bob_24 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω, το ν70 το πιανει αμεσως το καλωδιο,ενω το ν73 μερικες φορες δεν το πιανει! makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 εγώ πάλι δουλεύω με bluetooth :D όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 σωστος!αλλα δεν ειναι πολυ αργο αν θες να περασεις πολλα τραγουδια η αλλα δεδομενα που ναναι αρκετα mb? makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 εγώ πάλι δουλεύω με bluetooth :D Όντως και με bt ειναι πολύ καλά,ετσι και αλλιως το ν73 εχει παρα πολύ γρήγορο bt,σαν καλωδιο ειναι σχεδόν. Αν και δεν εχω πρόβλημα με το καλώδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πως μπορουμε να εγκαταστησουμε μια εφαρμογη με καταληξη .rar στο τηλεφωνο;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πως μπορουμε να εγκαταστησουμε μια εφαρμογη με καταληξη .rar στο τηλεφωνο;;; Πρωτα κανεις unzip/unrar με το winrar στο pc σου ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Θελω να κανω update to κινητο μου αλλα επειδη εχω προχοριση σε καποια παιχνιδια δεν θελω να χασω τα save τι πρεπει να κανω και τι πρεπει να κρατισω αρχειο ετσι οστε μετα το update να μπορεσω να τα ξαναβαλω ολα στην θεση τους? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΡΤΑ 4GB MINISD δεν ειναι συμβατη...κριμα τη βγαζει corrupted ενω ειναι οκ (τη δοκιμασα στο s200,camera κτλ).Ελπιζω με μελλοντικη αναβαθμιση να την παιρνει....:( :( :( :cry: Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΡΤΑ 4GB MINISD δεν ειναι συμβατη...κριμα τη βγαζει corrupted ενω ειναι οκ (τη δοκιμασα στο s200,camera κτλ).Ελπιζω με μελλοντικη αναβαθμιση να την παιρνει....:( :( :( :cry:Format απο το κινητό την έκανες; Μήπως είναι SDHC; http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Format απο το κινητό την έκανες; Μήπως είναι SDHC; Τι ν πάλι τούτο?:worry::cry::worry: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τι ν πάλι τούτο?:worry::cry::worry: δυστυχως εχει δικιο...το Ν73 απο οτι ρωτησα σημερα σε γερμανο μου ειπαν οτι σηκωνει μεχρι 2 gb καρτα...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τι ν πάλι τούτο?:worry::cry::worry:Νέο πρωτόκολλο καρτών sd. SDHC=SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY. Οι κάρτες αυτές δεν είναι backwards compatible, άρα δεν είναι συμβατές με το n73... http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1441 http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#SD_and_SDHC_-_compatibility http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 δυστυχως εχει δικιο...το Ν73 απο οτι ρωτησα σημερα σε γερμανο μου ειπαν οτι σηκωνει μεχρι 2 gb καρτα...:( σε γερμανο ρωτησες κι εσυ; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 στο γερμανο μονο τα βασικα ξερουν! ειδικα εδω στη καλαματα makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Νέο πρωτόκολλο καρτών sd. SDHC=SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY. Οι κάρτες αυτές δεν είναι backwards compatible, άρα δεν είναι συμβατές με το n73... http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1441 http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#SD_and_SDHC_-_compatibility Ρωταει για φορματ αλλα δεν το κανει...σημερα θα την τεσταρω και σε αλλα κινητα που παιρνουν μινι. Theka πιστευεις οτι ισως μελλοντικα ενσωματωθει στη συσκευη το SDHC?? Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ρε παιδια ξερει κανενας που μπορω να βρω original nokia ringtones? οπως αυτα που ειχαν τα προηγουμενα Nokia αλλα δεν τα εχει το Ν73. Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλημέρα σε όλους Παιδιά, σε σύγκριση με το Ν70, το Ν73 είναι πιο γρήγορο σαν κινητό; Επίσης, ήθελα να ρωτήσω για την οθόνη. Το οτι είναι μεγαλύτερη φαίνεται σαν μεγάλο plus, αλλά στην πραγματικότητα είναι όντως τόσο μεγάλη η διαφορά στην χρήση; Βασικά με ενδιαφέρει πολύ να φαίνονται στην Today screen τα tasks + appointments που συγχρονίζονται από το Outlook και στην οθόνη του Ν70 αν είναι πολλά, κάποια τα κόβει. Υπάρχει περίπτωση λόγω μεγέθους στο Ν73 να φαίνονται περισσότερα; ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 οταν μου ερχεται μηνυμα και παω να το διαβασω μου βγαζει μηνυμα "σφαλμα εφαρμογης" και κανει reboot με αποτελεσμα να μη μπορω να το διαβασω.Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση αλλα τιποτα.Ξερει κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 καλημερα παιδια... με το που ανοιγω το κινητο μου γραφει μη εγκυρο σημειο προσβασης multimedia. γιατι το κανει αυτο? παει να συνδεθει καπου? γιατι? πως? +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 στο Ν91 εχω 36 και φαινονται τα 13, γι'αυτο το λεω. μπορει να κανω και λαθος, απλα οταν ειχα λιγα φαινοντουσα ολα :) Kai go re file exo polla themata kai fenodai mono ta 10 sti diaxirisi sto n73. Episis sti voithia tou N73 gia na kaneis delete ena thema sou leei na pas sto thema kai na patiseis to c. alla tzifos. Den iparxei allos tropos na svisoume ta idi iparxoda themata ta opia den fenodai sti diaxirisi efarmogon? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Kai go re file exo polla themata kai fenodai mono ta 10 sti diaxirisi sto n73. Episis sti voithia tou N73 gia na kaneis delete ena thema sou leei na pas sto thema kai na patiseis to c. alla tzifos. Den iparxei allos tropos na svisoume ta idi iparxoda themata ta opia den fenodai sti diaxirisi efarmogon? sure... διαβασε το FAQ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384 @kinhtomania, σημειο προσβασης multimedia ειναι σημειο προσβασης για τα mms. μηπως σου εχουν στειλει mms και δεν εχεις σωστες ρυθμισεις για να το λαβεις; στις ρυθμισεις μηνυματων θα το δεις.. @mkam, χωρις την καρτα μνημης το κανει αυτο; αν βαλεις να αποθηκευονται στη μνημη τηλεφωνου; αφου λες οτι εκανες αναβαθμιση, υποθετω οτι ειναι κατι στην καρτα μνημης, εκτος αν εκανες back up και οταν το επανεφερες, επανεφερες και το προβλημα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ρε παιδια ξερει κανενας που μπορω να βρω original nokia ringtones? οπως αυτα που ειχαν τα προηγουμενα Nokia αλλα δεν τα εχει το Ν73. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsonisa Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο συνέδεσα το τηλέφωνο μου στο Software updater (το οποίο κατέβασε αναβάθμιση από v 1.2 σε v1.3) και μου βγάζει οτι υπάρχει καινούρια έκδοση : 3.0704.1.0.1, αλλά όταν έδωσα το product code στην σελίδα της nokia (http://www.nokia.co.uk/A4305060) μου βγάζει ότι η τελευταία έκδοση είναι η 3.0649.0.0.1 Το έχει δεί κάποιος άλλος αυτό; Εδώ είναι κάποια screenshots... [ATTACH][ATTACH]9458[/ATTACH][/ATTACH] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Γεια σας παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ν73 γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο σε γενικές γραμμές. Αλλά είναι ένα πράγμα που με κάνει και διστάζω. άκουσα ότι δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους στην έκθεση, και εικόνες και βιντεακια είναι όλα χύμα. αληθεύει. Εγώ στο 6280 μου έχω φακέλους με εκατοντάδες photos σε κατηγορίες. Στο ν73 θα είναι όλα μαζί σε έναν φάκελο? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1. Πως γίνεται στον video player να χρησιμοποιήσω το "Play/Pause" χωρίς να βγω από κατάσταση full screen; Το δοκίμασα σε ένα Ν73 ενός φίλου μου αλλά ενώ έπαιζε το βίντεο σε πλήρη οθόνη, για να χρησιμοποιήσουμε την παύση, χάναμε την προβολή σε πλήρη οθόνη. Επίσης δεν βρήκαμε κάποιο πλήκτρο του πληκτρολογίου που να μας δίνει αυτή την επιλογή :confused: 2. Μπορεί να γίνει συγχρονισμός των "Υποχρεώσεων" του ημερολογίου με το Outlook; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts