agelos_22 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 asto na jefortisei k meta asto gia to brady sthn priza!! den pathenei tpt !!!new technology bataries!! Thanks file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levelav Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 paidia kapoy akoysa oti to ppc mas mporei na kanei dial-up syndesh sto internet ysxiei??? epishs poios einai o pio symferon tropos gia internet?? dmip thanks! pas stis rythmiseis/syndeseis kai setareis kanonika dial up syndesi opos tha to ekanes sto pc kai paizei.den symferei omos me tipota giati erxetai peripoy 3 eyro ana 10 lepta. psaxnw kai egw enalaktiko tropo, an mathw kati ta leme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 επειδη πολυς λογος γινεται για το destinator PN και το destinator 6 και το κατα ποσο ειναι συμβατα με την P3300. Αληθεια τι εννοουμε οταν λεμε συμβατα ; εννοουμε να βαλεις το προγραμμα και να μην παιζει καθολου ; να σου κολαει ; να σου βγαζει λαθη ; να σου βγαζει λαθος διαδρομη και να σε πηγαινει αλλου γι αλλου ; τι γινεται ακριβως ; π.χ. δοκιμασα να περασω το PN (δεν το αγορασα) αλλα και το 6 (ουτε αυτο). το ΡΝ δεν επαιξε (ξεκινησε) καθολου. αντιθετα το 6 ξεκινησε αμεσως και δουλευει (φαινομενικα) αψογα. οι περισσοτεροι λενε παλι οτι το ΡΝ ειναι απολυτα συμβατο ενω το 6 εχει προβληματα. Ας εξηγησει καποιος με 2 λογια τι παιζει. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karras_vagelis Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 stelno apo to kin!!!kala kai g...!kai kano kai tin erotisi mou.ti prepei na kano gia na svisei to g pano apo to sima tou kinitou,oxi dipla.to mikro.kai an xreonomai.evala to traffic kai lei oti stelno kati liga kb oli ti mera.episis pos tha sviso 2-3 sindesis pou exoun ginei ktalathos. ole! piastika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 επειδη πολυς λογος γινεται για το destinator PN και το destinator 6 και το κατα ποσο ειναι συμβατα με την P3300. Αληθεια τι εννοουμε οταν λεμε συμβατα ; εννοουμε να βαλεις το προγραμμα και να μην παιζει καθολου ; να σου κολαει ; να σου βγαζει λαθη ; να σου βγαζει λαθος διαδρομη και να σε πηγαινει αλλου γι αλλου ; τι γινεται ακριβως ; π.χ. δοκιμασα να περασω το PN (δεν το αγορασα) αλλα και το 6 (ουτε αυτο). το ΡΝ δεν επαιξε (ξεκινησε) καθολου. αντιθετα το 6 ξεκινησε αμεσως και δουλευει (φαινομενικα) αψογα. οι περισσοτεροι λενε παλι οτι το ΡΝ ειναι απολυτα συμβατο ενω το 6 εχει προβληματα. Ας εξηγησει καποιος με 2 λογια τι παιζει. :shifty: Αν σε ενδιαφέρει αφιέρωσε 15 λεπτά και διάβασε πιό πίσω. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 pas stis rythmiseis/syndeseis kai setareis kanonika dial up syndesi opos tha to ekanes sto pc kai paizei.den symferei omos me tipota giati erxetai peripoy 3 eyro ana 10 lepta. psaxnw kai egw enalaktiko tropo, an mathw kati ta leme kalo akoygete alla akrivo!!! emeis poy eimaste eparxia den exoyme k hot spots gmt:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 pedes egw pantws gia na allajw ppc 8a perimenw ton antikatastath toy 3300!!me kalyptei apolyta!! isws to epomeno na mamaei k se cpu ante na ta doyme ola ta L7!!!(h mallon nata dwsoyme):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Επειδη μαλλον κανεις ακομα δεν εχει αγορασει P4350 (Herald),αλλα φανταζομαι οτι τα interfaces των 2 συσκευων ειναι ιδια, ας κανω μερικες ερωτησεις εδω μπας και με βοηθησετε διοτι ειμαι τελειως noob στα Windows Mobile Pocket PCs: 1) Μπορει να απενεργοποιηθει ο ηχος (εκνευριστικο τικ) που ακουγεται οταν ακουμπαει το πενακι στην οθονη? Αν ναι, πως? (χωρις να μπω σε αθορυβη λειτουργια,ε? :p ) Apo tis rythmisis stoys hxous aplo!! 2) Εχω την default -πρασινη- today screen της HPC. Σε αυτη την οθονη, μπορω να ρυθμισω με ποια κατακορυφη σειρα θα εμφανιζονται τα πραγματα (πανω-πανω ημερολογιο, απο κατω κατοχος κλπ)?rythmiseis sto today dialegeis esy seira! 3) Πως μπορω να προσθεσω στα 4 ηδη υπαρχοντα εικονιδια (μπαταρια,orientation,comm manager και φωτισμο) κι αλλα εικονιδια για αλλες λειτουργιες? me programa px ena elafry pocket plus 3 spb Αυτα προς το παρον...Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις...:) elpizw na voithisa!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει διευθύνσεις που θα μπορούσα να βρώ προγράμματα; Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Αν σε ενδιαφέρει αφιέρωσε 15 λεπτά και διάβασε πιό πίσω. :mad: καλα μη θυμωνεις.:confused: μπορει καποιος αλλος να εχει ορεξει και να απαντησει για ακομα μια φορα:happy: , χωρις να ψαξω ( 15 λεπτα;; ) τις 150 σελιδες του topic. το ξερω οτι ειναι κουραστικο να βλεπεις τα ιδια και τα ιδια αλλα 150 σελ. topic δεν κουμανταρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 επειδη πολυς λογος γινεται για το destinator PN και το destinator 6 και το κατα ποσο ειναι συμβατα με την P3300. Αληθεια τι εννοουμε οταν λεμε συμβατα ; εννοουμε να βαλεις το προγραμμα και να μην παιζει καθολου ; να σου κολαει ; να σου βγαζει λαθη ; να σου βγαζει λαθος διαδρομη και να σε πηγαινει αλλου γι αλλου ; τι γινεται ακριβως ; π.χ. δοκιμασα να περασω το PN (δεν το αγορασα) αλλα και το 6 (ουτε αυτο). το ΡΝ δεν επαιξε (ξεκινησε) καθολου. αντιθετα το 6 ξεκινησε αμεσως και δουλευει (φαινομενικα) αψογα. οι περισσοτεροι λενε παλι οτι το ΡΝ ειναι απολυτα συμβατο ενω το 6 εχει προβληματα. Ας εξηγησει καποιος με 2 λογια τι παιζει. :shifty: φιλε τα οποια προβληματα αναφερονται για το 6 ειναι για την γνησια εκδοση. με την σπα... δουλευει πραγματι καλα το κινητακι μας. το αν ειναι σωστο να χρησιμοποιησει κανεις σπα.... εκδοση ειναι αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 καλα μη θυμωνεις.:confused: μπορει καποιος αλλος να εχει ορεξει και να απαντησει για ακομα μια φορα:happy: , χωρις να ψαξω ( 15 λεπτα;; ) τις 150 σελιδες του topic. το ξερω οτι ειναι κουραστικο να βλεπεις τα ιδια και τα ιδια αλλα 150 σελ. topic δεν κουμανταρεται.υπαρχει ενα προβλημα με το στιγμα αυτη την στιγμη στο 6 και το ψαχνουν,εχει βρεθει καποιο κολπο στο να δουλευει αλλα περιμενε λιγο ακομα,το pn δουλευει κανονικα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 elpizw na voithisa!:) Φιλε μου, οταν λες οτι το "τικ" απο το πενακι σβηνει απο τις ρυθμισεις των ηχων (απλο), τι ακριβως εννοεις? :what: Εχω ψαξει το "Ηχοι & Ειδοποιησεις" και δεν εχει τετοια επιλογη. Εχει επιλογη ηχου για το sliding keyboard, για το μικροφωνο, για το αν πατας κουμπια στο keyboard κλπ. αλλα για το πενακι δεν εχει πουθενα. Μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? :O Για τα αλλα 2 ΟΚ, τα βρηκα και σ'ευχαριστω...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enrique Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 http://i.expansys.com/i/b/b140822.jpg παιδια καλη σας μερα. μπορειτε σας παρακαλω να μου λυσεται μια απορια? πως ειναι δυνατον οταν συντασω μηνυμα sms να μην μπορω να γραψω με μικρους ελληνικους χαρακτηρες παρα μονο με κεφαλαιους.....ενω στο αγγλικο λεξιλογιο να μπορω να εναλλασομαι σε μικρα και κεφαλαια???? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 με την σπα... δουλευει πραγματι καλα το κινητακι μας. Ναι μεν αλλά .. Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και στα πλαίσια της σωστής πληροφόρησης τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι .. Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν κατά κόρον στο net 3 τουλαχιστον γνωστες διαθέσιμες εκδόσεις Destinator 6 (6.0, 6.1.0.31696, 6.1.1.400100) και μια-δυο για PN Ξεκάθαρα το σπασμένη έκδοση (με την ευρεία αποδεκτή έννοια) που να δουλεύει με το P3300 είναι κάτι εντελώς αόριστο και υποκειμενικό.. Aπαξ και τρέξεις τα σωστά "medicines" ξεκλειδώνεις οποιαδήποτε από τις παραπάνω εκδόσεις, σε καμια περίπτωση όμως δεν σημαίνει ότι αν "σπάσεις" την τελευταία 6.1.1.400100 η οποία και τυγχανει να ειναι η πρωτη επίσημη διαθεση Destinator για την Ελλάδα, αυτή θα παίξει σωστά στην συσκευή μας.. Αποδεδειγμένα η εκδοση που φέρει το build number 6.1.1.400100 ανεξαρτήτου χαρακτηριστικών (TMC, Trafficsam,FreeTMC) δεν δουλεύει σωστά εως καθόλου με το Artemis . Αρα ξεκάθαρα το να έχεις register η σπασμένη την έκδοση 6.1.1.400100 δεν παιζει κανενα ρόλο απο την στιγμή που αυτή δεν συνεργάζεται σωστά με το GPS του P3300 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 http://i.expansys.com/i/b/b140822.jpg παιδια καλη σας μερα. μπορειτε σας παρακαλω να μου λυσεται μια απορια? πως ειναι δυνατον οταν συντασω μηνυμα sms να μην μπορω να γραψω με μικρους ελληνικους χαρακτηρες παρα μονο με κεφαλαιους.....ενω στο αγγλικο λεξιλογιο να μπορω να εναλλασομαι σε μικρα και κεφαλαια???? :worry: Αυτό το έχουν όλα τα κινητά. Αν θέλεις να στείλεις μικρά στέλνονται σαν unicode και μπορείς να στείλεις μέχρι 70 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ναι μεν αλλά .. Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και στα πλαίσια της σωστής πληροφόρησης τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι .. Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν κατά κόρον στο net 3 τουλ'αχιστον γνωστες διαθέσιμες εκδόσεις Destinator 6 (6.0, 6.1.0.31696, 6.1.1.400100) και μια-δυο για PN Ξεκάθαρα το σπασμένη έκδοση (με την ευρεία αποδεκτή έννοια) που να δουλεύει με το P3300 είναι κάτι εντελώς αόριστο και υποκειμενικό.. Aπαξ και τρέξεις τα σωστά "medicines" ξεκλειδώνεις οποιαδήποτε από τις παραπάνω εκδόσεις.. Σε καμια περίπτωση όμως δεν σημαίνει ότι αν "σπάσεις" την τελευταία (6.1.1.400100) επίσημη έκδοση (για την Ελλάδα) αυτή θα παίξει σωστά στην συσκευή μας.. Αποδεδειγμένα η εκδοση που φέρει το build number 6.1.1.400100 ανεξαρτήτου χαρακτηριστικών (TMC, Trafficsam,FreeTMC) δεν δουλεύει σωστά εως καθόλου με το Artemis . Αρα ξεκάθαρα το να έχεις register η σπασμένη την έκδοση 6.1.1.400100 δεν παιζει κανενα ρόλο απο την στιγμή που αυτή δεν συνεργάζεται σωστά με το GPS του P3300 :cool: προσωπικα αναφερθηκα στις εκδοσεις 6.0, 6.1.0.31696, τις οποιες δοκιμασα καποια στιγμη και δουλευαν σωστα.(με μονο προβλημα την μικρη αποκλιση στο στιγμα στην εμφανιση του στο χαρτη. βεβαιως επειδη ειμαι κατα της χρηση παρανομου λογισμικου απλα τις δοκιμασα και τις απεγκατεστησα. για την τελευταια εκδοση εχω ακουσει μονο οτι εχει αναφερθει στο foroum. οποτε θα περιμενω μεχρι η ngi να διαθεσει καποια εκδοση απολυτα συμβατη με την συσκευη μου και τοτε θα το αγορασω. αναρωτιεμαι παντως αν ειναι ετσι οπως αναφερεις φιλε mino γιατι δεν διαθετει καποια απο τις 6.0, 6.1.0.31696, ωστε να μπορει νομιμα να τις χρησιμοποιησει οποιοσδηποτε κατοχος p3300 αναφερω τις σκεψεις που μου ερχονται χωρις να ειμαι ειδικος. με ολο το σεβασμο στις γνωσεις σου ps. η τελευταια εκδοση εχει μεγαλες διαφορες απο τις 6.0, 6.1.0.31696,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 προσωπικα αναφερθηκα στις εκδοσεις 6.0, 6.1.0.31696, τις οποιες δοκιμασα καποια στιγμη και δουλευαν σωστα.(με μονο προβλημα την μικρη αποκλιση στο στιγμα στην εμφανιση του στο χαρτη. βεβαιως επειδη ειμαι κατα της χρηση παρανομου λογισμικου απλα τις δοκιμασα και τις απεγκατεστησα. για την τελευταια εκδοση εχω ακουσει μονο οτι εχει αναφερθει στο foroum. οποτε θα περιμενω μεχρι η ngi να διαθεσει καποια εκδοση απολυτα συμβατη με την συσκευη μου και τοτε θα το αγορασω. αναρωτιεμαι παντως αν ειναι ετσι οπως αναφερεις φιλε mino γιατι δεν διαθετει καποια απο τις 6.0, 6.1.0.31696, ωστε να μπορει νομιμα να τις χρησιμοποιησει οποιοσδηποτε κατοχος p3300 αναφερω τις σκεψεις που μου ερχονται χωρις να ειμαι ειδικος. με ολο το σεβασμο στις γνωσεις σου ps. η τελευταια εκδοση εχει μεγαλες διαφορες απο τις 6.0, 6.1.0.31696,? Ξεκάθαρα δεν ειμαι της εταιριας και δεν γνωρίζω την πολιτική διαθεσης του Destinator . Η παρεμβαση μου εχει να κανει καθαρα με το να βοηθησει να καταλαβουν οι νεοι χρηστες του Ρ3300 τι παιζει και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σε θιξω η να σε προκαλεσω φιλικά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 σε καμμια περιπτωση δεν νομιζω οτι με εθιξες. ουτε υποννοησα οτι εισαι της εταιριας. γνωριζω τις προσπαθειες που κανεις για να βοηθησεις απλους χρηστες αλλα και το foroum γενικοτερα και το εκτιμω ετσι και αλλιως. ο λογος που απαντησα ηταν γιατι ρωτωντας μαθαινω. εξακολουθω να μαθαινω οπως ολοι μας. επειδη ο γραπτος λογος μπορει ευκολα να παρεξηγηθει δηλωνω πως οτι εγραψα και γραφω δεν περιεχει ιχνος ειρωνιας, και τα γραφω καλοπροειρετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 να πω και εγω τη γνωμη μου για το θεμα με το dest6 το οποιο και εχω αγορασμενο πριν το αγορασω ομως ειχα χρησιμοποιησει το σπ* το οποιο και μου δουλευε σωστα χωρις να εχω προβλημα αυτος ειναι και ο λογος που προχωρησα στην αγορα μιας και ειναι πολυ καλο προγραμμα ασχετο αν εχω και αλλο προγραμμα αγορασμενο το navimate. το προβλημα που υπαρχει σε αυτη την τελευταια εκδοση 6.1.1.400100η οποια και δεν παιζει με το 3300 ειναι (απο οτι εχω καταλαβει εγω) δεν κραταει την πορτα επιλοινωνιας με το gps ανοιχτη(χοντρικα) ετσι το 3300 χανει την επαφη με το gps καθε 2" κατι το οποιο δεν συνεμβαινε στις προηγουμενες εκδοσεις dest6 6.0, 6.1.0.31696, μετα απο καποιες δοκιμες και αλλαγες φακελων που βρεθηκαν απο χρηστες δουλεψε καλυτερα αλλα οχι οπως πρεπει ,μεχρι που ο φιλος minotavrs βρηκε λυση και για την εκδοση 6.1.1.400100 η οποια δουλευει απλα ΑΨΟΓΑ χωρις κανενα προβλημα την τεσταρω εδω και 1 βδομαδα. χρειαζεται να γινεται καποια διαδικασια πριν το ανοιγμνα του χαρτη αλλα μετα ολα ειναι καλα οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη μεχρι να ερθει καποια επισημη διορθωση για την τελευταια εκδοση 6.1.1.400100 εγω το δουλευω ετσι και πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα σε οποιον θελει να παρει το προγραμμα απο την ngi θα του πω οτι δεν εχει να φοβηθει τιποτα.Σε οποιον θελει να βαλει το σπασ* dest 6.0, 6.1.0.31696, και οι 2 αυτες εκδοσεις δεν εχουν κανενα προβλημα οπως και το PN το θεμα με την αποκλιση υπαρχει σε ΟΛΑ τα gps και μιλαμε για αποκλιση 30-40 μετρων (για μενα δεν ειναι θεμα σπασ* ή νομιμο) σιγουρα στο νομιμο η υποστιρηξη ειναι αυτη που μετραει και απο αυτη εχεται μπολικη απο την ngi.:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί απο που θα μπορούσα να κατεβάσω προγραμματάκια για το Αρτεμις. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 επειδη ο γραπτος λογος μπορει ευκολα να παρεξηγηθει δηλωνω πως οτι εγραψα και γραφω δεν περιεχει ιχνος ειρωνιας, και τα γραφω καλοπροειρετα. Afto xanapesto !:D :D :D :D Edw lithikan "synergasies(?)" 2 xronwn logo aftou tou eidous epikoinwnias . :cool: Xekathara eimai yper ths apefteias epafhs (akoma kai tlefwnika) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Νομίζω οτί μπορείς και με το SK αλλά συνήθως τα προγράμματά σου θα βρίσκονται στο program files στο root του device Ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στη ερωτηση για τη συμβατοτητα. με λιγα λογια το κυριο προβλημα βρισκεται στο στιγμα του gps κατα κυριο λογο αναλογα την εκδοση που χρησιμοποιουμε. απο την αλλη εγω ειχα ακουσει πιο "χειροπιαστα" προβλήματα του τυπου <<στο ΡΝ σου ανακοινώνει ακομα και καθε 50μ τις διαφορες ειδοποιήσεις ενω στο 6 ακους μονιμα το "200μ" και οχι κατι λιγοτερο αν και στην οθονη μετραει (μαλλον) σωστα>>. και ως προς λυσην καθε πιθανης μελλοντικης παρεξηγησης (επειδη ειδα μια δυσκολια στο να γραφτουν κακες λεξεις οπως "σπασμενο") ειμαι υπερ της αγορας του software αλλα οταν εχω ηδη δωσει 600Ευρω και δεν ξερω αν θα μπορεσω να λειτουργησω το pda μου με ενα αγνωστο software, σιγουρα δεν θα πω οχι στο δωρεαν οταν γυρω μου γινεται χαμος. τελος παντων η υποστηριξη και τα δωρεαν εφορου ζωης (μαλλον) updates οντως αξιζουν την αγορα του software που βολευει τον καθένα. και μια ερωτησουλα για να μην ξεχνιομαστε. η ακριβεια του gps (σε μετρα) εξαρταται κύρια από τη συσκευη ; το chip του gps ; το software ; τους χαρτες ή ειναι συνδιασμός όλων των παραπάνω ; αν ισχυει το τελευταιο καηκαμε γιατι υπαρχουν 10δες συνδιασμοι που πρεπει να δοκιμασουμε πριν βρουμε το καλυτερο. στο P3300 με destinator 6.0 λοιπον ("δανεικο") και ΝΜΕΑ υπαρχει αισθητη (αλλα οχι σοβαρη) απόκλιση στα μετρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhkrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Για τις κλήσεις έχω το pocket Ringo. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται όταν σε καλεί κάποιος να βάλεις σε αθόρυβο ???? Δεν δουλεύει το κουμπί της έντασης :mad: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts