Relfection Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Δηλαδή δεν παίζει εργοστασιακή ρύθμιση για αυτόματο κλείδωμα? μόνο με εφαρμογή? Κουλό δεν είναι? Κουλό αλλά αληθινό. :wacko: Αφού με ειδοποίησε κολλητός ότι του έκανα καμιά 50αριά κλήσεις :dizzy: :scared: :knife: , μια φίλη μου είπε το μυστικό: Το πάνω αριστερά πλήκτρο πλοήγησης συν το * :respect:! Ω, ναι, κλείδωσε !! “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Αφού με ειδοποίησε κολλητός ότι του έκανα καμιά 50αριά κλήσεις :dizzy: :scared: :knife: , μια φίλη μου είπε το μυστικό: Το πάνω αριστερά πλήκτρο πλοήγησης συν το * :respect:! Ω, ναι, κλείδωσε !! Αυτό το ξέραμε. Δεν είναι αυτόματο κλείδωμα αυτό όμως... Manual είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Αυτό το ξέραμε. Δεν είναι αυτόματο κλείδωμα αυτό όμως... Manual είναι...Λοιπον αυτοματο κλειδωμα ,ΠΑΜΕ ρυθμισεις,ασφαλεια.τηλεφωνο και sim,περιοδος αυτοματου κλειδ [καθορισμος απο χρηστη και βαζουμε σε ποσα λεπτα θελουμε να κλειδωνει ......ΑΝ και υπαρχουν αρκετα προγραμματα για αυτοματο κλειδωμα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Αυτό το ξέραμε. Δεν είναι αυτόματο κλείδωμα αυτό όμως... Manual είναι... Γλουπ!! :O - Κι εγώ που έλεγα ότι ανακάλυψα την... Αμερική! :shifty: Xagios, αυτό θέλει κωδικούς κάθε φορά για να το ξεκλειδώνεις. Τίποτα για το απλό. Πάντως, ευχαριστούμε ;-) “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ξερει κανεις πως να βγαλω την εκθεση απο το πλαινο πληκτρο!? Πατιεται συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα! Σκεφτομαι να το βγαλω το κουμπι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ξερει κανεις πως να βγαλω την εκθεση απο το πλαινο πληκτρο!? Πατιεται συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα! Σκεφτομαι να το βγαλω το κουμπι! Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό.:O Και μένα μου την σπάει στο αυτοκίνητο, γιατί αν πατήσω λίγο σφηχτά την βάση όταν "αγκαλιάζει" το κινητό, πατιέται αυτό το κουμπί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Και μένα μου την σπάει στο αυτοκίνητο, γιατί αν πατήσω λίγο σφηχτά την βάση όταν "αγκαλιάζει" το κινητό, πατιέται αυτό το κουμπί... Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω!:lol: Lol! Εγώ το έλυσα εν μέρει ως εξής.:ninja: Η βάση είναι από αυτές με την βεντούζα που κολλάνε στο παρμπρίζ. Έχω δώσει λοιπόν λίγο παραπάνω κλίση, δηλ. το πάνω μέρος να είναι περισσότερο προς το παρμπρίζ, και το αφήνω ελάχιστα χαλαρό, δηλ. μια σκάλα πριν το κανονικό κούμπωμα.:D Σε αυτην την θέση δεν πέφτει, εκτός αν πέσω σε καμιά "γερή" λακούβα οπότε το κινητό γίνεται αεροπλάνο!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Γλουπ!! :O - Κι εγώ που έλεγα ότι ανακάλυψα την... Αμερική! :shifty: Xagios, αυτό θέλει κωδικούς κάθε φορά για να το ξεκλειδώνεις. Τίποτα για το απλό. Πάντως, ευχαριστούμε ;-) WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.S60v3.SymbianO S9.1 στα γνωστα μερη ψαξε το :) Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Γλουπ!! :O - Κι εγώ που έλεγα ότι ανακάλυψα την... Αμερική! :shifty: Xagios, αυτό θέλει κωδικούς κάθε φορά για να το ξεκλειδώνεις. Τίποτα για το απλό. Πάντως, ευχαριστούμε ;-) Απλο και δωρεαν : Autolock http://fuse.stc.cx/autolock/ [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδιά λέω να ενεργοποιήσω την ενεργή αναμονή για να δω αν είναι λειτουργική. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είδους καταχωρήσεις μπορούν να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη; Δεν μιλάω για τις συντομεύσεις αλλά για τα πρόσθετα όπως καταχωρήσεις ημερολογίου, εργασίες κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδιά λέω να ενεργοποιήσω την ενεργή αναμονή για να δω αν είναι λειτουργική. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είδους καταχωρήσεις μπορούν να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη; Δεν μιλάω για τις συντομεύσεις αλλά για τα πρόσθετα όπως καταχωρήσεις ημερολογίου, εργασίες κλπ. Εμφανίζονται καταχωρίσεις ημερολογίου (Σύσκεψη, Υπόμνημα, Επέτειος), υποχρεώσεις. Είναι λειτουργική κατ’ εμέ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 re paidia pou einai to xronometro??????? Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδια το μονο προβλημα που εχω με το Ν73 ειναι αυτο το τουρλουμπουκι στην Εκθεση. Ολα μαζι φωτογραφιες βιντεο και γινεται χαμος. Υπαρχει καποιος τροπος οταν μπαινω στην Εκθεση να βλεπω ξεχωριστα φωτο και ξεχωριστα βιντεο? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 re paidia pou einai to xronometro??????? Εεεεεε δεν έχει χρονόμετρο :O Μόνο με πρόσθετη εφαρμογή μπορείς να έχεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδια το μονο προβλημα που εχω με το Ν73 ειναι αυτο το τουρλουμπουκι στην Εκθεση. Ολα μαζι φωτογραφιες βιντεο και γινεται χαμος. Υπαρχει καποιος τροπος οταν μπαινω στην Εκθεση να βλεπω ξεχωριστα φωτο και ξεχωριστα βιντεο? Είναι ένα μειονέκτημα των σχετικά καινούριων Series 60 και συγκεκριμένα των Nseries, γιατί στα Eseries μπορεί να μην υπάρχουν τα εφέ κύλισης των φωτογραφιών και των βίντεο:rolleyes: αλλά έχουν την έκθεση πολύ καλύτερα οργανωμένη:D :D . Και ξεχωριστά έχουν τα βίντεο με τις φωτογραφίες και μπορείς να τις οργανώνεις σε άλμπουμ.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Είναι ένα μειονέκτημα των σχετικά καινούριων Series 60 και συγκεκριμένα των Nseries, γιατί στα Eseries μπορεί να μην υπάρχουν τα εφέ κύλισης των φωτογραφιών και των βίντεο:rolleyes: αλλά έχουν την έκθεση πολύ καλύτερα οργανωμένη:D :D . Και ξεχωριστά έχουν τα βίντεο με τις φωτογραφίες και μπορείς να τις οργανώνεις σε άλμπουμ.;) Καποιο σχετικο προγρ δεν υπαρχει? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Το Resco Viewer στα γνωστά. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 το ιδιο και με τα αρχεια μουσικης.ενω τα εχω ταξινομημενα σε φακελους στη διαχειρηση αρχειων ,απο το music player του κινητου μου τα βγαζει ολα χυμα. τι μπορουμε να κανουμε?? honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Το Resco Viewer στα γνωστά. Το οποιο τι ακριβως κανει? Πρεπει να ανοιγεις το προγρ η ανοιγεις την Εκθεση κατευθειαν? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Το οποιο τι ακριβως κανει? Πρεπει να ανοιγεις το προγρ η ανοιγεις την Εκθεση κατευθειαν? Ανοίγεις το πρόγραμμα και βλέπεις εικόνες μόνον. Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις έναν file manager όπως τον Χ-Plore και να ανοίγεις εικόνες και βίντεο μέσω αυτού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 το ιδιο και με τα αρχεια μουσικης.ενω τα εχω ταξινομημενα σε φακελους στη διαχειρηση αρχειων ,απο το music player του κινητου μου τα βγαζει ολα χυμα. τι μπορουμε να κανουμε?? στον music player μπορεις να οργανωσεις τα τραγουδια σε λιστες οπως θελεις. ειναι ευκολο.... λιστες κομματιων νεα λιστα και κανεις add οποια τραγουδια θελεις. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδια το μονο προβλημα που εχω με το Ν73 ειναι αυτο το τουρλουμπουκι στην Εκθεση. Ολα μαζι φωτογραφιες βιντεο και γινεται χαμος. Υπαρχει καποιος τροπος οταν μπαινω στην Εκθεση να βλεπω ξεχωριστα φωτο και ξεχωριστα βιντεο? Εαν δε θελεις να φαινονται μερικα ''prive''αρχεία,δημιουργεις στη καρτα μνημης ενα φακελλο και τον ονομαζεις''temp''. Κατόπιν βαζεις εκει τα αρχεια που δε θες να εμφανιζονται μαζι με τ'αλλα στην εκθεση. Για να τα δεις ομως θα πηγαινεις στη διαχειριση αρχειων:) :) Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Λιγο που κοίταξα μέσα στα φορουμς στο site της ΝΟΚΙΑ διαπίστωσα πως για κάποιο λόγο ενώ η nokia είχε κάνει release το νέο firmware το απέσυρε, που σημαίνει πως όσοι πρόλαβαν να κάνουν update πρόλαβαν Και όχι μόνο το νέο firmware αλλά και αυτό του Απριλίου. Επίσημη θέση και απάντηση δεν υπάρχει. Για αυτό πιθανον να έχει καθυστερήσει και η nea firmware του ΜΕ. Πάντως μου φαίνεται περίεργο η ΝΟΚΙΑ να έχει δώσει ΒΕΤΑ έκδοση όπως εικάζεται -και αυτό και από προσωπική εμπειρία επειδή εργαζόμενος στη SIEMENS και αργότερα στην NSN διαπίστωνα ότι οι άνθρωποι της ΝΟΚΙΑ είναι σοβαροί (και όχι καραγκ.... σαν αυτούς της siemens :X ) Ειλικρινά τι να πω δεν ξέρω Μου θυμίζει την απόσυρση του τελευταίου driver της nVidia που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο και ξαναμπήκε στο site μετά από λίγες μέρες...Πάντως το νέο fware μέχρι στιγμής μόνο προσθήκες μου έχει προσφέρει και είναι πάρα πολύ σταθερό. Χο χο! Δηλαδή το firmware μου απέκτησε συλλεκτική αξία. :lol: :lol: Για να γίνει κάτι τέτοιο (απόσυρση) σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε σωστά. Πάνω που χαιρόμουν ότι το επόμενο φορμάτ θα αργήσει κάνα τρίμηνο, τώρα θα με αναγκάσουν να το επισπεύσω. Φτου! Αν ισχύουν τα παραπάνω με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Εγω προλαβα και περασα το καινουργιο firmware v 4.0723.2.0.1 (06-06-2007) δεν παρουσιαστικε τπτ απροοπτο!!πολυ σταθερο και γρηγορο (σε σχεση με παλαιοτερα firmware)και με το music player σαν του m.e...ολα μια χαρα δλδ!!! να σημειωθει οτι με 2 firmware του m.e που ειχα περασει στο παρελθον εκανε restart και εχανε το σημα του το κινητο..χωρις λογω..ολα εξαφανιστηκαν οταν το εκανα ξανα απλο n73..( παντος οταν εκανα update δε μου βρηκε ευκολα το new firmware και κανα 2 φορες με διεκοψε με αιτιολογια οτι δεν ειναι για ολο τα κινητα το firmware ..με την τριτη προσπαθεια ολοκληρωσε το update) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts