christou Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Εβαλα μια αλλη καρτα sim (Vodafone) και μετα μολις εβαλα παλι την δικια μου (Τιμ) μπερδευτικαν οι ρυθμισεις mms-gprs ... Κατοπιν τις εσβησα ολες. Προσπαθησα να τις βαλω χειροκεινητα αλλα δεν ηταν δυνατο αυτο. Γνωριζεται καποια λυση παρακαλω? δες εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 γίνεται να κάνω αναβάθμηση στο p3300 και να βάλω WM6 (όταν βγούν)??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ερωτηση: Υπάρχουν πουθενα να κατεβάσουμε χάρτες για το Τοm tom? Πηγα να κατεβάσω το Athens.cab μέσω GPRS (το σιτε της ιδιας της εταιριας..) και μου φαγε 30 ευρώπουλα..:( ωχ ρε φιλε στη εκατσε κανονικα! συνδεσε το αρτεμαι με το πισκαι αν συν εισαι στο ιντερνετ πατασ κατεβασμα και δεν χρεωνεσε τπτ απλα γιατι τα κατεβαζει μεσω του υπολογιστη~!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Επίσης ξέρετε πως μπορούμε να αλλάξουμε την μπροστινή αλουμινένια πρόσοψη, γιατί την έχω ξεσκίσει από τις πτώσεις (βλέπετε δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα hands free και κάποιες φορές το αφήνω δίπλα μου στο αυτοκίνητο ή πάνω στο τραπέζι μπροστά μου και ξαφνικά σηκώνομαι και μπουμ!). Ευτυχώς που είναι από αλουμίνιο και νομίζω πως αντέχει περισσότερο, απ'το αν θα ήταν πλαστικό. τοσεσ πτωσεισ εχεισ?? απο αντοχη καλα εεε???? εγω μια φορα το ριξα και σπαραξε η καρδια μου(η τσεπη μου δηλαδη 600 ευρω):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiosc75 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Eρωτηση πωσ μπορω να συνδεσω το P3300 με wifi στο internet???? τι ρυθμισεις χρειαζονται για να γινει η συνδεση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 έχω βάλει το DESTINATOR 6 και δουλεύει άψογα. το έχω δοκιμάσει μόνο Νάξο ακόμα αλλά και για εδώ έχει τους βασικούς δρόμους και μάλιστα με ονόματα (αν και ακόμα στην χώρα έχουμε οδούς αλλά όχι αριθμούς) Πως μπορώ να βάλω στο τηλέφωνο πατώντας το κουμπί της πλοήγησης να μην ανοίγει το NAVIMATE(:down: :ρ :knife: ) αλλά το DESTINATOR?:help: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 έχω βάλει το DESTINATOR 6 και δουλεύει άψογα. το έχω δοκιμάσει μόνο Νάξο ακόμα αλλά και για εδώ έχει τους βασικούς δρόμους και μάλιστα με ονόματα (αν και ακόμα στην χώρα έχουμε οδούς αλλά όχι αριθμούς) Πως μπορώ να βάλω στο τηλέφωνο πατώντας το κουμπί της πλοήγησης να μην ανοίγει το NAVIMATE(:down: :ρ :knife: ) αλλά το DESTINATOR?:help: πηγαινε εναρξη/ ρυθμισεις/πληκτρα και αλλαξε τα απο κει;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Eυχαριστώ:up: :up: :respect: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrant1985 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 exeis pm :cool: Σε ευχαριστώ πολύ είσαι πρώτος:) :) Μά ερώτηση η υπηρεσία tmc δουλεύει στην ελλάδα πήγα http://www.tmcforum.com αλλά δεν το είδα πουθενά. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ είσαι πρώτος:) :) Μά ερώτηση η υπηρεσία tmc δουλεύει στην ελλάδα πήγα www.tmcforum.com αλλά δεν το είδα πουθενά. μακαρι να δουλευε φιλε μου!! ειναι κατι σαν την αυτοματη ευρεση σταθμων στο ραδιο των αυτοκινητων μας αναλογα τι θελουμε εμεις να ακουσουμε,πχ pop,rock,news κλπ... τα ραδιοcd εχουν την ικανοτητα (οπως και τα συστηματα πλοηγησης,στην περιπτωση μας dest εχουν το tmc) αλλα κανεις δεν εκπεμπει τετοια σηματα.... φιλος που ταξιδευει γερμανια συχνα,και του ειχα βαλει το dest 6 στο κινητο του, ελαβε ειδοποιηση,μεσω tmc, να κανει παρακαμψη περιπου 20χλμ απο την πορεια του...ακολουθησε την εντολη μιας και ειχε τον χρονο να το κανει εστω και δοκιμαστικα... αργοτερα εμαθε οτι στο σημειο που τον παρεπεμπε να κανει παρακαμψη το destinator........ειχε γινει μεγαλο ατυχημα και ο δρομος ειχε κλεισει:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Εχω την εντύπωση πως βρήκα μια προσωρινή λυση στο πρόβλημα Με το corrupt δεδομένα και τα κινέζικα γράμματα της SD... Κατεβάστε αυτό το προγραμματάκι... Είναι freeware... Το έχω εδω και δύο μέρες και δεν παρατηρησα ουτε μια φορά το πρόβλημα, απο εκει που γινόταν σχεδον κα8ε φορα που έκλεινε το τηλέφωνο... Επιπλέον καταναλώνει ελάχιστη μνήμη... Δοκιμάστε και πείτε μου... Για περισσότερες πληροφορίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παίδες κατέβασα το Tom.Tom.Navigator v6.0.Multilanguage.*****ed-rGPDA αλλά δεν ξέρω πως να το κανω install. Μεσα έχει 3 zip files (rgtt6apc.zip, rgtt6apb.zip and rgtt6apa.zip). 1)Το rgtt6apc.zip εχει μεσα το rg-setup.rar με τoυς φακέλους TomTom Nav. και Guam 2)To rgtt6apb.zip εχει μεσα το rg-setup.r01 με τoυς φακέλους Windows, TomTom Nav και Guam 3)To rgtt6apa.zip εχει μεσα το rg-setup.r00 με τoν φάκελο TomTom Nav. Εχω μπερδευτεί . Πώς γίνεται το install του προγράμματος? Χάρτη της Αθηνας έχω κατεβάσει..:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παίδες κατέβασα το Tom.Tom.Navigator v6.0.Multilanguage.*****ed-rGPDA αλλά δεν ξέρω πως να το κανω install. Μεσα έχει 3 zip files (rgtt6apc.zip, rgtt6apb.zip and rgtt6apa.zip). 1)Το rgtt6apc.zip εχει μεσα το rg-setup.rar με τoυς φακέλους TomTom Nav. και Guam 2)To rgtt6apb.zip εχει μεσα το rg-setup.r01 με τoυς φακέλους Windows, TomTom Nav και Guam 3)To rgtt6apa.zip εχει μεσα το rg-setup.r00 με τoν φάκελο TomTom Nav. Εχω μπερδευτεί . Πώς γίνεται το install του προγράμματος? Χάρτη της Αθηνας έχω κατεβάσει..:( Κάνε extract το ένα rar και θα γινουν και τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Thanks johner;) Και μια άλλη ερώτηση.. Εχει κανεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται το GPRS/GSM/Internet στο PDA μας για καρτοκινητή ΤΙΜ?? :) Thanks in advance.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_21 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Δεν βρίσκω τα αρχεία του Τομ-τομ στη συσκευή (ο φάκελος δείχνει άδειος). Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω πάλι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Thanks johner;) Και μια άλλη ερώτηση.. Εχει κανεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται το GPRS/GSM/Internet στο PDA μας για καρτοκινητή ΤΙΜ?? :) Thanks in advance.. αποσυμπιεσε το ριξτο στο τηλεφωνο σου και τρεξτο απο κει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiosc75 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Eρωτηση πωσ μπορω να συνδεσω το P3300 με wifi στο internet???? τι ρυθμισεις χρειαζονται για να γινει η συνδεση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Eρωτηση πωσ μπορω να συνδεσω το P3300 με wifi στο internet???? τι ρυθμισεις χρειαζονται για να γινει η συνδεση??? Ανοίγεις το wifi, βρίσκεις το δίκτυο, βάζεις κωδικό και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 αποσυμπιεσε το ριξτο στο τηλεφωνο σου και τρεξτο απο κει ;) :) :up: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Εχω την εντύπωση πως βρήκα μια προσωρινή λυση στο πρόβλημα Με το corrupt δεδομένα και τα κινέζικα γράμματα της SD... Κατεβάστε αυτό το προγραμματάκι... Είναι freeware... Το έχω εδω και δύο μέρες και δεν παρατηρησα ουτε μια φορά το πρόβλημα, απο εκει που γινόταν σχεδον κα8ε φορα που έκλεινε το τηλέφωνο... Επιπλέον καταναλώνει ελάχιστη μνήμη... Δοκιμάστε και πείτε μου... Για περισσότερες πληροφορίες εδώ Το εγκατέστησα και εγώ και πράγματι εδώ και 3 μέρες δεν μου έχει παρουσιάσει corruption στην κάρτα. Ταυτόχρονα έσβησα και το partnership με τα windows από τις ρυθμίσεις του Activesync στο ppc και πλέον συνδέομαι σαν guest στο pc. Δεν ξέρω τι από τα δύο βοήθησε αλλά προς το παρόν (μην το ματιάσουμε) όλα πάνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Εχω την εντύπωση πως βρήκα μια προσωρινή λυση στο πρόβλημα Με το corrupt δεδομένα και τα κινέζικα γράμματα της SD... Κατεβάστε αυτό το προγραμματάκι... Είναι freeware... Το έχω εδω και δύο μέρες και δεν παρατηρησα ουτε μια φορά το πρόβλημα, απο εκει που γινόταν σχεδον κα8ε φορα που έκλεινε το τηλέφωνο... Επιπλέον καταναλώνει ελάχιστη μνήμη... Δοκιμάστε και πείτε μου... Για περισσότερες πληροφορίες εδώ Το εγκατέστησα και εγώ και πράγματι εδώ και 3 μέρες δεν μου έχει παρουσιάσει corruption στην κάρτα. Ταυτόχρονα έσβησα και το partnership με τα windows από τις ρυθμίσεις του Activesync στο ppc και πλέον συνδέομαι σαν guest στο pc. Δεν ξέρω τι από τα δύο βοήθησε αλλά προς το παρόν (μην το ματιάσουμε) όλα πάνε καλά. αυτο το προγραμμα σας ειδοποιει αν υπαρξει corruption στην καρτα να κανετε soft reset δεν φτιαχνει το προβλημα.. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 καλησπερα σε ολους.την πατησα και εγω οπως και οι πιο πολλοι.αγορασα το μηχανημα την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας του και πιστευα οτι δε θαχα προβλημα.ελα ντε ομως,ηρθαν οι κινεζοι και σε μενα σε καθημερινη βαση.οyτε το πιο πανω προγραμα βοηθησε,ουτε το χαρτακι,ουτε το φορματ με storage tools,ουτε η αγορα αλλης καρτας,ουτε η αλλαγη της registry,ουτε οτι αλλο εχει αναφερθει.ψευδαισθηση ειναι κανωντας την μια η την αλλη λυση,οτι δεν θα μας ξαναεμφανιστει το προβλημα.ειναι θεμα χρονου-ημερας δηλαδη μεχρι να δουμε ta folder της καρτας ξανα κινεζικα.κατι πρεπει να κανουν και αυτο νομιζω πως εχει καθαρα σχεση με μια σοβαρη αναβαθμιση του μηχανηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfr Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Hello to everyone I see many interesting issues and lots of information. Thanks for the guys that share their experience Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 κάπου στις πρώτες σελίδες κάποιος έγραψε ότι μπορεί να γράψει από το ράδιο? έχω φάει τον κόσμο αλλά τπτ, το έχει κάνει κανείς? αν ναι πως? ευχαριστώ, Αντώνης Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ρε παιδιά έχω μια βασική απορία: Ας πούμε ότι κάνω copy ένα .cab στην storage card και μετά πάω και το τρέχω και εγκαθίσταται ένα πρόγραμμα. Μετά μπορώ να σβήσω το αρχικό .cab ή πρέπει να παραμείνει και αυτό για να τρέχει το πρόγραμμα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts