Arachtos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 το θεμα με την αποκλιση υπαρχει σε ΟΛΑ τα gps και μιλαμε για αποκλιση 30-40 μετρων (για μενα δεν ειναι θεμα σπασ* ή νομιμο) σιγουρα στο νομιμο η υποστιρηξη ειναι αυτη που μετραει και απο αυτη εχεται μπολικη απο την ngi.:) Πάντως αναφορικά με τις αποκλίσεις στο GPS, οφείλω να ομολογήσω ότι το Navimate, παρά τις όποιες άλλες αδυναμίες του, είναι εξαιρετικά ακριβές. Καμία σχέση με τις αποκλίσεις που ακούγονται για το Dest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 και τα υπολοιπα προγραματα οπως το tomtom ,iGO δεν εχουν την παραμικρη αποκλιση στο στιγμα.(τουλαχιστον οταν τα δοκιμασα εγω) ισως οι υπευθυνοι του destinator πρεπει να δωσουν καποια λυση και σε αυτο το ζητημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε παιδιά προσπαθώ εδώ και δυο μέρες να αλλάξω τους ήχους κλήσης και των sms... Είχα εγκαταστήσει το ringo 1.28 και μου λέει οτι για να χρησιμοποιήσει τα mp3 που έχω στην storage card πρέπει να τα αντιγράψει στη μνήμη. Δέν Υπάρχει άλλος τρόπος? Είχα διαβάσει ότι αν τα έχω χύμα στο φάκελο My Documents της storage card τα βλέπει σαν ringotones. Και πράγματι αν αλλάξω το ringtone απο τα windows τοτε χρησιμοποιεί αυτό που βρίσκεται στην storage card και δεν το αντιγράφει στη μνήμη. Αλλά με αυτό τον τρόπο έχω 2 προβλήματα 1. Ακούγεται πολύ χαμηλά ακόμα και αν η ένταση είναι τέρμα 2.Θέλω να αλλάξω και να βάλω mp3 στα sms.... Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα παρόμοιο? Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Φιλε μου, οταν λες οτι το "τικ" απο το πενακι σβηνει απο τις ρυθμισεις των ηχων (απλο), τι ακριβως εννοεις? :what: Εχω ψαξει το "Ηχοι & Ειδοποιησεις" και δεν εχει τετοια επιλογη. Εχει επιλογη ηχου για το sliding keyboard, για το μικροφωνο, για το αν πατας κουμπια στο keyboard κλπ. αλλα για το πενακι δεν εχει πουθενα. Μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? :O Για τα αλλα 2 ΟΚ, τα βρηκα και σ'ευχαριστω...:) stoys hxous k eidopoihseis ekei pou leei 1.epilogh sthn othonh 2.plhktra syskeyhs jetsekare ta k apenergopoihte! an ennoeis ayto to tik:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 stoys hxous k eidopoihseis ekei pou leei 1.epilogh sthn othonh 2.plhktra syskeyhs jetsekare ta k apenergopoihte! an ennoeis ayto to tik:) Φιλε μου, και τα 2 κουτακια που μου λες ειναι unchecked και παρ'ολα αυτα κανει ηχο! :blink: Αν τα κανω check και μετα uncheck παλι το ιδια κανει. Απλα οταν εχουν τικ (τα 2 που αναφερεις) κανει διαφορετικο ηχο...Δεν υπαρχει τροπος να μην κανει καθολου ηχο το πενακι? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πάντως αναφορικά με τις αποκλίσεις στο GPS, οφείλω να ομολογήσω ότι το Navimate, παρά τις όποιες άλλες αδυναμίες του, είναι εξαιρετικά ακριβές. Καμία σχέση με τις αποκλίσεις που ακούγονται για το Dest. Einai kathara ti zhtaei o kathe xrhsths... Axiopistous Xartes gia olh thn ellada me mikri apoklisi stgmatos h akrives stigma (to opoio to sizitame ) kai yvridikous xartes ypo anaptixi.. Xekathara einai ypokeimenikh h epilogh .. Egw tha protimousa ena kai mono.. TOM TOM me xartes NGI mporw na to exw ? Oxi.. Ara menw stous xartes ths NGI kai sto kakogrameno(?) Destinator. An mou legate na dialexw metaxi ellhnikwn programmatwn me vash to interface kai oxi tous xartes kai pali den tha dialega navimate.. Papago kai pali papago... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πάντως αναφορικά με τις αποκλίσεις στο GPS, οφείλω να ομολογήσω ότι το Navimate, παρά τις όποιες άλλες αδυναμίες του, είναι εξαιρετικά ακριβές. Καμία σχέση με τις αποκλίσεις που ακούγονται για το Dest. και τα υπολοιπα προγραματα οπως το tomtom ,iGO δεν εχουν την παραμικρη αποκλιση στο στιγμα.(τουλαχιστον οταν τα δοκιμασα εγω) ισως οι υπευθυνοι του destinator πρεπει να δωσουν καποια λυση και σε αυτο το ζητημα? ενα λινκ το οποιο παρεχει καποιες πληροφοριες για την ακριβεια του gps για να καταλαβουμε γιατι δεν γινεται να υπαρχει ακριβεια στο στιγμα μας http://dide.fth.sch.gr/whats/showwhats.php?id=24 οσο για την αισθηση που εχεται για τα αλλα προγραμματα μπορει οντως να συμβαινει αυτο γιατι απλα μπορει να φορτωνεται ο χαρτης λιγο πιο γρηγορα,μιλαω για χιλιοστα του δευτερολεπτου αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος μιας και οι χαρτες δεν ειναι πληρης και δεν εχουμε κανει μεγαλο συγκριτικο θα ηταν ενδιαφερον παντως αν γινοταν καποιο τεστ μεταξυ μας με πχ 3 Αρτεμις φορτωμενα με διαφορετικα προγραμματα destinator6-navimate-tom-tom και να τα βαλουμε στο ιδιο αυτοκινητο διπλα διπλα με βασεις δινοντας τους την ιδια διαδρομη . αν ενδιαφερεσται εγω εχω τον χρονο και το κεφι να το δοκιμασουμε Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 θα ηταν ενδιαφερον παντως αν γινοταν καποιο τεστ μεταξυ μας με πχ 3 Αρτεμις φορτωμενα με διαφορετικα προγραμματα destinator6-navimate-tom-tom και να τα βαλουμε στο ιδιο αυτοκινητο διπλα διπλα με βασεις δινοντας τους την ιδια διαδρομη . αν ενδιαφερεσται εγω εχω τον χρονο και το κεφι να το δοκιμασουμε Egw eimai mesa.. Katevainw arxes tou mhna katw Athina gia kamia evdomada an thes to kanonizoume :cool: kai meta an goustareis pame kai gia kanena mpironi :) ... Osoi pistoi proselthete.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Einai kathara ti zhtaei o kathe xrhsths... Axiopistous Xartes gia olh thn ellada me mikri apoklisi stgmatos h akrives stigma (to opoio to sizitame ) kai yvridikous xartes ypo anaptixi.. Xekathara einai ypokeimenikh h epilogh .. Egw tha protimousa ena kai mono.. TOM TOM me xartes NGI mporw na to exw ? Oxi.. Ara menw stous xartes ths NGI kai sto kakogrameno(?) Destinator. An mou legate na dialexw metaxi ellhnikwn programmatwn me vash to interface kai oxi tous xartes kai pali den tha dialega navimate.. Papago kai pali papago... :cool: Το igo θα σε χαλούσε;:p Όσο για το papago δε νομίζω να είναι ελληνικό πρόγραμμα. Μου θυμίζει το Mapking από Asiamap ή κάτι τέτοιο. Άσε που παίρνει και τους ίδιους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδιά γνωρίζετε κανένα άλλο πρόγραμμα για alarms με mp3 εκτός από τα: - PhoneAlarm που μου κολάει το PPC και δεν ξανανάβει η οθόνη, - SPB Time που παρόλο που επιλέγω MP3 για alarm αυτό έχει πεισμώσει και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τους ήχους των wm5, και - Pocket Music player που δέχεται μόνο ένα ξυπνητήρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδιά γνωρίζετε κανένα άλλο πρόγραμμα για alarms με mp3 εκτός από τα: - PhoneAlarm που μου κολάει το PPC και δεν ξανανάβει η οθόνη, - SPB Time που παρόλο που επιλέγω MP3 για alarm αυτό έχει πεισμώσει και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τους ήχους των wm5, και - Pocket Music player που δέχεται μόνο ένα ξυπνητήρι ? pTravelalarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Καταθέτω την μέχρι τώρα εμπειρία μου σχετ. με προμήθεια car kit BRODIT. (το παρόν δεν συνιστά ούτε διαφήμιση ούτε δυσφήμιση για τους αναφερόμενους, απλά αναφορά γεγονότων) Επιλογή μου το Brodit Active Holder για P3000/Artemis με Proclip. Ξεκίνησα βλέποντας το στο mobilefun.co.uk (παλιός πελάτης τους), αλλά μετά βρήκα ότι ο gpsforless.co.uk έχει καλύτερες τιμές. Στέλνω report στο mobilefun ότι ο psforless εχει καλύτερες τιμές (έχει τέτοια λειτουργία στο site του). Σιγή ιχθύος έως σήμερα.... Ούτε καν automated response? Βάζω τότε λοιπόν online παραγγελια στο gpsforless. Παρακολουθώ (online tracking) την παραγγελία μου για μία, δύο, τρεις μέρες και παραμένει σε status αναμονής. Παραξενεύομαι, στέλνω ένα email και ρωτώ τι γίνεται και μου απαντά ότι υπάρχει ο χρόνος αναμονής 10 ημερών για να φέρει τα είδη από την Σουηδία (!!) και ότι έτσι έγραφε το site του. Του ανταπαντώ ότι δεν είδα κάτι τέτοιο στο site και που είναι. Και αν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου. Μου απαντά αυθημερόν ότι ακυρώνει την παραγγελία μου (!!!) και πιστώνει την πιστωτική μου. Έμεινα λίγο κάγκελο αλλά καλύτερα έτσι από άλλα τραβήγματα... Αποφασίζω τότε να ψωνίσω από τον mobilefun ας είναι ακριβότερος (όλα εδώ μένουν!...). Προχωρώ το transaction φθάνω στο σημείο της κάρτας και ... βγαίνει ένα ωραίο μήνυμα ότι για παραγγελίες άνω των 50 GBP δεν γίνεται δεκτή πληρωμή με κάρτα (VISA)!!!! Κάγκελο φυσικά πάλι.. Τoυς στέλνω ένα ξεχέ-email. Καμία απάντηση, αναμενόμενο... Απογοήτευση... Κάποια στιγμή διαβάζω στο forum κάποιον που αναφέρει το dsldevelopments.com (com αλλά Uk γιαυτό δεν το βρήκα στο γκούγκλισμα) και βλέπω τα είδη σε λίγο καλύτερες τιμές από τον gpsforless. Οπότε έβαλα παραγγελία σε αυτόν, έστειλα email επιβεβαίωσε την αποστολή και αναμένω σε περίπου 10-14 ημέρες. Νεώτερα σε 2 εβδομάδες και φωτό (stay tuned!!) Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Egw eimai mesa.. Katevainw arxes tou mhna katw Athina gia kamia evdomada an thes to kanonizoume :cool: kai meta an goustareis pame kai gia kanena mpironi :) ... Osoi pistoi proselthete.. εκλεισε :lol: πες εσυ ημερομηνιες γιατι ερχεσαι και απο ΘΕΣ.... οσο για τα μπιρονια:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ...το θεμα με την αποκλιση υπαρχει σε ΟΛΑ τα gps και μιλαμε για αποκλιση 30-40 μετρων (για μενα δεν ειναι θεμα σπασ* ή νομιμο) σιγουρα στο νομιμο η υποστιρηξη ειναι αυτη που μετραει και απο αυτη εχετε μπολικη απο την ngi.:) Μια διευκρίνηση. Και στο αγορασμένο Destinator 6 υπάρχει η απόκλιση 30-40 μέτρων??? Εγώ έβαλα δοκιμαστικά την "δανεική" έκδοση και την έβγαλα σε 3-4 μέρες γι αυτό το λόγο. Τι να κάνω τους καλούς χάρτες αν με ειδοποιεί αφού έχω περάσει την στροφή? Και γιατί υπάρχει απόκλιση σε όλα τα gps? Eγώ δοκίμασα IGO2006, Papago7, Tom Tom, Navimate. Όλα έχουν απόκλιση από καθόλου έως 10 μέτρα και πολύ λέω. Όχι 30-40. Ζήτω το IGO2006. Ουπς...:X Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 εκλεισε :lol: πες εσυ ημερομηνιες γιατι ερχεσαι και απο ΘΕΣ.... οσο για τα μπιρονια:wacko: :wacko: :wacko: κι εγώ μπιρόνι, κι εγώ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enrique Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 se efxristw poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδιά γνωρίζετε κανένα άλλο πρόγραμμα για alarms με mp3 εκτός από τα: - PhoneAlarm που μου κολάει το PPC και δεν ξανανάβει η οθόνη, - SPB Time που παρόλο που επιλέγω MP3 για alarm αυτό έχει πεισμώσει και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τους ήχους των wm5, και - Pocket Music player που δέχεται μόνο ένα ξυπνητήρι ? pTravelalarm ρε παιδιά εμένα το phonealarm δουλεύει αψογα και τό'χω περασμένο στην κάρτα όπως και mp3 από την κάρτα....όταν δεν κολλάει η κάρτα!!!:p :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Το igo θα σε χαλούσε;:p Όσο για το papago δε νομίζω να είναι ελληνικό πρόγραμμα. Μου θυμίζει το Mapking από Asiamap ή κάτι τέτοιο. Άσε που παίρνει και τους ίδιους χάρτες. Ίσως δεν το εξέφρασα καλά.. Αλλα αλήθεια ρε Γιάννη πες μου εσύ ξέρεις κανένα navigation program ανεξαρτητου χώρας που να μην έχει κλέψει κώδικα από κάποιο άλλο. Δηλαδή η Destinator δεν έχει "κλέψει" κομμάτια interface από το TOM TOM όπως και το IGΟ δεν χρησιμοποιεί κομμάτια από το "Destinator" . Αποδεδειγμένα προγραμματιστές φεύγουν και έρχονται από τις εταιρίες αυτες και μαζί τους περνούν εταιρικό κώδικα μην βλέπεις τώρα που κάποιοι κάνουν τους χαζούς και δεν τους τρέχουν στα δικαστήρια.. Για το ΙGO που λες καλο δεν λέω εντυπωσιακό και με ωραία skins αλλα με δύσχρηστο interface . Αν είναι για να κάνω πλοήγηση να μπω σε 3 διαφορετικά υπομένου και αλλα τόσα αν θέλω να αλλάξω κάτι ενω ειμαι στο τιμονι προτιμώ να ρωτήσω στο περίπτερο.. Και για να μην λες ότι ευλογώ τα γενιά μου πάμε στο πολυδιαφιμιζομενο Mls Τalk & Drive.. Καλο πρωτοποριακό και με high end τεχνολογίες αλλα τι να το κάνω ρε παιδιά της MLS όταν για να μπω στο μενού ενεργοποίησης των ηχητικών οδηγιών πλοήγησης μου έχετε ένα κουμπάκι τόσο δα μικρό κάτω αριστερά και με βάζετε στο τριπάκι να βγάλω γραφίδα η να αφήνω νύχι σαν μάγκας του 60 :lol: :lol: Χάθηκε να βάλετε ένα μεγαλύτερο κουμπί και να επιλέγω από εκεί τις οδηγίες φωνητικής πλοήγησης Τι μου βάζετε το κουμπάκι στην γωνια το οποιο μάλιστα καλεί υπο μενού (για τον Νομο και την οδό ).. :confused: Έλεος.. :ninja: Εγώ ο απλός χρηστης θέλω ευχρηστία καλός ο κώδικας καλο και το laserlock κλείδωμα αλλα από την στιγμή πούυ περνώ ένα τέτοιο πακέτο για να απεμπλακώ από την γραφίδα και να κάνω την ζωή μου εύκολη γιατί με βάζετε σε αυτό το τριπάκι :Ο :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Μια διευκρίνηση. Και στο αγορασμένο Destinator 6 υπάρχει η απόκλιση 30-40 μέτρων??? Εγώ έβαλα δοκιμαστικά την "δανεική" έκδοση και την έβγαλα σε 3-4 μέρες γι αυτό το λόγο. Τι να κάνω τους καλούς χάρτες αν με ειδοποιεί αφού έχω περάσει την στροφή? Και γιατί υπάρχει απόκλιση σε όλα τα gps? Eγώ δοκίμασα IGO2006, Papago7, Tom Tom, Navimate. Όλα έχουν απόκλιση από καθόλου έως 10 μέτρα και πολύ λέω. Όχι 30-40. Ζήτω το IGO2006. Ουπς...:X Αποδεδειγμενα δεν υπαρχει ισα ισα εχει λυθει τοσο καλά που σε βγαζει και 5μετρα πιο κοντά :p περαν της πλακας ενας απο τους βασικοτατους λογους που αργησε η έκδοση του 6 να βγει επισιμα ηταν αυτη η αποκλιση η οποια λυθηκε με επιτυχία .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 εκλεισε :lol: πες εσυ ημερομηνιες γιατι ερχεσαι και απο ΘΕΣ.... οσο για τα μπιρονια:wacko: :wacko: :wacko: Οκ οταν ειναι να κατεβω θα σου στειλω pm με συντεταγμενες και τηλέφωνα :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 κι εγώ μπιρόνι, κι εγώ...... Αντε να μαζευτουμε να κανουμε και κανενα Μeeting για Artemis users.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 οσο για την αισθηση που εχεται για τα αλλα προγραμματα μπορει οντως να συμβαινει αυτο γιατι απλα μπορει να φορτωνεται ο χαρτης λιγο πιο γρηγορα,μιλαω για χιλιοστα του δευτερολεπτου αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος μιας και οι χαρτες δεν ειναι πληρης και δεν εχουμε κανει μεγαλο συγκριτικο Δεν νομίζω ο λόγος να είναι ότι φορτώνεται ο χάρτης πιο γρήγορα. Ακόμα και ακίνητος να είμαι σε σταθερό σημείο πάντα το Destinator με βγάζει αρκετά μέτρα μακριά ενώ το Navimate ακριβώς στο σημείο που είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ίσως δεν το εξέφρασα καλά.. Αλλα αλήθεια ρε Γιάννη πες μου εσύ ξέρεις κανένα navigation program ανεξαρτητου χώρας που να μην έχει κλέψει κώδικα από κάποιο άλλο. Δηλαδή η Destinator δεν έχει "κλέψει" κομμάτια interface από το TOM TOM όπως και το IGΟ δεν χρησιμοποιεί κομμάτια από το "Destinator" . Αποδεδειγμένα προγραμματιστές φεύγουν και έρχονται από τις εταιρίες αυτες και μαζί τους περνούν εταιρικό κώδικα μην βλέπεις τώρα που κάποιοι κάνουν τους χαζούς και δεν τους τρέχουν στα δικαστήρια.. Για το ΙGO που λες καλο δεν λέω εντυπωσιακό και με ωραία skins αλλα με δύσχρηστο interface . Αν είναι για να κάνω πλοήγηση να μπω σε 3 διαφορετικά υπομένου και αλλα τόσα αν θέλω να αλλάξω κάτι ενω ειμαι στο τιμονι προτιμώ να ρωτήσω στο περίπτερο.. Και για να μην λες ότι ευλογώ τα γενιά μου πάμε στο πολυδιαφιμιζομενο Mls Τalk & Drive.. Καλο πρωτοποριακό και με high end τεχνολογίες αλλα τι να το κάνω ρε παιδιά της MLS όταν για να μπω στο μενού ενεργοποίησης των ηχητικών οδηγιών πλοήγησης μου έχετε ένα κουμπάκι τόσο δα μικρό κάτω αριστερά και με βάζετε στο τριπάκι να βγάλω γραφίδα η να αφήνω νύχι σαν μάγκας του 60 :lol: :lol: Χάθηκε να βάλετε ένα μεγαλύτερο κουμπί και να επιλέγω από εκεί τις οδηγίες φωνητικής πλοήγησης Τι μου βάζετε το κουμπάκι στην γωνια το οποιο μάλιστα καλεί υπο μενού (για τον Νομο και την οδό ).. :confused: Έλεος.. :ninja: Εγώ ο απλός χρηστης θέλω ευχρηστία καλός ο κώδικας καλο και το laserlock κλείδωμα αλλα από την στιγμή πούυ περνώ ένα τέτοιο πακέτο για να απεμπλακώ από την γραφίδα και να κάνω την ζωή μου εύκολη γιατί με βάζετε σε αυτό το τριπάκι :Ο :worry: :worry: To papago όπως βλέπω εδώ είναι κινεζοταϊβανέζικο, κάτι τέτοιο. Έχουν βγει και νεότερες εκδόσεις όπως θα δεις. Εδω στην ελλάδα πρέπει να το μεταφράζει η maction. Στην περίπτωση που είπα με το mapking δεν μιλάω για αντιγραμμένο κώδικα, αλλά για το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Καλά δεν αφήνεις νυχάκι 3 εκατοστών στο μικρό δαχτυλάκι; Είναι πολύ t trendy!:D Για το mls δεν μπορώ ακόμη να εκφράσω γνώμη, αλλά από αυτά που βλέπω/ακούω το κόβω για μεγάλη μούφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Μια διευκρίνηση. Και στο αγορασμένο Destinator 6 υπάρχει η απόκλιση 30-40 μέτρων??? Εγώ έβαλα δοκιμαστικά την "δανεική" έκδοση και την έβγαλα σε 3-4 μέρες γι αυτό το λόγο. Τι να κάνω τους καλούς χάρτες αν με ειδοποιεί αφού έχω περάσει την στροφή? Και γιατί υπάρχει απόκλιση σε όλα τα gps? Eγώ δοκίμασα IGO2006, Papago7, Tom Tom, Navimate. Όλα έχουν απόκλιση από καθόλου έως 10 μέτρα και πολύ λέω. Όχι 30-40. Ζήτω το IGO2006. Ουπς...:X Δεν νομίζω ο λόγος να είναι ότι φορτώνεται ο χάρτης πιο γρήγορα. Ακόμα και ακίνητος να είμαι σε σταθερό σημείο πάντα το Destinator με βγάζει αρκετά μέτρα μακριά ενώ το Navimate ακριβώς στο σημείο που είμαι. ισως ημουν λιγο υπερβολικος με το 30-40 μετρα απλα ηθελα να δωσω εμφαση στο οτι η καλυτερη ακριβεια που μπορουμε να παρουμε ειναι περιπου τα 10μ διαφορα στο "δανεικο" dest6 ειχα παρατηρησει αυτο που λες μια δυο φορες οντως μου ειχε πει να στριψω ακριβως πανω στη στροφη πραγμα αδυνατο. στο νομιμο δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ακομα..... δηλωστε συμμετοχη στα τεστ:D το τζιπ μου παιρνει μεχρι 7 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν είναι θέμα σπασμένου ή μη η απόκλιση των 30-40 μέτρων που βλέπαμε. Η πρώτη έκδοση του dest που είχαμε είχε το πρόβλημα. Αυτή που κυκλοφορεί τώρα, η 6.1.1.4 είναι ok, είτε δανεική είτε δική μας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts