Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και σε μένα φυσικά .. :D

Λοιπόν εδώ και λίγο καιρό ξαφνικά κολλάει από το Άρτεμις το Volume Up (αυτό που είναι αριστερά πάνω στο κινητό). Η αλήθεια είναι ότι δεν κολλάει το πλήκτρο κατά πάνω, απλά μάλλον κολλάει εσωτερικά ή κάτι τέτοιο και συνέχεια μου βγάζει ότι δυναμώνει η ένταση του ακουστικού. Αλλά κολλάει εκεί και βγάζει συνέχεια ένα ήχο τικ-τικ-τικ-τικ..

Για να καταλάβετε τι εννοώ απλά κρατήστε προς τα πάνω το Volume Up και δείτε τα αποτελέσματα. Το ακόμα ποιο κουφό είναι αν έχω σβηστεί οθόνη, ανάβει μόνο του και μου το κάνει..

Που μπορώ να απευθυνθώ? Κανένα τηλ.. αντιπροσωπία? Το πήρα από ΟΤΕ αλλά δε νομίζω αυτοί να μπορούν να μου κάνουν οτιδήποτε εκεί.

Άσχετο.. μήπως βρήκε κανένας κανένα καλό πρόγραμμα για SMS με πληκτρολόγιο που να μπορεί να γράψει δάχτυλο και όχι πενάκι?

το εχω πάρει και εγώ. Εξαιρετικό ...το περίμενα χειρότερο και απο ταχυτητα μια χαρα παει (δεν θα κάνω rendering ταινίες με το κινητό):mad: και παιχνίδια ελάχιστα.!

Το μόνο πρόβλημα μεχρι τώρα ειναι απο λάθος δικό μου δεν έβαλα καλά την προστασία οθόνης και έχει κάποιες φουσκάλες...:confused: !!!! το πλαστικό.

το εχω πάρει και εγώ. Εξαιρετικό ...το περίμενα χειρότερο και απο ταχυτητα μια χαρα παει (δεν θα κάνω rendering ταινίες με το κινητό):mad: και παιχνίδια ελάχιστα.!

Το μόνο πρόβλημα μεχρι τώρα ειναι απο λάθος δικό μου δεν έβαλα καλά την προστασία οθόνης και έχει κάποιες φουσκάλες...:confused: !!!! το πλαστικό.

βγαλτο και βαλτο ξανα κολαει στατικα.

το απολυτο εργαλειο για να βαζεις σωστα το προστατευτικο οθονης ειναι.. η πιστωτικη καρτα;)

Samsung Note II

την πάτησα.. πήρα από το Πλαίσιο προστατευτικό.. στη σελίδα έλεγα Προστατευτικά και στο τιμολόγιο ελεγε Ζελατίνες και θεώρησα οτι θα έχει 3 μέσα.. τελικά μόνο ένα για 7 και κάτι ψιλά ευρώ..

το έβαλα και λάθος.....

ρε παιδιά σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν απαντάει κάποιος στο θέμα αυτό.. γιατί? Το μαιλ μου είναι εντάξει στο προφίλ, τσεκάρω άμεση ειδοποίηση με μαιλ... και τίποτα...

Guest lagoudakis
το απολυτο εργαλειο για να βαζεις σωστα το προστατευτικο οθονης ειναι.. η πιστωτικη καρτα;)
συγκεκριμενης τραπεζας;:p :p

Paidia yparxei kanena hands free h bluetooth pou na blepeis tis epafes kai na mporeis etsi na pragmatopoieis klhseis apo ekei symbato me P3300??
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

συγκεκριμενης τραπεζας;:p :p

:lol: δεν τα αφηνεις αυτα που ξερεις κυριε lagoudakis και να οργανωσεις παλι κανενα κα ι φε το ΣΚ

Samsung Note II

για δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 πρεπει να κανεις εγγραφη,το βλεπεις αφου στο στειλουν

Καλησπέρα φίλε μου lagoudakis κανα την εγγραφή αλλά δεν έχω πρόσβαση στην σελίδα που ειναι το αρχείο για το bluetooth μπορείς να μου το στείλεις :D σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Και ποιο ειναι το απόλυτο εργααλείο για να την βγάζεις?

Γιατι προσπαθώ και δεν μπορώ...

Guest lagoudakis
:lol: δεν τα αφηνεις αυτα που ξερεις κυριε lagoudakis και να οργανωσεις παλι κανενα κα ι φε το ΣΚ
εγω μεσα ειμαι!!!!τι λενε οι αλλοι;εεεεεελα η ομαδα:Dανελαβε τωρα εσυ να οργανωσεις το team,αντε στειλε pm σε ολους,μην λουφαρεις

Guest lagoudakis
Καλησπέρα φίλε μου lagoudakis κανα την εγγραφή αλλά δεν έχω πρόσβαση στην σελίδα που ειναι το αρχείο για το bluetooth μπορείς να μου το στείλεις :D σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
δωσε και κανενα μαιλ:)

Guest lagoudakis
Και ποιο ειναι το απόλυτο εργααλείο για να την βγάζεις?

Γιατι προσπαθώ και δεν μπορώ...

ταινια διπλης οψεως,η καλυτερη ειναι της 3m,την κολας σε μια γωνια και κανεις μερικες προσπαθειες μεχρι να ανασηκωθει λιγο η γωνια

Afto to eidate http://www.europe.htc.com/support/software/htcp3300.html

h HTC evgale stis 16 May 2007 Software gia HTC audio Drivers supportaroun ta

YC A120 Y-Cable adaptor

RC W100 Remote Controller

RC E100 Remote Controller

An exei eipwthei sorry paides giati afto ton kairo trexw panikovlitos.. :)

ΕΤΣΙ !! :D :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

:offtopic: Όταν ήμουνα φαντάρος, χρησιμοποιούσα τηλεφωνική κάρτα για να αλείψω το βούτυρο στο ψωμί, στα σκοινάκια:p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δούλεψε ό,τι μου προτείνατε. Κάτι ακόμη , αν δε σας κουράζω: Ενώ έχω ρυθμίσει σωστά την ώρα, μετά από κάθε επανεκκίνηση, την αλλάζει σε GMT -8, από GMT +1 που είναι κανονικά. Τι συμβαίνει;

Και κάτι τελευταίο: Το γνωρίζετε αυτό;

εγω μεσα ειμαι!!!!τι λενε οι αλλοι;εεεεεελα η ομαδα:Dανελαβε τωρα εσυ να οργανωσεις το team,αντε στειλε pm σε ολους,μην λουφαρεις

Όχι το τριήμερο ρε παιδιά. Θα φύγουμε πολλοί. Το άλλο ΣΚ είναι το Rally Arcopolis...

PS. Σίγουρα πάντως όταν περάσουμε τα WM6 πρέπει να τα πούμε.

Κωνσταντίνος

Όχι το τριήμερο ρε παιδιά. Θα φύγουμε πολλοί. Το άλλο ΣΚ είναι το Rally Arcopolis...

PS. Σίγουρα πάντως όταν περάσουμε τα WM6 πρέπει να τα πούμε.

pdas και σκονη δεν πανε μαζι :lol:

οποτε παμε για καφε καλυτερα :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

pdas και σκονη δεν πανε μαζι :lol:

οποτε παμε για καφε καλυτερα :D

Να πάτε και να πιείτε και για μένα. Εγώ στον επόμενο. Όσο για την σκόνη... την Κυριακή που πήγα να δω τις ειδικές με την Άρτεμη ανά χείρα, μια χαρά περάσαμε. Πρέπει να εξεικιωθώ όμως περισσότερο με το GPS Tuner μέχρι τότε.

Εργαλείο μιλάμε το p3300 :D

Κωνσταντίνος

Είναι update μόνο για την συγκεκριμένη συσκευή?