jcb Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα στους εορταζωντες εγω θελω να βλεπω αυτη την σελιδα http://www.naftemporiki.gr/athexrealtime/ απο το ppc πως θα τα καταφερω?δηλαδη να περναει κανονικα απο πανω η ταινια ? και κατι αλλο μπορει καποιος να μου στειλει το gpsgate με πμ ? και επισεις γιατι δεν μπορω να κανω update το quickgps απο το windplus ? διαβαζω πως μερικοι μπορουν ενω το weather το ανανεωνω κανονικα?ευχαρηστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Oxi afto den einai logiko... eisai sigouros oti otan kaneis update blepeis kai tin mpara pou sou deixnei tin ekseliksi oti gemizei? To quickgps sou deixnei kai tin wra pou egine to teleftaio update. To blepeis afto na enimerwnetai analoga me to pote kaneis update? To update einai valid gia 3 meres. Ναι κανονικα παει στο 100%... μετα απο λιγη ωρα ανοιγω Destinator και με το που το κλεινω (δε θυμαμαι αν το βγαζει και την ωρα που παιζει το destinator) μου πεταει το μηνυμα "τα δεδομενα εληξαν..." :wacko: Δε γινεται και καθε φορα αυτο αλλα και μια στο τοσο να γινει.... ειναι αρκετο για να με χαλασει. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Oi rythmiseis sou einai lathos.. Sto ppc epelexe thn com4 mesa apo ta settings Sto GPSGATE Vale com 4 /57600 sto inpput Sto output vale virual com6/Garmin emulator 1) τώρα δείχνει να παίζει κανονικά (δεν εμφανίζει πια το μήνυμα "Δεν βρέθηκε κεραία Gps"). να κάνω παρόλα αυτά τις αλλαγές που μου είπες??????? 2) τι εννοείς όταν λες "Sto ppc epelexe thn com4 mesa apo ta settings" ?? στις ρυθμίσεις του destinator? 3) στο output του gpsgate να σβήσω την virtual com5 ή απλά να προσθέσω και την virual com6/Garmin emulator και να έχω συνολικά 4 επιλογές εκεί? sorry αν σε πρήζω πρωί πρωί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 gggppp333 ρε φίλε.. τι να πω. Έκανα αυτό που είπες αλλά τι έγινε.. από το Resco Explorer συνεχίζω να βλέπω μόνο ένα αρχείο μετά το extract του zip αλλά από τo browser του PC μου βλέπω ότι μέσα στη storage card έχω κανονικά όλα τα αρχεία που περιέχει το zip. Έκανα επιλογή όλων και move to... -> Windows αλλά μου έκανε μόνο ένα αρχείο μεταφορά κ τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι δε με αφήνει να σβήσω ή να μετακινήσω τα αρχεία που .. πως να τα πω.. τα αρχεία που από το PPC δε φαίνονται και από το PC φαίνονται ότι υπάρχουν στο PPC.. :/ argk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Παίδες, μπορεί να μου στείλει κάποιος το link για να "αγοράσω" κάποια προγράμματα που θέλω για το ppc. (resco explorer, pTravel alerm, κτλ). Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 gggppp333 ρε φίλε.. τι να πω. Έκανα αυτό που είπες αλλά τι έγινε.. από το Resco Explorer συνεχίζω να βλέπω μόνο ένα αρχείο μετά το extract του zip αλλά από τo browser του PC μου βλέπω ότι μέσα στη storage card έχω κανονικά όλα τα αρχεία που περιέχει το zip. Έκανα επιλογή όλων και move to... -> Windows αλλά μου έκανε μόνο ένα αρχείο μεταφορά κ τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι δε με αφήνει να σβήσω ή να μετακινήσω τα αρχεία που .. πως να τα πω.. τα αρχεία που από το PPC δε φαίνονται και από το PC φαίνονται ότι υπάρχουν στο PPC.. :/ argk! Mipws einai hidden files? Otan anoikseis Resco explorer pigaine: menu --> options --> general -->epelekse to tab Browser kai ksetikare ta ola gia na min exeis hidden files. Gia koita... eksakolouthoun na min fainontai apo to Resco? Oti kai na kaneis... tha sou proteina meta ta dyo prwta hidden na ta epanafereis. To trito min to epilekseis gia na blepeis kai ta file extensions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Παίδες, μπορεί να μου στείλει κάποιος το link για να "αγοράσω" κάποια προγράμματα που θέλω για το ppc. (resco explorer, pTravel alerm, κτλ). Thanks!!! http://www.ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 1) τώρα δείχνει να παίζει κανονικά (δεν εμφανίζει πια το μήνυμα "Δεν βρέθηκε κεραία Gps"). να κάνω παρόλα αυτά τις αλλαγές που μου είπες??????? 2) τι εννοείς όταν λες "Sto ppc epelexe thn com4 mesa apo ta settings" ?? στις ρυθμίσεις του destinator? 3) στο output του gpsgate να σβήσω την virtual com5 ή απλά να προσθέσω και την virual com6/Garmin emulator και να έχω συνολικά 4 επιλογές εκεί? sorry αν σε πρήζω πρωί πρωί... Epeidh den xerw ti exeis kanei an sou doulevei asto etsi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 gggppp333 ρε φίλε.. τι να πω. Έκανα αυτό που είπες αλλά τι έγινε.. από το Resco Explorer συνεχίζω να βλέπω μόνο ένα αρχείο μετά το extract του zip αλλά από τo browser του PC μου βλέπω ότι μέσα στη storage card έχω κανονικά όλα τα αρχεία που περιέχει το zip. Έκανα επιλογή όλων και move to... -> Windows αλλά μου έκανε μόνο ένα αρχείο μεταφορά κ τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι δε με αφήνει να σβήσω ή να μετακινήσω τα αρχεία που .. πως να τα πω.. τα αρχεία που από το PPC δε φαίνονται και από το PC φαίνονται ότι υπάρχουν στο PPC.. :/ argk! Δες και αυτο που σου λεει ο athanaso77 για Hidden files αλλα ας ξαναπω και εγω τη διαδικασια μπας και δεν το εξεφρασα καλα την πρωτη φορα. Φτιαξε ενα φακελο στο storage και βαλε μεσα το Icon_color_HTCHome_v2.0.814.722.zip Με το resco explorer πατα παρατεταμενα πανω στο zip και οταν σου βγαλει τις επιλογες πατας archive--> extract to και θα σου βγαλει ΟΛΑ τα αρχεια χυμα μεσα στο φακελο που εφτιαξες. Επειτα πατας στο πανω πανω και σερνεις το πενακι μεχρι το τελευταιο ωστε να τα μαρκαρεις ολα. Πατας παρατεταμενα πανω στα μαρκαρισμενα και οταν σου βγαλει τις επιλογες διαλεγεις move to--->windows και κανεις αντικατασταση στα παλια οταν σε ρωτησει. Περιμενω νεα γιατι θα σκασω αν δεν το κανεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Mipws einai hidden files? Otan anoikseis Resco explorer pigaine: menu --> options --> general -->epelekse to tab Browser kai ksetikare ta ola gia na min exeis hidden files. Gia koita... eksakolouthoun na min fainontai apo to Resco? Oti kai na kaneis... tha sou proteina meta ta dyo prwta hidden na ta epanafereis. To trito min to epilekseis gia na blepeis kai ta file extensions. ε ναι ρε φίλε!!!! πωπωπω... ξέχασα να βάλω τις επιλογές που θέλω πάντα στο Resco Explorer (να φαίνονται τα κρυφά αρχεία κ η καταλήξεις των αρχείων) χτες που πέρασα την καινούργια ROM κ.. ουφ.. σόρρυ για το πρίξημο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 http://www.ipmart-forum.com thanks για το link athanaso77. επειδή έκανα όμως μια αναζήτηση στα forum του ipmart και δεν βρήκα τα προγράμματα που ψάχνω μπορείς να μου στείλεις κάποια link για προγράμματα για το p3300 ή τουλάχιστον για resco και pTravel Alarm. Thanks !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Epeidh den xerw ti exeis kanei an sou doulevei asto etsi.. θα το δοκιμάσω το απόγευμα (γιατί τώρα είμαι στο γραφείο - έστω και με μια ώρα καθυστέρηση) και αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου πω. Thanks και πάλι mino !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 thanks για το link athanaso77. επειδή έκανα όμως μια αναζήτηση στα forum του ipmart και δεν βρήκα τα προγράμματα που ψάχνω μπορείς να μου στείλεις κάποια link για προγράμματα για το p3300 ή τουλάχιστον για resco και pTravel Alarm. Thanks !!! To ipmart exei sigoura afta pou thes giati apla exei ta panta. Apla thelei ligo psaksimo sto swsto meros. Allo ena kalo site apokleistika gia ppc einai kai afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 thanks για το link athanaso77. επειδή έκανα όμως μια αναζήτηση στα forum του ipmart και δεν βρήκα τα προγράμματα που ψάχνω μπορείς να μου στείλεις κάποια link για προγράμματα για το p3300 ή τουλάχιστον για resco και pTravel Alarm. Thanks !!! Resco Explorer 2007 v6.16 pTravelAlarm v2.7.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 είσαι άψογος athanaso77 !!!! ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 καλό ειναι τα οποιαδήποτε λινκ με σπασμένα προγράμματα να δίνονται μέσω pm και οχι απευθείας λινκ εδώ Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Pedia 2 erotisis gia tin kenouria tou Tom: 1. Hriazete Battery Status? An nai, pio ine to pio telefteo? Afto mipos: http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm ? 2. Ehi dokimasi kanis to BatteryStatus Advanced http://www.chi-tai.info/bs_request_serial.php ? Diafores me to kanoniko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Pedia 2 erotisis gia tin kenouria tou Tom: 1. Hriazete Battery Status? An nai, pio ine to pio telefteo? Afto mipos: http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm ? 2. Ehi dokimasi kanis to BatteryStatus Advanced http://www.chi-tai.info/bs_request_serial.php ? Diafores me to kanoniko? Εχει ενσωματωμενη μια εκδοση, η οποια ειναι μια χαρα. Βεβαια νομιζω πως εχει βγει και beta ακομα νεοτερη, αλλα ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο αυτη τη ROM που για καμποσες μερες ακομα δεν πειραζω τιποτα. Απλα πεταει και δε λεει να πεσει η μνημη κατω απο το 20-23 με τιποτα. Σε ολες τις αλλες που δοκιμασα μετα απο λιγο σκαλισμα γκρεμιζοτανε στο 15 και δεν ερχοτανε στα ισια της ουτε με hibernate ουτε με γερανο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 καλό ειναι τα οποιαδήποτε λινκ με σπασμένα προγράμματα να δίνονται μέσω pm και οχι απευθείας λινκ εδώ Exeis dikio... ksexastika kai zitaw sygnwmi... tha ta afairesw amesws. :O EDIT: to ekana idi, jamz kane to idio se parakalw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Orea, gggppp3 efharisto. Glitonoume tin taleporia vale-vgale. Diladi apo oti katalaveno, ta mona pou prepi na valoume extra ine to Resco Explores kati gia Navigation (ego TomTom), kati gia na grafoume ellinika sms kai telos! A! Thelo ki ena lexiko re pedia....ehi kanis kamia kali empiria sto thema? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Exeis dikio... ksexastika kai zitaw sygnwmi... tha ta afairesw amesws. :O EDIT: to ekana idi, jamz kane to idio se parakalw. τα έβγαλα και εγώ. sorry για το μπλέξιμο! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Orea, gggppp3 efharisto. Glitonoume tin taleporia vale-vgale. Diladi apo oti katalaveno, ta mona pou prepi na valoume extra ine to Resco Explores kati gia Navigation (ego TomTom), kati gia na grafoume ellinika sms kai telos! A! Thelo ki ena lexiko re pedia....ehi kanis kamia kali empiria sto thema? Gia ellinika se epafes kai sms me 160 ellinikous xaraktires... Hikeyboard. To kalytero! :rolleyes: Gia leksiko... episis to kalytero: LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English - Greek v4.0.75. Elegkse ta pm sou ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Efharisto.....kai pos to trehis afto? De mou doulevi oute sto pc oute sto ppc. Kamia idea gia lexiko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 αθανασο77 παίρνεις προμήθεια?? :P σε 3 σελίδες έχεις 6 ποστ με το Link αυτό.. :P:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Thanks gia to pm:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts