gianpithio Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Τι δεν καταλαβες? τα γραφουν απλα! η πεγενε μεσα στο μενου του κινητου σου εργαλια και κανε αυτο που λεει και προσπαθισε να κανεις εγκατασταση της εφαρμογες και αν δεν πιασει αλαξε την ημερομηνια του κινητου σου και ξαναδοκιμασε να κανεις εγκατασταση Αν παλη δεν μπορεις να καταλαβεις στηλε μου σε pm το κινητο σου http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelfer Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 *#92702689# ;) Είσαι Θεός :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infected Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα στο πλαίσιο που εμφανίζεται όταν κάποιος σε καλεί;(εννοώ για το backround του πλαισίου) Έχω το dark theme και δεν βλέπω τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν γεινετε αυτο που λες, ετσι εχει γινει το θεμα απο την αρχη :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infected Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν υπάρχει τρόπος να το τροποποιήσω;Μέσω pc εννοώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Xωρις να ειμαι 100% σηγουρος νομιζω πως δεν μπορει να γινει κατι τετιο :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα στο πλαίσιο που εμφανίζεται όταν κάποιος σε καλεί;(εννοώ για το backround του πλαισίου) Έχω το dark theme και δεν βλέπω τίποτα. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο, εκτός αν ξαναφτιάξεις εσύ το θέμα από την αρχή. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Kserei kapoios an iparxei epilogi sto N73 ME na baleis san ixo eidopoihsis minimatos mp3 komatia giati mesa apo to profil den iparxei tetoia epilogi. An kapoios to exei ksana anaferei kai den to exw diabasei kapou zitw signwmi gia tin anastatwsi. An kapoios gnwrizei pws ginetai as apantisei. euxaristw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδια μια ερωτηση.Αφου απελπηστικα (και το μετανιωσα,πολλα τα λεφτα) να περιμενω να φερει η cosmote το ν95 απωφασισα να παρω το ν73 αυριο,αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο το απλο η το me? το απλο σην μια kingston 1gb μου βγαινει 40 ευρω πιο φθηνο απο το me.Αξιζουν τα 40 παραπανω μονο και μονο για τα ακουστικα και τον music player (ειναι τοσο μαπα τα ακουστικα του απλου?) η μηπως εχουν και διαφορα και στις φωτο και στο λειτουργικο? υποψην εχω το w800 και απο μουσικη σκιζει,θα ξερεροσω με την ποιοτητα του απλου ν73?Το 73 το θελω για καλυτερες φωτο και επειδη εχει joystik και βολευει για sis-sisx games.Kαι μια τελευταια ερωτηση αμα περασω αλλον music player οπως jukebox ειναι το ιδιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδια σημερα κοιτουσα δυο Ν73 δυο φιλων, και στα δυο βρηκα τα εξης προβληματα. Στο ενα οταν εισαι στο μενου της μουσικης και στον ισσοσταθμιστη δεν υπαρχει στις επιλογες ΕΞΟΔΟΣ και οταν του στελνεις φωτογραφια με bluetooth η υπερυθρες και πας στα μυνηματα να την ανοιξεις σου λεει αδυνατο το ανοιγμα του αρχειου για λογους ασφαλειας! Και στο δευτερο τηλεφωνο οτι ηχος ειναι στην καρτα μνημης [γνησια ΝΟΚΙΑ ] δεν τον βρισκεις στα προφιλ. Μονο ενας κατεβασμενος απο VLIVE. Kαι οταν πας σε εναν ηχο στην εκθεση και τον βαζεις ηχο κλησης, αυτος γινεται ο προκαθορισμενος ηχος σε ολα τα προφιλ. Οταν βαζεις τον ηχο στο τηλεφωνο τοτε αυτος φαινεται στα προφιλ! [Το δευτερο τηλεφωνο εχει πιο παλια αναβαθμιση]. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μολις δοκιμασα τα ακουστικα 3.5μλμ του w800 στο me του γαμπρου μου και απογοητευτηκα!παρα πολυ σιγα επαιζε με τον ισοσταθμηστη στο φουλ!με τα δικα του ακουστικα ακομα πιο χαμηλη η ενταση!Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πιο δυνατα και πιο καθαρα απ'ολα επαιξε με τα παλια ακουστικα του 3230!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μου κάνει πάντως ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός οτί στο ν73 me όταν παίζει κάποιο mp3 και πάρεις τηλέφωνο, πριν συνδεθεί ακούγετε για πολύ λίγο το τραγούδι πολύ δυνατά, που σημαίνει οτί έχει δυνατότητες να παίξει πιο δυνατά απλώς δεν τις εκμεταλεύετε και δεν ξέρω το γιατί. Ίσως αν περιμένουμε κάποια εφαρμογή.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Σορυ παιδια με πηραν τηλ. στις 9΄00 απο cosmote και παω αυριο πρωι-πρωι για n95!Ελπιζω να αξιζει τα 200 παραπανω απο το 73me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ξερει κανεις πως μπορουμε να βαλουμε operation logo στο κινητο μας?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 paidia.. exw to n73 kai enas filos mou eixe to music edition... meta apo ligo kairo parousiazan kai ta dyo kinita to idio provlima...problems stin sinomilia... den mas akougan oi alloi i akougan antilalo... kai etsi to edwse stin nokia pou ekeinoi (opws eipan) to esteilan stin finlandia. kai to pire pisw twra kai leitourgei mia xara alla me neotero firmware. to firmware einai v.3.0713.1.0.2 05/04/2007 RM-133 © Nokia N73 (07) kserei kaneis pou mporw na vrw afto to firmaware gia na anavathmisw kai to diko m? to diko tou itan music edition kai to diko m oxi... Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 kai etsi to edwse stin nokia pou ekeinoi (opws eipan) to esteilan stin finlandia. :p Μέσω του nokia software updater θα κάνεις αναβάθμιση στο firmware του κινητού σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 :p Μέσω του nokia software updater θα κάνεις αναβάθμιση στο firmware του κινητού σου. nai alla giati tote na to steiloun ekswteriko?afto einai pou me paraksenevei.... Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 *#92702689# ;) Μετά απο hard reset ο χρόνος μηδενίζει ή παραμένει; :confused: Τί σημαίνει : 000031.43 ; 31 ώρες και 43 λεπτά; :O iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 καλησπερα παιδια, εχω κανει το κινητο μου Ν73, Ν73 Μusic Ed. με το NSS, απο τοτε που το εκανα δεν δουλευει το αλαρμ!!! 1)μπορω να το επαναφερω στην απλη εκδοση; 2)δεν εχω κανει καποιο format χρειαζεται να κανω μηπως λυθουν καποια μικροπροβληματακια? 3)πως μπορω να κανω format; Υπαρχει περιπτωση σοβαρης ζημιας; Ευχαριστω!! 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μετά απο hard reset ο χρόνος μηδενίζει ή παραμένει; :confused: Τί σημαίνει : 000031.43 ; 31 ώρες και 43 λεπτά; :O 1)Δεν μηδενιζετε ο χρονος ουτε και με hard format. Δεν ειμαι σηγουρος να σου πω για την αναβαθμιση 2)ναι :) καλησπερα παιδια, εχω κανει το κινητο μου Ν73, Ν73 Μusic Ed. με το NSS, απο τοτε που το εκανα δεν δουλευει το αλαρμ!!! 1)μπορω να το επαναφερω στην απλη εκδοση; 2)δεν εχω κανει καποιο format χρειαζεται να κανω μηπως λυθουν καποια μικροπροβληματακια? 3)πως μπορω να κανω format; Υπαρχει περιπτωση σοβαρης ζημιας; Ευχαριστω!! 1)μπορεις αν βαλεις το product code τουαπλου Ν73 εκεινο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να πας απο καινουρια εκδοση σε παλιοτερη, αλλα η πιο καινουρια που υπαρχει αυτη την στηγμη ειναι του απλου Ν73 οποτε θα μπορεσεις να το ξανααλαξεις 2)καλητερα καντο ενα hard format ποτε δεν ξερεις 3)Για να μαθεις πως γεινετε το hard format διαβασε αυτο Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παίδες, Δοκίμασε κανείς το νεο firmware για music edition ???? Αν αξίζει τον κόπο και διορθώνει αρκετά ας μας το πεί να ξέρουμε να το κάνουμε... Μην πάμε στα τυφλά !!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 1)Δεν μηδενιζετε ο χρονος ουτε και με hard format. Δεν ειμαι σηγουρος να σου πω για την αναβαθμιση 2)ναι :) 1)μπορεις αν βαλεις το product code τουαπλου Ν73 εκεινο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να πας απο καινουρια εκδοση σε παλιοτερη, αλλα η πιο καινουρια που υπαρχει αυτη την στηγμη ειναι του απλου Ν73 οποτε θα μπορεσεις να το ξανααλαξεις 2)καλητερα καντο ενα hard format ποτε δεν ξερεις 3)Για να μαθεις πως γεινετε το hard format διαβασε αυτο Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! :) Ευχαριστω Πολυ!!! Τι Θα Εκανα Χωρις Εσας; 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παίδες, Δοκίμασε κανείς το νεο firmware για music edition ???? Αν αξίζει τον κόπο και διορθώνει αρκετά ας μας το πεί να ξέρουμε να το κάνουμε... Μην πάμε στα τυφλά !!!:D Ποιο νέο; Το νέο 5 μηνών firmware? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ποιο νέο; Το νέο 5 μηνών firmware? Nokia N73 All models V 3.0713.1.0.2 05-04-2007 RM-133 Μήπως σου λέει κάτι αυτό ??? Λέμε τώρα...Ψάξε και λίγο. Βέβαια υπάρχει πρόβλημα διότι δεν μπορούμε να την φορτώσουμε.. Βγάζει σε όλους την παλιά και δεν γνωρίζουμε τον λόγο...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Nokia N73 All models V 3.0713.1.0.2 05-04-2007 RM-133 Μήπως σου λέει κάτι αυτό ??? Λέμε τώρα...Ψάξε και λίγο. Βέβαια υπάρχει πρόβλημα διότι δεν μπορούμε να την φορτώσουμε.. Βγάζει σε όλους την παλιά και δεν γνωρίζουμε τον λόγο...:shifty: Akyro einai ayto. Toulaxiston gia ME. Exw paei apotan vghke ayto, sto site ths NOKIA, ekei pou dineis to product ID (0539293 gia emas) kai vgazei gia teleytaio firmware ayto pou exoume, kai ayto pou vgazei kai to updater... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts