Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια διευκρίνηση. Και στο αγορασμένο Destinator 6 υπάρχει η απόκλιση 30-40 μέτρων???

Εγώ έβαλα δοκιμαστικά την "δανεική" έκδοση και την έβγαλα σε 3-4 μέρες γι αυτό το λόγο. Τι να κάνω τους καλούς χάρτες αν με ειδοποιεί αφού έχω περάσει την στροφή?

Και γιατί υπάρχει απόκλιση σε όλα τα gps? Eγώ δοκίμασα IGO2006, Papago7, Tom Tom, Navimate. Όλα έχουν απόκλιση από καθόλου έως 10 μέτρα και πολύ λέω. Όχι 30-40.

Ζήτω το IGO2006. Ουπς...:X

Αποδεδειγμενα δεν υπαρχει ισα ισα εχει λυθει τοσο καλά που σε βγαζει και 5μετρα πιο κοντά :p

περαν της πλακας ενας απο τους βασικοτατους λογους που αργησε η έκδοση του 6 να βγει επισιμα ηταν αυτη η αποκλιση η οποια λυθηκε με επιτυχία ..

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκλεισε :lol: πες εσυ ημερομηνιες γιατι ερχεσαι και απο ΘΕΣ....

οσο για τα μπιρονια:wacko: :wacko: :wacko:

Οκ οταν ειναι να κατεβω θα σου στειλω pm με συντεταγμενες και τηλέφωνα :lol: :lol:

κι εγώ μπιρόνι, κι εγώ......

Αντε να μαζευτουμε να κανουμε και κανενα Μeeting για Artemis users.. :lol:

οσο για την αισθηση που εχεται για τα αλλα προγραμματα μπορει οντως να συμβαινει αυτο γιατι απλα μπορει να φορτωνεται ο χαρτης λιγο πιο γρηγορα,μιλαω για χιλιοστα του δευτερολεπτου αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος μιας και οι χαρτες δεν ειναι πληρης και δεν εχουμε κανει μεγαλο συγκριτικο

Δεν νομίζω ο λόγος να είναι ότι φορτώνεται ο χάρτης πιο γρήγορα. Ακόμα και ακίνητος να είμαι σε σταθερό σημείο πάντα το Destinator με βγάζει αρκετά μέτρα μακριά ενώ το Navimate ακριβώς στο σημείο που είμαι.

Ίσως δεν το εξέφρασα καλά..

Αλλα αλήθεια ρε Γιάννη πες μου εσύ ξέρεις κανένα navigation program ανεξαρτητου χώρας που να μην έχει κλέψει κώδικα από κάποιο άλλο.

Δηλαδή η Destinator δεν έχει "κλέψει" κομμάτια interface από το TOM TOM όπως και το IGΟ δεν χρησιμοποιεί κομμάτια από το "Destinator" .

Αποδεδειγμένα προγραμματιστές φεύγουν και έρχονται από τις εταιρίες αυτες και μαζί τους περνούν εταιρικό κώδικα μην βλέπεις τώρα που κάποιοι κάνουν τους χαζούς και δεν τους τρέχουν στα δικαστήρια..

Για το ΙGO που λες καλο δεν λέω εντυπωσιακό και με ωραία skins αλλα με δύσχρηστο interface .

Αν είναι για να κάνω πλοήγηση να μπω σε 3 διαφορετικά υπομένου και αλλα τόσα αν θέλω να αλλάξω κάτι ενω ειμαι στο τιμονι προτιμώ να ρωτήσω στο περίπτερο..

Και για να μην λες ότι ευλογώ τα γενιά μου πάμε στο πολυδιαφιμιζομενο Mls Τalk & Drive..

Καλο πρωτοποριακό και με high end τεχνολογίες αλλα τι να το κάνω ρε παιδιά της MLS όταν για να μπω στο μενού ενεργοποίησης των ηχητικών οδηγιών πλοήγησης μου έχετε ένα κουμπάκι τόσο δα μικρό κάτω αριστερά και με βάζετε στο τριπάκι να βγάλω γραφίδα η να αφήνω νύχι σαν μάγκας του 60 :lol: :lol:

Χάθηκε να βάλετε ένα μεγαλύτερο κουμπί και να επιλέγω από εκεί τις οδηγίες φωνητικής πλοήγησης

Τι μου βάζετε το κουμπάκι στην γωνια το οποιο μάλιστα καλεί υπο μενού (για τον Νομο και την οδό ).. :confused:

Έλεος.. :ninja:

Εγώ ο απλός χρηστης θέλω ευχρηστία καλός ο κώδικας καλο και το laserlock κλείδωμα αλλα από την στιγμή πούυ περνώ ένα τέτοιο πακέτο για να απεμπλακώ από την γραφίδα και να κάνω την ζωή μου εύκολη γιατί με βάζετε σε αυτό το τριπάκι :Ο :worry: :worry:

To papago όπως βλέπω εδώ είναι κινεζοταϊβανέζικο, κάτι τέτοιο.

Έχουν βγει και νεότερες εκδόσεις όπως θα δεις. Εδω στην ελλάδα πρέπει να το μεταφράζει η maction. Στην περίπτωση που είπα με το mapking δεν μιλάω για αντιγραμμένο κώδικα, αλλά για το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.

Καλά δεν αφήνεις νυχάκι 3 εκατοστών στο μικρό δαχτυλάκι; Είναι πολύ t

trendy!:D

Για το mls δεν μπορώ ακόμη να εκφράσω γνώμη, αλλά από αυτά που βλέπω/ακούω το κόβω για μεγάλη μούφα.

Μια διευκρίνηση. Και στο αγορασμένο Destinator 6 υπάρχει η απόκλιση 30-40 μέτρων???

Εγώ έβαλα δοκιμαστικά την "δανεική" έκδοση και την έβγαλα σε 3-4 μέρες γι αυτό το λόγο. Τι να κάνω τους καλούς χάρτες αν με ειδοποιεί αφού έχω περάσει την στροφή?

Και γιατί υπάρχει απόκλιση σε όλα τα gps? Eγώ δοκίμασα IGO2006, Papago7, Tom Tom, Navimate. Όλα έχουν απόκλιση από καθόλου έως 10 μέτρα και πολύ λέω. Όχι 30-40.

Ζήτω το IGO2006. Ουπς...:X

Δεν νομίζω ο λόγος να είναι ότι φορτώνεται ο χάρτης πιο γρήγορα. Ακόμα και ακίνητος να είμαι σε σταθερό σημείο πάντα το Destinator με βγάζει αρκετά μέτρα μακριά ενώ το Navimate ακριβώς στο σημείο που είμαι.

ισως ημουν λιγο υπερβολικος με το 30-40 μετρα απλα ηθελα να δωσω εμφαση στο οτι η καλυτερη ακριβεια που μπορουμε να παρουμε ειναι περιπου τα 10μ διαφορα

στο "δανεικο" dest6 ειχα παρατηρησει αυτο που λες μια δυο φορες οντως μου

ειχε πει να στριψω ακριβως πανω στη στροφη πραγμα αδυνατο.

στο νομιμο δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ακομα.....

δηλωστε συμμετοχη στα τεστ:D το τζιπ μου παιρνει μεχρι 7

Samsung Note II

Δεν είναι θέμα σπασμένου ή μη η απόκλιση των 30-40 μέτρων που βλέπαμε.

Η πρώτη έκδοση του dest που είχαμε είχε το πρόβλημα.

Αυτή που κυκλοφορεί τώρα, η 6.1.1.4 είναι ok, είτε δανεική είτε δική μας!:D

Εγώ μετά από όλα τα ενδιαφέροντα που διάβασα ένα έχω να πω. Απόκλιση 0.

Μπορούμε να το δοκιμάσουμε και σε κατάσταση πεζού αν θέλετε και να το διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια. Στην τελευταία έκδοση μάλιστα έχουν κάνει το κολπάκι και όταν κινείσαι με το αυτοκίνητο, ειδικά όταν πλησιάζεις σε διαστάυρωση σε δείχνει λίγο πιό μπροστά. Ποτέ μα ποτέ δεν έχασα τη θέση μου και δεν πήδηξε στενό. Destinator 6.1.1.40010. :D :D :D

Οπως λεει ο Μινο. Tomtom με χαρτες ngi! Γρηγορο, σαφες και ευκολοχρηστο!

Κατι αλλο, Τι σημαινει direct Push Technology;

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

μάλλον οτι θέλει γρήγορα 'σπρώξιμο'!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Συμφωνώ.

Και επιμένω, ζήτω το IGO...και πάλι ούπς...:X

Κωνσταντίνος

συμφωνω και γω αλλα ποιος μας ακουει...

San to Sprwxe glipse tou gallipo mou kanei ena pragma.. :lol: :lol:

μεσα κι εγω παιδια για κανα καφε η μπιρα με ολα τα παιδια εδω μεσα
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Γειά σας παίδες,

Αγόρασα πριν απο μια βδομάδα το 3300 και μια κάρτα 2gb. Τη φόρτωσα γύρω στα 500mb μέχρι στιγμής με mp3, εικόνες, βίντεο κλπ.

Το πρόβλημα είναι όταν επιλέγω "Εικόνες και βίντεο" και πάω στη κάρτα,

μου τα δείχνει όλα κανονικά εκτός απο τα mp3 (τους φακέλους των mp3 τους δείχνει κανονικά, απλώς τα mp3 λείπουν).

Όταν όμως επιλέγω τη "Διαχείριση Αρχείων" μου δείχνει τα ΠΑΝΤΑ στη κάρτα κανονικά.

Θα μου πείτε, σιγά το πρόβλημα, αντί για το "Εικόνες και Βίντεο" να χρησιμοποιώ τη "Διαχείριση Αρχείων". Το ξέρω αυτό, απλώς το "Εικόνες και Βίντεο"

τα δείχνει όλα με Thumbnails και είναι πιο βολικό.

What's the problem, oeo?

Γειά σας παίδες,

Αγόρασα πριν απο μια βδομάδα το 3300 και μια κάρτα 2gb. Τη φόρτωσα γύρω στα 500mb μέχρι στιγμής με mp3, εικόνες, βίντεο κλπ.

Το πρόβλημα είναι όταν επιλέγω "Εικόνες και βίντεο" και πάω στη κάρτα,

μου τα δείχνει όλα κανονικά εκτός απο τα mp3 (τους φακέλους των mp3 τους δείχνει κανονικά, απλώς τα mp3 λείπουν).

Όταν όμως επιλέγω τη "Διαχείριση Αρχείων" μου δείχνει τα ΠΑΝΤΑ στη κάρτα κανονικά.

Θα μου πείτε, σιγά το πρόβλημα, αντί για το "Εικόνες και Βίντεο" να χρησιμοποιώ τη "Διαχείριση Αρχείων". Το ξέρω αυτό, απλώς το "Εικόνες και Βίντεο"

τα δείχνει όλα με Thumbnails και είναι πιο βολικό.

What's the problem, oeo?

Χρησιμοποιείς το εικόνες και video για τα mp3;:blink:

Δηλαδή το "Εικόνες και Βίντεο" κάνει αυτό που δηλώνει το όνομά του?

Εγώ νόμιζα οτι ήταν ένας εξερευνητής όλων των αρχείων και απλώς διάλεξαν αυτό το όνομα.

Anyway, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση...

Και κάτι άλλο, πατώντας το "Εναρξη", βγάζει τη λίστα με τα προγράμματα

(αυτά που επιλέγουμε εμείς , μέχρι 7 νομίζω, και τα προσφάτως ανοιγμένα).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνουμε τα προσφάτως ανοιγμένα όπως στα

Windows XP?