Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς ακριβώς τη διαδικασία για hard reset; http://www.hardreset.eu/htc_artemis_%28p3300%29_hard_reset_soft_reset_en.html

Όσον αφορά τη rom της συσκευής σου, μάλλον προσπαθείς να περάσεις λάθος rom, θα χρειαστεί να περάσεις την σωστή για να συνεχίσει η διαδικασία. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες rom για τη συσκευή σου.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ψαχνω μια ελληνικη coocked rom να ειναι καλη χωρις κολληματα με ελληνικο phonepad . υπαρχει καμια ??

Η εστω καμια official 6 ή 6,1 ή 6,5??

Και ενα greek phonepad !:( :confused: :worry:

Edited by Nikos_s3

• Administrators

Δεν θα βρεις κάποια καινούργια rom με τα ελληνικά που θέλεις. Εάν θες τις παλιές επιλογές, κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το thread και θα τη βρεις.

Πολύχρονος!

Modpic.gif

Μετα απο 3+ χρόνια το Αρτεμακι μου αρρωστησε βαριά. Τα πρωτα συμπτώματα ήταν σβησήματα χωρίς λόγο. Μετά κολλήματα (παλι χωρίς λόγο). Δοκίμασα την επίσημη ROM μήπως εφταιγε του ΤΟΜ. Τιποτα τα ίιδα.... Δοκίμασα άλλες μαγειρεμένες (με USPL βεβαια) τα ίδια παλι.

Καποια στιγμη την ώρα που φλασαριζα (για πολλοστή φορα) την επίσημη, και όταν είχε φτασει στις 3 μπαρες προόδου - χραπ- σβήνει ή οθόνη στο Αρτεμακι και βλεπω το μηνυμα στο PC "ERROR [226] : FLASH WRITE", οπως είχε πει τότε ο φίλος Μινωταυρος.

Ξαναδοκιμάζω ξανά, τα ίδια....

Φτιάχνω SD με την επίσημη ξεκινάει φλασαρισμα και μετά απο λίγο εισπράττω ένα μεγαλοπρεπές ""SD FAT Update failed".

Επαναλαμβάνω τα παραπανω, με άλλη SD, ίδια γευση..... Και απογοήτευση..

Διαβάζω forums (ξενύχτια πολλά....) δυστυχώς ελάχστες τετοιες περιπτώσεις και χωρίς λύση, τουλάχστον για μενα,,,,

Υποψιαζόμενος καποια πρόβλμα bad sector στη flash, δοκίμασα μεχρι και το mtty αλλά δεν έκατσε γιατί μαλλον δεν υποστηρίζει ο Bootloader (IPL 1,12.0001, SPL 1.12.0000) , τα task 28/task 29 κλπ :mad:

Αγοράζα στην απόγνωση μου και μια νεά μπαταρία, μπας-και..... Δυστυχώς...

Οπότε επειδή ειχα δεί το παλιο ποστ του Μινο (τι να κανει αραγε αυτή η μορφή?), είπα να ποσταρω πανω του.. Οχι ότι πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση...

Αλλά για ψυχοθεραπεία, ξαλαφρωμα...:cry:

Αρτεμακι μου :cry::cry::cry

ΥΓ Εξυπακεύεται ότι αν υπάρχουν καλές ιδέες θα τις ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΒΕΒΑΙΑ!

[EDIT] ΥΓ2 Μόλις διάβασα παραπανω ότι ο φίλος Kyriakosss μάλλον έχει το ίδιο / παρόμοια πρόβλημα.

Για να δούμε.....

Μετά απο πολύ διάβασμα (google, xda-developers etc) και αποτυχημένες απόπειρες ανάνηψης της ασθενούς Αρτεμις, τα παρατησα γιατί δεν αξίζει δυστυχώς τον κόπο....

Γενικά είδα πολά παρόμοια θεματα με Αρτεμις χαλασμένα ίσως να έχουν μέσα ημερομηνία λήξης τα ηλεκτρονικά τους..?? (πχ Msystems disk-on-chip)

Βρήκα ενα τυπο που αγοράζει μεταχειρισμένα για ανταλλακτικά (το δικό μου ήταν τζαμι απο εμφανιση) και το πούλησα για ένα μικρό ποσό σαν χαλασμένο βέβαια...

Με τα λεφτά που πήρα και κατι ακόμα (!), πήρα από ebay ενα cruise και το πειραματίζομαι

Σαφώς ανώτερο του Αρτεμις γενικά (cpu speed, touch screen....)

Αυτά για να κλέισω το θεμα μου.

GV

• Administrators
Γενικά είδα πολά παρόμοια θεματα με Αρτεμις χαλασμένα ίσως να έχουν μέσα ημερομηνία λήξης τα ηλεκτρονικά τους..?? (πχ Msystems disk-on-chip)

Όχι δεν είναι αυτό. Ο bootloader της συγκεκριμένης συσκευής είναι αρκετά ευαίσθητος και ευπαθής σε "πειράγματα" και γιαυτό εμφανίστηκαν πολλά φαινόμενα με bricked συσκευές. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους για την βελτίωση που είδαμε στα μεταγενέστερα μοντέλα.

Modpic.gif

καλησπερα σας και απο μενα

το αρτεμακι του αδερφου μου, του το εμελε η κακη του τυχη να πεσει στα χερια μου.

θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας γιατι και ασχετη ειμαι(μιας και τοσα χρονια νοκια..:ninja: καταλαβαινετε..σε απλα ελληνικα οι απαντησεις παρακαλω)

και επειγομαι (φευγω την παρασκευη με αδεια)

το σιντι του λοιπον εχει χαθει στο περασμα των χρονων και εγω πρεπει οπωσδηποτε να του φορτωσω (λες και λιγα εχει τραβηξει) τον flash player.

ασχετοσινη νουμερο δυο.εχει anroid να το δοκιμασω?

αν οχι μπορω να κανω κατι ευκολο να το φορτωσω και αυτο?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Edited by raniasp

• Administrators
το σιντι του λοιπον εχει χαθει στο περασμα των χρονων και εγω πρεπει οπωσδηποτε να του φορτωσω (λες και λιγα εχει τραβηξει) τον flash player.

Για επικοινωνία με τον υπολογιστή θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το ActiveSync 4.5 εάν έχεις Windows XP ή το Windows Mobile Device Center εάν έχεις Windows Vista/7. Τον flash player εννοείς στο web browser;

ασχετοσινη νουμερο δυο.εχει anroid να το δοκιμασω?

αν οχι μπορω να κανω κατι ευκολο να το φορτωσω και αυτο?

Όχι και στα δύο.

Modpic.gif

Για επικοινωνία με τον υπολογιστή θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το ActiveSync 4.5 εάν έχεις Windows XP ή το Windows Mobile Device Center εάν έχεις Windows Vista/7. Τον flash player εννοείς στο web browser;

Όχι και στα δύο.

οκ θα το φτιαξω λιγο αργοτερα και θα επανελθω για παραπανω πληροφοριες οσον αφορα το flash player (ακριβως αυτο εννοω)

ευχαριστω

χα!!ειπα και εγω..τοσο ευκολο ειναι???

το ενα μου βγαζει οτι η αλληλογραφια μου θελει φτιαξιμο(αν ηξερα να την φτιαξω δεν θα ηταν χαλασμενη εδω και 4 χρονια)

και το οπερα...ψαξε ψαξε..δεν θα το βρεις..

ετσι προσπαθησα απο το ιδιο το κινητο και ενω μου το κατεβαζει(και αργει...) μου λεει οτι εγκατασταση δεν μπορω να κανω

απελπιστικη η κατασταση μου!:lol:

Edited by raniasp

μα εγω δεν ειπα κατι αντιθετο..

αν μπω εδω απο το κινητο στο ιντερνετ και βρω την διευθυνση που μου εδωσες και κανω download το κανει κανονικα και στο τελος μου βγαζει οτι δεν μπορει να εγκατασταθει.:blink:

• Administrators
μα εγω δεν ειπα κατι αντιθετο..

αν μπω εδω απο το κινητο στο ιντερνετ και βρω την διευθυνση που μου εδωσες και κανω download το κανει κανονικα και στο τελος μου βγαζει οτι δεν μπορει να εγκατασταθει.:blink:

To link που σου δίνω είναι για να μπεις από τον υπολογιστή σου, να το κατεβάσεις, να το περάσεις στη συσκευή σου και να το εγκαταστήσεις από εκεί.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους. Έχω στη κατοχή μου ένα HTC P3300 το οποίο είναι Ο2 με αγγλική ROM. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θέλω να βάλω είτε Ελληνική ROM είτε με κάποιο άλλο τρόπο Ελληνικό menu;

• Administrators

Την επίσημη ελληνική δεν μπορείς να την βάλεις σε μη ελληνική συσκευή.

Έχει κυκλοφορήσει μια μαγειρεμένη ελληνική αλλά είναι αρκετά παλιά.

Modpic.gif

• Administrators
Έχεις να μου προτείνεις κάτι; Αν δεν μπορείς στειλε μου PM.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347216

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Δεν μπορω να βρω Ελληνικο καταστημα με μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας για το αρτεμις μπορει καποιος να βοηθησει? το θελω απο Ελλ. μαγαζι γιατι το θελω με αντικαταβολη

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια. Νεο μέλος εδώ!

Συγχαρητηρια για το forum!

Στο τιαύτα

Βρήκα απο μία αγγελία στο inet να πωλείται το htc P3300 100€.

Δεν ειμαι ιδιαιτερα απαιτητικός χρήστης αλλα θέλω να ξέρω αν αξίζει. Μιας και εχει περασει καιρος που κυκλοφορεί κατι παραπάνω θα ξέρετε να μ πείτε:)

• Administrators
Από τη στιγμή που κυκλοφορούν και Diamond σε αυτά τα χρήματα, δεν θα το έλεγα και ευκαιρία για το Ρ3300.

Modpic.gif