Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για να μη μπερδευόμαστε.........

Αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα λέγεται HTC 3300 MDA ή αλλιώς Τ-PHONE.

Αυτό που πήρα (ή μαλλον πρόκειται να πάρω), είναι η Αγγλική έκδοση του δημοφιλούς PDA και λέγεται HTC 3300 XDA O2 ORBIT (ξέρετε...... η γνωστή που βγάζει τα αξεσουάρ κινητών, φορτιστές, μπαταρίες και άλλα).

Το να είμαστε ανυπόμονοι για κάτι καινούργιο που προκειται να αποκτήσουμε είναι νομίζω απόλυτα φυσιολογικό, ας μη ξεχνάμε ότι η διαφορά ενός ενήλικου και ενός παιδιού είναι η τιμή των παιχνιδιών τους.:up:

Και στη Γερμανία κυκλοφορεί το HTC 3300 σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με το πόσο φορτωμένο είναι με προγράμματα (εννοώ το Θωμά-Θωμά) ή ανάλογα με την εταιρεία (T-mobile, O2). Εγώ προτίμησα το Orbit γιατί η Ο2 το είχε πολύ πιο φτηνό από ότι το "αυθεντικό" HTC 3300.

Όσο για τα παιχνιδάκια που αναφέρεις φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο: Εγώ μέχρι να έρθει το κινητό, έκανα λες και περίμενα μωρό στο μαιευτήριο:p

Πάντως, δε θα το μετανιώσεις, πίστεψέ με. Για μια φυσιολογική χρήση, είναι ιδανικό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην το ξεπατώσεις με today screen, plugin και τέτοια;)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Katalava....gia na min ehi na kani kanis allo sholio gia to provlima pou antimetopizo me to stupid PPC mou, tha xeminame apo idees :(

Anyway, thanks to all the guys who tried to help me.

Diefthinsi kanis gia ACE Athinas?

Guest lagoudakis
Ρε παιδια, απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει το 3300?Σαν πολυ ψευτικο μου φαινεται το πλαστικο του...
καλο ειναι,τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια,ετσι και αλλιως συσκευες επιπεδου ποιοτητας s100-2020-2020i,με τα αλουμινια τους δεν θα ξαναδουμε πιστευω:(

Σορρυ ενα off topic γιατι καιγομαι επαγγελματικα:

Υπαρχει δυνατότητα greek keyboard για HP HW6915 και άν ναι που?

Ευχαριστώ και συγνώμη!

GV

GV

καλο ειναι,τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια,ετσι και αλλιως συσκευες επιπεδου ποιοτητας s100-2020-2020i,με τα αλουμινια τους δεν θα ξαναδουμε πιστευω:(

Και το P3300 αλουμινιο ειναι!!Οταν εκανα μια μικρη γρατζουνιτσα το ειδα απο μεσα και δεν το πιστευα.Λαμποκοπουσε!!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχ. πολυ φιλε.

Αλλα αυτο που εννουσα ειναι greek keyboard που να μπορεις να χρησιμοποιησεις το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ του hw6915 και ΟΧΙ MONo-on screen.

Παντως ευχαριστώ πολύ.

GV

Guest lagoudakis
Και το P3300 αλουμινιο ειναι!!Οταν εκανα μια μικρη γρατζουνιτσα το ειδα απο μεσα και δεν το πιστευα.Λαμποκοπουσε!!!!:D
σοβαρα;δεν το ηξερα αυτο,απλα στα αλλα το βλεπεις,στο 3300 προφανως ειναι πιο δυσκολο

μονο η προσοψη ειναι αλουμινιο (ανοδειωμενο ή ηλεκτροστατικα βαμμενο) και αυτο ομως ειναι επικαλυψη. αλουμινιο με την εννοια του frame δεν υπαρχει. λογοι βαρους

Παιδιά τα POI στο Destinator πως τα περνάμε? Έχω περάσει το Destnator 7 και μου λοίπουν αρκετά.

Οι κατάλογοι Φαγητό, Διαμονή, Μαγαζιά, Διασκέδαση είναι κενοί, που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτούς?

παιδια επειδη αποφασισα να ξαναγυρισω στο Αρτεμις (ερωτας και αυτος..) μερικες ερωτησεις

1.- Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικού της HTC για αναβαθμιση (εψαξα στο foroum της ΑCE αλλα εχει μόνο τα ελληνικα) μπορειτε να μου πειτε την διευθυνση ???

2.- Με το destinator 6 πως παει ??? λυθηκαν τα οποια προβληματα ??

3.- ποια ειναι η τελευτεα εκδοση του BatteryStatus και σε ποια ταχυτητα να το πουσαρω ???

4.- Πιθανότητα για Destnator 7 ?? mpa??

5.- Ποτε θα ερθουν τα win06 στο Αρτεμις ?? (Λένε οτι οσοι εχουν βαλει εκδοσεις win06 το Αρτεμακι παει σφαιρα και στο destinator δεν χρειαζονται κολπακια ) Αν γνωριζετε ποια ειναι η ποιο ευκολη εκδοση αναβαθμισης σε win 06 χωρις ξεκληδωματα και τετοια ???

Σας ευχαριστώ προκαταβολικα και θα τα λεμε συχνα εδω μεσα παλι :) :) :)

ΥΓ, ευτυχως εφυγε ο καυσωνας με 47 βαθμους εδω στο Λαρισιστάν Βράσαμε :lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

παιδια επειδη αποφασισα να ξαναγυρισω στο Αρτεμις (ερωτας και αυτος..) μερικες ερωτησεις

4.- Πιθανότητα για Destnator 7 ?? mpa??

5.- Ποτε θα ερθουν τα win06 στο Αρτεμις ?? (Λένε οτι οσοι εχουν βαλει εκδοσεις win06 το Αρτεμακι παει σφαιρα και στο destinator δεν χρειαζονται κολπακια ) Αν γνωριζετε ποια ειναι η ποιο ευκολη εκδοση αναβαθμισης σε win 06 χωρις ξεκληδωματα και τετοια ???

Yπαρχει το destinator 7 και δουλευει σωστα.

Τα wm6 και αυτα δουλευουν σωστα απο οτι διαβαζω και η εγκατασταση ειναι ευκολη.

Σε καποια post διαβασα οτι η ace θα τα δωση δωρεαν τα wm6 μεσα στο καλοκαιρι...ισχυει αυτο? Ξερει κανεισ?
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Σε καποια post διαβασα οτι η ace θα τα δωση δωρεαν τα wm6 μεσα στο καλοκαιρι...ισχυει αυτο? Ξερει κανεισ?

Ναι, τον Αυγουστο θα γινει.

Εχθες πηρα το p3300 μετα απο τοσο καιρο που το ηθελα μπορείτε να μου λύσετε μερικές απορίες;

Α) Που μπορώ να βρώ το destinator 7 που να δουλεύει σωστά με τον νέο χάρτη

B) Ένα πρόγραμμα για να κάνω overclocking τον επεξεργαστή και στα ποσα hz να το ανεβάσω;

Γ) Ενα πρόγραμμα για full backup

Δ) Πως το συνδέω με bluetooth στον υπολογιστή μου με το activesync? (bluesolei)

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων.

Πέτρος

www.eurotech.gr

Paidia thn boitheia sas. Thelw na valw sto kinhtaki mas tis rythmiseis wste na mporw na lambanw ta e mail tou yahoo sto kinhto. An to exei kanei kaneis auto peite mou pou epeigei.

Euxaristw.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

den ksero giati alla eksafanistikan ta minimata sms apo ti siskeyi.anigo minimata sms kai den mou bgazei kan apostalemena eiserxomena klp:(

kai pano aristera mou grafei anti gia sms IPM.ROOT.otan omos mpo apo to pc sto

Jeyo Mobile Companion mou ta emfanizei.:blink: :blink:

kserei kaneis ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis

Το καλύτερο που έχω να σου προτείνω είναι:

Backup τα πάντα εκτός από τα SMS (email το λέει το SPB Backup)

Hard reset

Restore το backup

Με το hard reset ουσιαστικά θα σου ξαναδημιουργήσει την database που βρίσκονται τα SMS/email. Επαναφέροντας το backup θα είσαι στην ίδια κατάσταση με πριν αλλά με νέα database SMS. Δε χρειάζεται να σου πω ότι θα χαθεί ότι SMS και email υπάρχει εκεί μέσα τώρα.

καλησπερα παιδια,φανταροσ ειμαι και εχω καιρο να ασχοληθω με την αρτεμις.

θελω να κανω και εγώ ενα hard reset γιατι εχω καποια προβληματακια,αλλα θελω αν μπορει καποιος να με βοηθησει..

υπαρχει καποιος τρόπος νομιζω,να αφαιρεσουμε πριν τιν εγκατασταση του το τομτομ και οτι αλλο θελουμε ωστε να μην φορτωθει μετα το hard reset. τι λετε μπορειτε να βοηθησετε τον καλο φανταρο?