OculatusAbis Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Τι έγινε πουλάκια μου; ΞΕΡΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΕΕΕ;;;;;; ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! :food: :food: :w00t: :yahoo: :pig: :pig: :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Καλησπερα σε ολους,χριστος ανεστη και χρονια πολλα,στο Ν73 στην ταπετσαρια γιατι δεν ανοιγει σε ολη την επιφανεια η φωτο που βαζω(εκτος ρολοι και επιλογες βεβαια)?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ενοητε πως τα μηνηματα θα τα εχετε να αποθηκεβονται στην καρτα :) και μετα :rolleyes: 1)Η με card reader 2)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1754426#post1754426 3)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1754253#post1754253 Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα και απο μενα... Τελικα μετεφερα ολα τα μηνυματα στη καρτα και δημιουργηθηκε ο φακελος E:\Private\1000484b\Mail2. Εκει μεσα υπαρχουν 5-6 φακελοι με ονοματα τυπου "00001001_S" "00100006_S". Μερικοι απο αυτους δεν εχουν τιποτα μεσα. Ενας βγαζει αλλους 7 υποφακελους "4" "5" "α" "b" γενικα ενα μπερδεμα. Για να μη τα πολυλογω ενα αρχειο που βρηκα και μαλλον ειναι ενα απο τα μηνυματα παω να το ανοιξω με το Nokia TMessage editor και λεει οτι δεν ειναι εγκυρο αρχειο μηνυματος. Με το σημειωματαριο παλι βγαζει "κινεζικα". :wacko: Μαλλον ο μονος τροπος για να περασω τα sms απο το οι "φακελοι μου" ειναι να τα στελνω στα εισερχομενα και απο εκει στο pc. Αφηστε που αν επιλεξεις τα μηνυματα να αποθηκευονται στη καρτα καθυστερει αρκετα σε σχεση με τη μνημη του τηλεφωνου για να τα διαβασει και γενικα ειναι πιο αργο στα μηνυματα. Παντως ειναι καλο κολπο να το κανεις αν θες να κρυψεις μηνυματα αλλαζοντας τις μνημες... Εκτος και αν το δωσεις σε κανενα ψαγμενο :p ps: Εγω παντως φιλε OculatusAbis μολις ξυπνησα οπως μπορεις να δεις ;) :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokis Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 menou-ergaleia-profil-epiloges-diamorfosi-ekfonisi onom.kal. to energopoioume me tin epilogi "nai"... meta pigainete stis epafes kai allakste ena onoma epafis apo p.x. κωστας σε "ασπρηπετραξεξασπρηκιαποτονηλιοξεξασπροτερη" xoris kena kai me ellinikous xaraktires...tha trelethei o finlandos:-)peiramatisteite:-). xristos anesti sti sinexeia peite ston "κωστα" να sas parei til kai akouste ti leei to tilefono....apolayste PRISON BREAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Καλησπερα σε ολους,χριστος ανεστη και χρονια πολλα,στο Ν73 στην ταπετσαρια γιατι δεν ανοιγει σε ολη την επιφανεια η φωτο που βαζω(εκτος ρολοι και επιλογες βεβαια)?????? Απλά δεν γίνεται άμεσα να αλλάξεις την ταπετσαρία σε διάσταση 240x320. Μπορεί να γίνει μόνο μέσω προσγράμματος επεξεργασίας θεμάτων. Άμεσα η ταπετσαρία αλλάζει σε διάσταση 240x240. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Απλά δεν γίνεται άμεσα να αλλάξεις την ταπετσαρία σε διάσταση 240x320. Μπορεί να γίνει μόνο μέσω προσγράμματος επεξεργασίας θεμάτων. Άμεσα η ταπετσαρία αλλάζει σε διάσταση 240x240. Δηλαδη εν ολιγης αν καταλαβα καλα οι φωτο που τραβαω η βαζω απο pc δεν θα ανοιγουν σε ολη την ταπετσαρια(εκτος απο ρολοι και τις 2 επιλογες κατω)??????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 OculatusAbis tnx για την απάντηση. λέω κολλημένη ξεκολλημένη (η αεροσυνοδός ε?) εγώ να επιμένω να της δώσω την Sim μου έστω και με το ζόρι.:) ..... όπως λέει και η διαφήμιση......"Κι'αν σου κάτσει?????":O Σοβαρά τώρα...Ούτε με το blutooth υπάρχει προβλημα? Άλλη ερώτηση τώρα... Ενώ η φωνητική εντολή δολεύει τέλεια... η φωνητική κληση τίποτα... Στο manual λέει ότι αν ανοίξεις μία επαφή και πας επιλογές σου βγάζει ανάμεσα στα άλλα και ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΡΑΣΗΣ... Ε! εμένα δε το βγάζει αυτό.... Μπάς και έχω απενεργοποιήσει τίποτις από κανένα άλλο μενού? ΜΦΧ ΒΑΧΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδιά με την αυτονομία πως πάτε; Σας βγάζει 2 μέρες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FABARMBOY Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Γεια σας παιδες, ξερω θα μου πειτε διαβασε ολες τις σελιδες να μαθεις αλλα θελω εν συντομια να μου απαντησετε να αγορασω Ν80,Ν73 ή Ν73 music edition?? Kαι αν εισαστε ευχαριστημενοι? Τωρα ειμαι κατοχος ενος ΝΟΚΙΑ 6280 και υπερευχαριστημενος. Ξερω θα μου πειτε καμια σχεση το ΝΟΚΙΑ 6280 αλλα παλαιοτερα ειχα ΝΟΚΙΑ 7650,SIEMENS SX1 οποτε ψιλοκαταλαβαινω τις διαφορες σε θεματα εγκαταστασης και λογισμικου ! ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 μπορεις και με τον ProfiExplorer οπως σου ειπε ο @eatmydust αλλα καλητερα με αυτο :rolleyes: X-plore 1.00 :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1827424#post1827424 Nα σε καλα :) :) :) το εγκατεστησα και τωρα μπορω να στειλω αρχεια με bluetooth αλλα δεν εχει επιλογη για αποστολη αρχειου με Mms. Tι να κανω; Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Γεια σας παιδες, ξερω θα μου πειτε διαβασε ολες τις σελιδες να μαθεις αλλα θελω εν συντομια να μου απαντησετε να αγορασω Ν80,Ν73 ή Ν73 music edition?? Kαι αν εισαστε ευχαριστημενοι? Τωρα ειμαι κατοχος ενος ΝΟΚΙΑ 6280 και υπερευχαριστημενος. Ξερω θα μου πειτε καμια σχεση το ΝΟΚΙΑ 6280 αλλα παλαιοτερα ειχα ΝΟΚΙΑ 7650,SIEMENS SX1 οποτε ψιλοκαταλαβαινω τις διαφορες σε θεματα εγκαταστασης και λογισμικου ! Εγώ θα το έθετα απλά: Αν ακούς πολύ μουσική, πάρε το ME, αν ακούς περιστασιακά, πάρε το απλό. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, απλά το ΜΕ έχει περισσότερο μουσική κατεύθυνση. Μερικοί το παίρνουν μόνο για το χρώμα. Αν σου αρέσει το μαύρο, δε συμφέρει να πάρεις το απλό και μετά να του βάζεις προσόψεις. Μια χαρά είναι και το 6280 που έχεις. Και έχει και VGA ανάλυση στο video που δεν την έχει το Ν73. ;). Το κινητό σου στέκεται ακόμα και σήμερα πολύ καλά. Στη θέση σου θα περίμενα να φτηνύνει το Ν95, θα 'δινα κάτι παραπάνω και θα το χτυπούσα. Εκτός αν χρειάζεσαι επειγόντως εφαρμογές κτλ. Όσο για τη σύγκριση με το Ν80, συστήνω Ν73. Εκτός πάλι αν σε ενδιαφέρει πολύ το WiFi. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδιά με την αυτονομία πως πάτε; Σας βγάζει 2 μέρες; Πριν κάνω την τελευταια αναβάθμιση κρατούσε με παρα πολυ χρήση 4 μέρες. Απο τότε που το αναβάθμισα στην τελευταια με πολύ χρήση πάει 2-3 μέρες. Περιμένω νεα αναβάθμιση που θα διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Πριν κάνω την τελευταια αναβάθμιση κρατούσε με παρα πολυ χρήση 4 μέρες. Απο τότε που το αναβάθμισα στην τελευταια με πολύ χρήση πάει 2-3 μέρες. Περιμένω νεα αναβάθμιση που θα διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. σε αυτο εχεις δικιο.... η μπαταρια με την τελευταια αναβαθμιση δεν κραταει οπως παλια....... πριν το κανω music edition ειχα ξεχάσει τι σημαίνει φορτιστής.... τωρα ανα 2 μερες με μιαμιση τρεχω να φορτίσω το κινητό.... θα μας τρελάνουν μου φαινεται.....:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 σε αυτο εχεις δικιο.... η μπαταρια με την τελευταια αναβαθμιση δεν κραταει οπως παλια....... πριν το κανω music edition ειχα ξεχάσει τι σημαίνει φορτιστής.... τωρα ανα 2 μερες με μιαμιση τρεχω να φορτίσω το κινητό.... θα μας τρελάνουν μου φαινεται.....:wacko: Δηλαδη οποιος εχει την παλια..να την κανει η οχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Δηλαδη οποιος εχει την παλια..να την κανει η οχι? Εγώ αν μπορούσα να γυρίσω στην παλια θα το έκανα,πραγματικα και εγω ειχα ξεχάσει τι σημαινει φορτιστης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδια καλισπερα και απο μενα,εχω παρει το n73 me εδω και μερικες μερες και δεν μπορω να περασω θεματα και προγραματα με τιποτα!Μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει επικοινωνειστε με τον προμηθευτει για πιστοποιητικα!Ξερει κανεις κατι? το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 στην διαχείριση εφαρμογών απενεργοποίησε τον έλεγχο πιστοποιητικών και επέλεξε όλα για τις εφαρμογές...τέλος κάνε search εδώ και θα δεις πολλά ;) όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 σε αυτο εχεις δικιο.... η μπαταρια με την τελευταια αναβαθμιση δεν κραταει οπως παλια....... πριν το κανω music edition ειχα ξεχάσει τι σημαίνει φορτιστής.... τωρα ανα 2 μερες με μιαμιση τρεχω να φορτίσω το κινητό.... θα μας τρελάνουν μου φαινεται.....:wacko: Kαι ειμουν ετιμος να κανω στην σησκευη μου hard format γιατι νομιζα οτι δεν εκανε καλη επαγκατασταση το Phone.Guardian v2 και μου τελιωνε η μπαταρια, σε αυτα που δεν ειναι ΜΕ η μπαταρια ποσο κραταει?? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Φίλε GEORGEGX20VF έχεις το Ν73 ΜΕ; Ο freddaras αναφέρει μειωμένη αυτονομία για το Ν73 ΜΕ κι όχι για το απλό Ν73. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 οταν κανεις αντιγραφο ασφαλειας απο το pc suite αντιγραφει και τα μηνυματα και τις επαφες; Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 οταν κανεις αντιγραφο ασφαλειας απο το pc suite αντιγραφει και τα μηνυματα και τις επαφες; Ναι βέβαια. Πάντως καλό είναι τις επαφές να τις κάνεις backup στην κάρτα μνήμης γιατί όταν καταχωρείς πολλά πεδία σε μια επαφή, υπάρχει περίπτωση να μην καταχωρηθούν σωστά τα ίδια πεδία στο Outlook ή ακόμα μπορεί να λείπουν μερικά πεδία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Υπαρχει κανενας τροπος για να αντιγραφουμε τα μηνυματα απο τη μνημη του τηλεφωνου στη καρτα μνημης ή το αναποδο? Τη πρωτη φορα που επελεξα να αποθηκευονται τα sms στη καρτα αντιγραφηκαν ολα τα sms αλλα μετα το γυρισα στο τηλεφωνο και θελω να μεταφερω στη μνημη καποια sms και δε ξερω πως. Στα μηνυματα δε βρηκα καποια αντιστοιχη επιλογη. Ξερετε αν υπαρχει και καποια εφαρμογη που να διαβαζει τα μηνυματα με καταληξη .vmg ? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Υπαρχει κανενας τροπος για να αντιγραφουμε τα μηνυματα απο τη μνημη του τηλεφωνου στη καρτα μνημης ή το αναποδο? Τη πρωτη φορα που επελεξα να αποθηκευονται τα sms στη καρτα αντιγραφηκαν ολα τα sms αλλα μετα το γυρισα στο τηλεφωνο και θελω να μεταφερω στη μνημη καποια sms και δε ξερω πως. Στα μηνυματα δε βρηκα καποια αντιστοιχη επιλογη. Ξερετε αν υπαρχει και καποια εφαρμογη που να διαβαζει τα μηνυματα με καταληξη .vmg ? Aν έχεις εγκαταστήσει το Nokia PC Suite κάνε το εξής: Άνοιξε τον Windows Explorer Πραγματοποίησε σύνδεση με το PC Suite μέσω του USB καλωδίου της συσκευασίας ή μέσω ΒΤ Στο κάτω αριστερό τμήμα του Windows Explorer θα δεις ένα "+" δίπλα στο Ν73 Κάνε κλικ στο "+" και θα δεις πως σου δίνει πρόσβαση στα περιεχόμενα της μνήμης του τηλεφώνου ©, της κάρτας μνήμης (Ε) και στα μηνύματα που δίνονται σε ξεχωριστό φάκελο Τα μηνύματα που θέλεις να αντιγράψεις βρίσκονται στα εισερχόμενα, στα εξερχόμενα, στα σταλθέντα ή στα πρόχειρα. Επέλεξε το μήνυμα που θέλεις, κάνε δεξί κλικ και επέλεξε "αντιγραφή" Αποθήκευσε αν θέλεις το μήνυμα που επέλεξες στε κάποιο ξεχωριστό φάκελο στο PC σου. Άνοιξε τον φάκελο όπου θέλεις να αντιγράψεις το μήνυμα και στα περιεχόμενα αυτού του φακέλου μηνυμάτων κάνε δεξί κλικ και επέλεξε "επικόλληση" Το μήνυμα θα αντιγραφεί στον φάκελο μηνυμάτων που επιθυμείς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Γεια χαρά και πάλι, Μήπως ξέρει κανένας καμία εφαρμογή φωνητικής υπενθύμισης για το N73? Εννοώ να μπορείς να ηχογραφείς ένα μύνημα ομώς να μπορείς να ρυθμίσεις ημέρομηνία και ώρα για να το ακούσεις. Ειναι κρίμα που το Ν 73 δε τρέχει εφαρμογές για S60 παλαιοτέρων version, γιατί για αυτά υπάρχει αυτό που ψάχνω. Κάτι άσχετο με το παραπάνω αλλά σχετικό με το Ν73. Το Nokia Maps δουλέυει πολύ καλά με bluetooth gps οπως και το Sports tracing.... Ξέρετε άλλες εφαρμογές αυτού του είδους? ΜΦΧ ΒΑΧΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Υπαρχει τροπος να μπορουμε να δεχτουμε αυτα που μας στελνουν με το bluetooth κατευθειαν, ακομη και απο καποιον αγνωστο :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts