Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Minotavrs ευχαριστώ!

mastelos εγώ έψαχνα forum στο http://www.ace-hellas.gr ....:O

hlias77 οι επαφές σου έχουν πάνω από ένα νούμερο, αλλά τι? Δεύτερο κινητό ή σταθερό? Αν είναι σταθερό το κρατάει, αν έχεις δεύτερο ή τρίτο κινητό σε κάποια επαφή το χάνει....

ΕΡΩΤΗΞΗ...

To flickering τι είναι? Επίσης τι θα πει clockαρισμένο?? Γιατί και πως τα κάνουμε αυτά?

Flickering είναι το τρεμόπαιγμα της οθόνης.

Clockαρισμα είναι όταν ανεβάζεις την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή για να το κάνεις πιο γρήγορο....ή να το κάψεις αν υπερβάλεις πολύ στην ταχύτητα :p

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να αρχίσω να δουλεύω λιγάκι με το mouse του Artemis παρόλο που μέχρι τώρα δεν με βόλευε ιδιαίτερα. Υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε την ταχύτητα κύλισης του δείκτη του mouse; Στην κάθετη κίνηση η ταχύτητα του είναι ικανοποιητική αλλά στη διαγώνια αργεί κάπως...

πηγαινεις εναρξη-ρυθμησεις - συστημα - κερσορας.

Απο εκει μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα!

πηγαινεις εναρξη-ρυθμησεις - συστημα - κερσορας.

Απο εκει μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα!

Τελικά είναι ήδη στο πιο γρήγορο, οπότε δεν βολεύει.

Thanks anyway.

Γειά σας παίδες,

Μετά απο αρκετή υπομονή και επιμονή κατάφερα και διάβασα και τις 141!! σελίδες για το P3300 γιατί ενδιαφέρομαι προφανώς να το αγοράσω.

Έμαθα αρκετά πράγματα σχετικά με το 3300 αλλά έχω ακόμα κάποιες απορίες

τις οποίες παραθέτω πιο κάτω. Όποιος γνωρίζει είναι καλοδεχούμενος να βοηθήσει.:)

1. Μπορώ να δημιουργήσω φακέλους για τα βίντεο, εικόνες και mp3 που έχω π.χ. Personal, Funny, Recorded κλπ. (γιατί σε κάτι Nokia Ν80 κλπ δεν μπορούσες, τα είχε όλα χύμα, όχι οτι τα συγκρίνω, προς θεού).

2. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης και μηνύματος MP3, χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να γίνει αυτό δυνατό? Σε ποιό φάκελο τα στέλνω για να τα δεί?( μιλάμε πάντα για αποθήκευση στην microsd).

3. Μπορεί να υποστηρίξει microsd 2gb?

4. Τα βίντεο που είναι χαμηλής ανάλυσης (κάτω απο 240χ320), και δε θα πιάνουν όλη την οθόνη, θα μπορώ να τα κάνω full screen?

5. Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω μια εικόνα για φόντο (ξέρετε με τον δείκτη μπαταρίας, του σήματος, της Cosmote κλπ), όπως γίνεται στα πιο πολλά κινητά?

6. Απο οτι είδα υπάρχουν 2 εκδόσεις στην αγορά για το 3300, της Ace και της Dynax. Πέρα απο τις διαφορές στα προσφερόμενα προγράμματα πλοήγησης (Destinator, Navimate κλπ),

ποια είναι η διαφορά αυτών των 2 εκδόσεων σε σχέση με την ενσωμάτωση των Ελληνικών στη συσκευή?

7. Το Πλαίσιο έχει το 3300 στα 619 ευρώ σκέτη συκευή (χωρίς μνήμη, χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης). Η έκδοση αυτή είναι της Ace ή της Dynax?

Φίλε μου εγώ μόλις τώρα έγινα κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού. Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σε κάτι απο αυτά που ρωτάς, καθως δεν τα γνωρίζω. Θα σου δώσω όμως μια συμβουλή. Ψαξε καλά απο πού θα πάρεις το κινητό. Π.χ εγώ το παρείγγειλα απο αμερική και το πήρα 490 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Αυτά απο εμένα. Καθότι βέβαια νέος χρήστης κάποια απορία θα έχω και εγώ... Θα προσπαθήσω να διαβάσω προσεχτικά όλο το topic πριν.

1. Μπορώ να δημιουργήσω φακέλους για τα βίντεο, εικόνες και mp3 που έχω π.χ. Personal, Funny, Recorded κλπ. (γιατί σε κάτι Nokia Ν80 κλπ δεν μπορούσες, τα είχε όλα χύμα, όχι οτι τα συγκρίνω, προς θεού).

Φυσικά.

2. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης και μηνύματος MP3, χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να γίνει αυτό δυνατό? Σε ποιό φάκελο τα στέλνω για να τα δεί?( μιλάμε πάντα για αποθήκευση στην microsd).

Για ήχο κλήσης μπορείς, για ήχο μυνήματος υπάρχουν προγραμματάκια (Pocket ringo νομίζω κ.α).

Ναι.

4. Τα βίντεο που είναι χαμηλής ανάλυσης (κάτω απο 240χ320), και δε θα πιάνουν όλη την οθόνη, θα μπορώ να τα κάνω full screen?

Με τον media player δεν έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω ότι γίνεται με άλλους players όπως το TCPMP.

5. Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω μια εικόνα για φόντο (ξέρετε με τον δείκτη μπαταρίας, του σήματος, της Cosmote κλπ), όπως γίνεται στα πιο πολλά κινητά?

??? Εικόνα για φόντο μπορείς, αλλά και θέματα και πολλά τέτοια καλούδια υπάρχουν σε εφαρμογές για wm5.

6. Απο οτι είδα υπάρχουν 2 εκδόσεις στην αγορά για το 3300, της Ace και της Dynax. Πέρα απο τις διαφορές στα προσφερόμενα προγράμματα πλοήγησης (Destinator, Navimate κλπ),

ποια είναι η διαφορά αυτών των 2 εκδόσεων σε σχέση με την ενσωμάτωση των Ελληνικών στη συσκευή?

Δεν το ξέρω.

7. Το Πλαίσιο έχει το 3300 στα 619 ευρώ σκέτη συκευή (χωρίς μνήμη, χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης). Η έκδοση αυτή είναι της Ace ή της Dynax?

Έχει αναφερθεί παλαιότερα ότι το Πλαίσιο δίνει και από Ace και από Dynax. Ρώτα τους.

Ελπίζω να βοήθησα.

Κωνσταντίνος

Προσπαθώ να αρχίσω να δουλεύω λιγάκι με το mouse του Artemis παρόλο που μέχρι τώρα δεν με βόλευε ιδιαίτερα. Υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε την ταχύτητα κύλισης του δείκτη του mouse; Στην κάθετη κίνηση η ταχύτητα του είναι ικανοποιητική αλλά στη διαγώνια αργεί κάπως...

Mesa apo ta settings tou mouse dokimase anti na dwseis taxythta na thn elatwseis teleiws pros ta aristera..

Tha deis oti paei kalitera... :cool:

Αν το ξέρει κάποιος, please help...

Αν το ξέρει κάποιος, please help...

To basiko kat' eme eina oti h ROM ths Dynax den anoigete edw (opws ths Ace) alla erxete etoimh me ta ellhnika apo to exwteriko ..

Episis den parousiazei to problhma tou na xanei ta dedomena ths Storage card (pou einai oeooo) elew kleidwmatos Navimate (???) ;)

Guest lagoudakis
To basiko kat' eme eina oti h ROM ths Dynax den anoigete edw (opws ths Ace) alla erxete etoimh me ta ellhnika apo to exwteriko ..

Episis den parousiazei to problhma tou na xanei ta dedomena ths Storage card (pou einai oeooo) elew kleidwmatos Navimate (???) ;)

η απορια μου ειναι αν θα δωσει και απο που αναβαθμιση η dynax:O

ρε παιδιά να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση??

Παιχνίδια παίζεται εύκολα?? Και αν ναι με ποια πληκτρα??

χρησιμοποιείτε το joystick??

εγω δεν εχω βολευτεί μέχρι τώρα να παίξω ena rally ας πούμε....

και κάτι άλλο..

υπάρχει τρόπος να κάνουμε το joystick να μην κάνει τόσο μεγάλα steps??

οταν το χρησιμοποιώ σε tetris ας πούμε, με ενα τικ προς τα κάτω αυτό μετακινείται 3 γραμμές....

tin taxitita tin exo stin mikroteri...

thanks

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

apo thn apodosh tou cpu eiste oloi eyxaristhmenoi???

ego oxi kai poli pantos.kai as to exo kai sta 260..

exei enas filos mou to qtek s110 kai paei sfera..vevea to exei adeio(den exei oute karta mnimis.)alla entiposiastika oti me to pou kaneis to click anoigoi sfaira.emas akoma kai gia na anoiksei to menu exei mia poli mikri alla kathisterisi

Εγω παντως δεν εχω κανενα παραπονο απο την ταχυτητα του επεξεργαστη του . Ειναι αξιοπρεπεστατος παρα τα λιγα φαινομενικα του mhz λειτουργει παρα πολυ καλα

εγω το χω στα 286 και παει μια χαρα..

και απο αποδοση και απο αυτονομια..(3-4 μερες ευκολα)

(αν εξαιρεσω τις λειτουργιες gps και wifi που ειναι αδηφαγες ετσι και αλλιως και χρησιμοποιω περιστασιακα)

Γειά σας παίδες,

Μετά απο αρκετή υπομονή και επιμονή κατάφερα και διάβασα και τις 141!! σελίδες για το P3300 γιατί ενδιαφέρομαι προφανώς να το αγοράσω.

Έμαθα αρκετά πράγματα σχετικά με το 3300 αλλά έχω ακόμα κάποιες απορίες

τις οποίες παραθέτω πιο κάτω. Όποιος γνωρίζει είναι καλοδεχούμενος να βοηθήσει.:)

Το πλαισιο το δινει στα 619 ευρο με το ΤΟΜΤΟΜ 6 και τον χαρτη μιας πολης της αρεσκειας σου.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

η απορια μου ειναι αν θα δωσει και απο που αναβαθμιση η dynax:O

Se afth thn periptwsh exeis apeftheias thlefwnikh epikoinwnia zhta ton k. Thermo .. :cool:

Μηπως εχει κανεις την "προσβαση" για το το sniffi 2? Aς στειλει pn.

Ευχαριστω

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Μηπως εχει κανεις την "προσβαση" για το το sniffi 2? Aς στειλει pn.

Ευχαριστω

Sto ipmart koitaxes :confused:

Sto ipmart koitaxes :confused:

????????? ipmart?

Ευχαριστω παντως Μino.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Γινεται να κανω να μην ακουγεται εκεινο το τικ καθε φορα που παταω με την γραφιδα αλλα να μην ειναι χαμηλωμενοι ολοι οι αλλοι ηχοι του κινητου?

Γινεται να κανω να μην ακουγεται εκεινο το τικ καθε φορα που παταω με την γραφιδα αλλα να μην ειναι χαμηλωμενοι ολοι οι αλλοι ηχοι του κινητου?

Εναρξη/ρυθμισεις/ηχοι & ειδοποιησεις, απενεργοποιηση "γεγονοτα και ειδοπ....."

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Guest lagoudakis
Se afth thn periptwsh exeis apeftheias thlefwnikh epikoinwnia zhta ton k. Thermo .. :cool:
thanks mino:)ειναι για ενα φιλο εγω ετσι και αλλιως το πηρα απο πλαισιο λογω των 300 ευρω επιδοτησης που ειχα;)