varvag Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 paidia exw psa3ei olo to destinator 2 kai 3 fores gia na dw pws 8a bgalw ayton ton enoxlhtiko hxo pou kanoun ta plhktra otan ta pataw kai den briskw tpt... mporei na boh8hsei kapoios? Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 paidia exw psa3ei olo to destinator 2 kai 3 fores gia na dw pws 8a bgalw ayton ton enoxlhtiko hxo pou kanoun ta plhktra otan ta pataw kai den briskw tpt... mporei na boh8hsei kapoios? Μεσα στον φακελο userdata διεγραψε το click.wav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Μεσα στον φακελο userdata διεγραψε το click.wav eyxaristw file! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 re paidia mou sindeete mono toy to gprs pos na to kano kai na min sindeete mono toy kai na lambano mms ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 re paidia mou sindeete mono toy to gprs pos na to kano kai na min sindeete mono toy kai na lambano mms ginete? Δες στην υπογραφή του Minotavrs:) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Πρώτα από όλα να ευχαριστίσω για τον χρόνο σας και την υπομονή που έχετε σε θέματα μάλλον χιλιοειπωμένα Επανέρχομαι στο θέμα 1.Pou exeis sthmeno to dest ?.------> P3300 στην κάρτα μνήμης (αν εννοεις αυτο) 2. pia ekdwsh exeis epakrivws,,? ------> Destinator V6.1.1.40010 Free TMC 3.Dokimases to etoimo setarisma mesw sd tou ipmart exeis to original h foras kati allo apo to emule ? ----> το σετάρισμα που έκανα είναι αυτό που περιγράφεις αναλυτικότατα στο lik http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036544#post2036544 και δεν έχω δοκιμάσει κανένα σετάρισμα απο ipmart Τι λες γιατρέ? @mino, eides tin apantisi mou?! Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 @mino, eides tin apantisi mou?! Em psiloxathika etsi pou to egrapses.. :lol: 1. kane HARD RESET 2. sthse to Destinator sou sthn SD 3. sthse mazi kai to gpsgate (pali sthn SD kai akolouthise ta setarismata ths ypografhs mou) 4. KAne enhmerwsh me to quickGPS apo internet kai afou teleiwseis kai me afta 5. vges se katahro oyrano gia 3 lepta kai anoixe to Destinator gia na kleidwsei tous doriforous... Meta tha eisai OK.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ soft reset το navimate στην επανεκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ soft reset το navimate στην επανεκινηση. κανε μετονομασία στην κάρτα μνήμης του φακέλου 2577,πχ σε 2577navi Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με την ν0.52 του S2U2 έχει ξεπεραστεί κατά πολύ η κατανάλωση μπαταρίας. Με την PV rom. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με την ν0.52 του S2U2 έχει ξεπεραστεί κατά πολύ η κατανάλωση μπαταρίας. Με την PV rom. πως σου φαίνεται h PV σε σχέση με την vanilla2? γιατί εμένα δεν μου αρέσει το touchflo καθόλου,για αυτο δεν βάζω ρομ με ενσωματωμένο. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 άσχετο.. η μπαταρία στο κλείδωμα είναι πράσινη όταν είναι συνδεμένη στο ρεύμα, όταν δεν είναι είναι γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 πως σου φαίνεται h PV σε σχέση με την vanilla2? γιατί εμένα δεν μου αρέσει το touchflo καθόλου,για αυτο δεν βάζω ρομ με ενσωματωμένο. Ούτε εμένα μου αρέσει. Απλά είπα μια και θα το flasharω να δοκιμάσω αυτήν. Έχω ήδη αλλάξει με το softkey.cab το αριστερό soft key που ήταν το touchflo. Η επόμενη που θα περάσω δεν θα to έχει σίγουρα. Όπως είδες και στην ερώτηση του meschle σους XDA, απάντησα ότι δεν μου αρέσει. Η vanilla2 ήταν καλύτερη για τα γούστα μου. Στο επόμενο flashαρισμα αν δεν έχει βγει τίποτα καλύτερο θα την ξαναπεράσω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Anyone?:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ούτε εμένα μου αρέσει. Απλά είπα μια και θα το flasharω να δοκιμάσω αυτήν. Έχω ήδη αλλάξει με το softkey.cab το αριστερό soft key που ήταν το touchflo. Η επόμενη που θα περάσω δεν θα to έχει σίγουρα. Όπως είδες και στην ερώτηση του meschle σους XDA, απάντησα ότι δεν μου αρέσει. Η vanilla2 ήταν καλύτερη για τα γούστα μου. Στο επόμενο flashαρισμα αν δεν έχει βγει τίποτα καλύτερο θα την ξαναπεράσω. ευχαριστώ φίλε. οσο αναφορά το baterry drain που εχει παρατηρηθεί ,έκανα κάποιες δοκιμές και ειδα οτι βελτιώθηκε η κατάσταση βαζοντας το baterry status se mode cpuscaler me min 143 kai max 260 με αυτό το τρόπο δεν είδα διαφορά όταν άφηνα to 3300 se standby mode όταν πριν από αυτό έβλεπα κατά τη διάρκεια της νύχτας πτώση 10-15% συνεχίζω να το παρατηρώ για να σιγουρευτώ. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 ευχαριστώ φίλε. οσο αναφορά το baterry drain που εχει παρατηρηθεί ,έκανα κάποιες δοκιμές και ειδα οτι βελτιώθηκε η κατάσταση βαζοντας το baterry status se mode cpuscaler me min 143 kai max 260 με αυτό το τρόπο δεν είδα διαφορά όταν άφηνα to 3300 se standby mode όταν πριν από αυτό έβλεπα κατά τη διάρκεια της νύχτας πτώση 10-15% συνεχίζω να το παρατηρώ για να σιγουρευτώ. Το battery drain προέρχεται (τουλάχιστον σε μένα) από το slide to unlock. Σίγουρα στην v0.52 έχει μειωθεί δραστικά, αλλά συνεχίζει να υπάρχει. Με το battery status στα 247 σταθερό έχω την ίδια κατανάλωση με σένα (κατά τη διάρκεια της νύχτας πτώση 10-15% ). Συνεχίζω να το παρακολουθώ κι εγώ, γιατί την προηγούμενη βδομάδα σε 10 - 12 ώρες μου ξελιγώθηκε εντελώς και έπρεπε να πάρω τηλέφωνο (επαγγελματικό) και έφαγα μεγάλη φρίκη. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Edw einai oi rythmiseis gia Cosmote. Tsekare oti ta exeis swsta, i alliws kane ta apo tin arxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Em psiloxathika etsi pou to egrapses.. :lol: 1. kane HARD RESET 2. sthse to Destinator sou sthn SD 3. sthse mazi kai to gpsgate (pali sthn SD kai akolouthise ta setarismata ths ypografhs mou) 4. KAne enhmerwsh me to quickGPS apo internet kai afou teleiwseis kai me afta 5. vges se katahro oyrano gia 3 lepta kai anoixe to Destinator gia na kleidwsei tous doriforous... Meta tha eisai OK.. Είναι η τρίτη φορά που το έχω κάνει Προφανώς κάνω κάτι μόνιμα λάθος Αναρωτιέμαι... στο δικό σας Ρ3300 δεν χάνει ποτέ τους δορυφόρους? και αν ναι πόσο συχνά συμβαίνει αυτό? Προφανώς παντως έχει να κάνει με την επικοινωνία του GPS με το destinator, Το τομ-τομ δουλευει αψογα σε αυτό το κομάτι Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Είναι η τρίτη φορά που το έχω κάνει Προφανώς κάνω κάτι μόνιμα λάθος Αναρωτιέμαι... στο δικό σας Ρ3300 δεν χάνει ποτέ τους δορυφόρους? και αν ναι πόσο συχνά συμβαίνει αυτό? Προφανώς παντως έχει να κάνει με την επικοινωνία του GPS με το destinator, Το τομ-τομ δουλευει αψογα σε αυτό το κομάτι Σίγουρα κάνεις κατι λάθος το πρόβλημα βρίσκεται στην συγκεκριμένη έκδοση του destinator δώσε προσοχή στις οδηγίες του minotavrs http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036544#post2036544 και κανε ακριβώς αυτα που λεει,αν τα κάνεις σωστά δεν θα υπάρχει κανένα χάσιμο στο gps. μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά και το igo2006plus το οποιο ειναι και αυτο αρκετά καλό και δεν χρειάζεται καμιά βοήθεια. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Τιποτε..Μηπως στα TCP/IP & ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ πρέπει να βαλω manually setup ? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Σίγουρα κάνεις κατι λάθος το πρόβλημα βρίσκεται στην συγκεκριμένη έκδοση του destinator δώσε προσοχή στις οδηγίες του minotavrs http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036544#post2036544 και κανε ακριβώς αυτα που λεει,αν τα κάνεις σωστά δεν θα υπάρχει κανένα χάσιμο στο gps. μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά και το igo2006plus το οποιο ειναι και αυτο αρκετά καλό και δεν χρειάζεται καμιά βοήθεια. Ευχαριστώ προς το παρόν κατεβάζω την τελευταία εκδοση του gpsgate μπας και δουλεψει. Αν δεν δουλεψει και πάλι θα καταφύγω και στο δικό σου τρόπο Πάντως νομίζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται εκεί Εναλλακτικά θα ζητήσω βοήθεια από κανένα κοντοχωριανό μου (Κερατσίνι - Πειραιάς) Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Το battery drain προέρχεται (τουλάχιστον σε μένα) από το slide to unlock. Σίγουρα στην v0.52 έχει μειωθεί δραστικά, αλλά συνεχίζει να υπάρχει. Με το battery status στα 247 σταθερό έχω την ίδια κατανάλωση με σένα (κατά τη διάρκεια της νύχτας πτώση 10-15% ). Συνεχίζω να το παρακολουθώ κι εγώ, γιατί την προηγούμενη βδομάδα σε 10 - 12 ώρες μου ξελιγώθηκε εντελώς και έπρεπε να πάρω τηλέφωνο (επαγγελματικό) και έφαγα μεγάλη φρίκη. Otan lete kata thn diarkeia ths nyxtas milame gia poses wres Se emena edw kai 2 vradia pou to parathrw den peftei h mpataria sxedon katholou.. Sygekrimena to prwtro bradi apo 1hs 1:30 mexri ths 8:30 eimoun 100% pou shmainei 0 apwleies Exthes apo ntis 10:30 to vradi mexri ths 6:30 shmera to prwi eixe pesei sto 98% ... To config mou einai h PV me o teleftaio battery status sta 247 + to teleftaio 0.52 slideunlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?εχω την ρομ του τομ και μερικες φορες κανει η οθονη scroll πανω και κατω μονη της ,μολις την πατησω!το touchflo φταει?πως απενεργοποιειτε? Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Οσοι θελετε να τρεχετε το Dest7 χωρις να κλεινει η οθονη καντε εγκατασταση το PhoneWeaver (το καλυτερο προγραμμα πιστευω για εναλλαγή Profile) δημιουργήστε profile π.χ Normal -> Gps, Το Dest θα τρεξει αυτοματα ο φωτισμος θα ειναι στα επιπεδα που θελουμε και η οθονη δεν θα κλεισει ποτε. Prosoxh !! o sindasmos tou telefteou phonewaver me to slideunlock SKOTWSE kata poli thn mpataria mou ! Mesa se 10 lepta katevike 18% h mpataria kai mou xetinaxe kai thn fwteinothta katevazontas thn teleiws mh mporwntas na dw tipota.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Καλύτερο? Γιατί το keep alive τι έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts