστώ φίλε ! Simple fynos . . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_One Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 re paidia to kinhto to'xw ligotero apo mhna,kai to exw ka8arisei,toso afto,oso kai to eksarthma... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Αγαπητέ "Πρώτε" (ελληνικά, όπως έχουμε συμφωνήσουμε να γράφουμε όλοι :) ) τι εννοείς το "έχω καθαρίσει"; “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Φιλοι μου, βρηκα το Ν73 Μ.e καινουριο με 350 ευρω ! Αξιζει κατα τη γνωμη σας; Ενα -Ναι- και αυριο παω να το "καβατζωσω" :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Φιλοι μου, βρηκα το Ν73 καινουριο με 350 ευρω ! Αξιζει κατα τη γνωμη σας; Ενα -Ναι- και αυριο παω να το "καβατζωσω" :lol: Εννοείται! Εκτός από το SAR, σε όλα τα άλλα είναι απλά άψογο. Και με τέτοια τιμή, it's a steal!!! :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Φιλοι μου, βρηκα το Ν73 Μ.e καινουριο με 350 ευρω ! Αξιζει κατα τη γνωμη σας; Ενα -Ναι- και αυριο παω να το "καβατζωσω" :lol: fusika axizei!!!!!!!liges selides an diabaseis tha to katalabeis.... nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ωχ... Μετα απο τετοιες απαντησεις... Θα ειναι μεγαλη η νυχτα σημερα και παλι !!! :lol: Και δεν με πιάνει και υπνος για να περασουν γρηγορα οι ωρες ! :p Ελπιζω να μην πρόλαβε να το παρει καποιος αλλος, (γιατι το εμαθα την παρασκευη και δεν μπορεσα να περασω το σαββατο να το αγορασω )... Αχχχχ, ποιος περιμενει αυριο μεχρι 9 που θα ανοιξουν;;;; ε;;;; :blink: Μια χαρουλα ρε παιδια: Επειδη εχω ασχημη εμπειρια με αναβαθμιση στο 6630 μου (Νεκρο εξαιτίας αναβαθμισης σε Nokia Shop - Ηλιθιος/Ασχετος τεχνικος), σκεφτομαι να αποφυγω την αναβαθμιση του Ν73... Θα δω αυριο τι Firmware Version θα εχει και θα σας ενημερωσω να μου πειτε αν πρεπει να κανω upgrade ή αν μπορω να το κρατησω με αυτην... Thanks για ολα παιδες ;) Απο αυριο και περα ξεκιναει το "πρηξιμο" των ερωτησεων :p:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Καλημέρα σε όλους. ΒΟΗΘΕΙΑ για το Route66!!! Έχω το τελευταίο firmware του Ν73, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση και να παίξει το Route66 και δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Έχω δοκιμάσει 500 διαφορετικούς τρόπους. Μάλλον κάνω κάτι λάθος. Υπάρχει κάποιος που το έχει εγκαταστήσει και μπορεί να βοηθήσει με το να μου πει τα ακριβή βήματα (τι κάνω copy που, κλπ κλπ) και να δόσει ένα link με το πρόγραμμα??? Ευχαριστώ για την καλή διάθεση εκ των προτέρων. Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Καλημέρα, βάλε αυτό το Route 66, αλλά θα χρειαστεί να το κάνεις sign πρώτα! Για να το κάνεις sign ακολουθείς αυτόν τον οδηγό, και για το symbiansigned.com χρησιμοποιείς αυτό το λογαριασμό. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Που ειναι η ρυθμιση στο κινητο μας να ενεργοποιειτε απο μονη της η θερινη και η χειμερινη ωρα? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Που ειναι η ρυθμιση στο κινητο μας να ενεργοποιειτε απο μονη της η θερινη και η χειμερινη ωρα? :) Εφαρμογες - Ρολοι - Επιλογες - Ρυθμισεις - Ωρα φορεα δικτυου (Αυτοματη ενημερωση). Θα σου αλλαζει αυτοματα θερινη και η χειμερινη ωρα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εαν εχω ενεργοποιημενη αυτη την επιλογη η ωρα παει με αυτην που εχουν ορισει? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εαν εχω ενεργοποιημενη αυτη την επιλογη η ωρα παει με αυτην που εχουν ορισει? Ναι θα πάει με την ώρα του φορέα δικτύου και θα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή και το αντίστροφό. Έτσι το έχω και εγώ και άλλαξε μόνη της προχθές. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Yes. Με την ώρα του φορέα σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εφαρμογες - Ρολοι - Επιλογες - Ρυθμισεις - Ωρα φορεα δικτυου (Αυτοματη ενημερωση). Θα σου αλλαζει αυτοματα θερινη και η χειμερινη ωρα;) Εγω χωρίς να έχω ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή, η ώρα του Ν73 μου άλαξε μόνη της. frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 hello !!! exo mia erotisi telioni ki i dikisas mpataria mesa se 7 - 8 ores horis tilefonima i opiadipote efarmogi ??? mou to ekane me tin palia bataria ki tora mou to kani pali me tin kenourgia :mad: Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 οταν πηγαινω ρυθμισεις-συνδεση και επιλεγω σημεια προσβασης δεν ανοιγει....μηπως ξερετε γιατι? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts