kormos Δημοσιεύτηκε July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2006 Καλημέρα... Έχω ένα πρόβλημα με ένα μηχάνημα... Είναι Intel Pentium 4 2.2GHz , Ram 704mb(+64mb κάρτα γραφικών ενσωματομένη) Όταν πάω να ανοίξω ένα βίντεο ανεξαρτήτου μέγεθους και τύπο αρχείου με όποιο πρόγραμμα επιχειρήσω να το ανοίξω ο επεξεργαστής "χτυπαέι" στο 100% και κολλάει... Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Άλλαξε Video codecs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Άλλαξε Video codecs... Το έχω κάνει και αυτό... Έχω προσπαθήσει να ανοίξω τα βίντεο με Windows Media Player 10 , Real Player , VLC Media Player , Storm Codec και ffdshow και δυστυχώς μου κάνει τα ίδια...:( Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Το έχω κάνει και αυτό... Έχω προσπαθήσει να ανοίξω τα βίντεο με Windows Media Player 10 , Real Player , VLC Media Player , Storm Codec και ffdshow και δυστυχώς μου κάνει τα ίδια...:( Μαλον τα βιντεο ειναι πειραγμενα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Μαλον τα βιντεο ειναι πειραγμενα. Καλημέρα... Δυστυχώς όχι γιατί τα δοκίμασα σε άλλο μηχάνημα και δουλευουν μια χαρά...:wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Καλημέρα... Δυστυχώς όχι γιατί τα δοκίμασα σε άλλο μηχάνημα και δουλευουν μια χαρά...:wacko: Γιατι δεν τα ξανακανεις εγκατασταση? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Γιατι δεν τα ξανακανεις εγκατασταση? Μα και στα δύο μηχανήματα που έχω είναι εγκατεστημένα ακριβώς τα ίδια προγράμματα και οι ίδιες ακριβώς εκδόσεις... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Μα και στα δύο μηχανήματα που έχω είναι εγκατεστημένα ακριβώς τα ίδια προγράμματα και οι ίδιες ακριβώς εκδόσεις... Μερικες φορες τρωνε σκαλωματα. Και εγω την ειχα πατησει . Οταν τα ξαναεγκατεστησα δουλεψαν μια χαρα. Τωρα βεβαια μου λες οτι δεν παιζει σε κανεναν player. Δε ξερω τι να πω.Παραξενο μου φαινεται. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Μερικες φορες τρωνε σκαλωματα. Και εγω την ειχα πατησει . Οταν τα ξαναεγκατεστησα δουλεψαν μια χαρα. Τωρα βεβαια μου λες οτι δεν παιζει σε κανεναν player. Δε ξερω τι να πω.Παραξενο μου φαινεται. Και εγώ έχω τρελλαθεί γιατί μόλις τώρα απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά δύο απο αυτά αλλά τίποτα δυστυχώς... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Και εγώ έχω τρελλαθεί γιατί μόλις τώρα απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά δύο απο αυτά αλλά τίποτα δυστυχώς... Τι να σου πω. Κανα φορματ σε σωζει. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Τι να σου πω. Κανα φορματ σε σωζει. format...?:wacko: Επειδή πήρα σκληρό δίσκο πρόσφατα και το λειτουργικό είναι μόλις εγκατεστημένο λιγότερο απο ένα μήνα είναι λίγο παράλογο να του ξανκάνω... Ευχαριστώ πολύ πάντως... Να δω αν έχει κάποιος ακόμα καμιά ιδέα και βλέπουμε... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Δοκίμασε τα παρακάτω: 1. Aπενεργοποίησε το preview που φαίνεται αριστερά σε κάθε παράθυρο του explorer. 2. Σβήσε το αρχείο thumbs.db που υπάρχει στο folder που έχεις τα αρχεία (είναι hidden). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Επίσης καλό είναι να ενεργοποιήσει την επιλογή Do not cache thumbnails η οποία βρίσκεται στο folder options μέσα στον πίνακα ελέγχου. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts