harrynaxiotis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ευχαριστώ σχετικά με την κάρτα να βάλω 2GB ή θα μου παρουσιάσει προβλήματα? Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 εχουν ακουστει προβληματα με τις καρτες.... εδω εγω εχω την 512 που εχει απο την μανα του και απο χθες το βραδυ μερικους φακελους μου τους βγαζει σε κινεζικα και μερικα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα στην καρτα μνημης δεν δουλευουν. και το θεμα ειναι πως δεν διορθωνεται με τιποτα οτι και να εχω κανει... δεν ξερω καποιον τροπο αν του εχει συμβει καποιου και το εχει διορθωσει ας μιλησει... δεν μπορω να τα διαγραψω κιολας αυτα τα αρχεια και τους φακελους ου εχουν γινει κινεζικα... τι μπορω να κανω ρε παιδια? ας βοηθησει καποιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riku Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Υπάρχει καποια λύση ώστε να "ακουμε" το Ρ3300 μέσα απο το bluetooth? Π.χ. το Destinator και τις οδηγίες του! Το χρησιμοποιιώ κυρίως πάνω σε μοτοσικλέτα κι το εχω στην τσέπη μου αλλά για να το ακούω πρέπει να συνδέσω τα καλωδιακά handsfree! Πρόβλημα, δεν νομίζετε? Μήπως είναι θέμα bluetooth? Υ/Γ. ο άσχετος κυρίως άσχετα ρωτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Υπάρχει καποια λύση ώστε να "ακουμε" το Ρ3300 μέσα απο το bluetooth? Π.χ. το Destinator και τις οδηγίες του! Το χρησιμοποιιώ κυρίως πάνω σε μοτοσικλέτα κι το εχω στην τσέπη μου αλλά για να το ακούω πρέπει να συνδέσω τα καλωδιακά handsfree! Πρόβλημα, δεν νομίζετε? Μήπως είναι θέμα bluetooth? Υ/Γ. ο άσχετος κυρίως άσχετα ρωτά!!! Παιζουν αψογα τα nokia hs-12w (ακριβα μεν, αλλα εχουν και οθονη που σου δειχνουν ποιος σε καλει), επισης ειναι stereo για μεταφορα ηχου (mp3). Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriStrofiS Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Παιζουν αψογα τα nokia hs-12w (ακριβα μεν, αλλα εχουν και οθονη που σου δειχνουν ποιος σε καλει), επισης ειναι stereo για μεταφορα ηχου (mp3). Επίσης και τα HBH-DS970 της Sony-Ericsson. Οθόνη , αναγνώριση και εμφάνιση επαφής καλούντα , Stereo , πολύ καλή ακουστική σε θορυβώδες περιβάλλον (μοτοσυκλέτα) και με κόστος < 100 € . Τα έχω δοκιμάσει , ενώ παίζει μουσική να ακούω και οδηγίες πλοήγησης από το Destinator . :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Υπάρχει καποια λύση ώστε να "ακουμε" το Ρ3300 μέσα απο το bluetooth? Π.χ. το Destinator και τις οδηγίες του! Υπάρχει και αυτό που είναι freeware και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Στο δικό μου δουλεύει μια χαρά και στέλνει τις φωνητικές οδηγίες (και γενικά όλους τους ήχους) από το MioMap στο μονοφωνικό hands free Motorola H350. Δοκίμασέ το. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Υπάρχει και αυτό που είναι freeware και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Στο δικό μου δουλεύει μια χαρά και στέλνει τις φωνητικές οδηγίες (και γενικά όλους τους ήχους) από το MioMap στο μονοφωνικό hands free Motorola H350. Δοκίμασέ το. AΨΟΓΟ !! παιζει απροβληματιτα με ενα "κλικ" ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ξερετε πως μηδενιζουν τα χρονομετρα για τις κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 εχουν ακουστει προβληματα με τις καρτες.... εδω εγω εχω την 512 που εχει απο την μανα του και απο χθες το βραδυ μερικους φακελους μου τους βγαζει σε κινεζικα και μερικα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα στην καρτα μνημης δεν δουλευουν. και το θεμα ειναι πως δεν διορθωνεται με τιποτα οτι και να εχω κανει... δεν ξερω καποιον τροπο αν του εχει συμβει καποιου και το εχει διορθωσει ας μιλησει... δεν μπορω να τα διαγραψω κιολας αυτα τα αρχεια και τους φακελους ου εχουν γινει κινεζικα... τι μπορω να κανω ρε παιδια? ας βοηθησει καποιος....μου ειχε τυχει και μενα,αλλα με reset εφτιαξε,κανε του μερικα να δεις,επισης βγαλε την καρτα και ξαναβαλτην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ti diladi? Ta ehasa ola kai prepi na ta ksanaperaso? Kai otan les card reader, tha prepi diladi na vgazo tin karta apo to PPC kathe fora pou thelo na tin kano back up gia na tin vazo se card reader?ειναι η μονη λυση προς το παρων μεχρι να βρουν τι φταιει απο την htc,απλα υπομονη,αλλωστε το ψαχνουν,καποια στιγμη θα δωθει λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ποια εκδοση του destinator ειναι καλητερη για το htc p3300 please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 μου ειχε τυχει και μενα,αλλα με reset εφτιαξε,κανε του μερικα να δεις,επισης βγαλε την καρτα και ξαναβαλτην εκανα τα παντα αλλα τιποτα... δυστυχος τα διεγραψα ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrant1985 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα όταν βρίσκω ασύρματο δύκτιο μου ζητάει να κάνω ρυθμίσεις και δεν μου ανοίγει τις σελίδες κάτι που δεν συμβαίνει όταν έχω συνδέσει το κινητό με το υπολογιστή μέσω καλωδίου δεν έχω ενεργοποιήσει απο την tim το wap kai to gprs μήπως φταίει αυτό μία βοήθεια γιατί πηγαίνω στα flocafe πειραιά που είναι δωρεάν το wifi και δεν μπορώ να συνδεθώ Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα όταν βρίσκω ασύρματο δύκτιο μου ζητάει να κάνω ρυθμίσεις και δεν μου ανοίγει τις σελίδες κάτι που δεν συμβαίνει όταν έχω συνδέσει το κινητό με το υπολογιστή μέσω καλωδίου δεν έχω ενεργοποιήσει απο την tim το wap kai to gprs μήπως φταίει αυτό μία βοήθεια γιατί πηγαίνω στα flocafe πειραιά που είναι δωρεάν το wifi και δεν μπορώ να συνδεθώ οχι φιλε δεν φταιει οτι δεν εχει ενεργοποιησει σπο την tim το gprs.... οταν βρισκει καποιο δικτυο σου εμφανιζει καποιες ρυθμισεις πρπει να βαλεις οτι θα συνδεεσαι στο internet και οχι work που εχει απο μονο του... επισεις πρεπει να πας και στο εναρξη-συνδεσεις-ασυρματο δικτυο και να δεις τι γινεται...(αν περνει ip κτλ) ετσι νομιζω..πηγαινε και βαλε αν θες να μπαινει αυτοματη ip και δες αν μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ποια εκδοση του destinator ειναι καλητερη για το htc p3300 please help η τελευταια φυσικα...η 6,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 ειναι η μονη λυση προς το παρων μεχρι να βρουν τι φταιει απο την htc,απλα υπομονη,αλλωστε το ψαχνουν,καποια στιγμη θα δωθει λυση Klaps :( :( :( ok lipon.....ftou ki apo tin arhi PALI :mad: Kai gia melontika back ups tis kartas ti na kano? Na tin vgazo apo to til kai na tin vazo se reader gia na antigrapso ta arhia sto pc? Den iparhi kana pios efkolos tropos? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 καλημέρα. έχω διαβάσει ΟΛΕΣ τις σελίδες αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα:heat: :dizzy: μήπως υπάρχει η δυνατότητα να μαζευτούν όλες οι λύσεις των προβλημάτων σε ένα σημείο γιατί ειλικρινά δεν θυμάμαι που διάβασα τί?:help: 2 selides pisw eixe sxetiko post BtW koita edw einai ola mazemena http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1780751#post1780751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Παιδια το battery status (για oc αυτο δεν ειναι???) ειναι freeware??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καλησπέρα, Η εταιρεία που δουλεύω μου παρήγγειλε ένα 3300 σαν bonus :rolleyes: το οποίο το περιμένω να έρθει αύριο από vodafone .... ειλικρινά τώρα ψάχνω να βρω τα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Είμαι gadget-άκιας αλλά σε ότι αφορά τα τηλέφωνα είμαι nokia-κιας. Είχα το TyTn και το έδωσα στον μήνα πάνω, καθώς κινούμαι πολύ καθημερινά και δεν με βόλευε. Τι λέτε να το κρατήσω για παιχνίδι ή να το πουλήσω τώρα που θα έρθει σφραγισμένο κιόλας ???? έχει και ένα σκασμό λεφτά ρε παιδιά 700+ ευρώ (!!!!!) και θέλω να πάω για ένα sony vaio ;) Αν πρόκειται όμως για εξαιρετικό μηχάνημα και αξίζει τον κόπο να το κρατήσω :O Γνώμες ???? :wacko: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Παιδια το battery status (για oc αυτο δεν ειναι???) ειναι freeware??? yeap:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Παιδια το battery status (για oc αυτο δεν ειναι???) ειναι freeware??? ναι Καλησπέρα, Η εταιρεία που δουλεύω μου παρήγγειλε ένα 3300 σαν bonus :rolleyes: το οποίο το περιμένω να έρθει αύριο από vodafone .... ειλικρινά τώρα ψάχνω να βρω τα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Είμαι gadget-άκιας αλλά σε ότι αφορά τα τηλέφωνα είμαι nokia-κιας. Είχα το TyTn και το έδωσα στον μήνα πάνω, καθώς κινούμαι πολύ καθημερινά και δεν με βόλευε. Τι λέτε να το κρατήσω για παιχνίδι ή να το πουλήσω τώρα που θα έρθει σφραγισμένο κιόλας ???? έχει και ένα σκασμό λεφτά ρε παιδιά 700+ ευρώ (!!!!!) και θέλω να πάω για ένα sony vaio ;) Αν πρόκειται όμως για εξαιρετικό μηχάνημα και αξίζει τον κόπο να το κρατήσω :O Γνώμες ???? :wacko: ολα τα ppc θελουν ψαξιμο και συνεχεια να ασχολεισαι μαζι τους θελει δηλαδη χρονο με λιγα λογια δεν ειναι κινητα τηλεφωνα απλα κανουν και αυτη τη δουλεια αν δεν εχεις κεφι να ασχοληθεις μην το παρεις απο την αλλη το 3300 ειναι το ppc που ειναι πιο κοντα σε χρηση με τα απλα κινητα απο ολα τα υπολοιπα εγω μετα απο περιπου 6 μηνες με αυτο δεν θα μπορουσα να γυρισω παλι σε nokia η κατι παρομοιο Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 yeap:cool: Και που το βρισκω αν το εχεις προχειρο??? Μεχρι ποσο ειναι ασφαλες να το παω???thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Και που το βρισκω αν το εχεις προχειρο??? Μεχρι ποσο ειναι ασφαλες να το παω???thx 247 paizei aneta xwris kanena kollhma alloi xrhstes to exoun anevasei sta 260 xwris probs (an exeis destinator meta apo ligh wra kollaei to ppc) PArto san attachment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Υπερ-ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μολις το περασα αλλα δεν μου εμφανιζει τη συχνοτητα του επεξεργαστη!!!!Μονο μπαταρια δειχνει και δεν κανει τιποτε αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts