Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους

Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το P3300 εδω και λιγο καιρο.

Εκει που δουλευει η συσκευη, και εχει μαυρη-σβηστη οθονη και βλεπω τα λαμπακια και δουλευουνε, κολλαει και αν πατησω το κουμπι για να αναψει η οθονη αυτη δεν αναβει.Τα λαμπακια εξακολουθουν να αναβοσβηνουν,αν με καλεσουν δειχνει οτι χτυπαει αλλα εγω δεν ακουω τιποτα ουτε αναβει για να μου δειξει εισερχομενη κληση.

Και μηνυμα αν μου στειλουν τους δειχνει οτι το ελαβα αλλα δεν ερχεται ποτε.Η μονη λυση για να συνελθει ειναι το soft reset απο την τρυπιτσα στην αριστερη κατω πλευρα στο πλαι, διαφορετικα δεν μπορει να επανελθει.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο????Ειναι μεσω επιδοτησης της Wind,ειναι με μαμα firmware-rom, δεν εχω πειραξει τιποτα σε αυτο το επιπεδο.Απο το καλοκαιρι που το αγορασα δουλευε κανονικα.Το τελευταιο πραγμα που εγκατεστησα ηταν τον Αυγουστο στις αρχες το Ringo.Τα προβληματα αρχισαν αρχες με μεσα Σεπτεμβρη.Απεγκατεστησα προχτες το Ringo αλλα το ξαναεκανε σημερα.

Κανεις καμια ιδεα???Λεω να του κανω ενα hardreset να συνελθει αλλα βαριεμαι να περναω παλι τα παντα απο το μηδεν.

oxi afth tou tom alla afth ths pdaviet 3.4.07.14 WWE

Thanks mino, edo einai http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=333731

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Emena pantos to sigekrimeno touthflo den m aresei katholou.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Λοιπόν για να ευχαριστήσω όλους όσους μου άνοιξαν τα ματάκια σε αυτό το χώρο, έκανα και γω κατι που μπορούσα :) Αν θα έχω κανα πρόβλημα, πείτε μου το :)

http://www.orestoubas.gr/files/ppc/apps

δικό σας αν και δεν ειναι και κατι φοβερό :)

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Καλησπερα σε ολους

Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το P3300 εδω και λιγο καιρο.

Εκει που δουλευει η συσκευη, και εχει μαυρη-σβηστη οθονη και βλεπω τα λαμπακια και δουλευουνε, κολλαει και αν πατησω το κουμπι για να αναψει η οθονη αυτη δεν αναβει.Τα λαμπακια εξακολουθουν να αναβοσβηνουν,αν με καλεσουν δειχνει οτι χτυπαει αλλα εγω δεν ακουω τιποτα ουτε αναβει για να μου δειξει εισερχομενη κληση.

Και μηνυμα αν μου στειλουν τους δειχνει οτι το ελαβα αλλα δεν ερχεται ποτε.Η μονη λυση για να συνελθει ειναι το soft reset απο την τρυπιτσα στην αριστερη κατω πλευρα στο πλαι, διαφορετικα δεν μπορει να επανελθει.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο????Ειναι μεσω επιδοτησης της Wind,ειναι με μαμα firmware-rom, δεν εχω πειραξει τιποτα σε αυτο το επιπεδο.Απο το καλοκαιρι που το αγορασα δουλευε κανονικα.Το τελευταιο πραγμα που εγκατεστησα ηταν τον Αυγουστο στις αρχες το Ringo.Τα προβληματα αρχισαν αρχες με μεσα Σεπτεμβρη.Απεγκατεστησα προχτες το Ringo αλλα το ξαναεκανε σημερα.

Κανεις καμια ιδεα???Λεω να του κανω ενα hardreset να συνελθει αλλα βαριεμαι να περναω παλι τα παντα απο το μηδεν.

Ένα hard reset το χρειάζεσαι πιστεύω γενικώς, καθώς το άρτεμις έτσι κι αλλιώς κανει καμιά φορά μονο του κάτι κόλπα!!

πάρε αυτό για να κάνεις ένα ωραιότατο backup στα προσωπικά σου αρχεία

http://www.orestoubas.gr/files/ppc/apps/PPCPimBackup.exe

Λοιπόν για να ευχαριστήσω όλους όσους μου άνοιξαν τα ματάκια σε αυτό το χώρο, έκανα και γω κατι που μπορούσα :) Αν θα έχω κανα πρόβλημα, πείτε μου το :)

δικό σας αν και δεν ειναι και κατι φοβερό :)

na eisai kala eyxaristoume:)

mia aporia mono.to windows live messenger bug fix pou akribos prepei na mpei gia na dior8o8ei to problima?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το συγκεκριμένο fix το δίνουν ως διόρθωση για κάποιες ρομ που έχουν προβλημα. Αν εισαι σίγουρος οτι ειναι αυτό που σου χρειάζεται, εγκατέστησε το στη μνήμη της συσκευής το cab αρχειάκι.

Kalispera

Endiaferomai na agoraso apo expansys.com to artemis

bgaini kapou sta 400 euro.

I erotisi mou ine an exete na mou protinete kati kalitero se auta ta lefta kai an tha exo kapio provlima epidi einai i agliki version?

Tha mporo na valo WM6?

Euxaristo ek ton proteron.

• Administrators
Kalispera

Endiaferomai na agoraso apo expansys.com to artemis

bgaini kapou sta 400 euro.

I erotisi mou ine an exete na mou protinete kati kalitero se auta ta lefta kai an tha exo kapio provlima epidi einai i agliki version?

Tha mporo na valo WM6?

Euxaristo ek ton proteron.

Sto proteinw anepifylakta! Agglika WM6 bazeis opoia stigmi theleis. Exoun bgei kai kapoies cooked WM6 ROMs oi opoies einai pragmatika poly mprosta kai plousioteres apo tin official! Mono to elliniko menu tis ACE den mporeis na baleis alla elliniki ypostiriksi tha exeis kanonika sto aggliko menu me ellinika se epafes kai sms.

Modpic.gif

Sto proteinw anepifylakta! Agglika WM6 bazeis opoia stigmi theleis. Exoun bgei kai kapoies cooked WM6 ROMs oi opoies einai pragmatika poly mprosta kai plousioteres apo tin official! Mono to elliniko menu tis ACE den mporeis na baleis alla elliniki ypostiriksi tha exeis kanonika sto aggliko menu me ellinika se epafes kai sms.

Euxaristo poli athanaso77.

Tha to paragilo telika.

Mipos prepi na paro kai kati alo tora exarxis mias kai tha pliroso ta metaforika?

Gia na valis tin karta SD prepi na vgalis tin mpataria?

I taster ekdosi toy expansys tha exi kanena xarti?

Poso eukola ginete i anavathmisi?Odigies?periptosi anepanorthotou kolimatos?

Apo expansys.com tha exo kapio problima me telonio epidi ine agglia?

Signomi gia tis toses poles erotisi kai pali euxaristo ek ton proteron!!!

Ένα hard reset το χρειάζεσαι πιστεύω γενικώς, καθώς το άρτεμις έτσι κι αλλιώς κανει καμιά φορά μονο του κάτι κόλπα!!

πάρε αυτό για να κάνεις ένα ωραιότατο backup στα προσωπικά σου αρχεία

http://www.orestoubas.gr/files/ppc/apps/PPCPimBackup.exe

Σε ευχαριστω φιλε μου, αλλα το λινκ δεν δουλευει!!!!

Μια χαρα δουλεύει σε μενα! Αν δε σου δουλεβει μπες απο δω

Πλήρη απογοήτευση

Είμαι κατοχος του Ρ3300 με tomtom το οποίο δουλευει άψογα αλλά είναι ελειπης και από πλευράς χαρτών αλλά και γενικότερα απο πλευράς υποστήριξεις από Ελλάδα.

Σαν όλα τα καλά παιδιά, έτσι και εγώ προσανατολίστικα στο destinator7

και αρχίσαν τα προβήματααααα....

1. οταν του λες να μεταβεί κάπου τις περισσότερες φορες σου λέει ότι η αφετηρία ή ο προορισμός δεν είναι προσβάσιμος, αλλά ακόμα και αν είναι, στην πρώτη δεύτερη φορά που κάνει επανασχεδιασμό διαδρομής ξαναβγαζει το αρχικό μηνυμα ότι η αφετηρία ή ο προορισμός δεν είναι προσβάσιμος, οπότε και σταματάει και φτού και από την αρχη.

2.Χάνει πολύ συχνα το σήμα GPS

3.Αναβοσβήνει η οθόνη ενώ λειτουργεί το navigator

η λυση μινοταυρος GPSGate δεν βοήθησε

κάποιος που είχε αυτά τα προβλήματα βρήκε λύση? ή είμαι ο μοναδικος που τα έχω?

Μια χαρα δουλεύει σε μενα! Αν δε σου δουλεβει μπες απο δω

Ουτε αυτο δουλευει!!!!Εχω ΝετΟνε.Η σελιδα μου βγαζει "Remote Server Could not be found".

Οταν παω να κανω πινγκ το orestoubas.gr (με www μπροστα) δεν δοκιμαζει καν γιατι μου λεει οτι "host could not be found".

Δεν ειναι οτι σε βρισκει και κανει time out η συνδεση.Δεν σε βλεπει καθολου σαν προορισμο.

• Administrators
Πλήρη απογοήτευση

Είμαι κατοχος του Ρ3300 με tomtom το οποίο δουλευει άψογα αλλά είναι ελειπης και από πλευράς χαρτών αλλά και γενικότερα απο πλευράς υποστήριξεις από Ελλάδα.

1. οταν του λες να μεταβεί κάπου τις περισσότερες φορες σου λέει ότι η αφετηρία ή ο προορισμός δεν είναι προσβάσιμος, αλλά ακόμα και αν είναι, στην πρώτη δεύτερη φορά που κάνει επανασχεδιασμό διαδρομής ξαναβγαζει το αρχικό μηνυμα ότι η αφετηρία ή ο προορισμός δεν είναι προσβάσιμος, οπότε και σταματάει και φτού και από την αρχη.

To Destinator 7 einai beta akoma kai entelws unstable. Giati den bazeis to 6.1.1?

Modpic.gif

To Destinator 7 einai beta akoma kai entelws unstable. Giati den bazeis to 6.1.1?

Διάβασα οτι σε κάποιους δουλευε ικανοποιητικά και για αυτό προχωρισα στην εγκατάσταση του destinator 7 με τα παραπάνω προβλήματα

Κάτσε να διαβάσει κανεις αλλός το παραπάνω μύνημα και βλέπουμε,

εσυ με το 6.1.1 παίζεις κανονικα? ή εχεις gpsgate και αλλα καλούδια?

Πλήρη απογοήτευση

Είναι bug του Destinator 7. Το "έλυσα" με τον εξής τρόπο, κατέβασα την version "Destinator 7 - Νο Setup Needed", έβαλα το GPS Gate κ το StartDestinator (που θα το βρεις με ένα search στο myphone.gr ;)).

Με το την version no setup needed δε χρειάζεται κάθε φορά που περνάω καινούργια rom να περνάω το D7 κ.. φτου κ απ την αρχή, όπως λες κ εσύ. Με το GPS Gate αποκλείεται να χάσει το σήμα, εκτός αν είμαι σε τούνελ. Με το StartDestinator καταφέρνω με το πάτημα ενός πλήκτρου να ανοίγει το GPS Gate το Destinator 7 και ένα προγραμματάκι Keep Alive, που είναι μέσα στο StartDestinator.cab που μου κρατάει την οθόνη αναμένη. Σε περίπτωση που μου βγάλει το μήνυμα για το σημείο αφετηρίας ή προορισμού,αρκετά σπάνιο σε μένα αυτό, απλά πηγαίνω στην επιλογή "Τελευταίοι Προορισμοί' και διαλέγω τον προορισμό που έχει πάνω πάνω.. δεν είναι ανάγκη να κάνω αναζήτηση του σημείου από την αρχή... ;)

Αν δε σου κάνει αυτό πήγαινε στο Destinator 6 που δουλεύει καλύτερα.

Πλήρη απογοήτευση

Giati to 7 ? to 7 einai beta kai exei arketa provlhmata akoma me megalitera afta pou anafereis parakatw..

To 7ari se orismenes ROM me wm6 paizei xwris to GPSGATE alla parola afta tha eprepe na sou paizei des pali mia mia tis rythmiseis kai xanadokimase..

Tha proteina na valeis to Destinator 6

Σας ευχαριστώ για την άμεση και καταποπιστική ανταπόκρισή σας

Από ότι καταλαβαίνω το D7 δεν είναι plug and play ... ετσι σιγά σιγά προσανατολίζομαι σε μία λύση τύπου D6 (όπως λέτε)

Αλλα πρίν προχωρίσω θα ήθελα να μάθω το D6 θέλει και αυτό gpsgate? και άλλα καλούδια? ή παίζει αμέσως?

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως με το GPSGate δεν χάνει το σήμα... μήπως εννοεις ότι δεν χάνει την επικοινωνία με τον δέχτη gps της συσκευής? γιατί απο ότι κατάλαβα καποιοι έχουν πρόβλημα επικοινωνίας του gps με τις com ports

Σας ευχαριστώ για την άμεση και καταποπιστική ανταπόκρισή σας

Από ότι καταλαβαίνω το D7 δεν είναι plug and play ... ετσι σιγά σιγά προσανατολίζομαι σε μία λύση τύπου D6 (όπως λέτε)

Αλλα πρίν προχωρίσω θα ήθελα να μάθω το D6 θέλει και αυτό gpsgate? και άλλα καλούδια? ή παίζει αμέσως?

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως με το GPSGate δεν χάνει το σήμα... μήπως εννοεις ότι δεν χάνει την επικοινωνία με τον δέχτη gps της συσκευής? γιατί απο ότι κατάλαβα καποιοι έχουν πρόβλημα επικοινωνίας του gps με τις com ports

Nai thelei oposdhpote Gpsgate ... To startdestinator einai ena poli kalo utility to opoio einai proairetiko alla tha sou fanei poli xrhsimo

To Gpsgate ftiaxnei virtual port en oligeis kai poli poli xontra to provlhma me to Destinator kai to GPS tou P3300 einai oti to 3300 stelnei poli grhgora tis entoles NMEA kai den prolavainei to Destinator na tis epexergastei se antithesi me to GPSgate to opoio logo tou virtuality alla kait ths taxythtas epikoinonias to ekmetalevete poli kalitera kai diaxeirizete swsta tis entoles aftes.