Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PROSOXH !! (ePANALAMVANW !! :) )

Osoi forate thn telefteES ROM TOU MECHRE exei energopoihmeno by default to aggliko T9 gia na to apenergopoihsete diagrapste me 1 registry editor to kleidi.

[HKLM\Software\Tegic]

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

lol.. μου αρέσει αυτό το όχι βέβαια!!! Χεχε..

Καλά το HTC Home δε με εντυπωσιάζει ούτε εμένα, απλά μου είναι χρήσιμο επειδή έχει την ώρα μεγάλη κ γιατί έχει speed dials με φώτο, κ έχει συντομεύσεις για μηνύματα, αναπάντητες κλείσεις, media.. λολ.. :D μάλλον είναι περισσότερο χρήσιμο απ ότι πίστευα.

Αλήθεια υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για speed dial αλλά να βλέπεις τις φωτογραφίες από τις επαφές?!?! Κάτι σαν αυτό που έχει το HTC Home ή το CUBE.

αφού διάβασς το μηνυμα μου για δεν βάζεις αυτό που έγραψα

spb mobileshell κανει οσα το htchome και αλλα...

Samsung Note II

Μίνο εγώ δε μπόρεσα να καταλάβω ποιο κλειδί κάνω 1 εκεί.. :/

Μαστελο θα το δοκιμάσω όταν αλλάξω την rom.

Αθανασιο77.. εσύ μου είχες δώσει το link για ένα Ελληνικό Keyboard, το hikeyboard? Δε ξέρω αν δουλεύει σε άλλους σε μένα σε όποιον στέλνω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες του πηγαίνουν κινέζικα... :/

Παιδια θα ηθελα να αλλαξω καποια χρωματα στο 3300 μου γιατι δεν το αντεχω τοσο πρασινο.Θελω να ρωτησω λοιπον αν υπαρχει τροπος

1)Να αλλαξω Skin στο Communication Manager

2)Στο τηλεφωνο

3)Στο welcome screen (εχω βρει που ειναι η εικονα (PNG) μεσα στα windows.Αλλα δεν μου την αντικαθιστα επειδη ειναι κλειδωμενα:p

Oλα αυτα αν φυσικα γινεται χωρις να ξεκλειδωσω την ROM.:shifty:

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

Ίσως να μπορείς να αλλάξεις skin στον Communication Manager και να χρησιμοποιείσεις αυτά από εδώ.. αλλά δε ξέρω αν γίνετε, ας απαντήσει κάποιος άλλως που θα ξέρει καλύτερα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339226

png εικόνες μπορείς να αλλάξεις με το Resco Explorer, ο default explorer των Mobile Windows δε σε αφήνει.

Τον Resco Explorer που μπορω να τον βρω ??? Εννοειται πως αν ειναι free ειναι καλυτερα αν ειναι μη free τον βρισκω ;)

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

telika megalo k@l@paido o tom.se oles tis gloses exei bgalei rom ektos ti dikia mas:protest:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες ανεβασα σχετικο post για το donation sto ΧDA όποιος θέλει μπορει να μπει να γραψει 2 λόγια.. Ευχομαι οι μεγαλες δυνάμεις να μην μας ριξουν πορτα :cool:

Μίνο εγώ δε μπόρεσα να καταλάβω ποιο κλειδί κάνω 1 εκεί.. :/ :/

λίγο ποιο συγκεκριμένα γιατί χάθηκα :D

PROSOXH !! (ePANALAMVANW !! :) )

Osoi forate thn telefteES ROM TOU MECHRE exei energopoihmeno by default to aggliko T9 gia na to apenergopoihsete diagrapste me 1 registry editor to kleidi.

[HKLM\Software\Tegic]

εδω... τι? :blink:

Jean.. από εδώ, αλλά να ξέρεις δεν είναι free...

εδω... τι? :blink:

Jean.. από εδώ, αλλά να ξέρεις δεν είναι free...

Oxi den kaneis kanena kleidi 1 to diagrafeis teleiws (grafw me enan (1) registry editor)

αφού διάβασς το μηνυμα μου για δεν βάζεις αυτό που έγραψα

spb mobileshell κανει οσα το htchome και αλλα...

Φιλε να σου πω την αληθεια το μηνυμα σου ηταν ισως ο πιο γλυκος μπελας(γιατι μυριζομαι παλι φλασαρισμα) που μου ετυχε τελευταια.

Δοκιμασα ολες τις roms και η ταχυτερη με μεγαλη διαφορα ηταν η Vanilla.

Aλλα κατελυξα στην Β&Β 4,3 κυριως λογω του HTC Home.

btw δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα η 4,3 που τις πρωτες μερες εδειχνε μεγαλη σταθεροτητα δειχνει να "κουραζεται" ολο και πιο ευκολα.

Υπαρχει ενδεχομενο να παιζει κατι τετοιο?

Μίνο εγώ δε μπόρεσα να καταλάβω ποιο κλειδί κάνω 1 εκεί.. :/

Μαστελο θα το δοκιμάσω όταν αλλάξω την rom.

Αθανασιο77.. εσύ μου είχες δώσει το link για ένα Ελληνικό Keyboard, το hikeyboard? Δε ξέρω αν δουλεύει σε άλλους σε μένα σε όποιον στέλνω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες του πηγαίνουν κινέζικα... :/

Και εμενα μου εκανε κατι παλαβα hikeyboard και δοκιμασα το SPB Full Screen Keyboard οπου παιζει αψογα συν οτι ειναι ελαφρως μεγαλυτερο και μπορω να γραφω χωρις τη γραφιδα.

Αν μπεις στον κοπο να το δοκιμασεις απλα οταν εισαι στο full screen πατα πανω αριστερα το κουμπακι GR και μετα ακριβως διπλα το 160 sms για να παιξει σωστα. ;)

Λοιπον εγω εβαλα το μεσημερι την Artemis Touch 3.0 lite και ως γνωστών έστησα επάνω όλα τα καλούδια που βαζω σε καθε ROM αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι οτι τα μενου και ο resco file exlorer στα windows πανε σφαίρα το ιδιο και το cube μεχρι τωρα δειχνει να μην εχει απώλειες η μνημη (2-3 ωρες λειτουργίας) και να παιζει σταθερά το μονο κακο ειναι οτι ξεκιναω αντι με 25,2 που ειχα στην pdaviet 3.14 με 22,4 ελευθερη μνημη..

να μου πεις παλι εχει επανω οτι τελευταιο κυκλοφορει απο htc και ισως δικαιολογείται ... τι να πω δεν ξέρω σημασια εχει οτι δειχνει να πηγαινει πιο γρηγορα απο οτι η pdaviet τα τεστς συνεχίζονται !!

Παιδες ανεβασα σχετικο post για το donation sto ΧDA όποιος θέλει μπορει να μπει να γραψει 2 λόγια.. Ευχομαι οι μεγαλες δυνάμεις να μην μας ριξουν πορτα :cool:

Εχω πολυ ευχαριστα νέα ο master disaster πιανει δουλειά λιαν συντόμος ετοιμάζει την τελευταια του release premier 2.0 και μετα πιάνει να κανει την δικια μας ROM αρχίζοντας απο την vanilla και απο οτι γραφει θα τελειωσει με την full

" i release premier 2.0 and then work on greek rom. I think i have all the files i need for now.I probably do touch vanilla first then go onto ful"
:cool::cool::cool::cool:

oti iparxoun eyxarista nea:):lol::p

Twra prin ligo eida to message pou esteile sto board eixame milisei me pm prin gia afto anarwththika... BTW exeis pm sto XDA :D:cool:

για να μην γίνουμε όμως ρομπες:D και να γινει αυτο ομαδικά να ρωτήσει ο μινο ποτε θέλει o μαρκ να κάνουμε το donate και οσοι κάνουν να το ποσταρουν στο xda
Samsung Note II

για να μην γίνουμε όμως ρομπες:D και να γινει αυτο ομαδικά να ρωτήσει ο μινο ποτε θέλει o μαρκ να κάνουμε το donate και οσοι κάνουν να το ποσταρουν στο xda

Nai paidia kalo einai de, osoi exoun dhlwsei gia donation na grapsoun 2-3 koyventes sto post mou sto XDA mexri twra mono o kwstas kai o panos egrapsan.. Oso gia to pou tha kanoume to donate logika tha valei donation link otan me to kalo anevasei epanw tis ROM giati tou egrapsa na mas pei pou thelei na tou to kanoyme alla den apantise.. :cool:

Tha steilw se ola ta paidia pou prothimopoihthikan na kanoun donation pm me link kai info gia to ti paizei giati apo oti blepw einai offline kai me thn syxnothta twn newn selidwn mallon tha xasoun thn plhroforia..

καλημέρα παίδες!

sorry που σας πάω 5-6 σελίδες πίσω αλλά είμαι χωρίς internet στο σπίτι αυτόν τον καιρό οπότε....

tkap το VITO δουλεύει με Ελληνικούς χαρακτήρες γιατί και εμένα το πενάκι στις επαφές με έχει κουράσει! αν ΝΑΙ, μπορείς να μου στείλεις ένα PM με το link του?

Thanks !!!

αα... και ένα link για το εορτολόγιο ρε παιδιά !!!!!!

Thanx *2 !!!!

@jmaz

εχεις pm

@mino

βαλε και μενα μεσα στo donation. Οχι οτι θα την βαλω ποτε, αλλα ετσι για τα υπολειπα παιδια που θελουν να εχουν κατι καινουργιο να παιζουν:D:D:D

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

αλλα ετσι για τα υπολειπα παιδια που θελουν να εχουν κατι καινουργιο να παιζουν:D:D:D

:baby::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]