freco Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Mino, lagoudakis πέστε κι εσείς κανένα καλό προγραμματάκι να βάλουμε. Το GPSTuner το δοκίμασε κανείς? Παντού λένε ότι είναι φοβερό prog. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ναι θελει ονομα οχι πολυ μεγαλο,ξεχασα να στο πω:Oκαλημερα φιλε μου;) φίλε lagoudaki μπορώ να έχω κι εγώ ένα pm που έχω μικρό όνομα;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Mino, lagoudakis πέστε κι εσείς κανένα καλό προγραμματάκι να βάλουμε. Το GPSTuner το δοκίμασε κανείς? Παντού λένε ότι είναι φοβερό prog. Ειχα δωσει μια λιστα με προγραμματα τοσο εγω (kapoy sthn 65 selida) οσο και αλλοι χρηστες τα οποια δουλευουν χωρις προβληματα στο Ρ3300 θα σου ελεγα να τα παρεις σαν οδηγό και να τα δοκιμασεις ο ιδιος στην συσκευη σου για να δεις τι παιζει μιας και υπαρχουν αρκετα τα οποια δημιουργουν conflict και μαμανε το ppc ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Mino, lagoudakis πέστε κι εσείς κανένα καλό προγραμματάκι να βάλουμε. Το GPSTuner το δοκίμασε κανείς? Παντού λένε ότι είναι φοβερό prog. Το gps tuner τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Λειτουργεί από σήμερα Public κανάλι στο GRNet για τα HTC & QTEK. #htc Δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθάμε ο ένας τον άλλο σε πραγματικό χρόνο. Για την ώρα είμαστε ελάχιστοι παρόντες. Ισχύουν οι γενικοί κανόνες του IRC. Για όσους το ζήτησαν: Ο γενικός server του GRNet είναι ο gr.irc.gr Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του GRNet. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το gps tuner τι ακριβώς κάνει; About GPS Tuner GPS Tuner is an off-road navigation software for Pocket PC devices. While most car navigation software gives you the possibility of planning your route based on a road network, GPS Tuner gives you the ability of navigation where the roads end. GPS Tuner is an excellent tool for hiking, geocaching, boating, flying, driving and many other sporting activities, where the monitoring of duration, distance and speed can be important. Περισσότερα εδώ Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 About GPS Tuner GPS Tuner is an off-road navigation software for Pocket PC devices. While most car navigation software gives you the possibility of planning your route based on a road network, GPS Tuner gives you the ability of navigation where the roads end. GPS Tuner is an excellent tool for hiking, geocaching, boating, flying, driving and many other sporting activities, where the monitoring of duration, distance and speed can be important. Περισσότερα εδώ Ευχαριστώ φίλε μου, αν και δε νομιζω να μου χρειάζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSN Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 exeis pm Mήπως μπορώ να έχω και εγώ αυτό το pm με διάφορα καλούδια? Eυχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Καλή χρόνια και χρόνια πολλά. Υπάρχει ορθογράφος για ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 exei dokimasei kanenas na kanei install to gps tuner 5 ? giati se emana kolaei molis paei na kanei automata ton entopismo tou gps sto artemis...fusika meta thn egkatastash.. kai afou ola ta alla sto programma leitourgoun kanonika ektos apo to kalutero :) to gps! ps. osoi exete doulepsei to paliotero gpstuner 8a gnwrizete pia h xrishmothta tou :) vrike kaneis lush gia na to doulepsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ρε γαμ*το δεν μπορώ να βάλω το s*@al sto mars weather panel..μπορεί καποιος να δ΄ωσει ενα χέρι βοηθείας ? Ευχαριστώ πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 παιδια ποια μαρκα απο screen protector να αγορασω.Ακουσα καλα λογια για την brando που εχει το play247 αλλα γραφει συμβατοτητα για Qtek 9090.Αυτη δεν ταιριαζει με το artemis?αν ειναι πιο μεγαλη μπορω να την κοψω η να παρω καλυτερα την JCHS που ταιριαζει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 παρε μια που να ταιριαζει καλυτερα,κανει και απο το s100,τετοια εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ρε παιδια αξιζει να το παρω τελικα η ειναι αργο? εχω μπερδευτει.εχω το qte2020i το οποιο θελω να δωσω για να παρω το αρτεμις,η υπαρχει καποιο καλυτερο απο το αρτεμις. ειμαι κ λιγο ασχετος τον τελευταιο καιρο. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 παρε μια που να ταιριαζει καλυτερα,κανει και απο το s100,τετοια εβαλα Ποια μαρκα εβαλες αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ρε γαμ*το δεν μπορώ να βάλω το s*@al sto mars weather panel..μπορεί καποιος να δ΄ωσει ενα χέρι βοηθείας ? Ευχαριστώ πολυ!! To pws ginete register to wpanel to exw grapsei edw :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 To pws ginete register to wpanel to exw grapsei edw :cool: ευχαριστώ ,έχω διαβάσει 2-3 φορες όλες τις σελιδες ,αλλα πριν παρω την Άρτημη και τώρα πελάγώνω για να τα βρώ..ευχαριστώ πολυ και sorry αν γίνομαι κουραστικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ευχαριστώ ,έχω διαβάσει 2-3 φορες όλες τις σελιδες ,αλλα πριν παρω την Άρτημη και τώρα πελάγώνω για να τα βρώ..ευχαριστώ πολυ και sorry αν γίνομαι κουραστικος. Coolare den kanei tipota gia afto eimaste edw rwta elefthera ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 PPLUS 3 SPB TO XRISIMOPOIEI KANEIS?? TRWEI KOLIMA S EMENA GIATI?? PS SORRY GIA TA KEFALEA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 παιδια ποια μαρκα απο screen protector να αγορασω.Ακουσα καλα λογια για την brando που εχει το play247 αλλα γραφει συμβατοτητα για Qtek 9090.Αυτη δεν ταιριαζει με το artemis?αν ειναι πιο μεγαλη μπορω να την κοψω η να παρω καλυτερα την JCHS που ταιριαζει ακριβως? Καθόλου αργό φιλαράκο μου, μια χαρά είναι....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 PPLUS 3 SPB TO XRISIMOPOIEI KANEIS?? TRWEI KOLIMA S EMENA GIATI?? PS SORRY GIA TA KEFALEA. PPlus 3.1.2. Δουλευει μια χαρα εδω και ενα μηνα. Μάλλον θα εχει προβλημα με καποιο αλλο προγραμμα που εχεις. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ongas Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παιδια καλησπερα.Βγηκα μια βολτα να κανω δοκιμη το destinator 6 και μπορω να πω οτι δουλεψε αψογα.Δεν εχανε ποτε το σημα και εκανα και μια δοκιμη στα πολλα χιλιομετρα που υπηρχαν διαμαρτυριες δλδ 145+ και το σημα δεν χανοταν.Ειναι καλυτερο και πιο ευχρηστο απο το navimate.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παιδια δεν μου κανει ''κατεβασμα'' στο QUICK GPS.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παιδια δεν μου κανει ''κατεβασμα'' στο QUICK GPS.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; KANE SYNXRONISMO ME TON PC KAI PATA KATEVASMA.. EINAI GIATI ELI3AN OI ENHMERWSEIS S GI TO GPS...:) MIN 3EXASEIS NA EXEIS INTERNET ON AKYRO TELEIWS SORRY DOKIMASE SOFT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 KANE SYNXRONISMO ME TON PC KAI PATA KATEVASMA.. EINAI GIATI ELI3AN OI ENHMERWSEIS S GI TO GPS...:) MIN 3EXASEIS NA EXEIS INTERNET ON AKYRO TELEIWS SORRY DOKIMASE SOFT Δοκιμασα και soft αλλα τιποτα.Τελαιυταια φορα το εκανα χθες το βραδυ, δεν ξερω τι το επιασε ξαφνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts