Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λες ρε γμτ τοσο πολύ ? και γιατι δεν μου το εκανε απο την αρχη που το εβαλα αλλα τωρα τελευταια ? :(..

Τότε κάτι άλλο είναι. Πάντως μιλάμε γιά πρόγραμα γονατίσματος. :)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι! Όπως έγραψα και πιο πάνω, παίρνοντας τον κωδικό της πόλης που θέλεις από το meteo.gr (είναι ένας αριθμός στο τέλος της διεύθυνσης της σελίδας της αντίστοιχης πόλης) πας στο tab-Cities και πατάς Add. Εκεί αφού επιλέξεις custom (αριστερό soft key) εισάγεις το όνομα της πόλης, επιλέγεις το meteoGR ως source και εισάγεις τον κωδικό που ανέφερα πιο πάνω και είσαι έτοιμος.

Btw μήπως έχει κανείς άποψη για το θέμα που έχω ποστάρει πιο πάνω?:fool:

Δεν λέω για το spb weather, αλλά για το spb shell.....

Τότε κάτι άλλο είναι. Πάντως μιλάμε γιά πρόγραμα γονατίσματος. :)

Δεν θα το έλεγα.....

εμένα μια χαρά μου δουλεύει....:cool: :cool:

Επειδη για ακομα μια φορά δεν με αφηνει να κανω edit ανεβαζω ανανεωμενa τα tips & tricks

Τips & Tricks for P3300 Amature users

--------------

Activesync για πρωτη φορά:

έναρξη, ρυθμίσεις, USB σε pc ξετίκαρε την χρήση προχωρημένης λειτουργίας.

-----------

Μια λυση αν εξακολουθει το προβλημα του activesync ειναι να παμε

Εναρξη>Πινακας Ελεγχου>Εργαλεια Διαχειρισης>Υπηρεσιες και εκει να βρουμε την υπηρεσια "Προγραμμα-Πελατης DHCP".

Καμια φορα τα παιζει οταν ειναι να δωσει IP στο PDA μας οποτε κανουμε Δεξι κλικ και διακοπη> επανεκκινηση (αφου πρωτα αποσυνδεσουμε το Artemis απο το PC).

Αυτη τη λυση ειχε βρεθει στο site της Microsoft

---------

GPS gia proti fora:

την πρωτη φορα θα πρεπει να εισαι σε ανοικτο χωρο ,πριν απο ολα μπες και τρεξε το QuickGPS μεχρι να ενημερωθει (1λεπτο)

μετα πηγαινε σε ανοικτο χωρο και περιμενε μεχρι να κλειδωσει τους δορυφορους(μπορει και 10 λεπτα) μονο για την πρωτη φορα

απο εκει και μετα θα μπαινει ευκολα και θα κλειδωνει σε 1 λεπτο τα παντα

Επίσης

Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του Destinator, Menu -> Συνέχεια -> Ρυθμίσεις -> Σήμα GPS -> Ρύθμιση -> Θύρα Com, και να βάλεις Com4 ή όποια θύρα έχεις δηλώσει στις Ρύθμίσεις -> Σύστημα -> GPS -> Θύρα GPS της συσκευής σου. com4

---------------

Ηχογραφηση απο radio :

αν βαλεις το ραδιοφωνο να παιξει στο μεγαφωνο μπορεις να ηχογραφησης

πατωντας παρατεταμενα το πλαινο πανω αριστερα κουμπι της συσκευης

υπαρχει ρυθμιση για την ποιοτητα της ηχογραφησης οπως και μπορεις να βαλεις αυτο που εγραψες σαν ηχο κλησεις

-----------------

ρυθμιση gps me navimate kai destinator:

λοιπον.

πας ρυθμισεις-συστημα-GPS-προγραμματα εκει η θυρα gps πρεπει να ειναι com4......μετα πας διπλα υλικο και εκει η θυρα ειναι com1

navimate. ανοιξε το προγραμμα και πατας μενου-παραμετροι-gps&alla

kai gps θυρα com1 ταχυτητα 4800 και πατας οκ

destinator. ανοιξε το προγραμμα ,μενου-more-settings-gps signal-set κουμπακι δεξια κατω και στην πανω com bazeis com4 kai kato com1

οταν το δοκιμασεις για πρωτη φορα να εισαι σε ανοικτο χωρο και να περιμενεις μεχρι να βρει σημα....

-------------

Disable GPRS autoconnect:

μπαινεις εναρξη-ρυθμισεις-συνδεσεις-για προχωρηνενους-επιλ δικτυο-επεξεργασια2 φορες-επομενο στο ονομα access point βαλε μια τελεια ή ενα γραμμα στην αρχη ,μετα επομενο μεχρι να τελειωσει με αυτο το τροπο δεν θα συνδεθει ποτε και δεν θα χρεωθεις ποτε γιατι δεν εχει σωστη διευθυνση

---------------------

2ιπλες επαφες:

sim/μνημη:HKCU\ControlPanel\Phone

create DWORD: ShowSim

Value: 0 = hide1 = show

---------

Hard reset :

μπορείς να κάνεις πηγαίνοντας στο Start -> Programs -> Clear Storage

---------

overclock:

Pote parapanw apo ta 247mhz giati meta apo ligo kollaei to destinator

--------

sms70/160 :

Για να γράψετε μικρούς χαρακτήρες πρέπει να στείλετε το SMS με 70 χαρακτήρες. Για να στείλετε 160 χαρακτήρες πρέπει να είναι όλα κεφαλαία. Στις Ρυθμίσεις->Γλώσσα υπάρχει ένα εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την αποστολή Unicode και την αυτόματη κεφαλοποίηση των χαρακτήρων .

Episis an exete ace rom mesa stis rythmiseis pate sto Language/glwssa kai tsekarete sto tab SMS apostolh SMS 160 xaraktirwn alla kai na lambanete eidopohseis paradoshs SMS

----------

Sprite backup (updated)

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Oσοι εχουν το μανησιο sprite backup οταν θελουν να επαναφερουν παλαιοτερο backup θα πρεπει να κανουν hard reset γιατι για καποιο λογο αυτη η εκδοση δεν διαγραφει όλη την main memory και αφηνει σκουπίδια με αποτελεσμα το restore να εχει προβλημα !!

Εχω παρατηρησει οτι μετα απο hard reset το sprite δεν μπορει να τρεξει απο sd (οπως στο S100), και να κανει restore και θελει επανεγκατασταση απο το pc. Αυτο συμενει οτι αν για καποιο λογο γινει hard reset δεν μπορουμε να κανουμε restore εφοσον δεν εχουμε κοντα το pc. Μηπως υπαρχει καποια λύση?

Κανε ενα search στο pc σου μεσα στο activesync folder και εκει θα βρεις ολα τα cab εγκαταστασης που εχεις ανεβασει στο ppc σου.

Εκει υπαρχει και αυτο για το sprite backup παρτο και καντο copy sthn Storage CArd για να το χρησιμοποιειες οποτε θες.

ΠΡΟΣΟΧΗ πρωτου το κανεις copy sthn storage θα πρεπει να το κανεις read only γιατι μετα την εγκατασταση οπως τα περισοτερα cab διαγραφετε ;)

---------

Storage Card corruption :

Exei parathrhthei oti kapoies fores oi fakeloi kai ta dedomena ths SD emfanizontai me kinezika h lysh einai na pame me to file explorer twn windows kai na kanoume ena explore (Prosoxh oxi me resco h kapoio allo alla me ton winodws file manager) diaforetika kanoume (1-2) soft reset kai epanerxete . Se akraies periptwseis sinistate na bgei kai na xanampei h Sd kai na topothetithei ena xartaki metaxi sim kai mini sd !!

Updated

Η επίσημη απαντηση που έλαβα απο HTC για το πρόβλημα με την SD που βγάζει κινέζικα. Ελπίζω να σας βοηθήσει...

From our investigation so far it seems to be an issues with the handset accessing the storage card for longer than it should. There is a Temporary solution. Simply set the Timeout on your device to 1 minute or more.

To do this, Tap Start, Settings, System, Power.

Tap Advanced and set the Turn device off if not used for option to 1 minute or more.

I would then advise that you do not Turn the device off using the power button as this will simply corrupt the card again.You will need to wait for it to power down automatically, after a minute or so.

Updated

*Diabasa exthes se ena germaniko forum, mia allhgh sthn Registry, thn opoia ekana.

Apo exthes den exw allo problhma me thn SD kai to kleinw sto Standby kanonika apo to on/off. To dokimazw apo exthes, kai shmera diarkws.

Ola einai kanonika, enw prin ekana 3-4 fores thn hmera soft reset.

Dokimaste kai eseis mhpws htan tyxh se emena.

H allagh einai:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\

PNPUnloadDelay=1500 apo 1500 na balete 4096.

-----------------------------------

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία MMS;

Για να ενεργοποιήσετε την Υπηρεσία MMS (Multimedia Messaging Service) θα πρέπει να στείλετε στο 1651 το μήνυμα MMS. Θα λάβετε άμεσα τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενώ η Υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε διάστημα 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος. Με την πραγματοποίηση της ενεργοποίησης θα λάβετε γραπτό μήνυμα επιβεβαίωσης.

-----------------

Είναι δυνατή η αφαίρεση του ΤΟΜΤΟΜ από το PDA οριστηκά? *

Κατέβασε το Total commander, εγκατέστησε το και μετά δώσε URL «/Extended_ROM/» όπως ακριβώς το βλέπεις με το χέρι. Διαγράφεις το ttn.cab και κάνεις edit to config διαγράφοντας την γραμμή που αναφέρετε στο ttn. Πριν τελειώσεις να είσαι σίγουρος ότι όλα τα αρχεία είναι Read only.

*PROSOXH omws exei anaferthei apo pollous xrhstes oti ginete delete H ROM THS ACE*

--------------

WIFI Settings

Για να γίνει αυτό που θέλεις πρέπει να γεφυρώσεις (bridge) τις κάρτες δικτύου στο laptop (ethernet+Wifi).

Ξέχνα το ICS !!!

Υποθέτω ότι το laptop είναι συνδεδεμένο με το modem μέσω Ethernet και παίρνει αυτόματα IP απο το modem.

Ομοίως κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και με τη Wifi σύνδεση του Laptop προς-απο το Qtek.

Αν έχεις δώσει IP άλλαξε το αυτό σε κάθε κάρτα (ethernet+wifi) και βάλτο στο αυτόματο.

Μετά, με το Ctrl πατημένο επιλέγεις και τις δύο κάρτες δικτύου και κάνεις δεξί κλικ σε μία απο αυτές.

Επιλέγεις "συνδέσεις γέφυρας".

Αυτό θα σου δημιουργήσει μια νέα εικονική κάρτα δικτύου όπου στην ουσία είναι οι δυο κάρτες μαζί.

Αρχικά, και όπως είναι οι IP στο αυτόματο δοκίμασε να δεις αν έχεις internet στο laptop.

Μετά, και εφόσον και οι ρυθμίσεις για το Wifi δίκτυο στο Qtek είναι και αυτές στο αυτόματο,δες αν ο Wifi manager του Qtek έχει πάρει IP....θέλει λίγη ώρα.

Σε περίπτωση που ούτε το laptop αλλά είτε το laptop έχει internet και το Qtek δεν έχει τότε θα πρέπει να πας σε "καρφωτές" IP.

Ας υποθέσουμε οτι το modem σου έχει IP :192.168.1.1

Στην εικονική κάρτα δικτύου που έφτιαξες πριν δώσε:

IP : 192.168.1.2

Sub: 255.255.255.0

Def.Gat. :192.168.1.1

Pref.DNS :192.168.1.1

Το μόνο σίγουρο είναι οτι το Laptop θα έχει internet.

Πήγαινε τώρα και στις ρυθμίσεις για τη wifi κάρτα δικτύου στο Qtek (Προσαμογείς Δικτύου) και δώσε:

Διευθυνση IP

IP :192.168.1.3

Μάσκα δικτύου :255.255.255.0

Προκαθορ. πύλη :192.168.1.1

Διακομιστές Ονομάτων

DNS :192.168.1.1

Φυσικά για να παίξουν όλα τα παραπάνω μ θα πρέπει πρώτα να έχεις ρυθμίσει τα wifi (SSID,Wep key κτλ,κτλ)....

---------------------------

Αν τα laptop συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός wirelles router τότε: δώσε στο router σου να μοιράζει IP.

Π.χ. Αν η IP του router είναι 10.0.0.1 τότε στο DHCP δώσε να μοιράζει IP από 10.0.0.2 έως 10.0.0.4.

Παίζει και με IS από τα ΧP αρκεί να βάλεις ξεχωριστή καρφωτή ip στο "Wirelles" ad hoc δικτυο σου .

Με λίγα λόγια τα ip έχουν ως εξής

Ρυθμίσεις

Εthernet router (speedthouch)

192.168.1.254

PC

Στην ethernet card (local connection)

ΙΡ:192.168.1.64

Default Gateway: 192.168.1.254

DNS Server 192.168.1.254

στην wifi card πας και δινεις

ΙΡ: 192.168.0.1)

Default Gateway: 192.168.1.254

DNS Server 192.168.1.254

Στο ΡΡC πας και ρυθμιζεις στο δικτυο σου

ΙΡ: 192.169.0.3

Default Gateway 192.168.0.1

DNS Server 192.168.0.1

Κανεις ενα ping να δεις οτι ολα ειναι ΟΚ και μετα πας στο PC και μοιραζεις την συνδεση απο το Setup a Home Νetwork φτιαχνεις και το wirelles network (me wep shared) και εισαι jet

ΥΓ: Το Subnet mask το παιρνει αυτοματα (255.255.255.0)

Updated

Για ανταλλαγή αρχείων μεταξύ PPC + PC (Desktop ή Notebook) κάνουμε τα παρακάτω:

Απαιτείται προυπάρχουσα εγκατάσταση δικτύωσης καθώς και να έχετε ενεργοποιήσει το file sharing των windows και να εχετε κάνει share τον φάκελο που θέλετε να δει το ppc σας στο δίκτυο.

Απαιτούμενα προγράμματα: Resco File Explorer

Απαιτούμενος χρόνος: 2 λεπτά

Απο την στιγμή που «βλέπετε» κανονικά δίκτυο απο το ppc σας ανοίγετε το Resco File Εxplorer επιλέγετε My Device (επάνω αριστερά) και επιλέγετε Μy Network --> Menu --> File --> Network--> Map Drive εκεί σας ανοίγει ένα menu με ένδειξη computers near me εκεί κάνετε browse και επιλέγετε το όνομα που εχει το pc σας στο δίκτυο και μετά τον φάκελο που έχετε κάνει share στο δίκτυο ..

Με αυτόν τον τρόπο απο εδώ και πέρα θα μπορείτε να αποθηκεύετε και να στέλνετε αρχεία από το ppc σας στο pc και αντίστροφα.

Enjoy..

------------------------------------

ACE Service Θεσσαλονίκης

Level 4

Παλαιών Πατρών Γερμανού 41

Θεσσαλονίκη 54622

Τηλ: 2310256707

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-14:30 και 17:00-21:00

Σάββατο: 10:00-14:30

================================================

Special thanks ston mastelo gia thn sygentrwsh twn posts apo tis 177 selides aftou tou topic , alla kai se olous osous bohthhsan kai vohthoun me tis gnwseis tous kai den anaferontai (domal, lagoudakis,k.a)..

Osa tips den anaferthikan kai ta thewreite xrhsima ena pm gia na ta valw epanw σε afton ton sygentrotiko katalogo tha htan poli xrisimo !

================================================

enjoy

MinOtaVrS

Εχω παρατηρησει οτι μετα απο hard reset το sprite δεν μπορει να τρεξει απο sd (οπως στο S100), και να κανει restore και θελει επανεγκατασταση απο το pc. Αυτο συμενει οτι αν για καποιο λογο γινει hard reset δεν μπορουμε να κανουμε restore εφοσον δεν εχουμε κοντα το pc. Μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα backup που να μην παρουσιαζει αυτο το προβλημα?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

ποτε δεν το συμπαθησα το sprite backup,σε αντιθεση με το spb backup που με βολευει πιο πολυ

Ti να πω ..

Το δουλευω απο το 2004 απροβληματιστα μονο αυτη η εκδοση παουσιαζει αυτο το φαινομενο..:(

Εχω παρατηρησει οτι μετα απο hard reset το sprite δεν μπορει να τρεξει απο sd (οπως στο S100), και να κανει restore και θελει επανεγκατασταση απο το pc. Αυτο συμενει οτι αν για καποιο λογο γινει hard reset δεν μπορουμε να κανουμε restore εφοσον δεν εχουμε κοντα το pc. Μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα backup που να μην παρουσιαζει αυτο το προβλημα?

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ρύθμιση θέλει. Αdnanced Options / Backup Options / General Backup Options τσέκαρε το Create self-restoring Backup Files.

Μάλιστα πρίν λίγες μέρες βγήκε και ο Sprite Explorer γιά το PC απ' όπου ανoίγοντας ένα backup μπορούμε να επαναφέρουμε στο PDA όποιο αρχείο θέλουμε ξεχωριστά η να το κάνουμε extract στο PC. :D

Κανε ενα search στο pc σου μεσα στο activesync folder και εκει θα βρεις ολα τα cab εγκαταστασης που εχεις ανεβασει στο ppc σου.

Εκει υπαρχει και αυτο για το sprite backup παρτο και καντο copy sthn Storage CArd για να το χρησιμοποιειες οποτε θες.

ΠΡΟΣΟΧΗ πρωτου το κανεις copy sthn storage θα πρεπει να το κανεις read only γιατι μετα την εγκατασταση οπως τα περισοτερα cab διαγραφετε ;)

Ευχαριστω!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Ναι! Όπως έγραψα και πιο πάνω, παίρνοντας τον κωδικό της πόλης που θέλεις από το meteo.gr (είναι ένας αριθμός στο τέλος της διεύθυνσης της σελίδας της αντίστοιχης πόλης) πας στο tab-Cities και πατάς Add. Εκεί αφού επιλέξεις custom (αριστερό soft key) εισάγεις το όνομα της πόλης, επιλέγεις το meteoGR ως source και εισάγεις τον κωδικό που ανέφερα πιο πάνω και είσαι έτοιμος.

Σε μένα μέσα στο Weather Sources έχει μόνο το Gismeteo.ru και δεν μπορώ να κάνω την αντιστοίχηση που λες (κωδικός 43).

Αν κάνω Add Weather Source μου ζητάει κάποιο αρχείο.. δεν ξέρω τι είναι αυτό.. Δεν μπόρεσα να βάλω την πόλη που θέλω.

Σε μένα μέσα στο Weather Sources έχει μόνο το Gismeteo.ru και δεν μπορώ να κάνω την αντιστοίχηση που λες (κωδικός 43).

Αν κάνω Add Weather Source μου ζητάει κάποιο αρχείο.. δεν ξέρω τι είναι αυτό.. Δεν μπόρεσα να βάλω την πόλη που θέλω.

Πρέπει να βάλεις το template που έχει ανεβάσει ο angelos, μέσα στο φάκελο που έχει εγκατασταθεί το Spb Weather και στο φάκελο Templates. Μετά θα μπορείς να το επιλέξεις ως source. :)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9501&d=1171633820

Παιδιά Συγνώμη για το οφ-τοπικ αλλά πρεπει καποια στιγμή να αποφασίσω,

ειμαι ανάμεσα στο Fujitsu-Siemens T830 Και το P3300, εχει κάποιος να μου πει ή να μου προτείνει καποιο απο τα 2?

Υπαρχει καποιος φίλος που ειχε και τα 2 να μου πει τι γίνετε?

Σας ευχαριστώ πολύ

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Παιδιά Συγνώμη για το οφ-τοπικ αλλά πρεπει καποια στιγμή να αποφασίσω,

ειμαι ανάμεσα στο Fujitsu-Siemens T830 Και το P3300, εχει κάποιος να μου πει ή να μου προτείνει καποιο απο τα 2?

Υπαρχει καποιος φίλος που ειχε και τα 2 να μου πει τι γίνετε?

Σας ευχαριστώ πολύ

Ναι εγω! Ειναι αναλογα τι θελεις να κρατας! Θελεις ενα μουρατο και ομορφο pda με αργο επεξεργαστη η ενα γρηγορο pda αλλα λιγο μεγαλο στο μεγεθος και 3g?;)

Ναι εγω! Ειναι αναλογα τι θελεις να κρατας! Θελεις ενα μουρατο και ομορφο pda με αργο επεξεργαστη η ενα γρηγορο pda αλλα λιγο μεγαλο στο μεγεθος και 3g?;)

Ασχετο, το 3300 είναι μουράτο, το ipod τι είναι δεκαμουράτο ? :lol:

Guest lagoudakis
ειναι πως λεμε θελεις να βγαινεις με γκομενα μοντελο και να ειναι μετρια στο κρεβατι η με γκομενα δυνατη στο κρεβατι αλλα οταν βγαινεις εξω να της φορας σακουλα στα μουτρα!!!

ειναι πως λεμε θελεις να βγαινεις με γκομενα μοντελο και να ειναι μετρια στο κρεβατι η με γκομενα δυνατη στο κρεβατι αλλα οταν βγαινεις εξω να της φορας σακουλα στα μουτρα!!!

έγραψες Γιαννάκη πάλι!!!!!

Guest lagoudakis
εγω προτιμω το μοντελο γιατι στο κρεβατι δεν με βλεπουν αλλοι(ετσι νομιζω:p )ενω στο καφε σε βλεπει κοσμος και ντουνιας:p :Dμη γινουμε και ρεζιλι σε αυτη την ηλικια!!!!!

Γεια χαρα παιδια. Χτες πηρα το P3300 και ειμαι καταενθουσιασμενος! Μεταχειρισμενο μεν αλλα πανεμορφο και σε αριστη κατασταση δε :D Βρηκα εδω το forum σας στη προσπαθεια μου να βρω ενα GPS software με χαρτες της δυτικης ευρωπης.Διαβασα (οσο μπορουσα) εδω τα posts σας αλλα ομολογω απο ενα σημειο και μετα εχασα τη μπαλα καθοτι ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα τα τεχνικα :( μια μικρη βοηθεια για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα θα την εκτιμουσα.

οι ερωτησεις μου ειναι απλες.

ποιο GPS software θα ηταν καλυτερο για τη συσκευη μου; προς το παρον εχω το navimate για ελλαδα αλλα απο οτι καταλαβα το Destinator 6 ειναι καλυτερο.. ; μπορω να εχω και τα 2 πανω; η ειναι μαλλον κακη ιδεα;

επισης, ποια η διαφορα του Destinator 6 και του PN ; εψαξα σε torrent sites και βρηκα ευρωπαικους χαρτες του Destinator αλλα τα αρχεια φενοντε τεραστια για τη χωρητικοτητα της συσκευης μου. :cry: Ουσιαστικα αυτο που ψαχνω ειναι χαρτες της ιταλιας και μονο. Ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω αυτο που χρειαζομαι; και αν ναι, υπαρχει και καποιος αναλυτικος οδηγος εγκαταστασης (μπουσουλας) πανω σε αυτο;

Παρατηρησα και καποια συνημενα αρχεια πανω στο topic. Το theft alert και το ppc contacts .. με 2 λογακια τι κανουνε αυτα;

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

κατα την γνωμη μου για ευρωπη το καλυτερο ειναι το tomtom

αλλα και με το δεστινατορ μαλλον γινεται η δουλεια για ευρωπη-ιταλια

αν χρειαστεις βοηθεια στο tomtom εδω ειμαστε

εγω προτιμω το μοντελο γιατι στο κρεβατι δεν με βλεπουν αλλοι(ετσι νομιζω:p )ενω στο καφε σε βλεπει κοσμος και ντουνιας:p :Dμη γινουμε και ρεζιλι σε αυτη την ηλικια!!!!!

Οχι σαν και μας που δεν πατάμε σε πάρτυ αν δεν έχει wifi. :p

Y.Γ. Κοντά είμαστε αλλά εγώ νοιώθω νέος. :D :D :D

Guest lagoudakis
Οχι σαν και μας που δεν πατάμε σε πάρτυ αν δεν έχει wifi. :p

Y.Γ. Κοντά είμαστε αλλά εγώ νοιώθω νέος. :D :D :D

:p :p ναι βρε μια χαρα ειμαστε,δοξα τον θεο:p :pλεγοντας για ηλικια εννοω οτι δεν επιτρεπονται τα λαθη:D

κατα την γνωμη μου για ευρωπη το καλυτερο ειναι το tomtom

αλλα και με το δεστινατορ μαλλον γινεται η δουλεια για ευρωπη-ιταλια

αν χρειαστεις βοηθεια στο tomtom εδω ειμαστε

Βρηκα αυτο το αρχειο απο tomtom : "ALL.TomTom.ITALIA.plusMap.660.1223+Velox" το οποιο ειναι 324 mb αλλα εχω ελευθερα 334 στη καρτα μου. να το κατεβασω λες; κανει ; μηπος σερνεται κιολας μετα σκευτομαι :rolleyes:

Βρηκα αυτο το αρχειο απο tomtom : "ALL.TomTom.ITALIA.plusMap.660.1223+Velox" το οποιο ειναι 324 mb αλλα εχω ελευθερα 334 στη καρτα μου. να το κατεβασω λες; κανει ; μηπος σερνεται κιολας μετα σκευτομαι :rolleyes:[/QUOe

esy tha to katevaseis kanonika sto pc..logika auto einai se morfi iso opote eite to kais se disko eite to anoigeis me kapoio programma px alcohol...kai meta to pernas sto ppc sou...epeidi einai to arxeio toso de simainei oti tha sou piasei toso sto ppc...good luck!!!

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''