geo_1983petra Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 mou to poulaei 4300. pedia den xero kata poso einai kalo. akoma den to exw kanei volta. tin tetarti 8a paw se mantra na koitaxw kai ekei. pros to paron to sugekrimeno einai se anamoni. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 mou to poulaei 4300. pedia den xero kata poso einai kalo. akoma den to exw kanei volta. tin tetarti 8a paw se mantra na koitaxw kai ekei. pros to paron to sugekrimeno einai se anamoni. Pisteuw pws se auta ta lefta apo idiwti pou exei anagki ta xrimata evriskes kai 106 1.4 75ps tou 99 me udrauliko timoni;)Psaxe kala prwtou pareis amaksi;)Idiws mias kai 8a einai to prwto sou!!! Epeisis kalo 8a itan an exeis kapoio gnwsto o opoios asxoleitai kai einai ligo psagmenos zita tin voi8eia tou:) Auta apo mena kai elpizw na vreis to kalitero amaksaki gia sena:) Filika Nikolas:p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 mou to poulaei 4300. pedia den xero kata poso einai kalo. akoma den to exw kanei volta. tin tetarti 8a paw se mantra na koitaxw kai ekei. pros to paron to sugekrimeno einai se anamoni. Τα λεφτά που σου ζητάει είναι πάρα πολλά . Το ίδιο μοντέλο (χωρίς υδραυλικό ,55000χιλ.) το πήρε η πεθερά μου πριν 2 μήνες 3500ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Αν η αγορά μεταχειρισμένου είναι λίγο... "λαχείο", η αγορά μεταχειρισμένου από εταιρεία ενοικίασης είναι ρώσικη ρουλέτα. Όσο για το μηχανικό τιμόνι του saxo δεν είναι τίποτα τραγικό. Όπως ήδη ειπώθηκε θα σε "παιδέψει" μόνο όταν χρειαστεί να κάνεις πολλές μανούβρες. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 opote me sunvouleuetai na min parw apo enoikiazomeno autokinito? 1)posa xiliometra prepi na exei ena metaxeirismeno gia na theorite se kali katastasi? 2)pia theorite kala metaxeirismena montela mexri 1200cc mikra se megethos opws to saxo kai na einai svelta ligo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παίδες, το σκεφτόμουν κ γω για αυτόματο.. στην παρούσα φάση έχω Alfa Romeo 1.4 Boxer 95PS (με ταχυτητες) αλλά σε 1.5 χρονο περιπου που θα αλλάξω αμάξι, σκεφτόμουν το Opel Corsa με αυτόματες.. τι λέτε, καλό ειναι??? Αν το χει κ καποιος.. ας μου πει καμια συμβουλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παίδες, το σκεφτόμουν κ γω για αυτόματο.. στην παρούσα φάση έχω Alfa Romeo 1.4 Boxer 95PS (με ταχυτητες) αλλά σε 1.5 χρονο περιπου που θα αλλάξω αμάξι, σκεφτόμουν το Opel Corsa με αυτόματες.. τι λέτε, καλό ειναι??? Αν το χει κ καποιος.. ας μου πει καμια συμβουλη.. Αν δε σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις (καρου) καλη επιλογη αλλιως οχι. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Τι εννοείς, ότι το συγκεκριμένο δεν εχει καλες επιδόσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τα αυτόματα κιβώτια http://www.auto24.gr/html/ent/974/ent.31974.asp Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ανοίγω αυτό το θέμα για να με βοηθήσετε να καταλάβω το συγκεκριμενο κιβώτιο. P R N D S ευχαριστω. Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ανοίγω αυτό το θέμα για να με βοηθήσετε να καταλάβω το συγκεκριμενο κιβώτιο. P R N D S ευχαριστω. P = Parking R = Oπισθεν N = Νεκρά D = Drive Οταν έχεις σταματιμένο το αμάξι βάζεις το P ( Οχι σε φανάρια ) Με το R κάνεις οπισθεν Με το Ν έχεις νεκρά στο κιβώτιο Με το D όταν οδηγάς ( Στην πορεία ) Τωρα το S τι είναι δεν μπορω να σου πω γιατί το κάθε αυτοκίνητο έχει τα δικά του!!! ( Μπορεί να είναι τοα σειριακό κιβώτιο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ευχαριστω τον φίλο για την απάντηση αλλά δεν κατάλαβα, όταν ανάβει το φανάρι κόκκινο το βάζουμε στο N και πατάμε το φρένο και στην συνέχεια περιμένουμε να ξαναγινει πράσινο για να το βάλουμε στο D? Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Οχι απλα πατας φρενο.Το Ν το βαζεις οταν θα χρειαστει να σπρωξεις το αυτοκινητο για καποιον λογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 βασικά το S από όσο ξέρω γιατί σπίτι μου έχω 2 καινούργια αυτοκίνητα αυτόματα είναι η sport ταχύτητα ... κατάλαβες ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Οχι απλα πατας φρενο.Το Ν το βαζεις οταν θα χρειαστει να σπρωξεις το αυτοκινητο για καποιον λογο.Η όταν το βάζεις σε αυτόματο πλυντήριο. ;) Σπρώξιμο θα μου πεις θεωρείται και αυτό... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 χα χα σωστός αιμίλιος... λοιπόν s είναι το sport... σε ορισμένα αυτοκίνητα μάλιστα αλλάζει κ όλη η συμπεριφορά του αυτοκινήτου (αναρτήσεις κλπ) κ για όσους έχουν 4χ4΄θα έχουν πιθανόν και 2---μέχρι 2 ταχύτητες (60χλμ) L---χαμηλές ταχύτητες (μόνο για απότομη κατηφόρα η δύσκολη πορεία) Πάντως το αυτόματο δν το αλλάζω πια και ειδικά σε 4χ4 είναι κ καλύερο κτός δρόμου Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 2---μέχρι 2 ταχύτητες (60χλμ) και όταν έχεις κάποιο τροχόσπιτο ή κάτι τέτοιο.Είναι για να σου κόβει την ταχύτητα. Δηλαδή κόφτης στα 60χλμ/ώρα. Έχω την εντύπωση ότι το L είναι και για απότομες ανηφόρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 σορυ κ για ανηφόρες (γενικά σκληροτράχηλα εδάφη)΄έχεις δικιο mol καλό όμως είναι κ στη 2 να μην το ζορίζεις παραπάνω... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ο κολλητός μου πήρε το Audi A5 2.0T, έδωσε 51.500 ευρώ και ο βλάκας δεν έβαλε το multitronic κιβωτιο, φυσικα το εκραξα αγρια αλλα τη να το κανεις:( Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 προσωπικά και στο επόμενο αυτοκίνητό μου αυτόματο θα αγοράσω... Επειδή λοιπόν ήρθε η ώρα να αγοράσω το νέο μου αυτοκίνητο και φυσικά θα είναι αυτόματο έχω μερικές απορίες-ερωτήσεις.. Είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα..Το πρώτο είναι το Honda Jazz και το δεύτερο είναι το Toyota Yaris... Οι χρόνοι παράδοσης γνωρίζει κανείς πόσο είναι?!?Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει ήταν κάπου 2μήνες αλλά πάνω και 2,5 χρόνια από τότε.. Επίσης το αυτόματο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης του Honda με το ημιαυτόματο του Yaris ποιες διαφορές έχουν ως προς το θέμα βλάβες?Δλδ. ποιο από τα 2 είναι πιο επιρρεπές? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondag Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 κοιτα για πολης ενα απλο και αυτοματο. το τουμπανο θα ειναι χειροκινητο.....αυτης της αποψης ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Επειδή λοιπόν ήρθε η ώρα να αγοράσω το νέο μου αυτοκίνητο και φυσικά θα είναι αυτόματο έχω μερικές απορίες-ερωτήσεις.. Είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα..Το πρώτο είναι το Honda Jazz και το δεύτερο είναι το Toyota Yaris... Οι χρόνοι παράδοσης γνωρίζει κανείς πόσο είναι?!?Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει ήταν κάπου 2μήνες αλλά πάνω και 2,5 χρόνια από τότε.. Επίσης το αυτόματο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης του Honda με το ημιαυτόματο του Yaris ποιες διαφορές έχουν ως προς το θέμα βλάβες?Δλδ. ποιο από τα 2 είναι πιο επιρρεπές? Θα έλεγα ότι είναι καλύτερα πρώτα να διαβάσεις αυτό και αφού διαλέξεις την κατάλληλη κατηγορία να γράψεις στο επίσημο θέμα για το δίλημμα που έχεις για την αγορά.Κι αυτό επειδή εδώ συζητάμε γενικά για αυτόματα ή χειροκίνητα και όχι για μοντέλα συγκεκριμένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Θα έλεγα ότι είναι καλύτερα πρώτα να διαβάσεις αυτό και αφού διαλέξεις την κατάλληλη κατηγορία να γράψεις στο επίσημο θέμα για το δίλημμα που έχεις για την αγορά.Κι αυτό επειδή εδώ συζητάμε γενικά για αυτόματα ή χειροκίνητα και όχι για μοντέλα συγκεκριμένα. :) Γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει ειδικό θέμα για τα διλήμματα που έχουμε ως αγοραστές αλλά η δική μου ερώτηση αφορούσε το θέμα βλάβες στα αυτόματα κιβώτια των CVT και MMT και όχι ποιο αυτοκίνητο απο τα 2 να επιλέξω.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts