jeison Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Kalispera.Agorasa ena metaxeirismeno Htc P3300 kai enw ola kala de mporw na to syndesw me to pc mesw Bluetooth..Agorasa USB kalodio kai afou to syndew mou zitaei kodiko gia na mporesw na to trexw Yparxei kapoios ergostasiakos kodikos opws p.x sta Nokia me t kodiko asfaleias ,gia na syndethei me to pc ?? I ousia einai pws an de to syndesw de mporw na xrisimopoisw sxedon kamia leitourgia tou ,opws p.x to Destinator-Navigator. Parakalw,,,Help...Eyxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ζητας απο το προηγουμενο χρηστη το κωδικο ασφαλειας! ή κανεις hard reset και τα περνας ολα απο αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Γεια χαρα παιδια τι κανουμε?Εχω μια απορια....Σχετικα με τι ROM να βαλω....Εχω δοκιμασει απο το πρωι 4 κ δε μου αρεσε καμια....Ειναι λιγο αργες μπορω να πω....Θελω προτασεις!!!δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ελληνικη....:Κ κατι τελευταιο μπορω να τρεξω το Baterry status ενω ειναι ανοιχτο το touch flow μενου?Γιατι μου λεει πως δεν γινεται....:worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Βάλε αυτήν που έχω στην υπογραφή μου και άλλαξε και την radio του στην τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Ποια ραδιο?το ραδιοφωνο που εχει?Η ειπα μ@λ@κ!@????:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 heh :rolleyes: Η Radio Rom βελτιώνει το GSM σήμα, την GSM data modem λειτουργία (3G, GPRS, EDGE, HSDPA) και ανάλογα την έκδοση, την μεγαλύτερη ή μικρότερη αυτονομία της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Την ειπα δεν αντεξα!!!!!:O:O:D:D Ευχαριστω ευχαριστω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeison Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Καλησπέρα... Τελικά ενα Hard reset τα εφτιαξε όλα...Το θέμα τώρα είναι οτι ψάχνω να βρώ καμία άκρη με τους χάρτες.. Για αρχή κατέβασα TomTom και εγκατέστησα..Πήγα να κανω Download τον 1 free map που λέει αλλα της Αθήνας δε το βρήκα..Ξέρει κανείς που θα βρώ χάρτες. ? Στο Site tomtom έψαξα αλλά δε βρήκα άκρη.. Κάποιο Link να κατεβάσω κανέναν χάρτη ?? Το Destinator 6 i 7 είναι καλύτερο ?? Τι να κάνω ?? Sorry,,,,αλλά τώρα πήρα τη συσκευή και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη... Ευχαριστω....:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris777 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 καλησπερα!που θα βρω μπαταρια για το P3300 κ σε τι τιμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 καλησπερα!που θα βρω μπαταρια για το P3300 κ σε τι τιμη?? http://www.batteries.gr ψαξε εδω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris777 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ευχαριστω φιλε κατι βρηκα!αλλη μια ερωτηση οι μπαταριες των Qtek κανουν για το P3300?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 καλησπερα!που θα βρω μπαταρια για το P3300 κ σε τι τιμη?? http://shop.ebay.co.uk/items/__htc-p3300-mah_W0QQLHQ5fPrefLocZ2QQ_dmptZUKQ5fAudioTVElectronicsQ5fPDAsAccessoriesQ5fPDABatteriesQQ_flnZ1QQ_fromfsbZQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ευχαριστω φιλε κατι βρηκα!αλλη μια ερωτηση οι μπαταριες των Qtek κανουν για το P3300?? Όχι, είναι διαφορετικές για κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris777 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ευχαριστω πολυ!η παραγγελια εφυγε...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris777 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 http://www.batteries.gr σε αυτο το site οι μπαταριες ειναι γνησιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 καλημέρα μόλις έπεσε στα χέρια μου το κινητό και θα ήθελα να το περάσω ελληνικά και το Garmin5 έχει πάνω το 6...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατι 745 σελ. είναι πολλές... :lol: thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 http://www.batteries.gr σε αυτο το site οι μπαταριες ειναι γνησιες?οχι αλλα ειναι καλης ποιοτητας,στο λεω επειδη εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ειχα την touch 4.02...εβαλα παλι την official την αγγλικη κ τωρα προσπαθω να βαλω την ελληνικη της ace κ μου λεει πωσ το τηλ ειναι κλειδωμενο.τι να κανω?? πως γινεται?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 διαβασε το ποστ του μινοταυρου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183366 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ειχα την touch 4.02...εβαλα παλι την official την αγγλικη κ τωρα προσπαθω να βαλω την ελληνικη της ace κ μου λεει πωσ το τηλ ειναι κλειδωμενο.τι να κανω?? πως γινεται?? Αν η συσκευή δεν έχει καταχωρημένη το ΙΜΕΙ στην ACE Hellas, τότε δε μπορείς να τοποθετήσεις ROM της ACE. Με λίγα λόγια, αν αγόρασες τη συσκευή με τα αγγλικά αυθεντικά WM, τότε δε μπορείς να βάλεις ROM της ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 paidia help psaxno tin oficial rom tis ace hellas thelo na to stilo gia service kai thelo na tin ksanaperaso Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Στο forum θα την βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 οχι παιδια...το imei το ειχα καταχωρησει..μετα απο huspl ομως ενω βαζω την official αγγλικη μετα δεν μπορω να σεταρω την ελληνικη απο την ace.απο την ace την εχω αγορασει..αλλα οταν μετα περναω τα ελληνικα λεει τηλ κλειδωμενο.......γιατι??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 οχι παιδια...το imei το ειχα καταχωρησει..μετα απο huspl ομως ενω βαζω την official αγγλικη μετα δεν μπορω να σεταρω την ελληνικη απο την ace.απο την ace την εχω αγορασει..αλλα οταν μετα περναω τα ελληνικα λεει τηλ κλειδωμενο.......γιατι??? Ean thymamai stis palioteres syskeves otan epaneferes tin official ROM epanerxotan kai to stock SPL. Eisai sigouros oti exeis perasei ti swsti official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 αυτη που δινει η ace στο forum...θα την κατεβασω ξανα κ θα δω...αν κ εχεισ δικιο τερα γραφει 3.1....spl.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts