karhariasgr Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Και μένα 1μιση μέρα κρατάει αλλά το θεωρώ πολύ λίγο. Από τα μείον τις συσκευής. Περίμενα περισσότερο αυτονομία. greekn1c θα σου πω εγώ γιατί προτίμησα το P3300. Ήμουν στο ίδιο δίλλημα που είσαι και εσύ τώρα πριν από 1-2 βδομάδες. Δεν ήξερα τι να πάρω και ρωτούσα. Απλά κάνε συγκρίσεις των συσκευών και πάνω από όλα σκέψου τι θες περισσότερο εσύ. Απέκλεισα το HTC HyTN γιατί δεν έχει GPS, κάτι που ήθελα. Απέκλεισα το Μ700 παρόλο που φαίνεται να είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, αν όχι το καλύτερο. Μέχρι πριν ήμουν με Smart Phone αγνοώντας τον όγκο που κουβαλούσα. Είχα αρκετά "μεγάλα" κινητά (Sony Ericson P900, Nokia 9210, Nokia 9500 κτλ κτλ). Κάπου με κούρασε ο όγκος του QWERTY, αν και η ευκολία που σου δίνει δεν μπορείς να την βρεις πουθενά! Είναι πολύ μανίκι να στέλνεις SMS με το πενάκι... Αποφάσισα όμως να "λεπτίνω" τα γούστα μου, ήθελα κάτι ποιο flat και ποιο slim. Απέκλεισα το Χ500 γιατί αν και σε ισχύς είναι καλύτερο του P3300 δεν με κέρδισε. Μου φάνηκαν ποιο ψεύτικες οι κατασκευές των δύο ΕΤΕΝ, μου φάνηκε λίγο χειρότερη η οθόνη του από ότι του Artemis. Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο απαιτητικός χρήστης και.... ...και έχοντας μείνει ανάμεσα στο HTC P3300 Artemis και το ETEN X500 πήγα στο P3300 γιατί.. ..το roller του και το mouse είναι όλα τα λεφτά. Σίγουρα δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης με τα πλήκτρα που έχει απλά το Χ500. ..η οθόνη του μου φάνηκε καλύτερη. ..σίγουρα είναι το ποιο στιλάτο PPC που κυκλοφορεί. ..είναι πραγματικά μικρό (αρε Nokia 9500 .. θα τρίζουν τα πλαστικά σου)! Ξαναλέω ότι είμαι κ εγώ καινούργιος στα PPC και ακόμα δεν είμαι απαιτητικός. Η εμφάνιση με κέρδισε, αγνόησα την ισχύ τους. Αλλά δεν πήρα μόνο εμφάνιση, είναι πολύ δυνατό μηχάνημα, δεν το μετάνιωσα!! Άλλα μοντέλα αποκλείστηκαν ποιο πριν. Αυτά ήταν στην τελευταία τετράδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 νεα αναβαθμιση για navimate sto site της ace ...ορματε:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω το Artemis, αυτή τη στιγμή έχω το Nokia 3230 και στον τηλεφωνικό κατάλογο σε μία επαφή μπορεί να έχω παραπάνω από 1 νούμερο σε κάθε κατηγορία (π.χ. 2 κινητά, 3 τηλ. εργασίας κ.τ.λ.). Το ερώτημά μου είναι εάν μπορώ στο Artemis να διατηρήσω έτσι τον τηλεφωνικό κατάλογο και εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τη μεταφορά του καταλόγου (δεδομένου ότι με συγχρονισμό στο Outlook χάνεται το 1 από τα 2 κινητά). Ευχαριστώ ;) Εγώ δυστυχώς την μεταφορά την έκανα μέσω Outlook και έχασα αρκετά τηλέφωνα! Έχω κρατήσει όμως BackUp από το PC Suite του Nokia, όλα τα τηλέφωνα και όλα τα SMS που είχα. Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω στο Artemis ή πρέπει να το κάνω χειροκίνητα, ένα ένα τηλέφωνο? Με τα SMS τι γίνετε? Μπορούν να προστεθούν στο Artemis? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 νεα αναβαθμιση για navimate sto site της ace ...ορματε:D Μπήκα στο http://www.ace-hellas.gr αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να βοηθήσεις τι ακριβώς να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ti les esy poy exeis p3300 loipon aksizei na to paro H na pao amesos sto m700?? Koita na deis ek twn pragmatwn to m700 deixnei poli kalitero alla an den to piasw sta xeria mou prwta den mporw na eimai sigouros oi prwtes entypwseis pou prokalei einai poli kales alla epeidh apodedeigmena ta eten stis prwtes ekdoseis tous san syskevh exoun exoun kapoia psilobugakia tha sou elega na perimeneis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μπήκα στο www.ace-hellas.gr αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να βοηθήσεις τι ακριβώς να κάνουμε? μπες στο φορουμ γινε μελος και στο τοπικ του 3300 γραφει οδηγιες..... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 μπες στο φορουμ γινε μελος και στο τοπικ του 3300 γραφει οδηγιες..... Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθω πολύ χαζός.... γιατί δεν μπόρεσα να βρω το forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθω πολύ χαζός.... γιατί δεν μπόρεσα να βρω το forum? http://www.qtek.gr/forum/ http://www.qtek.gr/forum/register.php?do=signup :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω το Artemis, αυτή τη στιγμή έχω το Nokia 3230 και στον τηλεφωνικό κατάλογο σε μία επαφή μπορεί να έχω παραπάνω από 1 νούμερο σε κάθε κατηγορία (π.χ. 2 κινητά, 3 τηλ. εργασίας κ.τ.λ.). Το ερώτημά μου είναι εάν μπορώ στο Artemis να διατηρήσω έτσι τον τηλεφωνικό κατάλογο και εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τη μεταφορά του καταλόγου (δεδομένου ότι με συγχρονισμό στο Outlook χάνεται το 1 από τα 2 κινητά). Ευχαριστώ ;) Εγω ειχα το P990 στο οποιο σε καθε επαφη ειχα 2-3 νουμερα. Εκανα συγχρονισμο μεσω outlook για να τα περασω στο artemis κ ολα περαστηκαν κανονικα δεν εχασα κανενα νουμερο. Τωρα για τα νοκια δε ξερω να σου πω αν γινεται δεν ειχα ποτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Εγώ δυστυχώς την μεταφορά την έκανα μέσω Outlook και έχασα αρκετά τηλέφωνα! Έχω κρατήσει όμως BackUp από το PC Suite του Nokia, όλα τα τηλέφωνα και όλα τα SMS που είχα. Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω στο Artemis ή πρέπει να το κάνω χειροκίνητα, ένα ένα τηλέφωνο? Με τα SMS τι γίνετε? Μπορούν να προστεθούν στο Artemis? Γνωρίζει κανείς? Για τα σμσ δεν ξερω.Παντως εγω σε ολα μου τα κινητα κανω συγχρονισμο μεσο outlook και δεν χανω ποτε επαφες.Ετσι και τωρα,μετα απο ολα τα n series, πηρα το 3300 και οι επαφες ειναι αθικτες!:)Και σχεδον ολες οι επαφες εχουν πανω απο 1 νουμερο. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levelav Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 QUOTE] μινο ειδα σε καποιο forum οτι εχεις κανει το call sms blocker να δουλευει μπορεις να βοηθησεις? ποια version εβαλες και με τι κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 QUOTE] μινο ειδα σε καποιο forum οτι εχεις κανει το call sms blocker να δουλευει μπορεις να βοηθησεις? ποια version εβαλες και με τι κωδικο? Ts ts ts .. Afou xereis oti egw den kanw tetoia pragmata.. :lol: :lol: To agorasa.. :X Sou stelnw sxetiko pm gia na to agoraseis kai esy... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levelav Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ts ts ts .. Afou xereis oti egw den kanw tetoia pragmata.. :lol: :lol: To agorasa.. :X Sou stelnw sxetiko pm gia na to agoraseis kai esy... :cool: μαλλον σε παρεξηγησα...:blink: :blink: :blink: thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 apo thn apodosh tou cpu eiste oloi eyxaristhmenoi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 apo thn apodosh tou cpu eiste oloi eyxaristhmenoi??? Egw to exw clockarismeno kai den exw apopsi :lol: :lol: :lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Egw to exw clockarismeno kai den exw apopsi :lol: :lol: :lol: . file mino kai pios den to xei clockarismeno ??? na nai kala to xcpuscalar giati alliws:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 file mino kai pios den to xei clockarismeno ??? na nai kala to xcpuscalar giati alliws:rolleyes: To xpuscalar kalo alla den mou arese to flickering pou ekane kai to soutara twra foraw to omap battery sta 247 kai einai statherotato... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 To xpuscalar kalo alla den mou arese to flickering pou ekane kai to soutara twra foraw to omap battery sta 247 kai einai statherotato... :cool: me volevi to auto poy rythmizei mono toy ala re g@m to arketes fores kolaei... oso gia tis taxythtes ase 260 kai pali den moy kalopaei me pplus kai oxi varies efarmoges:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 me volevi to auto poy rythmizei mono toy ala re g@m to arketes fores kolaei... oso gia tis taxythtes ase 260 kai pali den moy kalopaei me pplus kai oxi varies efarmoges:( Eipame to Artemaki mou thymizei wraia distropi gomena pou thelei na asxoleise synexeia mazi ths .. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Eipame to Artemaki mou thymizei wraia distropi gomena pou thelei na asxoleise synexeia mazi ths .. :D :D exeis dikio mas tyflwse me thn omorfia ths!!!!:D alla einai poly dystroph:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alienwho7 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Πρέπει να δεις το Herald. Θα λες "γιατί ρε γμτ να έχω το artemis;". O πιο γρήγορος omapas μακράν. Μέρα με τη νύχτα. Μόνο στα games κ στα videos κολώνει φυσιολογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Εγώ βρήκα μια καλή στο Fnac, 25 ευρώ ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν θυμάμαι την μάρκα. Εκεί έχουν και την πραγματική βάση του P3300, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα (γιατί την έχουν τότε σε πρώτη μουρη; ). Αυτή που πήρα εγώ είναι universal, κολάει στο τζάμι μια χαρά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα που την έχω εδώ κι ένα περίπου μήνα. Το αν είναι καλή ή όχι μια βάση, μόνο μόνος σου μπορείς να το διαπιστώσεις. Πάρε γνώμες βέβαια από εδώ μέσα, αλλά όπως έχεις διαπιστώσει αυτό που κάποιος θεωρεί κορυφαίο, άλλος το λέει "μάπα". Άντε βγάλε άκρη. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και τα τα λοιπά περιφερειακά του κινητού αλλά κυρίως για τα προγράμματα. Για να μην μιλήσω για τα προγράμματα πλοήγησης, εδώ γίνεται χαμός της αρκούδας. Efharisto....simfono mazi sou.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 me volevi to auto poy rythmizei mono toy ala re g@m to arketes fores kolaei... oso gia tis taxythtes ase 260 kai pali den moy kalopaei me pplus kai oxi varies efarmoges:( Κι εμένα στα 260 καλά δείχνει να πηγαίνει αλλά καλού-κακού το 'ξυπνάω 'με201....Το cpu scalar όντως κολλάει αρκετές φορές (το δοκιμάζω καμμιά εβδομάδα τώρα), αν υποθέσουμε οτι φταίει αυτό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Minotavrs ευχαριστώ! mastelos εγώ έψαχνα forum στο http://www.ace-hellas.gr ....:O hlias77 οι επαφές σου έχουν πάνω από ένα νούμερο, αλλά τι? Δεύτερο κινητό ή σταθερό? Αν είναι σταθερό το κρατάει, αν έχεις δεύτερο ή τρίτο κινητό σε κάποια επαφή το χάνει.... ΕΡΩΤΗΞΗ... To flickering τι είναι? Επίσης τι θα πει clockαρισμένο?? Γιατί και πως τα κάνουμε αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Προσπαθώ να αρχίσω να δουλεύω λιγάκι με το mouse του Artemis παρόλο που μέχρι τώρα δεν με βόλευε ιδιαίτερα. Υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε την ταχύτητα κύλισης του δείκτη του mouse; Στην κάθετη κίνηση η ταχύτητα του είναι ικανοποιητική αλλά στη διαγώνια αργεί κάπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts