zaharakis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 1. Αξίζει τον κόπο? 2.Το ξεκλείδωσες ή την πέρασες έτσι (είδα ότι γίνεται αλλά δεν είναι "full upgrade"). 3. Είναι πλήρως λειτουργικό ή δεν παίζει το wi-fi πχ. Thanks in advance. ολα δουλευουν κανονικα αλλα δεν ειδα καμια τρελλη διαφορα;) οποτε μην πολυ ψαρωνεις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Να σαι καλά γιατί ήμουνα έτοιμος να την κάνω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Να σαι καλά γιατί ήμουνα έτοιμος να την κάνω. εγω δοκιμασα καποιες ρομ στο 3300 μπας και καμια δεν ειχε το bug της καρτας....αλλα ηταν παντου το ρημαδι !!:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 νεος κατοχος!! Παιδες πως μπορω να του πω να διαβαζει επαφες μονο απο κινητο και οχι απο sim?? τα θεματα πως τα περναω μεσα? Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limanisios Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 νεος κατοχος!! Παιδες πως μπορω να του πω να διαβαζει επαφες μονο απο κινητο και οχι απο sim?? τα θεματα πως τα περναω μεσα? ta themata ta rixneis xima mesa sti kinito kai meta pas rithmiseis-simera,kai dialegeis thema.gia tis epafes to ppc sou dinei tin epilogi an thes esi na epilejeis epafes apo ti sim mono apo ti diaxirisi sim sto menu ton epafon. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 νεος κατοχος!! Παιδες πως μπορω να του πω να διαβαζει επαφες μονο απο κινητο και οχι απο sim?? τα θεματα πως τα περναω μεσα? τα θεματα ριχτα χυμα μεσα στον φακελο windows της συσκευης σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limanisios Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 paidia mipos xerei kanenas kapoio programma pou na mporo na katevazo vivlia meso internet sto ppc??????:blink: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ------------- Disable GPRS autoconnect: μπαινεις εναρξη-ρυθμισεις-συνδεσεις-για προχωρηνενους-επιλ δικτυο-επεξεργασια2 φορες-επομενο στο ονομα access point βαλε μια τελεια ή ενα γραμμα στην αρχη ,μετα επομενο μεχρι να τελειωσει με αυτο το τροπο δεν θα συνδεθει ποτε και δεν θα χρεωθεις ποτε γιατι δεν εχει σωστη διευθυνση --------------------- Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία MMS; Για να ενεργοποιήσετε την Υπηρεσία MMS (Multimedia Messaging Service) θα πρέπει να στείλετε στο 1651 το μήνυμα MMS. Θα λάβετε άμεσα τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενώ η Υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε διάστημα 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος. Με την πραγματοποίηση της ενεργοποίησης θα λάβετε γραπτό μήνυμα επιβεβαίωσης. ------------------------------------ αυτα τα δυο εχουν καποια ομοιοτητα?δλδ αν απενεργοποιησω το gprs θα δεχομαι mms? Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ta themata ta rixneis xima mesa sti kinito kai meta pas rithmiseis-simera,kai dialegeis thema.gia tis epafes to ppc sou dinei tin epilogi an thes esi na epilejeis epafes apo ti sim mono apo ti diaxirisi sim sto menu ton epafon. δεν εχει τετοια επιλογη διαολε!! μου δειχνει στις επαφες ολα τα τηλεφωνα και απο sim και τηλεφωνο! Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 paidia mipos xerei kanenas kapoio programma pou na mporo na katevazo vivlia meso internet sto ppc??????:blink: Εδώ έχει αυτό που ζητάς :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=46372 Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 τα θεματα ριχτα χυμα μεσα στον φακελο windows της συσκευης σου :)δημητρη καλυτερα δεν ειναι να τα ριξει χυμα στην καρτα για να μην του τρωει χωρο απο την μνημη του τηλεφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 τα εριξα μεσα και δεν μπορω να τα φορτωσω...?!? Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limanisios Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Εδώ έχει αυτό που ζητάς :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=46372 se euxaristo poli freco... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 τα εριξα μεσα και δεν μπορω να τα φορτωσω...?!? Δοκίμασε στο \Storage Card\My Documents. Εγώ εκεί τα έχω και τα βλέπει μια χαρά. Δεν κάνει τίποτα φίλε μου limanisios. Γι αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθιόμαστε. :) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limanisios Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 mipos gnorizei kapoios an iparxoun rithmiseis gia to handsfree?dioti eno akouo kanonika tous allous pou mou milane,otan pao na miliso ego akouo mono ti foni mou xoris na me akoune oi alloi.to epathe xafnika xoris na piraxo tipota...:!: :!: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 παιδες μαλλον επαθα ζημια, ξαφνικα μετα απο απεγκατασταση προγράμματος που επαιζε mp3, και ενω το windows media player παιζει κανονικα τα video, δεν μπορω να παιξω καθολου mp3, το εικονιδιο αλλαξε (οπως στα windows οταν κανουμε απεγκατασταση) και βγαζει το μυνημα: "the file <...> cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found.You might need to reinstall or restore this file". Τι εγινε ρε ποαιδια ; εγω το αλλο προγραμμα εβγαλα , μηπως αυτο πηγε και εσβησε κατι που χρειαζεται για να παιζει τα mp3 ; τι κανω; ελπιζω να μη χρειαστω hard reset. ΗΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 παιδες μαλλον επαθα ζημια, ξαφνικα μετα απο απεγκατασταση προγράμματος που επαιζε mp3, και ενω το windows media player παιζει κανονικα τα video, δεν μπορω να παιξω καθολου mp3, το εικονιδιο αλλαξε (οπως στα windows οταν κανουμε απεγκατασταση) και βγαζει το μυνημα: "the file <...> cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found.You might need to reinstall or restore this file". Τι εγινε ρε ποαιδια ; εγω το αλλο προγραμμα εβγαλα , μηπως αυτο πηγε και εσβησε κατι που χρειαζεται για να παιζει τα mp3 ; τι κανω; ελπιζω να μη χρειαστω hard reset. ΗΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ:( :( :( κανε ενα ετσι για να σαι σιγουρος :rolleyes::rolleyes: ετσι για προπονηση:lol: μαλον εκει θα πας φιλε μου δυστυχως... κανε μια υστατη προσπαθεια και εγκατεστησε παλι το προγραμμα για τα mp3,τσεκαρε να στα παιζει μονο αυτο...κανε επανεκινηση ,ξετσεκαρε να μην ειναι το προεπιλεγμενο προγραμμα που θα παιζει τα mp3και μετα απο αλλη μια επανεκκινηση αν δεν εχει επανελθει η αρχικη κατασταση που επιθυμεις.....H.R.:blink:(Hard Reset) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 κανε ενα ετσι για να σαι σιγουρος :rolleyes::rolleyes: ετσι για προπονηση:lol: μαλον εκει θα πας φιλε μου δυστυχως... κανε μια υστατη προσπαθεια και εγκατεστησε παλι το προγραμμα για τα mp3,τσεκαρε να στα παιζει μονο αυτο...κανε επανεκινηση ,ξετσεκαρε να μην ειναι το προεπιλεγμενο προγραμμα που θα παιζει τα mp3και μετα απο αλλη μια επανεκκινηση αν δεν εχει επανελθει η αρχικη κατασταση που επιθυμεις.....H.R.:blink:(Hard Reset) βασικα απο τη στιγμη που το media player δουλευει η ολη υποθεση ειναι να συσχετισω τα mρ3 με το mediaplayer και ολα οκ. πως το κανω ομως αυτο ; μεσα απο το mediaplayer δεν βρισκω πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 βασικα απο τη στιγμη που το media player δουλευει η ολη υποθεση ειναι να συσχετισω τα mρ3 με το mediaplayer και ολα οκ. πως το κανω ομως αυτο ; μεσα απο το mediaplayer δεν βρισκω πως μεσα απο κει δεν θα βρεις επιλογη οσο και να ψαχνεις ;) σου ειπα τι να κανεις ;) ""κανε μια υστατη προσπαθεια και εγκατεστησε παλι το προγραμμα για τα mp3,τσεκαρε να στα παιζει μονο αυτο...κανε επανεκινηση ,ξετσεκαρε να μην ειναι το προεπιλεγμενο προγραμμα που θα παιζει τα mp3και μετα απο αλλη μια επανεκκινηση αν δεν εχει επανελθει η αρχικη κατασταση που επιθυμεις.....H.R.:blink:(Hard Reset)"" Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 μεσα απο κει δεν θα βρεις επιλογη οσο και να ψαχνεις ;) σου ειπα τι να κανεις ;) ""κανε μια υστατη προσπαθεια και εγκατεστησε παλι το προγραμμα για τα mp3,τσεκαρε να στα παιζει μονο αυτο...κανε επανεκινηση ,ξετσεκαρε να μην ειναι το προεπιλεγμενο προγραμμα που θα παιζει τα mp3και μετα απο αλλη μια επανεκκινηση αν δεν εχει επανελθει η αρχικη κατασταση που επιθυμεις.....H.R.:blink:(Hard Reset)"" να τα κανω αυατ -δεν εχω προβλημα- ουτως η αλλως με κατι θα πρεπει να παιζω τα mp3 αλλα απλα καταλαβαινω πως κατι τετοιο δεν ειναι λυση γιατι μολις απεγκαταστησω το προγραμμα θα εχω και παλι προβλημα εκτος κιαν ...μμμ. τωρα τοπιασα... εννοεις πως αφου δεν θα ειναι το default προγραμμα ακομα κιαν το απεγκαταστησω ισως δεν σβησει το component για τα mp3... ναι αυτο ισως παιξει.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Δοκίμασε στο \Storage Card\My Documents. Εγώ εκεί τα έχω και τα βλέπει μια χαρά. Δεν κάνει τίποτα φίλε μου limanisios. Γι αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθιόμαστε. :) Εχω κατεβασει δυο θεματα απο κατι λινκ που ειχε δωσει καποιος σε αυτο το thread.τα αρχεια εχουν καταληξη .tsk μου φαινεται...τα τρεχω κανονικα και απλα με πεταει στην οθονη με τα θεματα αλλα δεν τα εχει μεσα... Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Εχω κατεβασει δυο θεματα απο κατι λινκ που ειχε δωσει καποιος σε αυτο το thread.τα αρχεια εχουν καταληξη .tsk μου φαινεται...τα τρεχω κανονικα και απλα με πεταει στην οθονη με τα θεματα αλλα δεν τα εχει μεσα... Δεν χρειάζεται να τα τρέξεις. Τα βάζεις στον φάκελο \Storage Card\My Documents\ και μετά πας Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σήμερα -> Και το επιλέγεις από τα διαθέσιμα θέματα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendel Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Μήπως υπάρχει τρόπος (και πως) να απενεργοπηθεί ο ήχος της κάμερας? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Μήπως υπάρχει τρόπος (και πως) να απενεργοπηθεί ο ήχος της κάμερας? Ευχαριστώ. στις ρυθμισεις της καμερας....... αφου την ανοιξεις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 τελικα αγιες μερες δεν το γλυτωσα το Hard Reset! Ατιμο Πραγμα Κυριοι!!!! πρεπει να ξαναπερασω απο ρυθμισεις για το internet τα mms και το outlook μεχρι τις επιλογες για μπαταρια και ενεργεια. Ασε που εχασα ολες τις επαφες αφου στα τελευταια του δεν λειτουργουσε το sprite backup, ουτε το active sync, Δεν εκανε καμια εγκατασταση σε κανενα cab (ουτε απο pc ουτε απο τη συσκευη) και το πιο περιεργο δεν εμφανιζονταν ΤΙΠΟΤΑ στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων αρα δεν μπορουσα να κανω τιποτα uninstall ! ! ! μαλλον κανα δαιμονιο το χτυπησε Πασχαλιατικα! τι να πω! Αντε παλι απο την αρχη Καλη Ανασταση σε ολους! Α! ενω για 2 μηνες + η storadge card δεν εβγαλε ποτε το γνωστο προβλημα τις τελευταιες 5-6 μερες πρι το περιστατικο ξεκολ@θηκε να χαλαει, !! ρεσετ και φτου κιαπο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts