Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας κι από εμένα... Νέος με το κινητό, πολύ νέος, σε βαθμό που ξέρετε, οι πρώτες εντυπώσεις, μήπως έκανα λάθος και όλα τα σχετικά. Από ΝΟΚΙΑ εδώ, ξέρετε δεν είναι εύκολο. Αν είναι εύκολο σας παρακαλώ, ενημερώστε με για προγράμματα, τι μου είναι απαραίτητο, χρήσιμο, δεν ξέρω που μου πάνε τα... τέσσερα. Ευχαριστώ, να είστε καλά!
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας κι από εμένα... Νέος με το κινητό, πολύ νέος, σε βαθμό που ξέρετε, οι πρώτες εντυπώσεις, μήπως έκανα λάθος και όλα τα σχετικά. Από ΝΟΚΙΑ εδώ, ξέρετε δεν είναι εύκολο. Αν είναι εύκολο σας παρακαλώ, ενημερώστε με για προγράμματα, τι μου είναι απαραίτητο, χρήσιμο, δεν ξέρω που μου πάνε τα... τέσσερα. Ευχαριστώ, να είστε καλά!

Μερικα απο τα βασικα προγραμματα τα γραφω στην προηγουμενη σελιδα.

Για οτι θες pm.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

με το phonealarm σας δουλευει η δονηση οσοι το εχετε?

γινετε το κινητο απο την μανα του να παιξει ηχο για τα μηνυματα?

γιατι δεν βρισκω?μονο για ηχο για τις κλησεις εχω βρει...

Το sbp time ειναι σαφως καλυτερο και πιο κομψο και ανοιγει την συσκευη (οχι βεβαιως οταν ειναι απενεργοποιημενη με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου on/off !!!). Αντιμετωπισα και εγω προβληματα αρκετες φορες οπως αυτα του cristaras καταφερα ομως να το κανω να δουλεψει. Εβαλα την version 2.0.1 και μετα απο την εγκατασταση ολων των αλλων προγρ.

Προγρ. που εχω φορτωμενα

destinator Pn

tomtom

igo2006

spb plus, time, brain evolution

weather panel

resco explorer, radio, photo viewer

core player

gps speed sentry

omega 1-calc

pocket sreamer

wmstorage

sniffi

phonealarm

call sms blocker

Ego evala tin pio teleftea ekdosi ( 2.1.4) me tin elpida pos tha ine kaliteri kai tha doulepsi .... alla tzifos :( :mad:

Les na dokimaso tin 2.0.1 ? :confused: :confused:

Αλήθεια.. δε μου είπε κανείς, πως κάνω επανεγγατάσταση του Άρτεμις? Στείνονται όλα από την αρχή, όπως ακριβώς όταν το αγόρασα?

Πως όμως? Πατάω τις δύο παύλες (τα πλήκτρα που έχει) και μετά βάζω το πενάκι στην τρυπούλα που έχει αριστερά ή υπάρχει άλλος τρόπος?

Πως όμως? Πατάω τις δύο παύλες (τα πλήκτρα που έχει) και μετά βάζω το πενάκι στην τρυπούλα που έχει αριστερά ή υπάρχει άλλος τρόπος?

εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-διαγραφη μνημης

Samsung Note II

Εγώ όμως είμαι Σέρρες και δεν έχω ιδέα που βρίσκεται η ACE. Φαντάζομαι Αθήνα, αλλά και Θεσσαλονίκη να βρίσκεται είναι δύσκολο, αδύνατο να πω καλύτερα, να πάω εκεί για τον λόγο αυτό. Τι πρέπει να κάνω? Εν τω μεταξύ έχω σκοπό να δώσω την κάρτα που έχω, την παλιά, σε έναν φίλο και λογικά θα σβηστεί ότι υπάρχει μέσα.

Μπορώ να στείλω την κάρτα στην ACE και να μου το κάνει αυτή? Θα δεχτεί όμως να το κάνει και να το ξαναστείλει πίσω ή θα περιμένω 2 μήνες μέχρι να γίνει αυτό?

Μα υπάρχει πλέον τρόπος ενεργοποίησης με email. Μπες στο http://www.navimate.gr και κατέβασε τις οδηγίες και τα σχετικά από το downloads.

Εγώ τώρα που έχω κλειδί ενεργοποίησης το έσβησα εντελώς από την κάρτα μέχρι να γίνει κάτι πιο αξιόλογο και σταθερό. Περιμένω την νέα version.

Κωνσταντίνος

Μα υπάρχει πλέον τρόπος ενεργοποίησης με email. Μπες στο http://www.navimate.gr και κατέβασε τις οδηγίες και τα σχετικά από το downloads.

Εγώ τώρα που έχω κλειδί ενεργοποίησης το έσβησα εντελώς από την κάρτα μέχρι να γίνει κάτι πιο αξιόλογο και σταθερό. Περιμένω την νέα version.

νομιζω οτι για αλλαγη καρτας δεν γινεται αυτο γιατι πρεπει να σου απενεργοποιησουν την παλια

Samsung Note II

Για οσους παραπονιουνται οτι κανενα ξυπνητηρι δεν ανοιγει ενα κλειστο Αρτεμις δοκιμαστε το:

End.Net enAlarmPPC v3.2.0 Multilanguage XScale WM2003SE WM5

Αρης

Sorry. Έχεις δίκιο mastelo. Ναι υπάρχει πρόβλημα με την παλιά κάρτα.
Κωνσταντίνος

Για οσους παραπονιουνται οτι κανενα ξυπνητηρι δεν ανοιγει ενα κλειστο Αρτεμις δοκιμαστε το:

End.Net enAlarmPPC v3.2.0 Multilanguage XScale WM2003SE WM5

Εμένα αυτο το πρόγραμμα με είχε οδηγήσει σε hard reset.Use it at your own risk:worry:

Και κάτι ακόμα που όλο λεω να το ρωτήσω και ξεχνάω. Ρε παιδιά πως μπορούμε να βάλουμε περισσότερα από ένα κινητά τηλέφωνα σε μια επαφή?? Μου βγάζει μόνο ένα και δεν μπορώ να προσθέσω δεύτερο...

άρχισε να μου λείπει το Nokia 9500... ;,( :p

Και κάτι ακόμα που όλο λεω να το ρωτήσω και ξεχνάω. Ρε παιδιά πως μπορούμε να βάλουμε περισσότερα από ένα κινητά τηλέφωνα σε μια επαφή?? Μου βγάζει μόνο ένα και δεν μπορώ να προσθέσω δεύτερο...

άρχισε να μου λείπει το Nokia 9500... ;,( :p

Βάλε το addressbook να έχεις όσα πεδία θέλεις!

Δλδ.. ένα λεπτό..

Αν, για να λειτουργήσει με κάποιον Α "νοητό" τρόπο, πρέπει να αλλάξω σχεδόν τα πάντα πάνω στο Άρτεμις, τότε τα Windows Mobile 2005 τι εξυπηρετούν?

:D:D:D:D:D:p

Το ptravel alarm doylevei aprovlimatista me to Artemis mou edw kai 4 mhnes xtypwntas kathimerina sthn wra tou :D..

Aκριβώς έχοντας δοκιμάσει τα πάντα και εγώ σε αυτό κατέληξα με τον καταπληκτικό ήχο bugle (συστήνεται σε όσους δεν έχουν σηκωμό ;) )

Aκριβώς έχοντας δοκιμάσει τα πάντα και εγώ σε αυτό κατέληξα με τον καταπληκτικό ήχο bugle (συστήνεται σε όσους δεν έχουν σηκωμό ;) )

Για τους εκλεκτους φιλους της Αρτεμιδος που χρησιμοποιουν ptravel alarm εχω να τους ανεβασω custοm made ήχο του (πριν 8 χρονια) συλλεκτικού ρολογιού της Swatch "Cama Sutra" :cool:

θα δειτε οτι μετα απο αυτο το πρωινο ξυπνημα θα ειναι παιχνιδι :X:lol::lol:

Δλδ.. ένα λεπτό..

Αν, για να λειτουργήσει με κάποιον Α "νοητό" τρόπο, πρέπει να αλλάξω σχεδόν τα πάντα πάνω στο Άρτεμις, τότε τα Windows Mobile 2005 τι εξυπηρετούν?

:D:D:D:D:D:p

Ενας σωστός tech freak ζει για να αλλάζει αυτα τα πραγματάκια εκεί ειναι το ζουμί σε αυτα τα μηχανήματα :D

Για τους εκλεκτους φιλους της Αρτεμιδος που χρησιμοποιουν ptravel alarm εχω να τους ανεβασω custοm made ήχο του (πριν 8 χρονια) συλλεκτικού ρολογιού της Swatch "Cama Sutra" :cool:

θα δειτε οτι μετα απο αυτο το πρωινο ξυπνημα θα ειναι παιχνιδι :X::lol:

Ριξτον!

Μινόταυρε.. ανεμένουμε!

ΒΟΚΟ32 μπορείς να ανεβάσεις και εσύ το bugle που αναφέρεις? Αυτά χρειάζονται το PTravel Alarm για να παίξουν ή παίζουν οπουδήποτε?

Το bugle ειναι ενσωματομενο στο installation τoυ PTravel Alarm μαζι μα καμια δεκαρια αλλους ηχους :) και ολα ειναι wav αρα παιζουν παντού ακόμα και στο μαμίσιο εαν τα πετάξεις στο folder windows/rings :)