Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά πάμε με spoiler tags, αλλά να προσέχουμε λιγάκι, γιατί π.χ. ο φίλος στο ποστ εδώ έβαλε spoiler του επισοδείου και spoiler της σειράς μαζί, και προσωπικά την πάτησα...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάπως μέτριο το επεισόδιο κατά τη γνώμη μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν το πρώτο της σεζόν.

Ίσως να φταίει και αυτή η εισαγωγική αφήγηση-δομή σε στυλ κόμικ, γιατί και το περσινό πρώτο επεισόδιο ήταν μέτριο. Η σειρά πήρε φορά δυο-τρία επεισόδια μετά.

Σχετικά με την πλοκή, η ιστορία του Hiro κι εμένα μου κακοφάνηκε κάπως, έχοντας υπόψη και ότι η σειρά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς λειτουργούν τα ταξίδια στο χρόνο (δηλαδή ακόμα και το περσινό επεισόδιο που διαδραματιζόταν στο μέλλον μας είχε αφήσει με υποθέσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει). Ελπίζω να εξυπηρετηθεί σωστά η πλοκή με τον Ηiro στο παρελθόν...

Κατά τα άλλα, η ιστορία της Claire είναι μια από τα ίδια,

τα δύο αδέρφια από την Ονδούρα φαίνεται να έχουν δυνατότητες να εξελιχθούν ως ιστορία

... για τα υπόλοιπα μάλλον θα περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια...

Hρεμα όμως μη το κάνουμε το thread κηδεία. :)

Εγώ πάντως θα βάζω spoiler μόνο γι αυτά που δεν έχουν προβληθεί :p

me2 :D

...

Heroes.S02E02.HDTV.XviD-XOR

Παίδες από που κατεβάζετε heroes Τρίτη πρωί; Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική του forum. Αν υπάρχει ας σβήσουν την ερώτησή μου οι mods.

Εγώ κατέβαζα πέρσι από bitsoup.org, αλλά φέτος έχει delay αρκετές ώρες... Εσείς τι προτείνετε;

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Παίδες από που κατεβάζετε heroes Τρίτη πρωί; Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική του forum. Αν υπάρχει ας σβήσουν την ερώτησή μου οι mods.

Εγώ κατέβαζα πέρσι από bitsoup.org, αλλά φέτος έχει delay αρκετές ώρες... Εσείς τι προτείνετε;

torrentleech.org :)

Ωραίο επεισόδιο. Έχει κάπου και ένα χτυπητό σκηνοθετικό λάθος, αλλά πέρα από αυτό θεωρώ ότι κύλησε πολύ καλά η ιστορία.
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Πολύ ωραία στιγμή όταν

ο Nathan βλέπει το πρόσωπο του Peter στον καθρέφτη πίσω του. Επίσης η στιγμή που σκοτώνεται ο πατέρας του Hiro.

την δική του φάτσα δεν βλέπει...?

Τί λάθος εννοείς?

Νομίζω στη σκηνή που

o αδελφός της Maya "ακυρώνει"/αναστρέφει αυτό που έκανε η Maya στην οδηγό τους. Αν παρατηρήσεις αυτό που συμβαίνει με τα δάκρυα της Maya θα καταλάβεις τι εννοώ.

την δική του φάτσα δεν βλέπει...?

Ναι, έτσι φαίνεται. Μάλλον έβγαζε πιο πολύ νόημα να δει τον αδελφό του -για μένα-, και γι'αυτό θεώρησα ότι είδε τον Peter.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

To πρώτο BEHIND THE ECLIPSE για φέτος από το Comic Book Resources, είναι έτοιμο!

Πιθανότατα να περιέχει minor spoilers οπότε read at your own risk!

->BEHIND THE ECLIPSE: SEASON 2, WEEK 1<-

(για όποιον δε ξέρει τι είναι τα "behind the eclipse" προκειται για μικρές συνεντεύξεις που παραχωρούν στο CBR οι δημιουργοί και απαντούν και σε ερωτήματα fans κυρίως για τα περασμένα επεισόδια -κατα κανόνα αναφέρονται στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας. Επίσης γίνεται και ένα μίνι promotion το τι θα ακολουθήσει -κυρίως στο προσεχές επεισόδιο της Δευτερας που μόλις πέρασε -για μας-. )

Καλή αρχή και συνέχεια ;) !

Αν δεν το γνωρίζεις παράλληλα με τα επεισόδια (λίγο μετά από κάθε επεισόδιο αρχικά και σε εβδομαδιαία βάση αργότερα) το NBC ανεβάζει στο επίσημο site των Heroes μικρά graphic novels. Τα περισσότερα σχετίζονται με το επεισόδιο που μόλις προηγήθηκε από αυτά και συνήθως γεμίζουν κενά στην ιστορία, και αναλύουν περισσότερο κάποιους χαρακτήρες της σειράς. Είναι γενικά μια πολύ καλη ιδέα από το NBC (και καλοδεχούμενο bonus για τους fan) και ενισχύει το όλο comic-book feel της σειράς.

Τα novels της 1ης season είναι από 1-34. (η αναντιστοιχία με τον αριθμό των επεισοδίων της 1ης season, οφείλεται στο ότι τα novels συνέχιζαν να εκδίδονται και κατα τη διάρκεια διακοπών στη σειρα/hiatuses).

To καλοκαίρι βγήκαν τα 35-50.

Ενώ αυτά που μπαίνουν στο κλίμα της 2ης season είναι από το 51 και μετά (μέχρι 53 για την ώρα).

Τελειωσα τν 1η σεζον!Ενα εχω να πω..

K-A-T-A-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!Το βραδυ θα δω τα 2 της 2ης σεζον και την τριτη το 3ο!

Μεσα στην εβδομάδα αρχίζει να προβάλεται επισήμως και στην ελληνική τηλεόραση !!!! :up: :up:

Την Τετάρτη στις 21:00 στο ALTER το πρώτο επεισόδιο !!!!! :D :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Μεσα στην εβδομάδα αρχίζει να προβάλεται επισήμως και στην ελληνική τηλεόραση !!!! :up: :up:

Την Τετάρτη στις 21:00 στο ALTER το πρώτο επεισόδιο !!!!! :D :D :D

Ωραια θα τα ξαναδω!!:D

Κινηση για επιβραβευση απο το alter.

Το βαζει σε prime time,κατι που προσωπικα δεν εχω δει απο αλλο καναλι.Μπραβο.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Να το διαφημίσει και λίγο όμως (ίσως και να το κάνει ήδη, δεν ξέρω), για να μην "χαθούν" τα πρώτα επισόδεια. ;)

Κινηση για επιβραβευση απο το alter.

Το βαζει σε prime time,κατι που προσωπικα δεν εχω δει απο αλλο καναλι.Μπραβο.

Καλά αυτό μπορεί και να οφείλεται στο ότι, όπως και στο Star, δεν έχει καθόλου ελληνικές σειρές για να γεμίσει το prime time. Και το Star το είχε κάνει παλιότερα με πολλές σειρές (π.χ. τη δέκατη σεζόν των Friends και τα X-Files) αλλά απλά... δεν μπορούσε να χτυπήσει τα ελληνικά.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πριν απο λίγο πέτυχα τη διαφήμιση. Εντάξει είναι αρκετά καλή, αλλά το πλάνο το έχουν τραβήξει σαν να ήταν από widescreen σε 4:3 (πάντα υπάρχει κάτι να παραπονεθεί κανείς :) ).

Πάντως πλάκα πλάκα μια και έχω κόλλημα με τα novels, θα ήταν καλή κίνηση αν το ALTER αναλάμβανε και τη μεταφραση τους και διάθεση τους online. Πολλά θέλω ε;

edit: αν και δε θυμάμαι ratings (ίσως γιατί δεν με ένοιαζαν τόσο ούτε γινόταν τόσο θόρυβος τότε) στις αρχικές seasons που είχε το Star θυμάμαι γινόταν χαμός με τα X-files (τουλάχιστο). Είχε πολύ ωραία διαμορφωμένη νυχτερινή ζώνη τότε το Star imho. (βέβαια τα X-files πρωτοπαίχθηκαν σε Antenna -αν θυμάμαι καλά- σε άγριες ώρες και εκεί πρέπει να πάτωσαν).

edit: αν και δε θυμάμαι ratings (ίσως γιατί δεν με ένοιαζαν τόσο ούτε γινόταν τόσο θόρυβος τότε) στις αρχικές seasons που είχε το Star θυμάμαι γινόταν χαμός με τα X-files (τουλάχιστο). Είχε πολύ ωραία διαμορφωμένη νυχτερινή ζώνη τότε το Star imho. (βέβαια τα X-files πρωτοπαίχθηκαν σε Antenna -αν θυμάμαι καλά- σε άγριες ώρες και εκεί πρέπει να πάτωσαν).

...και μετά τα ξαναπήραν, τα ξαναπέταξαν στις πρώτες πρωινές ώρες και ξαναπάτωσαν! :p

(όχι ότι οι τελευταίες σεζόν έλεγαν τίποτα, αλλά και πάλι... δε μιλάμε για όποια κι όποια σειρά)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."