Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ". Σκέφτομαι να πάρω το htc p3300 λόγω του navigator αλλά και γιατί θέλω να αντικαταστήσω το κινητό μου τηλ. (Benq siemens e71). Είναι καλή η επιλογή ή νομίζετε ότι πρέπει να κοιτάξω κανένα άλλο? Κάποιε ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω είναι (είμαι εντελώς άσχετος από ppc και windows mobile): 1) Μπορεί να λειτουργήσει το pda μόνο του χωρίς να είναι ανοικτό το τηλ.? 2) Υπάρχει τρόπος να μεγενθύνω την γραμματοσειρά των windows διότι "καταραμένα μάτια" και πως? 3) αν βάλεις υπενθύμιση π.χ. ένα ραντεβού ή γενέθλια ή να σου θυμίσει μια δουλειά και το κλείσεις το κινητό ή το pda, αυτό ανοίγει για να σου την υπενθυμίσει? (το E71 καθώς και τα SE το κάνουν). Επίσης που μπορώ να βρω εφαρμογες?Παρακαλώ αν γίνεται να απαντήσει κάποιος γρήγορα!

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ". Σκέφτομαι να πάρω το htc p3300 λόγω του navigator αλλά και γιατί θέλω να αντικαταστήσω το κινητό μου τηλ. (Benq siemens e71). Είναι καλή η επιλογή ή νομίζετε ότι πρέπει να κοιτάξω κανένα άλλο?

κατ' εμέ το πρώτο που πρέπει να προσέξεις / δοκιμάσεις είναι το αν θα σε βολεύει ενα PPC mobile (οπως αυτο) που οπως καταλαβαίνεις δεν θα έχει keypad. Αν σου φανεί βολικό να καλεις τα νούμερα κάνοντας χρήση του virtual keypad τότε είσαι Οκ :)

κατ' εμέ το πρώτο που πρέπει να προσέξεις / δοκιμάσεις είναι το αν θα σε βολεύει ενα PPC mobile (οπως αυτο) που οπως καταλαβαίνεις δεν θα έχει keypad. Αν σου φανεί βολικό να καλεις τα νούμερα κάνοντας χρήση του virtual keypad τότε είσαι Οκ :)

Φίλε stark πρώτα αν είναι δυνατόν θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει στις ερωτήσεις μου και μετά δεν νομίζω ότι αυτό που λες θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Που θα πάει, θα το συνηθίσω. Αλλά θέλω να ξέρω τις απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα πρώτα αν είναι δυνατόν για να αποφασίσω. Ευχαριστώ.

περιεργο εγω το εχω στο 283 και παει μια χαρα εδω και ενα μηνα σχεδον !!!!!! με τσεκαρισμενη την εντολη set on softreset !!!!!:) :)

Στα 286 μου κολαει, Μαυριζει η οθονη σιγα σιγα και δεν φαινεται τιποτα. Μεχρι τα 273 μια χαρα και για σιγουρα 260! Μην τσεκαρετε το set on softreset! Αν, αν λεω, παει κατι στραβα δεν θα μπορειτε να το διορθωσετε.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Οσον αφορα την ταχυτητα, εχει δικιο ο kirileman. Ειναι αργο σε σχεση με 400αρια. Ομως κανουμε ενα συμβιβασμο στην ταχυτητα για να εχουμε ενα εργαλειο πληρες (radio,gps,wifi), και πολυ ομορφο σχεδιαστικα. Μακαρι και το P3600 να ηταν τοσο πληρες και ομορφο, Δεν θα υπηρχε αμφιβολια οτι θα ηταν η επιλογη ολων μας!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Φίλε stark πρώτα αν είναι δυνατόν θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει στις ερωτήσεις μου και μετά δεν νομίζω ότι αυτό που λες θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Που θα πάει, θα το συνηθίσω. Αλλά θέλω να ξέρω τις απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα πρώτα αν είναι δυνατόν για να αποφασίσω. Ευχαριστώ.

Τα PDA ποτε δεν κλεινουν. κλεινει η οθονη και το τηλ. Οποτε, ειδοποιησεις και λοιπα λειτουργουν. Το μεγεθος των χαρακτηρων ειναι μεταβλητο. Προγραμματα υπαρχουν πολλα!

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Τελικά car charger που μπορώ να βρώ για την Άρτεμη (όχι e-shop). Ποιοί άλλοι ταιριάζουν. Πχ από Qtek 9100 κάνει? Νομίζω κάποιος χρισιμοποιούσε από ένα Motofola.
Κωνσταντίνος

Τελικά car charger που μπορώ να βρώ για την Άρτεμη (όχι e-shop). Ποιοί άλλοι ταιριάζουν. Πχ από Qtek 9100 κάνει? Νομίζω κάποιος χρισιμοποιούσε από ένα Motofola.

πραγματι ετσι ειχε πει καποιος οτι ταιριαζει του motorola V3

τετοιο πηρα και γω και παιζει αψογα

Γειά σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Απο χθες προστέθηκα και εγώ στην παρέα σας ως κάτοχος της "Άρτεμις". Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός μιας και πρόκειται για την πρώτη συσκευή του είδους που βρίσκεται στην κατοχή μου. Ποιά -κατά την άποψή σας- είναι τα προγράμματα που πρέπει να φορτώσω προκειμένου να με διευκολύνουν στις βασικές λειτουργίες του "πολυεργαλείου;

Γειά σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Απο χθες προστέθηκα και εγώ στην παρέα σας ως κάτοχος της "Άρτεμις". Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός μιας και πρόκειται για την πρώτη συσκευή του είδους που βρίσκεται στην κατοχή μου. Ποιά -κατά την άποψή σας- είναι τα προγράμματα που πρέπει να φορτώσω προκειμένου να με διευκολύνουν στις βασικές λειτουργίες του "πολυεργαλείου;

Battery status

Pocketalarm

Spb pocket plus

Spb Time

WeatherPanel

Resco file explorer

Sprite backup

Memmaid

Gps tunner

Τα βασικα για μενα ειναι αυτα.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Με το ένα και με το άλλο έχουμε κάνει ένα topic 107 σελίδες το οποίο αν κάποιος αφιερώσει 5 ώρες να κάτσει να διαβάσει τελικά διαπιστώνει ότι η ουσία αντιστοιχεί σε ένα 40% (και πολύ λέω) και το υπόλοιπο αναλώνεται σε αντιπαλότητες και παλιμπαιδισμούς. :blink:

Μήπως τελικά πρέπει να ανοιχτεί ένα άλλο topic που να αφορά καθαρά και μόνο το HTC, τους κατόχους του και το πως θα το κάνουμε καλύτερο (συγκεντρώνοντας το 20% προανέφερα); Αλλοίμονο αν για να μάθεις 5 πράγματα πρέπει να διαβάσεις 107 σελίδες, εκ των οποίων οι 60 είναι άχρηστο υλικό.

Sry για το off-topic :X

Battery status

Pocketalarm

Spb pocket plus

Spb Time

WeatherPanel

Resco file explorer

Sprite backup

Memmaid

Gps tunner

Τα βασικα για μενα ειναι αυτα.

φίλε tkap που τα βρίσκεις αυτά?

φίλε tkap που τα βρίσκεις αυτά?

Μερικα ειναι ελυθερα, αλλα εχουν χρηση περιορισμενου χρονου. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις ποιο πραγματικα χρειαζεσαι μεσα απο την σελιδα του καθε κατασκευστη πχ http://www.pocketmax.net http://www.spbsoftwarehouse.com

Αν εχεις προβλημα pm.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

FM radio application εναλλακτικη υπαρχει εκτοσ απο αυτην που ηδη εχουμε??

rec μπορουμε να κανουμε? με οποιοδπωτε τροπο?

Guest lagoudakis
δεν μου σηκωνει πανω απο 273:!: :ninja:
γιατι;αν το βαλεις στα 286 που ειναι το επομενο τι σου κανει;προσωπικα εκει το εχω,δοκιμασα να το βαλω και 299 αλλα ...κλωτσησε:p :D

Guest lagoudakis
Τα PDA ποτε δεν κλεινουν. κλεινει η οθονη και το τηλ. Οποτε, ειδοποιησεις και λοιπα λειτουργουν. Το μεγεθος των χαρακτηρων ειναι μεταβλητο. Προγραμματα υπαρχουν πολλα!
το συγκεκριμενο κλεινει,αν κρατησεις πατημενο το πλαινο κουμπι του off για 10'' περιπου θα σε ρωτηση αν θελεις να κλεισει

δεν μου σηκωνει πανω απο 273:!: :ninja:

πραγματι παρα πολυ περιεργο , μηπως να το εβγαζες και να το εκανες ξανα εγκατασταση ?????

Παντως παιδια με ενα reg editor καντε τα παραπανω που ειπα , το μηχανημα θα πεταει ......................

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Guest lagoudakis
Paidia poio einai to kalytero programa gia na clockareis ton epeksergasti tou 3300...Mexri poia taxytita paizei apolyta stathera???
δεν σου απανταει κανεις επειδη εισαι βαζελος:D μην δινεις σημασια εχουμε πολλα χανουμια εδω:lol: λοιπον συναγωνιστη εγω και πολλοι αλλοι εχουμε το batttery status εμενα σταθερο μου ειναι μεχρι τα 286 αλλα σε καποιον φιλο ειπε οτι του κολλαει εκει,για σιγουρια 273;)

Guest lagoudakis
πραγματι παρα πολυ περιεργο , μηπως να το εβγαζες και να το εκανες ξανα εγκατασταση ?????

Παντως παιδια με ενα reg editor καντε τα παραπανω που ειπα , το μηχανημα θα πεταει ......................

φιλε domal το weather panel το εχεις βαλει στην εσωτερικη μνημη;:confused:

ναι στην main επισης κατι που παρατηρησα , οταν ανοιγουμε το ΤΟΜ ΤΟΜ μας ζηταει να κατεβασει τον χαρτη της Αθηνας , τον εγκαθιστουμε και ολα οκ , ομως ο χαρτης athens.cab μενει στην κεντρικη μνημη στο documends , παρτε το απο εκει και καντε το αποκοπη επικοληση στην storage , απευλευθερωνει ετσι 3,8 ΜΒ απο την κεντρικη μνημη

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different