Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα post 2-3 φορές πιο πάνω αλλά τίποτα.:(

Επανέρχομαι λοιπόν και:

Κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Anyone........:worry:

GIA kati tetoia milaw all poyyyyyy???? kaneis den akoyei:music:

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες έχω μερικές απορίες, όποιος γνωρίζει please help...

1. Με το Sprite backup, τι πρέπει να επιλέξω ώστε να μου κάνει backup ΜΟΝΟ τις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου?

Πάτησε το advance settings κι από εκεί σου δίνει τήν επιλογή να διαλέξεις τι περιλαμβάνει το backup.

2. Μερικές φορές μετά απο τη σύνδεση με το PC μου αλλάζει την ώρα στο 3300. Κάπου υπάρχει μια ρύθμιση ώστε να κρατά την ώρα στο 3300, αλλά δε θυμάμαι που...

Στο clock & alarms / Time δοκίμασε να βάλεις τον ίδιο τόπο πάνω - κάτω.

3. Με ενδιαφέρει να βάλω ήχο για sms/mms ενα mp3 ΑΠΟ ΤΗΝ SD.

Έχω το Electric Pocket Ringo 1.28, αλλά αυτό μου ζητά να αντιγράψω το mp3 στο τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιο κόλπο ή πρέπει να ψάξω για άλλο πρόγραμμα?

Κάπου πιό πίσω αναφέρεται ρίξε μιά ματιά.

4. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνουμε την οθόνη και τα πλήκτρα (πέρα απο το κλασσικό πάτημα του δεξιά πάνω κουμπιού και του "κλείδωμα πλήκτρων" του 3300)?

Στο power του πίνακα ελέγχου τσέκαρε το key lock.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...

Anyone please....

Αν υπάρχουν αποκλίσεις από την πραγματικότητα οφείλεται στο οτι δεν έχω 3300 στα χέρια μου, αλλά αφού δεν σου απάντησε άλλος...:O

thanks panosha,

αλλά,

1. Για το Sprite Backup, το έχω δοκιμάσει με advanced, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η ρύθμιση για να κάνει κόπια ΜΟΝΟ τις επαφές.

3. Έλα ντε, που αναφέρεται όμως?

Thanks again panosha, και όποιος άλλος ξέρει you know the way...:rolleyes:

thanks panosha,

αλλά,

1. Για το Sprite Backup, το έχω δοκιμάσει με advanced, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η ρύθμιση για να κάνει κόπια ΜΟΝΟ τις επαφές.

Στο system data επέλεξε το personal databases. Λογικά αυτό είναι. :D

thanks panosha,

αλλά,

Oute na giortasei kaneis den mporei.. :D

Gia to sprite backup apo to advanced mode epilegeis MONO to personal databases kai eisai OK :cool:

Gia to ringo edw

Απο ότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να βάλω ήχο για sms/mms ενα mp3 ΑΠΟ ΤΗΝ SD, παρα ΜΟΝΟ απο τη εσωτερική μνήμη του 3300.

Επίσης και κάτι άλλο, υπάρχει τελικά εύρεση στο ημερολόγιο του 3300?

Επίσης υπάρχει εύρεση στο pocket breeze ή κάποιο άλλο εναλλακτικό ημερολόγιο?

4. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνουμε την οθόνη και τα πλήκτρα (πέρα απο το κλασσικό πάτημα του δεξιά πάνω κουμπιού και του "κλείδωμα πλήκτρων" του 3300)?

Στο power του πίνακα ελέγχου τσέκαρε το key lock.

Τελικά είναι ακριβώς το ίδιο με το "κλείδωμα πλήκτρων" που αναφέρω πιο πάνω.

Άλλος τρόπος με πρόγραμμα/χωρίς???

Katarxas na se kaloswrisoume sthn parea kai na sou pw oti egw proswpika epsaxna enan xrhsth P3300 me ROM Dynax gia na mou lythoun polles apories sxetika me thn ROm thn opoia exw sthn syskevh mou kai thewrw provlhmatikh.

Sto thema mas twra akolouthwntas oles tis odhgies sou vima pros vima (tis opoies exoume akolouthisi apo thn prwth stigmh pou to phrame polloi xrhstes tou P3300 by ACE) dystyxws den mou doulepse KANEI AKRIVWS TA IDIA mia vriski to GPS mia to xanei:blink::confused:!!

Mhpws kati exeis paraleipsi kati (gia na mhn kathgorhthw oti ta xwnw kai pali sthn Ace) kai to lew afto epeidh les stis odhgies na kanoume off to tmc (to opoio einai gia thn ekdosh me to tmc.cab) alla anafereis oti exeis thn ekdosh free tmc kai oti se afth doulevei alla h free tmc den exei tetoia entolh gia OFF TMC..

Ta parapanw dokimasthkan sthn ekdosh FREE TMC perimenw report kai apo allous xrhstes pou forane to tmc.cab gia na doume ti paizei kai an mporoume na vroume epitelous mia lisi pou na mhn apaitei deftera programmata kai epanaenergopoiseis gia na doun thn thira.

Telos Sta tips & tricks h com4 einai afth pou anaferete gia to destinator h com1 einai gia to navimate . Ohtos h com 3 einai h GPSport alla gia kapoio logo ta windows den kleidwnoun epanw ths alla sthn com4 h opoia deixnei na ginete sharing.

Filika..

Μπάμπη χρόνια πολλά για την γιορτή σου,στην έκδοση με TMC δεν δουλεύει η πατέντα του φίλου, κάνει το γνωστό πρόβλημα,βρίσκει και χάνει το GPS.Πάμε γι' άλλα.....

Απο ότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να βάλω ήχο για sms/mms ενα mp3 ΑΠΟ ΤΗΝ SD, παρα ΜΟΝΟ απο τη εσωτερική μνήμη του 3300.

Επίσης και κάτι άλλο, υπάρχει τελικά εύρεση στο ημερολόγιο του 3300?

Επίσης υπάρχει εύρεση στο pocket breeze ή κάποιο άλλο εναλλακτικό ημερολόγιο?

kane install to pocket ringo..meta oti thes na valeis gia ringtone i msn vale to xuma sti storage card sto my documents..epanalamvanw xyma kai oxi se kapoio fakelo..meta pigaine sto ringo kai tha deis oti mporeis na ta valeis xwris na perastoun sti mnimi tou til..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Paidia opoios endiaferetai polu kali vasi autokinitou efete to fnac sto mall me 25 eurwpoula teleia efarmogi gia to htc mas kai exei kai san maxilarakia giana mi gdernetai...episis pira me 26 eurwpoula kingstone 1gb kai ti na pw..mou fenetai polu kali pros to parwn...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

λοιπον μην πειραξεις τιποτα απο αυτα που ρωτας στις 3 πρωτες ερωτησεις σου,antivarius δεν χρειαζεσαι ισα-ισα που θα το κανεις πιο αργο το μηχανημα σου χωρις λογο,για το προγραμμα για overclock εδω http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm δεν ειναι δυσκολο θα το δεις,αλλα μην το πας πανω απο 286 σε μενα τοσο ειναι καλα αν και μερικοι ειπαν οτι δεν τους παιζει σε αυτη την συχνοτητα,273 ειναι σιγουρο αν το βαλεις;)

Na'se kala re file! :happy: :) :respect:

Ehis kamia protasi apo pou na vro: ptravel alarm, pocket ringo, SpbPocketplus, SpbDiary, resco, htc wm5 plugin, spb time ktl...mazevonte polla siga-siga kai ipa min iparhi tropos na ta vroume pouthena allou....se torrent mipos? :secret: :ninja: :secret:

Kai kati allo....gia na klino telios ena programa patao to X , alla fenete pos den klini. Giati etsi? Prepi na fortoso idiko programa gia kati toso aplo i' den eho kani tik se kapia epilogi?

Na'se kala re file! :happy: :) :respect:

Ehis kamia protasi apo pou na vro: ptravel alarm, pocket ringo, SpbPocketplus, SpbDiary, resco, htc wm5 plugin, spb time ktl...mazevonte polla siga-siga kai ipa min iparhi tropos na ta vroume pouthena allou....se torrent mipos? :secret: :ninja: :secret:

Exeis pm.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Καλημέρα σε όλους την Παρασκευή θα γίνω και εγώ κάτοχος του Ρ 3300 διάβασα όλες τις σελίδες που αφορούν το κινητό και κάπου έχω μπερδευτεί θέλω να κανω κάποιες ερωτήσεις

1.Υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα των 512 ΜΒ ?

2.Ο αργός επεξεργαστής δημιουργεί καθυστέρηση στο GPS η όχι?

3.Υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά SMS και τους 160 χαρακτήρες ?

4.Διάβασα όταν βρίσκεις δύκτιο WIFI χρεώνεσαι απο το GPRS και πρέπει να το απενεργοποπιήσεις μάλιστα υπάρχει και κάποια ρύθμιση για αυτό

5.Πρέπει να κατεβάσουμε ένα πρόγραμμα για να μηδενίζουμε την διάρκεια των εξερχομένων κλήσεων ενδιαφέρομαι γιατί έχω TIM 480?

6.Διάβασα με ένα πρόγραμμα μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοση του επεξεργαστή έως 276 ΜΗΖ αλλά μετά κολλάει το κινητό ισχύει αυτό?

7.Προγράμματα όπως το HANDY EXPENCE για τον καιρό που μπορούμε να τα βρόυμε είχα το Ν70 με μπόλικες εφαρμογές SYMBIAN II και με ενδιαφέρουν

8.Για τον συγχρονισμό του κινητού με το pc καλύτερα να γίνεται με το καλώδιο USB η με BLUETOOTH?

9.Η καρτέλα των επαφών δέχεται πολλά στοιχεία γιατί έχω επαφές με 2 κινητά 2 σταθερά email fax και διάφορα άλλα στοιχεία?

10.Ποιά είναι η τελευταία version του κινητού ?

Ζητάω συγνώμη για τις απορίες που έχω αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοιο κινητό τόσα χρόνια με κινητά ΝΟΚΙΑ ERICSSON με λειτουργικό

symbian.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων και συνεχίσεται την καλή δουλειά που κάνεται.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Καλημέρα σε όλους την Παρασκευή θα γίνω και εγώ κάτοχος του Ρ 3300 διάβασα όλες τις σελίδες που αφορούν το κινητό και κάπου έχω μπερδευτεί θέλω να κανω κάποιες ερωτήσεις

1.Υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα των 512 ΜΒ ?

2.Ο αργός επεξεργαστής δημιουργεί καθυστέρηση στο GPS η όχι?

3.Υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά SMS και τους 160 χαρακτήρες ?

4.Διάβασα όταν βρίσκεις δύκτιο WIFI χρεώνεσαι απο το GPRS και πρέπει να το απενεργοποπιήσεις μάλιστα υπάρχει και κάποια ρύθμιση για αυτό

5.Πρέπει να κατεβάσουμε ένα πρόγραμμα για να μηδενίζουμε την διάρκεια των εξερχομένων κλήσεων ενδιαφέρομαι γιατί έχω TIM 480?

6.Διάβασα με ένα πρόγραμμα μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοση του επεξεργαστή έως 276 ΜΗΖ αλλά μετά κολλάει το κινητό ισχύει αυτό?

7.Προγράμματα όπως το HANDY EXPENCE για τον καιρό που μπορούμε να τα βρόυμε είχα το Ν70 με μπόλικες εφαρμογές SYMBIAN II και με ενδιαφέρουν

8.Για τον συγχρονισμό του κινητού με το pc καλύτερα να γίνεται με το καλώδιο USB η με BLUETOOTH?

9.Η καρτέλα των επαφών δέχεται πολλά στοιχεία γιατί έχω επαφές με 2 κινητά 2 σταθερά email fax και διάφορα άλλα στοιχεία?

10.Ποιά είναι η τελευταία version του κινητού ?

Ζητάω συγνώμη για τις απορίες που έχω αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοιο κινητό τόσα χρόνια με κινητά ΝΟΚΙΑ ERICSSON με λειτουργικό

symbian.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων και συνεχίσεται την καλή δουλειά που κάνεται.

1. Το προβλημα ειναι στην Rom και δεν εχει παρουσιαστει σε ολους. εχει ανφερθει πιο πολυ σε καρτες 1γιγα γιατι οι περισοτεροι εχουν αυτες.

2. Οχι

3. Οχι

4. Οταν βλεπει δικτυο κανει συνδεση με αυτο. Αν οχι μπενει με Gprs

5. Ναι. Το Batterystatus ειναι ενα απο αυτα

6. Ναι, αν και μερικοι το φτανουν και μεχρι 283.

7. Στο ipmart, emule, μπορεις να βρεις πολλα.

8. Usb, πιο ευκολα

9. Οπως στο Οutlook

10. rom 1.12.405.1 ell

Radio 02.67.90

Protoc 4.1.12.28

Με την ελλ. rom της ACE

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Paidia opoios endiaferetai polu kali vasi autokinitou efete to fnac sto mall me 25 eurwpoula teleia efarmogi gia to htc mas kai exei kai san maxilarakia giana mi gdernetai...episis pira me 26 eurwpoula kingstone 1gb kai ti na pw..mou fenetai polu kali pros to parwn...

KINGSTON RULEZZZZ :rolleyes:

κι εγω μια 1GB στα 28Ε εχω παρει.

φιλε μου καμια φωτο υπαρχει γιαυτη τη βαση που εφερε το fnac?

1. Το προβλημα ειναι στην Rom και δεν εχει παρουσιαστει σε ολους. εχει ανφερθει πιο πολυ σε καρτες 1γιγα γιατι οι περισοτεροι εχουν αυτες.

2. Οχι

3. Οχι

4. Οταν βλεπει δικτυο κανει συνδεση με αυτο. Αν οχι μπενει με Gprs

5. Ναι. Το Batterystatus ειναι ενα απο αυτα

6. Ναι, αν και μερικοι το φτανουν και μεχρι 283.

7. Στο ipmart, emule, μπορεις να βρεις πολλα.

8. Usb, πιο ευκολα

9. Οπως στο Οutlook

10. rom 1.12.405.1 ell

Radio 02.67.90

Protoc 4.1.12.28

Με την ελλ. rom της ACE

Σε ευαριστώ για την γρήγορη απάντηση σημεία τεχνικής υποστήριξης υπάρχουν η πρέπει να πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία μένω στον πειραιά

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μπάμπη χρόνια πολλά για την γιορτή σου,στην έκδοση με TMC δεν δουλεύει η πατέντα του φίλου, κάνει το γνωστό πρόβλημα,βρίσκει και χάνει το GPS.Πάμε γι' άλλα.....

Τhanks bro.. toso gia o report oso kai gia tis efxes sou.. :D

Σε ευαριστώ για την γρήγορη απάντηση σημεία τεχνικής υποστήριξης υπάρχουν η πρέπει να πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία μένω στον πειραιά

Δεν γνωριζω γιατι η Αγ. Παρασκευη ειναι κοντα για μενα.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Καλημέρα..

έβαλα το battery status και ανέβασα την CPU στα 260. Η θερμοκρασία της είναι 27 C. Είναι καλή η θερμοκρασία αυτή? Ποιο είναι το όριο πριν το .. crash?

Από την επιφάνεια εργασίας πως μπορώ να σβήσω συντομεύσεις που δημιουργεί κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστώ στο Άρτεμης?

Πήγα να κάνω ενημέρωση το Navimate από το site. Κατέβασα το update, το έτρεξα και μου δημιουργήθηκε ένας φάκελος "NAVIMATE_UPDATE_v211" στο C:\ του υπολογιστή μου. Στο site μέσα λένε ότι βάζω τον φάκελο αυτόν στην Storage Card του Άρτεμης και πατάω "ΝΑΙ" στις ερωτήσεις αντικατάστασης αρχείων. Δεν μπόρεσα να βρω σε ποιο σημείο πρέπει να βάλω τον φάκελο. Τον έβαλα μέσα κάπου πρόχειρα αλλά δεν μου ζήτησε αντικατάσταση αρχείων και το Navimate εξακολουθεί να είναι στην έκδοση 2.10 (αντί για 2.11 που είναι η αναβάθμιση).

Ευχαριστώ!

Μπορείς να το κάνεις αν χρησιμοποιήσεις το mring... Όμως για να το κάνεις πρέπει να εγκαταστήσεις το mring στη main memory γιατί διαφορετικά δεν δουλευει... Kαι μπορείς να βάλεις έιτε ringtone είτε ήχο για sms που βρίσκεται στην SD....

Καλημέρα..

έβαλα το battery status και ανέβασα την CPU στα 260. Η θερμοκρασία της είναι 27 C. Είναι καλή η θερμοκρασία αυτή? Ποιο είναι το όριο πριν το .. crash?

Σε έμένα έχει φτάσει και 38 και είναι οκ.... Και νομίζω πως μπορεί να πάει αρκετά παραπάνω...

Από την επιφάνεια εργασίας πως μπορώ να σβήσω συντομεύσεις που δημιουργεί κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστώ στο Άρτεμης?

Ti ακβριβώς εννοείς???