sagiadinos Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Μήπως μπορεί κάποιος, παιδιά να μου το στείλει με ΡΜ αυτό το προγραμματάκι γιατί όσες φορές και αν το κατέβασα δεν μου ανοίγει; Θερμή παράκληση και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και συγνώμη, ξέχασα, Χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ta links einai ta gnosta demo ? Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
action st Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 emena pados re paidia doulevei gia merika defteroplepta k epita stamata k mou grafei : ready .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εμένα προς το παρόν δουλεύει μια χαρά..Αλλά γιατί δεν έχει STAR?!?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εμένα προς το παρόν δουλεύει μια χαρά..Αλλά γιατί δεν έχει STAR?!?!? εχει σταρ... αν τσεκαρεισ πανω δεξια που λεει TV θα το δεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 εχει σταρ... αν τσεκαρεισ πανω δεξια που λεει TV θα το δεις Ευχαριστώ το βρήκα!!! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 pantos lupamai poy to leo alla to programa einai moufa:( blepeis poly ligo thleorash kai meta se petaei exo.les kai exeis katebasei ena demo para ena prog *****ed.Den leo kalh h prospatheia autou pou to kane alla krima pou kai pali den mporeis na deis ellhniki thv mesa ap to internet.Kamia allh lush den mporei na brethei?? klapses:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν έχω προλάβει να κάτσω να δω τηλεόραση με το πρόγραμμα αυτό αλλά μήπως λέω μήπως σε πετάει έξω λόγω αστάθειας της σύνδεσης?!? (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά φαντάζομαι όταν κατεβάζεις τα άπαντα του Godfather και ανεβάζεις το 2πλό album των U2 εε ένα προβληματάκι θα το έχεις για να κάνεις και αυτό:) ) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δυστυχώς παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Ενώ στην αρχή δούλεψε συνέχεια για μια ώρα που το άφησα, από χθές μετά από λίγο κόβει όποιοδήποτε πρόγραμμα και απλώς γράφει έτοιμο. Ο,τι δηλ γίνεται και με τα κανάλια της connectbar η της mypoco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ε λογικό είναι να κόβεται το demo για την εκάστοτε IP, απο τον server της εταιρίας απο όπου κάνει streaming το πρόγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν έχω προλάβει να κάτσω να δω τηλεόραση με το πρόγραμμα αυτό αλλά μήπως λέω μήπως σε πετάει έξω λόγω αστάθειας της σύνδεσης?!? (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά φαντάζομαι όταν κατεβάζεις τα άπαντα του Godfather και ανεβάζεις το 2πλό album των U2 εε ένα προβληματάκι θα το έχεις για να κάνεις και αυτό:) ) Είναι πέραν του προφανές ότι το χρησιμοποιείς με idle σύνδεση και όχι ενώ ληστεύεις/καπηλεύεσαι πνευματική και όχι μόνο δουλειά συνανθρώπων σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Είναι πέραν του προφανές ότι το χρησιμοποιείς με idle σύνδεση και όχι ενώ ληστεύεις/καπηλεύεσαι πνευματική και όχι μόνο δουλειά συνανθρώπων σου. :) Συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν ληστεύω πνευματική και όχι μόνο δουλειά συνανθρώπων μου..:) Δεν κατεβάζω ταινίες από το internet ούτε μουσική.. Και αν το χρησιμοποιήσω το προγραμματάκι θα είναι για να δω Star γιατί εδώ που μένω δεν το πιάνουμε καθόλου..:( Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν ληστεύω πνευματική και όχι μόνο δουλειά συνανθρώπων μου..:) Δεν κατεβάζω ταινίες από το internet ούτε μουσική.. Και αν το χρησιμοποιήσω το προγραμματάκι θα είναι για να δω Star γιατί εδώ που μένω δεν το πιάνουμε καθόλου..:( Δεν θα μρ στεναχωρήσεις. Θα με χαροποιήσεις. Αλλά τα άπαντα του godfather και η διακίνηση (:worry:) του δίσκου των U2 μάλλον για παράνομη ενέργεια μου κάνει.... Εκτός αν διατηρείς σελίδα που έχει αγοράσει τα δικαιώματα των U2 και την άδεια να διακινείς (ανεβάζεις όπως είπες) τον δίσκο τους μέσω μιας τέτοιας υπηρεσίας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν θα μρ στεναχωρήσεις. Θα με χαροποιήσεις. Αλλά τα άπαντα του godfather και η διακίνηση (:worry:) του δίσκου των U2 μάλλον για παράνομη ενέργεια μου κάνει.... Εκτός αν διατηρείς σελίδα που έχει αγοράσει τα δικαιώματα των U2 και την άδεια να διακινείς (ανεβάζεις όπως είπες) τον δίσκο τους μέσω μιας τέτοιας υπηρεσίας. :) Απλά τυγχάνει να τα έχω και τα δύο και μου ήρθαν σαν παράδειγμα γιατί τα είδα στην βιβλιοθήκη την ώρα που έγραφα την απάντηση:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν ληστεύω πνευματική και όχι μόνο δουλειά συνανθρώπων μου..:) Δεν κατεβάζω ταινίες από το internet ούτε μουσική.. Και αν το χρησιμοποιήσω το προγραμματάκι θα είναι για να δω Star γιατί εδώ που μένω δεν το πιάνουμε καθόλου..:( :wacko: :confused: :worry: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Απλά τυγχάνει να τα έχω και τα δύο και μου ήρθαν σαν παράδειγμα γιατί τα είδα στην βιβλιοθήκη την ώρα που έγραφα την απάντηση:) ALL RIGHTS RESERVED, UNAUTHORISED COPYING, REPRODUCTION, HIRING, LENDING, PUBLIC PERFORMANCE, DISTRIBUTION AND BROADCASTING PROHIBITED. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΔΙΑΚΙΝΙΣΗ KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ. Πόσα από αυτά διαπράττεις με το αυθεντικό αγορασμένο CD σου μοιράζοντας το στο Internet? Do the maths. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 :wacko: :confused: :worry: :blink: Τι ακριβώς δεν κατάλαβες και έχεις απορία?!? ALL RIGHTS RESERVED, UNAUTHORISED COPYING, REPRODUCTION, HIRING, LENDING, PUBLIC PERFORMANCE, DISTRIBUTION AND BROADCASTING PROHIBITED. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΔΙΑΚΙΝΙΣΗ KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ. Πόσα από αυτά διαπράττεις με το αυθεντικό αγορασμένο CD σου μοιράζοντας το στο Internet? Do the maths. :p Τίποτα..Δεν τα έχω καν περασμένα στο pc μου..:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Stin myPoco Toolbar prostethikan alla 10 Sports Channels.... osoi pistoi proselthete. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Υπαρχει κανενα νεωτερο με την εμφανιση νεων ιστοσελιδων για την θεαση τηλεοπτικων καναλλιων παιδια χωρις συνδρομη/ Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Υπαρχει κανενα νεωτερο με την εμφανιση νεων ιστοσελιδων για την θεαση τηλεοπτικων καναλλιων παιδια χωρις συνδρομη/ Gia Ellinika mono kapoia eparxiaka... Θρακη net , Range klp Gia xena para polla! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Pedes ananeothikan ola ta Live Tv Channels kai sintoma tha prostethoun kai alles nees ypiresies. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 file kali fasi. metraei poli! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 την εβαλα και εγω και εχω μου αφησε θετικες εντυπωσεις...βασικα θα με ενδιεφερε πολυ αν υπηρχαν καναλια για ποδοσφαιρο κ συγκεκριμενα αγγλια ιταλια ισπανια και γερμανια...παιζει τιποτα τετοιο? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 mporei kapoios na mas dosei ta link pu xrisiimopoiei t programma? :D Euxaristume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Pedia syntoma tha prostethoun alla 5-6 Live Tv Sport Channels Προσοχή όσοι έχετε Firefox και υπάρχει πρόβλημα με το Live Radio (δεν ακούτε ήχο) κατεβαστέ αυτό το Plugin . Εάν υπάρχουν άλλες απορίες διαβάστε το Help Guide. Plugin http://webradio.conduit.com/RadioXpi/RadioXpi_1.2.EXE Help Guide http://mypoco.ourtoolbar.com/help/ Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts