Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιαννη του αδερφου μου ειναι απο τα πρωτα 3300 που κυκλοφορησαν και ειναι στημενο απο μενα απο την αρχη με πολλα προγραμματα που δουλευω και γω και στον τιτανα αλλα και στο 3300 μου.

ε λοιπον δεν εχει παρουσιασει τπτ απολυτως!!!κανενα προβλημα κανενα bug !!

και ενα 3300 που ειχα στις αρχες για 2-3 βδομαδες πριν παρω το καινουριο το δικο μου (που και αυτο ηταν απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορησει )

ακομα δεν εχει και αυτο παρουσιασει τπτ:O

αρα

η κατι μαγικο εχει γινει με τις νεες εκδοσεις ελληνικων της ace

η κατι εχουν αλλαξει στις νεες παρτιδες (απο την HTC) σε θεμα hardware στις νεες συσκευες...

δεν μπορω να βρω κατι αλλο σχετικο....

και μιλαω για 3 συσκευες 3300 που εχω δουλεψει εγω στα χερια μου και οχι υποθετικα...;)

Να αναφέρω κι εγώ, ότι το δικό μου είναι από την πρώτη παρτίδα που έφερε το Πλαίσιο, έχω κάνει αναβάθμιση στην 3.0.4, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Σύμπτωση?

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να αναφέρω κι εγώ, ότι το δικό μου είναι από την πρώτη παρτίδα που έφερε το Πλαίσιο, έχω κάνει αναβάθμιση στην 3.0.4, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Σύμπτωση?

μια απο τα ιδια και εγω ποτε δεν ειχα το προβλημα αγορασμενο την πρωτη μερα κυκλοφοριας...

εχω δωσει παλι αυτο το λινκ ειναι ενα προγραμμα το οποιο προειδοποιει για τυχον προβλημα της καρτας και σου λεει να κανεις soft reset

αρκετοι που το εχουν βαλει στο εξωτερικο το βρηκαν χρησιμο

ας το δοκιμασει καποιος που εχει το προβλημα να μας πει αν τον βοηθαει.:rolleyes:

Samsung Note II

ξερει κανεις πως μηδενιζουν τα χρονομετρα για τις κλησεις?

καλα μονο με hard reset?δεν υπαρχει αλλος τροπος????

ααα!!!ωραια....:mad: :mad: :mad: :mad:

Σύμπτωση?

πως κοιταμε ποια εκδοση εχουμε?αυτο το 3,0,4?

πως κοιταμε ποια εκδοση εχουμε?αυτο το 3,0,4?

Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Γλώσσα

Γράφει Έκδοση Ελληνικών: 3.0.4

Κωνσταντίνος

μια απο τα ιδια και εγω ποτε δεν ειχα το προβλημα αγορασμενο την πρωτη μερα κυκλοφοριας...

εχω δωσει παλι αυτο το λινκ ειναι ενα προγραμμα το οποιο προειδοποιει για τυχον προβλημα της καρτας και σου λεει να κανεις soft reset

αρκετοι που το εχουν βαλει στο εξωτερικο το βρηκαν χρησιμο

ας το δοκιμασει καποιος που εχει το προβλημα να μας πει αν τον βοηθαει.:rolleyes:

Το ειχα βαλει πριν λιγες μερες και συχνα πυκνα μου εβγαζε οτι η καρτα ειναι corrupted κτλ,αλλα μεχρι σημερα δεν εxω προβλημα(δεν εκανα soft reset),αρα μαλλον αναξιοπιστο το κοβω.Ας το δοκιμασουν και αλλοι φιλοι να μας πουν.

καλα μονο με hard reset?δεν υπαρχει αλλος τροπος????

ααα!!!ωραια....:mad: :mad: :mad: :mad:

Μετρητες κλησεων που μπορεις να μηδενισεις εχει το batterystatus.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Μετρητες κλησεων που μπορεις να μηδενισεις εχει το batterystatus.

και το kd power meters to opoio kai dokimazete se beta morfi και λογικα σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμο

καταπληκτικη δουλεια απο Ελληνα χρηστη:rolleyes:

Samsung Note II

Το ειχα βαλει πριν λιγες μερες και συχνα πυκνα μου εβγαζε οτι η καρτα ειναι corrupted κτλ,αλλα μεχρι σημερα δεν εxω προβλημα(δεν εκανα soft reset),αρα μαλλον αναξιοπιστο το κοβω.Ας το δοκιμασουν και αλλοι φιλοι να μας πουν.

όντως το έβαλα σήμερα και όλο λάθος συναγερμούς μου δίνει:mad:

μάλλον θα το σουτάρω:shoot: :shoot: :shoot:

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Το ειχα βαλει πριν λιγες μερες και συχνα πυκνα μου εβγαζε οτι η καρτα ειναι corrupted κτλ,αλλα μεχρι σημερα δεν εxω προβλημα(δεν εκανα soft reset),αρα μαλλον αναξιοπιστο το κοβω.Ας το δοκιμασουν και αλλοι φιλοι να μας πουν

όντως το έβαλα σήμερα και όλο λάθος συναγερμούς μου δίνει:mad:

μάλλον θα το σουτάρω:shoot: :shoot: :shoot:

φοβαμαι οτι σε αυτη την περιπτωση μπορει να το μπερδευουν οι Ελληνικοι χαρακτηρες για τους λαθος συναγερμους

πως ψαχνεται να δειτε αν εχει γινει corrupt η καρτα?

κοιτατε σε ολα τα directory?

Samsung Note II

Σύμπτωση?

Εμένα εν αντιθέσει ξεκίνησε να μου το κάνει μετά από hard reset και πέρασμα της 3.0.4. Τι να πείς...χάος.

mipos xerei kaneis pou tha vro tin anavathmisi 3.0.4 gia to p3300???????

http://dl.qtek.gr/P3300_3.0.4_GR.exe ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

φοβαμαι οτι σε αυτη την περιπτωση μπορει να το μπερδευουν οι Ελληνικοι χαρακτηρες για τους λαθος συναγερμους

πως ψαχνεται να δειτε αν εχει γινει corrupt η καρτα?

κοιτατε σε ολα τα directory?

απλά μου βγάζει συνεχεια το σηματάκι

για να ψάξω δεν ξέρω αλλά είναι σπαστικό κάθε λίγο να ειδοποιεί.

τόβγαλα και ησύχασα

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Aγόρασα και γω το P3300 και μου φαίνεται μια χαρά.. Ερώτημα. Πως μπορώ να βρώ ρυθμίσεις για GPRS και ΜΜS? Είμαι κάτοχος καρτοκινητής ΤΙΜ. Να πώ πως πήγα απ την ΤΙΜ (μπήκα και στο site αλλά δεν υπάρχει πουθενα αυτή η μάρκα για ρυθμίσεις συσκευών). Επισης πήρα στο 1260 αλλά είναι με χρέωση και δεν βρήκα και άκρη. Αν ξέρει κάποιος τι κανουμε ας μου πει.. Ευχαριστώ:(
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Aγόρασα και γω το P3300 και μου φαίνεται μια χαρά.. Ερώτημα. Πως μπορώ να βρώ ρυθμίσεις για GPRS και ΜΜS? Είμαι κάτοχος καρτοκινητής ΤΙΜ. Να πώ πως πήγα απ την ΤΙΜ (μπήκα και στο site αλλά δεν υπάρχει πουθενα αυτή η μάρκα για ρυθμίσεις συσκευών). Επισης πήρα στο 1260 αλλά είναι με χρέωση και δεν βρήκα και άκρη. Αν ξέρει κάποιος τι κανουμε ας μου πει.. Ευχαριστώ:(

des an exei tis rythmiseis gia to qtek s100 einai oi idies

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με το GpsGate v2.5 μετά απο 20 ημέρες δεν μου δουλεύει έχει κόκκινη ένδειξη υποθέτω οτι η έκδοση ειναι trial με αποτέλασμα να χάνω την κεραία Gps μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Μπαίνω στο Destinator μέσω ρυθμίσεις-ανανέωση Gps αλλά είναι σπαστικό ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να βοηθήσει

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Paidia fantazomai oti i swsti anavathmisi einai sto link

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2233

Yparxoun kapou odigies anavathmisis???Emena einai 3.0.2.Exei noima na tin kanw tin anavathmisi???

Εάν σε ενδιαφέρουν αυτά:

3.0.4

-Προσθήκη ελληνικού smartdial.

3.0.3

- Προστέθηκε σε κάθε reboot να ελέγχεται ο φάκελος \Windows\Start_Menu\Προγράμματα\Ρυθμίσεις και εαν υπάρχει να μετακινείται στο \Windows\Start_Menu\Προγράμματα

- Διορθώθηκαν οι Ήχοι και Ειδοποιήσεις όπου οι ενδείξεις "Δυνατός" και "Ασθενής" ήταν λάθος

- Διορθώθηκε στις σημειώσεις "Εναρξη / Προγράμματα / Σημειώσεις / Μενού / Επιλογές" το μενού που όπου επιλέγεται που μπορεί να αποθηκευτεί η ηχογράφηση/σημείωση.

κάνε.

Εγώ όταν χρειάστηκα hard reset επί τη ευκαιρία έριξα και το update.

Κωνσταντίνος

Guest lagoudakis
Paidia fantazomai oti i swsti anavathmisi einai sto link

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2233

Yparxoun kapou odigies anavathmisis???Emena einai 3.0.2.Exei noima na tin kanw tin anavathmisi???

ναι εκει ειναι συναγωνιστη;) δες τις διαφορες που γραφει για την 3.0.3 και 3.0.4;)ωπ!!!με προλαβε ο φιλος freco

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με το GpsGate v2.5 μετά απο 20 ημέρες δεν μου δουλεύει έχει κόκκινη ένδειξη υποθέτω οτι η έκδοση ειναι trial με αποτέλασμα να χάνω την κεραία Gps μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Μπαίνω στο Destinator μέσω ρυθμίσεις-ανανέωση Gps αλλά είναι σπαστικό ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να βοηθήσει

exeis pm :cool: