Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

esy prin ap tou fracoon mino eixes tou tom etsi?to idio problhma eixes?(basika sigoura 8a eixes ptwsh mnhmhs alla htan toso entono?)
Eixa kai se afthn alla oxi toso entono.. Perimenw thn nea 4.4.2 tou TOM h opoia tha vasizete opws lene sthn teleftea ww2 gia na doume... loipon...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν λετε πεφτει η μνημη ρε παιδια τι εννοειται, εγω το εχω ανοιχτο απο το πρωι με 27, βαζω dest πεφτει στα 17 κανω hibernate και ανεβενει στα 24, το dest δουλευει τζαμι παντως με αυτη τη rom (Artemis 2.2) χωρις gps gate,το προβλημα που εχω ειναι οτι μετα απο 2 λεπτα κλεινει η συσκευη, εγω θελω να απενεργοποιητε ο φωτισμος μετα απο 3 λεπτα και να μην κλεινει ποτε η συσκευη, υπαρχει λυση?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

pws 8a energopoihsw ta tray icons?

Απο το μενου στο Batterystatus (TryLaunch) ή περνα την εφαρμογη Try Launch που ειναι κανα 5 αρη kb.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Οταν λετε πεφτει η μνημη ρε παιδια τι εννοειται, εγω το εχω ανοιχτο απο το πρωι με 27, βαζω dest πεφτει στα 17 κανω hibernate και ανεβενει στα 24, το dest δουλευει τζαμι παντως με αυτη τη rom (Artemis 2.2) χωρις gps gate,το προβλημα που εχω ειναι οτι μετα απο 2 λεπτα κλεινει η συσκευη, εγω θελω να απενεργοποιητε ο φωτισμος μετα απο 3 λεπτα και να μην κλεινει ποτε η συσκευη, υπαρχει λυση?

Υπαρχει λυση για το φωτισμο. Δες εδω:

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4980

Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει καλα με το oxios closeall.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Παιδια για Ελληνικα 160 το ΑΕΚ Map κανει? οποιο και να βαλω ξεκινα με 160 και αμεσα γινετε 70, τι να κανω?

Παιδια θελω να βαλω στο p3300 το destinator 6 και οχι το 6.1 που εχω απο το α701 που ειχα για να παιζει χωρισ gps gate εχετε καποιο link να το κατεβασω για δοκιμη?

thanks!

• Administrators
Παιδια για Ελληνικα 160 το ΑΕΚ Map κανει? οποιο και να βαλω ξεκινα με 160 και αμεσα γινετε 70, τι να κανω?

Πάρε αυτό, ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

Σας θυμιζει κατι αυτη η εικονα?:wacko:

http://img57.imageshack.us/img57/921/capture001do1.pnghttp://img124.imageshack.us/img124/808/capture002xl3.png

ειπα σήμερα να δω αν μπορώ να επιστρέψω στα θρυλικά wm5 και ολα πηγαν μια χαρά,εβαλα και το spb mobile shell,το οποιο και θεωρώ καλύτερο απο το htc home και έτοιμος...........μια χαρα μεχρι να βγει κατι άλλο:lol:

Samsung Note II

http://img57.imageshack.us/img57/921/capture001do1.pnghttp://img124.imageshack.us/img124/808/capture002xl3.png

ειπα σήμερα να δω αν μπορώ να επιστρέψω στα θρυλικά wm5 και ολα πηγαν μια χαρά,εβαλα και το spb mobile shell,το οποιο και θεωρώ καλύτερο απο το htc home και έτοιμος...........μια χαρα μεχρι να βγει κατι άλλο:lol:

Μηπως ειναι ευκολο να μας πεις πως γινεται η ολη διαδικασια? Εχω αρτεμις απο ΑCE με περασμενη ρομ fracoon. Περναω πρωτα WM5 αγγλικα και μετα την ελληνικη ρομ?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Μηπως ειναι ευκολο να μας πεις πως γινεται η ολη διαδικασια? Εχω αρτεμις απο ΑCE με περασμενη ρομ fracoon. Περναω πρωτα WM5 αγγλικα και μετα την ελληνικη ρομ?

πρωτα κατεβαζεις ΑΥΤΟ

και μετά απο το επίσημο site την τελευταία έκδοση 3.0.4

αφού περάσεις το πρώτο μετα περνάς την ελληνική και εισαι έτοιμος.

Samsung Note II

πρωτα κατεβαζεις ΑΥΤΟ

Ευχαριστω Mastelos. Θελω να την εχω για την περιπτωση που θα χρειαστω εγγυηση.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

πρωτα κατεβαζεις ΑΥΤΟ

Για οσους απο εμας που δεν εχομε access για το επισημο site ποιος θα κανει μια καλη πραξη?

Για οσους απο εμας που δεν εχομε access για το επισημο site ποιος θα κανει μια καλη πραξη?

Απο οτι ξερω η ελληνικη ρομ δεν περναει σε συσκευες που δεν εχουν ΙΜΕΙ απο τη ACE...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Εχεις γινει ROM junkie σε τετοιο σημειο που επειδη δεν εχει βγει αλλη ROM το εριξες στα πισωγυρισματα :lol::lol::lol::lol:

Εχεις γινει ROM junkie σε τετοιο σημειο που επειδη δεν εχει βγει αλλη ROM το εριξες στα πισωγυρισματα :lol::lol::lol::lol:

μες το μυαλό μου είσαι....:lol:

Samsung Note II

• Administrators
Συμπαθητικότατη!!!! Άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες πάλι.....

αααα... cooming soon λέει...

Einai diathesimi gia download: [NEW ROM]: Artemis Vanilla 1.0 WWE - 5.2.1908 (Build 18505.0.7.0)

Modpic.gif

για να επανέλθω σε κατι που λεγαμε για το memory leak ,να πω οτι απο χθες μεχρι σήμερα που εβαλα παλι τα wm5 αντι να πεσει η μνήμη παρέμεινε ίδια,κατι το οποιο δεν γινόταν ολες αυτες τις μέρες που χρησιμοποιούσα ολες αυτές τις ρομ με ισως εξαίρεση αυτη την τελευταία του fracoon,που μάλλον έχανε λιγότερο απο τις άλλες

δεν ξέρω κατα πόσο ειναι πρόβλημα αυτων των ρομ ή των wm6.

Samsung Note II

athanaso77 ... ουφ και παλι ουφ.. περιμένω να βρω πόρτα στο megaupload κ την κατεβάζω. Η συνέχεια είναι γνωστή.. :D

Κάποιος είχε ρωτήσει σε προηγούμενο post αν ξέρουμε ποια είναι η version του PocketCM που φορτώνει γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι το PocketCM που είχε στην πρώτη version του TOM ήταν πολύ γρήγορο. Μέτα μπήκα στο site, κατέβασα την τελευταία version κ η αλήθεια είναι ότι αργεί να ανοίξει το πρόγραμμα κ να φορτώσει τις επαφές.

Επίσης snapshot μπορούμε να βγάλουμε χωρίς κάποιο πρόγραμμα έξτρα?

dimis74 εννοείς το Start->Setting->System->Clear Storage ? Έχω μπερδέψει κ εγώ τα soft με τα hard!

Ante na doume pote tha thn dwsei o tom thn nea rom ta nea einai poli efxarista apo to Vietnam mias kai tha thn dwsei kai kainourio build wm6 CE OS 1912 (Build 18521.0.7.0) pou apo oti mporw na katalavw exei ligotera provlhmata ... lete na antimetwpizete to memory leak ? tha deixei... perimenoume loipon ton tom... ;)

παιδια σορρυ αν επαναλαμβανομαι αλλα soft reset πως κανουμε ? ευχαριστω
VAzeis to penaki sthn trupa pou vriskete aristera kai katw opws vlepeis thn syskevh sou

dimis74 εννοείς το Start->Setting->System->Clear Storage ? Έχω μπερδέψει κ εγώ τα soft με τα hard!

ayto einai to hard:!:

@minotavrs αν και δεν ορκίζομαι :pεγω μαλλον ενω την κατέβασα δεν θα βαλω την τελευταία βανίλια

θα περιμένω αυτη που λες που θα ειναι η νεώτερη

το βέβαιο ειναι οτι μεχρι τις 5/10 θα εχουν ανεβάσει την επισημη wm6

οποτε αν και παλιότερη θα την δοκιμάσω σίγουρα και αυτη....

πάντως το memory leak ειναι όντως κουραστικό σήμερα εχω κανει ενα σωρό πράγματα με το 3300 και δεν χρειάστηκε μετα απο καθε άνοιγμα/κλείσιμο προγράμματος να ανοίγω το close app....

Samsung Note II