morgan21 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Κανεις δεν ξερει???:rocket: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Κανεις δεν ξερει???:rocket: mono pou mpeneis sthn skepsh na to kaneis kati den paei kala me to mio ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 mono pou mpeneis sthn skepsh na to kaneis kati den paei kala me to mio ;) Το οτι κατι δεν παει καλα με το mio δεν θα το ελεγα απλως γινανε καποιες λαθος ενεργειες σε καποιο ελατωμα που εβγαλε η συσκευη και αντι να το στειλουν στο Βελγιο στο σερβις του, νομιζαν οτι θα το εφτιαχναν εδω Ελλαδα οποτε με λιγο κυνηγι στο καταστημα μου ειπαν οτι μπορω να παρω οποια συσκευη θελω με 700 ευρω... Στο θεμα μας τωρα ξερω οτι το 3300 εχει wifi, fm radio, καλυτερη καμερα αλλα οχι καλο επεξεργαστη δεν θελω να παρω κατι το οποιο με τα προγραμματα που θελω να βαλω να σερνετε? Απο την αλλη να σας πω την αληθεια μου ειναι σκαλες το κορυφαιο ppc σε θεμα ομορφιας δεν πιστευω να εχω πιασει ποιο ομορφη συσκευη και ποιο βολικο για μενα αυτο ειναι το ποιο μεγαλο πλεονεκτημα της συσκευης σας και αυτο με εχει στριμωξει Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 mono pou mpeneis sthn skepsh na to kaneis kati den paei kala me to mio ;) Το οτι κατι δεν παει καλα με το mio δεν θα το ελεγα απλως γινανε καποιες λαθος ενεργειες σε καποιο ελατωμα που εβγαλε η συσκευη και αντι να το στειλουν στο Βελγιο στο σερβις του, νομιζαν οτι θα το εφτιαχναν εδω Ελλαδα οποτε με λιγο κυνηγι στο καταστημα μου ειπαν οτι μπορω να παρω οποια συσκευη θελω με 700 ευρω... Στο θεμα μας τωρα ξερω οτι το 3300 εχει wifi, fm radio, καλυτερη καμερα αλλα οχι καλο επεξεργαστη δεν θελω να παρω κατι το οποιο με τα προγραμματα που θελω να βαλω να σερνετε? Απο την αλλη να σας πω την αληθεια μου ειναι σκαλες το κορυφαιο ppc σε θεμα ομορφιας δεν πιστευω να εχω πιασει ποιο ομορφη συσκευη και ποιο βολικο για μενα αυτο ειναι το ποιο μεγαλο πλεονεκτημα της συσκευης σας και αυτο με εχει στριμωξει Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 mono pou mpeneis sthn skepsh na to kaneis kati den paei kala me to mio ;) ? sorry Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 μην το φοβασε τον επεξεργαστη,και εγω ετσι ελεγα,τον εχω στα 273 και ειναι μια χαρα,αλλωστε εχω και το 2020i που ειναι στα 520 και βλεπω ελαχιστη διαφορα,τα προγραμματα μου τα τρεχει ολα οκ,αν ανοιξεις 10 μαζι τοτε θα εχεις καθυστερηση.η διαφορα ειναι της ταξεως του 1-2'' το πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 entajei me kalwdio ok... alla me blu lew:!:εφτιαξα com στο pc μου στο bt,μετα εκανα pair το 3300 με τον υπολογιστη μου αφου εκανα μια θυρα απο τις ρυθμισεις του bt στις συνδεσεις του 3300,και τελος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 εφτιαξα com στο pc μου στο bt,μετα εκανα pair το 3300 με τον υπολογιστη μου αφου εκανα μια θυρα απο τις ρυθμισεις του bt στις συνδεσεις του 3300,και τελος;) to katafera... ekana sync mesw bt.. epitelous..vlepw megalh diafora me to batery sta 273 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το οτι κατι δεν παει καλα με το mio δεν θα το ελεγα απλως γινανε καποιες λαθος ενεργειες σε καποιο ελατωμα που εβγαλε η συσκευη και αντι να το στειλουν στο Βελγιο στο σερβις του, νομιζαν οτι θα το εφτιαχναν εδω Ελλαδα οποτε με λιγο κυνηγι στο καταστημα μου ειπαν οτι μπορω να παρω οποια συσκευη θελω με 700 ευρω(εγγυηση)... Στο θεμα μας τωρα ξερω οτι το 3300 εχει wifi, fm radio, καλυτερη καμερα αλλα οχι καλο επεξεργαστη δεν θελω να παρω κατι το οποιο με τα προγραμματα που θελω να βαλω να σερνετε? Απο την αλλη να σας πω την αληθεια μου ειναι σκαλες το κορυφαιο ppc σε θεμα ομορφιας δεν πιστευω να εχω πιασει ποιο ομορφη συσκευη και ποιο βολικο για μενα αυτο ειναι το ποιο μεγαλο πλεονεκτημα της συσκευης σας και αυτο με εχει στριμωξει gia na sou pw thn ali8ia, mpika ston pirazmo na kanw post apo to pda pou exeis A701. otan phga na agorasw to htc hmoun me ena filo telika autos apofasise na parei to a701. prin merikes meres erxete sto magazi mou kai krataei to idio me to diko mou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 μην το φοβασε τον επεξεργαστη,και εγω ετσι ελεγα,τον εχω στα 273 και ειναι μια χαρα,αλλωστε εχω και το 2020i που ειναι στα 520 και βλεπω ελαχιστη διαφορα,τα προγραμματα μου τα τρεχει ολα οκ,αν ανοιξεις 10 μαζι τοτε θα εχεις καθυστερηση.η διαφορα ειναι της ταξεως του 1-2'' το πολυ Αυτοί οι χρόνοι είναι "τραγικοί" για προγράμματα που ανοίγουν σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Από soft reset, ένας 200ρης omap ανοίγει το excel σε 1-2 δευτερόλεπτο χωρίς τίποτα στην today screen εκτός από τα βασικά, ενώ σε 400άρη κ πάνω ανοίγει στιγμιαία! Φυσικά, δεν τρέχει κ τίποτα αφού τη δουλειά σου την κάνεις όταν με το καλό ανοίξει το πρόγραμμα αλλά τα πράγματα σκουραίνουν κ οι χρόνοι αυτοί αρχίζουν να μεγαλώνουν πολύ όταν περάσει αρκετός χρόνος χωρίς restart. Μετά από 6-7 μέρες, το "στιγμιαίο άνοιγμα" μετατρέπεται σε 2+ δευτερόλεπτα και τα 1-2 δευτερόλεπτα σε "αιώνια αναμονή", τρόπος του λέγειν. Κ εκεί είναι που αρχίζει το πράγμα να γίνεται εκνευριστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Paidia poio einai to kalytero programa gia na clockareis ton epeksergasti tou 3300...Mexri poia taxytita paizei apolyta stathera??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Παιδια θα σας φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα δε πειραζει... Τι ειναι και τι διαφορα εχουν το softreset με το hardreset και που κανουμε το ενα και που το αλλο??? Για ποια δουλεια ειναι το καθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 vlepw megalh diafora me to batery sta 273 δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 μολις παρηγγειλα το p3300 .Ελπιζω να εκανα καλα. Η συσκευασια περιλαμβάνει προστατευτικό οθόνης; Αν οχι , αξιζει να το παραγγείλω από τώρα; Χαλάει η απόκριση στην οθόνη αφής; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αυτοί οι χρόνοι είναι "τραγικοί" για προγράμματα που ανοίγουν σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Από soft reset, ένας 200ρης omap ανοίγει το excel σε 1-2 δευτερόλεπτο χωρίς τίποτα στην today screen εκτός από τα βασικά, ενώ σε 400άρη κ πάνω ανοίγει στιγμιαία! Φυσικά, δεν τρέχει κ τίποτα αφού τη δουλειά σου την κάνεις όταν με το καλό ανοίξει το πρόγραμμα αλλά τα πράγματα σκουραίνουν κ οι χρόνοι αυτοί αρχίζουν να μεγαλώνουν πολύ όταν περάσει αρκετός χρόνος χωρίς restart. Μετά από 6-7 μέρες, το "στιγμιαίο άνοιγμα" μετατρέπεται σε 2+ δευτερόλεπτα και τα 1-2 δευτερόλεπτα σε "αιώνια αναμονή", τρόπος του λέγειν. Κ εκεί είναι που αρχίζει το πράγμα να γίνεται εκνευριστικό... αντε παλι με την ταχυτητα ..................... με την ρυθμιση στα 260, 273 , ειτε στα 286 με το batttery status ολα πηγαινουν μια χαρα στο artemis ΧΩΡΙΣ κανενα soft reset εδω και πανω απο 10 μερες !!!!!!!! εχω ξεχασει να κανω soft reset , to monadiko ppc που το επαθα αυτο !!:lol: , κατα τα αλλα πλοηγηση με destinator , ταυτοχρονη αποδοχη κλησης, ομιλια ΑΡΙΣΤΗ με BT hands free , γυρισμα ξανα στο destinator , αποδοχη μυνηματων , χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως ΚΟΛΗΜΑ , σε 1,2 sec τωρα αν σας φαινονται ολα αυτα αργα εμενα με ικανοποιει ΠΛΗΡΩΣ να ταξιδευω με το destinator or Navimate και να μιλαω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ χωρις να εχω ηχω και αλλες ******ες του ειδους , να με ακουν και να ακουω ΚΑΜΠΑΝΑ ,να βγαζω μια χαρα φωτογραφιες με ανεση και ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΙΠΟΔΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ, , οι ηχοι κλησης να ακουγονται καθαροτατα και δυνατα, και το ραδιο να παιζει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ειτε απο τα ακουστικα ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 επισης εγκαταστηστε το resco explorer που εχει και reg editor και Speed Up your Pocket PC This tweak might help improving visual performance of your pocket pc: 1. Open your registry editor o�n your Pocket PC 2. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\ 3. Change the value of 'limit' from 8192 to 32768 4. Close registry editor and soft reset. το Αρτεμις Πεταει Επισης 1. Disable Windows menu animation Switching off eye candies like animation keeps your handheld zippy. To do so, you'll need a registry editor like PHM RegEdit to modify the registry. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\GWE\Menu, then change the value of "AniType" from 6 (default) to 0. This disables the menu animation. Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αυτοί οι χρόνοι είναι "τραγικοί" για προγράμματα που ανοίγουν σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Από soft reset, ένας 200ρης omap ανοίγει το excel σε 1-2 δευτερόλεπτο χωρίς τίποτα στην today screen εκτός από τα βασικά, ενώ σε 400άρη κ πάνω ανοίγει στιγμιαία! Φυσικά, δεν τρέχει κ τίποτα αφού τη δουλειά σου την κάνεις όταν με το καλό ανοίξει το πρόγραμμα αλλά τα πράγματα σκουραίνουν κ οι χρόνοι αυτοί αρχίζουν να μεγαλώνουν πολύ όταν περάσει αρκετός χρόνος χωρίς restart. Μετά από 6-7 μέρες, το "στιγμιαίο άνοιγμα" μετατρέπεται σε 2+ δευτερόλεπτα και τα 1-2 δευτερόλεπτα σε "αιώνια αναμονή", τρόπος του λέγειν. Κ εκεί είναι που αρχίζει το πράγμα να γίνεται εκνευριστικό... ΔΕΝ μας ενδιαφερουν οι χρονοι......:mad: πω πω ρε παιδι μου κολημα με αυτο το πραμα....:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αυτοί οι χρόνοι είναι "τραγικοί" για προγράμματα που ανοίγουν σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Από soft reset, ένας 200ρης omap ανοίγει το excel σε 1-2 δευτερόλεπτο χωρίς τίποτα στην today screen εκτός από τα βασικά, ενώ σε 400άρη κ πάνω ανοίγει στιγμιαία! Φυσικά, δεν τρέχει κ τίποτα αφού τη δουλειά σου την κάνεις όταν με το καλό ανοίξει το πρόγραμμα αλλά τα πράγματα σκουραίνουν κ οι χρόνοι αυτοί αρχίζουν να μεγαλώνουν πολύ όταν περάσει αρκετός χρόνος χωρίς restart. Μετά από 6-7 μέρες, το "στιγμιαίο άνοιγμα" μετατρέπεται σε 2+ δευτερόλεπτα και τα 1-2 δευτερόλεπτα σε "αιώνια αναμονή", τρόπος του λέγειν. Κ εκεί είναι που αρχίζει το πράγμα να γίνεται εκνευριστικό... Aντε πάλι τα ίδια! Απορώ γιατί δεν περιορίζεσαι στο thread του ΕΤΕΝ, έτσι απο περιέργεια. Αρχίζεις και γίνεσαι πολύ κουραστικός και νομιζω οτι πρεπει να ενημερωθουν οι moderators γι αυτο. Υπάρχουν και οι "Διαξιφισμοι" ξέρεις, οπου μπορεις να βγαλεις τα απωθημένα σου με ολα οσα σε βαραινουν τον τελευταιο καιρο χωρις να κουραζεις τους συμφορουμιτες αυτου του θρεντ που θελουν πραγματικα να μαθουν για το Ρ3300. ΕΛΕΟΣ:) Χρονια Πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μάλλον τζάμπα διαβάζετε ή είστε πολύ μιγιάγγιχτοι. Χωρίς να ξεφύγω από το θέμα, έθιξα το ζήτημα του φαινομένου της μειωμένης απόδοσης των WM με το χρόνο, πόσο μάλλον σε πιο αργά μηχανήματα, με αφορμή το σχόλιο ατόμων που θέλουν να αλλάξουν τα παλιά τους ppc. Όσο κ να το θέλουν κάποιοι φασίστες εδώ μέσα, δεν κλείνει το στόμα κανενός. Και παρακαλώ όποιον ξανασκεφτεί να ξαναπεί κάτι προσωπικό για μένα να το διπλοσκεφτεί γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει μέρες που είναι!!! Και ας φάω και ban, το πολύ πολύ να μείνετε εσείς να "βοηθάτε" τον κόσμο... Άντε στο διάολο, λοιπόν για να τελειώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μάλλον τζάμπα διαβάζετε ή είστε πολύ μιγιάγγιχτοι. Χωρίς να ξεφύγω από το θέμα, έθιξα το ζήτημα του φαινομένου της μειωμένης απόδοσης των WM με το χρόνο, πόσο μάλλον σε πιο αργά μηχανήματα, με αφορμή το σχόλιο ατόμων που θέλουν να αλλάξουν τα παλιά τους ppc. Όσο κ να το θέλουν κάποιοι φασίστες εδώ μέσα, δεν κλείνει το στόμα κανενός. Και παρακαλώ όποιον ξανασκεφτεί να ξαναπεί κάτι προσωπικό για μένα να το διπλοσκεφτεί γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει μέρες που είναι!!! Και ας φάω και ban, το πολύ πολύ να μείνετε εσείς να "βοηθάτε" τον κόσμο... Άντε στο διάολο, λοιπόν για να τελειώνουμε. Να σου υπενθυμισω τι αναφερεις στην υπογραφη σου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 μολις παρηγγειλα το p3300 .Ελπιζω να εκανα καλα. Η συσκευασια περιλαμβάνει προστατευτικό οθόνης; Αν οχι , αξιζει να το παραγγείλω από τώρα; Χαλάει η απόκριση στην οθόνη αφής; ευχαριστώμια χαρα εκανες κατα την γνωμη μου;) προσωπικα δεν ειδα να χαλαει η αποκριση,δεν εχει η συσκευασια screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 to katafera... ekana sync mesw bt.. epitelous..vlepw megalh diafora me to batery sta 273βαλτο στα 286,το σηκωνει ανετα,αλλα ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 δηλαδή;παιρνει λιγο γκαζι το ppc;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μάλλον τζάμπα διαβάζετε ή είστε πολύ μιγιάγγιχτοι. Χωρίς να ξεφύγω από το θέμα, έθιξα το ζήτημα του φαινομένου της μειωμένης απόδοσης των WM με το χρόνο, πόσο μάλλον σε πιο αργά μηχανήματα, με αφορμή το σχόλιο ατόμων που θέλουν να αλλάξουν τα παλιά τους ppc. Όσο κ να το θέλουν κάποιοι φασίστες εδώ μέσα, δεν κλείνει το στόμα κανενός. Και παρακαλώ όποιον ξανασκεφτεί να ξαναπεί κάτι προσωπικό για μένα να το διπλοσκεφτεί γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει μέρες που είναι!!! Και ας φάω και ban, το πολύ πολύ να μείνετε εσείς να "βοηθάτε" τον κόσμο... Άντε στο διάολο, λοιπόν για να τελειώνουμε. «Τρίγωνα κάλαντα, μες στη γειτονιά...» πάρε ένα μπιφτέκι ήτοι 1/3 προειδοποίηση. Ξέρεις οτι δε συμπεριφέρθηκες σωστά, αφού το πρέπον θα ήταν να κάνεις ότι και κάπου 6 άτομα εδώ μέσα: να πατήσεις το πλήκτρο report για να επέμβει Mod και όχι να πάρεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου. Και να σκεφτείς οτι το σχόλιό σου για την ταχύτητα ήταν σωστό και όχι off topic. Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις, αρκεί να μην προσβάλλει άλλους. Ομοίως οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν μπορούν να σε κάνουν Ignore. Τέλος, συνεχίστε στο θέμα του P3300, το οποίο BTW είναι πολύ καλό και δυνατό σαν GPS, με όσο overclocking και αν του κάνετε πάντως, TyTN δε γίνεται. Αυτό είναι γεγονός, όχι απλή διαπίστωση. Κάθε off topic θα αφαιρείται. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μάλλον τζάμπα διαβάζετε ή είστε πολύ μιγιάγγιχτοι. Χωρίς να ξεφύγω από το θέμα, έθιξα το ζήτημα του φαινομένου της μειωμένης απόδοσης των WM με το χρόνο, πόσο μάλλον σε πιο αργά μηχανήματα, με αφορμή το σχόλιο ατόμων που θέλουν να αλλάξουν τα παλιά τους ppc. Όσο κ να το θέλουν κάποιοι φασίστες εδώ μέσα, δεν κλείνει το στόμα κανενός. Και παρακαλώ όποιον ξανασκεφτεί να ξαναπεί κάτι προσωπικό για μένα να το διπλοσκεφτεί γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει μέρες που είναι!!! Και ας φάω και ban, το πολύ πολύ να μείνετε εσείς να "βοηθάτε" τον κόσμο... Άντε στο διάολο, λοιπόν για να τελειώνουμε. xexexexe εισαι καλος αλλα κανε τροποποιηση και σβησε κατιΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙοσο για το ban δεν ειναι και οτι καλυτερο οσο για τον επεξεργαστη μπορω να πω οτι απαντουσε σε μενα γιατι στην ερωτηση που εκανα δεν μου απαντησε κανεις Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts