Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia na rwtisw kati? egw exw to Artemis kseklidwto me agglika wm5. mporw na valw ta wm6 pou kikloforoun gia to p3600 i prepei na perimenw kati sigekrimeno apo tin HTC gia to P3300??? exei valei kaneis allos wm6 sto ppc mas?

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
βασικα βγαινουν αγγλικα και τα κατεβαζεις απο το site τις htc,τα ελληνικα τα δινει εξτρα η ace για αυτους που εχουν αγορασει το μηχανημα απο δικια της εισαγωγη,βεβαια και σε αυτη την περιπτωση αν θες δεν τα περνας

βασικα βγαινουν αγγλικα και τα κατεβαζεις απο το site τις htc,τα ελληνικα τα δινει εξτρα η ace για αυτους που εχουν αγορασει το μηχανημα απο δικια της εισαγωγη,βεβαια και σε αυτη την περιπτωση αν θες δεν τα περνας

Ok perimenoume dld tin htc. Ante na doume....:rolleyes:

μαγκες μηπως γινεται με wind gprs να δουμε free tv γιατι εχω ενα w810 που εχει video streming και με τις καταληλες ρυθμισεις γινεται εδω μπορουμε να κανουμε τιποτα επισεις για να δουμε κανα dvd τι free προγραμμα υπαρχει και πως γινεται

μαγκες μηπως γινεται με wind gprs να δουμε free tv γιατι εχω ενα w810 που εχει video streming και με τις καταληλες ρυθμισεις γινεται εδω μπορουμε να κανουμε τιποτα επισεις για να δουμε κανα dvd τι free προγραμμα υπαρχει και πως γινεται

απο οσο ξερω το 3300 δεν υποστηριζει streaming video

παιδιά σορρυ αλλά αυριο ειναι να παω να τα σκάσω,

μέχρι και εχτές ήμουν για το p3600, τώρα ένας φίλος μου λέει, οοοχιι καλύτερα το 3300 εχουν βγει δίαφορα κόλπα και πετάει πάει καλύτερα και απο 624mhz ppc,

τι παίζει; μπορει κάποιος να μου πει την γνώμη του?

3300 η 3600?

Σας ευχαριστώ

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Νομίζω ότι κάποιος είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για ιούς, οπότε τα antivirus απλά επιβαρήνουν το μηχάνημα.. αν είμαι λάθος διορθώστε με.

Επίσης είχε βάλει ένα προγραμματάκι για να βλέπω TV από το Άρτεμις αλλά υποστήριζε μόνο αμερικάνικα κανάλια και μερικά ευρωπαϊκά, μέσω internet πάντα. Θέλω να καταλήξω στο ότι τα έβλεπα streaming.

Νομίζω ότι κάποιος είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για ιούς, οπότε τα antivirus απλά επιβαρήνουν το μηχάνημα.. αν είμαι λάθος διορθώστε με.

Επίσης είχε βάλει ένα προγραμματάκι για να βλέπω TV από το Άρτεμις αλλά υποστήριζε μόνο αμερικάνικα κανάλια και μερικά ευρωπαϊκά, μέσω internet πάντα. Θέλω να καταλήξω στο ότι τα έβλεπα streaming.

Κίνδυνος από ιούς υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρός και δεν αξίζει να φορτώσεις το μηχανάκι σου.

Όσο για το streaming, μια χαρά δουλεύει στην άρτεμη. Είναι θέμα ταχύτητας σύδεσης ίντερνετ και να έχεις το ανάλογο προγραμματάκι. Windows rules my friends (έστω και mobile).

Κωνσταντίνος

Κίνδυνος από ιούς υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρός και δεν αξίζει να φορτώσεις το μηχανάκι σου.

Όσο για το streaming, μια χαρά δουλεύει στην άρτεμη. Είναι θέμα ταχύτητας σύδεσης ίντερνετ και να έχεις το ανάλογο προγραμματάκι. Windows rules my friends (έστω και mobile).

freco μιλαμε για το free tv της wind?

υπαρχει τροπος να δουλεψει στο 3300?αν ναι δωσε καμμια πληροφορια για οσους ενδιαφερονται.

γιατι για το προγραμα handitv αν θυμαμαι καλα το ειχα εγκαταστησει και γω και δουλευε αλλα εκεινο ειναι αλλο πραγμα.

Απο σήμερα άρχισαν τα προβληματα με το Destinator!

Εκτός οτι σταμάτησε να βρίσκει σήμα gps και όποτε το βρίσκει το χάνει!

Σε κάθε διαδρομή που επιλέγω μου βγάζεις το γνωστό που λέει κάτι για (η διαδρομη δεν εφικτή με....προσπελάσιμα ) και κατι αλλα τετοια που μου τα έκανε στο 7!

Τώρα μου τα κάνει και στο 6!

Κρίμα αλλα η πλοήγηση στο 3300 κρατάει μόνο ένα μήνα!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

freco μιλαμε για το free tv της wind?

υπαρχει τροπος να δουλεψει στο 3300?αν ναι δωσε καμμια πληροφορια για οσους ενδιαφερονται.

γιατι για το προγραμα handitv αν θυμαμαι καλα το ειχα εγκαταστησει και γω και δουλευε αλλα εκεινο ειναι αλλο πραγμα.

Δεν μιλάω για το free tv. Μιλάω για streaming κανάλια μέσω ίντερνετ. Είναι πολύ πιθανό, μάλλον το πιό πιθανό (δεν ξέρω σίγουρα, εγώ έχω cosmote), να χρειάζεται 3G σύνδεση το free tv. Οπότε δεν παίζει στο p3300. Παίζουν όμως όλα τα streaming κανάλια από το internet με το Handy TV όταν έχεις γρήγορη σύνδεση μέσω wi-fi ή μέσω υπολογιστή.

Κωνσταντίνος

οχι ρε παιδια εγω εχω ενα sony ericson w 810i και με καρτα wind και τις καταληλες ρυθμισεις βλεπω free με strimming

φιλε μου αλλο το w810 αλλο το htc 3300.

το 3300 δεν υποστηριζει την υπηρεσια streaming της wind.

οχι γιατι δεν ειναι 3g αλλα γιατι δεν την υποστηριζει.

το streaming που λενε τα πεδια ειναι μεσω προγραματος αλλα ειναι αλλο πραγμα.

Σε κάθε διαδρομή που επιλέγω μου βγάζεις το γνωστό που λέει κάτι για (η διαδρομη δεν εφικτή με....προσπελάσιμα ) και κατι αλλα τετοια που μου τα έκανε στο 7!

Κανε κανα soft reset...σε καποιες φασεις μου το εκανε και εμενα αλλα τωρα πια οχι...τον 6 εχω.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

μέχρι και εχτές ήμουν για το p3600, τώρα ένας φίλος μου λέει, οοοχιι καλύτερα το 3300 εχουν βγει δίαφορα κόλπα και πετάει πάει καλύτερα και απο 624mhz ppc,

3300 η 3600?

Σας ευχαριστώ

Kaneis re paidia? plaese!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Αν θέλεις γνώμες η δική μου είναι σαφέστατα το 3600.

Πολύ καλό και το 3300 αλλά πλέον το 3600 το έχει όλα εκτός απο το Radio. Βασικότερη διαφορά ο επεξεργαστής!!

Εγώ ψάχνομαι ήδη να το πουλήσω και να πάω με την πρώτη ευκαιρία σε 3600!!

Guest lagoudakis

3300 η 3600?

Σας ευχαριστώ

μην ακους φιλε μου τετοια πραγματα,για κολπα και για αλλα,πως θα παει καλυτερα απο 624;ειναι μια πολυ καλη συσκευη και κανει τα βασικα αξιοπρεπεστατα ιδιως με ενα o/c,οσο καιρο το ειχα δεν ειχα παραπονο,το 3600 που εχω τωρα ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο,το βασικο για το 3300 ειναι οτι θα δωσουν 6αρια επισημα,βεβαια μπορεις να βαλεις και στο 3600 αλλα ανεπισημα με ολα τα συν και τα πλην που εχει μια τετοια κινηση

φιλε tron13 παρε μια Trinity να εισαι ωραιος :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

pa8on:cry:

apostasi 60 xiliometron mou tin ebgaze 210

me pigene opou nane mesa sti beria

efage kati mpenilikia simera to rimadi:O oxi tipota allo eixa kai ena moro kainourio kai me ekane rezili to skasmeno:X :D

den ksero ti epa8e

p.s.soft reset ekana kana 2 fores alla mpa...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ψάχνομαι ήδη να το πουλήσω και να πάω με την πρώτη ευκαιρία σε 3600!!

kai ego to idio:lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]