zyp3r Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Υπαρχει καμια διαφορα στον φορτιστη τοιχου mini usb του htc απο τον φορτιστη ταξιδιου,δεν εννοω σε μεγεθος αλλα αν φορτιζει πιο αργα η πιο γρηγορα την μπαταρια και αν τη γεμιζει ολοκληρη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 φιλε μου τα πιο διαδεδομενα προγραμματακια ειναι το resco explorer,καποιο προγραμμα για τον καιρο,καποιο προγραμμα πλοηγησης οπως igo-destinator,δες εδω http://www.spbsoftwarehouse.com/products/?en,επισης ενα απο τα καλυτερα site ειναι αυτο http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=624&order=desc αλλα πρεπει να κανεις εγγραφη,επισης και αυτο http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλα παιδια να δωσουν βοηθεια;) Ευχαριστώ για τα links. Στο ipmart είμαι μέλος καθώς είμαι πρώην κάτοχος ενός PNA (Becker Traffic Assist Highspeed I) που έχρηζε μεγάλου ψαξίματος σε πολλά και διαφορετικά φόρουμ :(. Το γεγονός πάντως ότι ακόμα ασχολείστε (2 περίπου χρόνια μετά) εσύ και μερικοί άλλοι με το μηχανάκι δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για αξιόλογη συσκευή(??!!). Ενθαρρυντικό αυτό καθώς ως αδαής οφείλω να ομολογήσω ότι το μόνο κριτήριό μου για την αγορά του ήταν η εμφάνισή του:O. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως:). Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errikos21 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΤΟ HTC P3300 ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ SIM 2 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 2IN1 ΔΗΛΑΔΗ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 2IN1 SIM CARD Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ PIN ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ PUK ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ SIM.ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SIM ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΠΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ ΠΑΛΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ PIN ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΟΣ PUK.ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 SIM ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η ΑΝ ΕΧΩ ΪΟ Η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 2IN1 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εγω ξερω μονο για το καπακι της μπαταριας που κανει 20 ευρω.Για ολη την προσοψη και το πισω και εγω ψαχνω αλλα δεν εχω βρει τιποτα.Αμα βρεις τιποτα πες μου και εμενα. "Καπάκι μπαταρίας" εννοείς την πλαστική φλούδα που καλύπτει τη μπαταρία ή ολο το πίσω; Δεν πιστεύω να χρεώνουν 20 ευρώ αυτή τη σαχλαμάρα μόνο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ευχαριστώ για τα links. Στο ipmart είμαι μέλος καθώς είμαι πρώην κάτοχος ενός PNA (Becker Traffic Assist Highspeed I) που έχρηζε μεγάλου ψαξίματος σε πολλά και διαφορετικά φόρουμ :(. Το γεγονός πάντως ότι ακόμα ασχολείστε (2 περίπου χρόνια μετά) εσύ και μερικοί άλλοι με το μηχανάκι δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για αξιόλογη συσκευή(??!!). Ενθαρρυντικό αυτό καθώς ως αδαής οφείλω να ομολογήσω ότι το μόνο κριτήριό μου για την αγορά του ήταν η εμφάνισή του:O. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως:).μια χαρα ειναι το μηχανημα σου,και ας εχει 1,5 χρονο που κυκλοφορει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 "Καπάκι μπαταρίας" εννοείς την πλαστική φλούδα που καλύπτει τη μπαταρία ή ολο το πίσω; Δεν πιστεύω να χρεώνουν 20 ευρώ αυτή τη σαχλαμάρα μόνο;;;; Για ριξε μια ματια εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=143016 Υπαρχει καμια διαφορα στον φορτιστη τοιχου mini usb του htc απο τον φορτιστη ταξιδιου,δεν εννοω σε μεγεθος αλλα αν φορτιζει πιο αργα η πιο γρηγορα την μπαταρια και αν τη γεμιζει ολοκληρη Και κατι αλλο σημερα εβαλα καινουργια ζελατινα αυθεντικη και η οθονη εγινε σ**τα.Την οθονη την καθαρισα πριν με πανακι γυαλιων.Ξερει κανεις γιατι εγινε ετσι??? http://img227.imageshack.us/img227/4118/pc011cz4.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 μια χαρα ειναι το μηχανημα σου,και ας εχει 1,5 χρονο που κυκλοφορει;) Καλησπέρα Απορίες: 1. Εγκατέστησα το magic button. Κάθε φορά όμως που κλείνω τη συσκευή ή κάνω soft reset, για να ενεργοποιηθεί πρέπει να το κλικάρω. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να τρέχει το πρόγραμμα από μόνο του με την έναρξη λειτουργίας της συσκευής? 2. Εγκατέστησα και το Weather Watcher. Πως μπορώ (αν μπορώ) να εγκαταστήσω τα εικονίδια πρόγνωσης του καιρού στα στοιχεία του today? Ευχαριστώ Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 1. Εγκατέστησα το magic button. Κάθε φορά όμως που κλείνω τη συσκευή ή κάνω soft reset, για να ενεργοποιηθεί πρέπει να το κλικάρω. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να τρέχει το πρόγραμμα από μόνο του με την έναρξη λειτουργίας της συσκευής? Ftiakse ena shortcut tou exe arxeiou (me to Resco Explorer) kai petakse to mesa ston fakelo /Windows/Startup 2. Εγκατέστησα και το Weather Watcher. Πως μπορώ (αν μπορώ) να εγκαταστήσω τα εικονίδια πρόγνωσης του καιρού στα στοιχεία του today? Na bgaleis afto kai na baleis to SPB Weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Και κατι αλλο σημερα εβαλα καινουργια ζελατινα αυθεντικη και η οθονη εγινε σ**τα.Την οθονη την καθαρισα πριν με πανακι γυαλιων.Ξερει κανεις γιατι εγινε ετσι??? Me tin tribi dimiourgises statiko ilektrismo kai kathws isoun se xwro me skoni tin mazepse oli ekei. Bgalto screen protector kai prospathise na to kathariseis plenontas to. Kata ti gnwmi mou bebaia.... petakse to kai bale ena epwnymo aftermarket mias kai afta tis HTC eina aparadekta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ftiakse ena shortcut tou exe arxeiou (me to Resco Explorer) kai petakse to mesa ston fakelo /Windows/Startup Na bgaleis afto kai na baleis to SPB Weather. OK, αλλά :O : 1. που μπορώ να κατεβάσω το Resco Explorer? 2. που μπορώ να κατεβάσω το spb weather? Σε ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. 1 είχα επιλέξει να κλείδωμα του πληκτρολογίου με κωδικό και θέλω να απενεργοποιήσω αυτή την δυνατότητα. ΠΩΣ? Υ.Γ. 2 Κατεβάζω την Greek Cooking ROM from Meschle - RELEASED 19\12\2007. Να την εγκαταστήσω, αξίζει? Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση? Και Πάλι ΤΗΑΝΧ :) Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 OK, αλλά :O : 1. που μπορώ να κατεβάσω το Resco Explorer? 2. που μπορώ να κατεβάσω το spb weather? Σε ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. 1 είχα επιλέξει να κλείδωμα του πληκτρολογίου με κωδικό και θέλω να απενεργοποιήσω αυτή την δυνατότητα. ΠΩΣ? Υ.Γ. 2 Κατεβάζω την Greek Cooking ROM from Meschle - RELEASED 19\12\2007. Να την εγκαταστήσω, αξίζει? Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση? Και Πάλι ΤΗΑΝΧ :) Gia ta downloads pou theleis ola yparxoun sto ipmart-forum.com. Gia na bgaleis ton kwdiko pigaine Start --> Settings --> Lock kai apenergopoiise to apo ekei. Ean exeis aggliko menou kai theleis ROM me elliniko menou nai kali einai. Gia to ti prepei na prosekseis diabase ekei apo opou tin katebases. Ean einai i prwti fora pou pernas cooked ROM sti syskevi sou prepei na tin kaneis CID-UNLOCK. Plirofories pali ekei apo opou tin katebases. Gia oti allo theleis... edw eimaste. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Καλησπέρα Απορίες: 1. Εγκατέστησα το magic button. Κάθε φορά όμως που κλείνω τη συσκευή ή κάνω soft reset, για να ενεργοποιηθεί πρέπει να το κλικάρω. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να τρέχει το πρόγραμμα από μόνο του με την έναρξη λειτουργίας της συσκευής? 2. Εγκατέστησα και το Weather Watcher. Πως μπορώ (αν μπορώ) να εγκαταστήσω τα εικονίδια πρόγνωσης του καιρού στα στοιχεία του today? Ευχαριστώτο magic button εχει στις ρυθμισεις να ξεκιναει αυτοματα για δες το,επισης να το εχεις στην εσωτερικη μνημη γιατι αν το βαλεις στην καρτα δεν δουλευει σωστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 το magic button εχει στις ρυθμισεις να ξεκιναει αυτοματα για δες το,επισης να το εχεις στην εσωτερικη μνημη γιατι αν το βαλεις στην καρτα δεν δουλευει σωστα;) Καλημέρα, το πρόβλημα μάλλον είναι ότι είχα εγκαταστήσει το magic button στην storage card. Θα το επανεγκαταστήσω αργότερα στην εσωτερική μνήμη και θα σου πω τα αποτελέσματα. Καμμιά ιδέα σχετικά με το πρόβλημα του προηγούμενου ποστ μου με το κλείδωμα του πληκτρολογίου? Αυτό που μου είπες athanaso77 το έχω κάνει ήδη χωρίς αποτέλεσμα! Κάτι άλλο? Και κάτι τελευταίο: από χθες το βράδι όταν το μηχανάκι μένει πολύ ώρα σε sleep mode μπλοκάρει (μαύρη οθόνη). Έχω εγκατεστημένο το battery status και είχα ενεργοποιημένη την επιλογή overlock after reboot. Την απενεργοποίησα και αναμένω τα αποτελέσματα. Παίζει να φταίει αυτό? Αν όχι καμμία άλλη ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Me tin tribi dimiourgises statiko ilektrismo kai kathws isoun se xwro me skoni tin mazepse oli ekei. Bgalto screen protector kai prospathise na to kathariseis plenontas to. Kata ti gnwmi mou bebaia.... petakse to kai bale ena epwnymo aftermarket mias kai afta tis HTC eina aparadekta. Tι εννοεις να πλεινω τη ζελατινα,δεν θα φυγει η κολλα???Θα παρω μαλλον καινουργια αλλα ποιας μαρκας,ξερεις καμια καλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Έχω εγκατεστημένο το battery status και είχα ενεργοποιημένη την επιλογή overlock after reboot. Την απενεργοποίησα και αναμένω τα αποτελέσματα. Παίζει να φταίει αυτό? Αν όχι καμμία άλλη ιδέα? Ευχαριστώ Tin epilogi 'overclock after reboot' na tin apenergopoiiseis etsi wste se periptwsi kollimatos meta apo soft reset na epanelthei sti fysiologiki tou katastasi. Ean den theleis na to kaneis overclock xeirokinita kathe fora meta apo soft reset epelekse tin epilogi na kanei overclock meta apo sleep. Parola afta de nomizw na ftaiei afto gia to problima sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Tι εννοεις να πλεινω τη ζελατινα,δεν θα φυγει η κολλα???Θα παρω μαλλον καινουργια αλλα ποιας μαρκας,ξερεις καμια καλη. Oi kalyteres einai tis Brando alla kai me mia PDair eixa meinei apolyta efxaristimenos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Καλημέρα, το πρόβλημα μάλλον είναι ότι είχα εγκαταστήσει το magic button στην storage card. Θα το επανεγκαταστήσω αργότερα στην εσωτερική μνήμη και θα σου πω τα αποτελέσματα. Καμμιά ιδέα σχετικά με το πρόβλημα του προηγούμενου ποστ μου με το κλείδωμα του πληκτρολογίου? Αυτό που μου είπες athanaso77 το έχω κάνει ήδη χωρίς αποτέλεσμα! Κάτι άλλο? Και κάτι τελευταίο: από χθες το βράδι όταν το μηχανάκι μένει πολύ ώρα σε sleep mode μπλοκάρει (μαύρη οθόνη). Έχω εγκατεστημένο το battery status και είχα ενεργοποιημένη την επιλογή overlock after reboot. Την απενεργοποίησα και αναμένω τα αποτελέσματα. Παίζει να φταίει αυτό? Αν όχι καμμία άλλη ιδέα? Ευχαριστώγια το battery status καποιο παιδι ειχε πει οτι στην εκδοση που εχει τα εικονιδια bt-wifi να τα εχεις ανενεργα γιατι κανουν κολπα,για δες το αν εχεις αυτη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 για το battery status καποιο παιδι ειχε πει οτι στην εκδοση που εχει τα εικονιδια bt-wifi να τα εχεις ανενεργα γιατι κανουν κολπα,για δες το αν εχεις αυτη;) Απεγκατέστησα την επιλογή που σου ανέφερα και φαίνεται να δουλέυει ΟΚ (προς το παρόν):). Ούτως ή άλλως δεν έχω την έκδοση που αναφέρεις. Υπάρχει τρόπος να διαβάζω την θυρίδα των e-mail μου μόνο με το WiFi της συσκευής ή με μοίρασμα σύνδεσης με το laptop μου. Τι εννοώ: Το μεσημέρι άνοιξα την θυρίδα μου με το WiFi συνδέθηκα κανονικά αλλά επειδή είχα πολλά εισερχόμενα βαρέθηκα έκλεισα την WiFi σύνδεση και μετά συνδέθηκα αυτόματα στο δίκτυο μέσω GPRS. Φυσικά και δεν το πήρα χαμπάρι:O, πήγα για ύπνο:O, και όταν ξύπνησα διαπίστωσα ότι το μηχανάκι μου δεν κοιμόταν :confused: αλλά σέρφαρε ανέμελο μέσω ΤΙΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:rolleyes: . Πως μπορώ να αποφύγω παρόμοια κατάσταση στο μέλλον (εκτός από το να μην κοιμάμαι τα μεσημέρια μακριά από το μηχανάκι - θα με σκίσει η γυναίκα μου):lol: Τελευταίο: Δοκίμασα δύο βάσεις στήριξης αυτοκινήτου: 1 H***X με εύκαμπτο βραχίονα και 1 H***OM με 3 αρθρώσεις γωνίωσης. Και από τις 2 ψιλοαπογοητεύτηκα καθώς λόγω των βελούδινων οδοστρωμάτων:X και του μικρού βάρους της συσκευής το μηχανάκι χτυπάει φραπέ και μαζί του χτυπιέμαι κι εγώ προσπαθώντας να το δω:lol:. Καμμιά εγγυημένη λύση από προσωπική εμπειρία και χρήση. Ευχαριστώ Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 υπαρχει ενα προγραμματακι το no data το οποιο μπορεις να κλεινεις την συνδεση του gprs και να την ανοιγεις εσυ οποτε θελεις,ειναι δωρεαν,το ειχε βαλει εδω καποιο παιδι αλλα δεν θυμαμε ποιος,πολυ καλο,αν το ψαξεις με αναζητηση θα το βρεις,ΥΓ παρτο απο εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 υπαρχει ενα προγραμματακι το no data το οποιο μπορεις να κλεινεις την συνδεση του gprs και να την ανοιγεις εσυ οποτε θελεις,ειναι δωρεαν,το ειχε βαλει εδω καποιο παιδι αλλα δεν θυμαμε ποιος,πολυ καλο,αν το ψαξεις με αναζητηση θα το βρεις,ΥΓ παρτο απο εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944 THANX:D Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Sorry :O Καινούργιο πρόβλημα! Κάθε φορά που συγχρονίζω την συσκευή με τον υπολογιστή μου αντιμετωπίζω προβλήματα: 1. Οι δύο συσκευές πολλές φορές δεν συγχρονίζονται τελικά. 2. Για να συγχρονιστούν θα πρέπει στις ρυθμίσεις συγχρονισμού να απεπιλέξω όλες σχεδόν τις εφαρμογές συγχρονισμού. 3. Αν και όταν συγχρονιστούν οι συσκευές διπλογράφονται στο PPC μερικές εφαρμογές και προγράμματα (όπως το office mobile, το ημερολόγιο, οι επαφές, το ραδιόφωνο κ.ά.), ή εξαφανίζονται από το htc οι καταχωρήσεις μου στις επαφές και το ημερολόγιο:confused:. Καμμία ιδέα?:worry: Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν παει καπου το μυαλο μου:Oθα σου προτεινα κατι απλο,να διαγραψεις την συνεργασια απο το pc-ppc του active και την ξανακανεις,πολλες φορες λυνει προβληματα αυτο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Επειδη οποιος καηκε απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι και επειδη δεν θελω να κανω καμια πατατα οπως μερικες μερες.... μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση του battery status? Μπηκα στο site αλλα δεν ειδα να γραφει πουθενα αν ειναι συμβατο με wm6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Επειδη οποιος καηκε απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι και επειδη δεν θελω να κανω καμια πατατα οπως μερικες μερες.... μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση του battery status? Μπηκα στο site αλλα δεν ειδα να γραφει πουθενα αν ειναι συμβατο με wm6. http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm Αυτο ειναι το site του διαβασε και δες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Παιδιά αξίζει η αγορά αυτού του κινητού σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts